No jopas jotakin! Miksi Altistumisen riski anniskeluravintoloissa on kasvanut?
”Altistumisen riski anniskeluravintoloissa on kasvanut.”
www.is.fi
Oletko käynyt näissä paikoissa? Helsingissä runsaasti koronalle altistumisia ravintoloissa
”Altistumisen riski anniskeluravintoloissa on kasvanut.”
Apollo Live Club (baari) Mannerheimintie 16 3.12.
Bar 10 (baari) Fleminginkatu 10 4.12.
Bar Loose (baari) Annankatu 21 4.12.
Hook (ravintola) Mannerheimintie 17 5.12.
Kalliohovi (baari) Vaasankatu 17 5.12.
Kork (ravintola) Kanavaranta 3 C 9 5.12.
Kuudes linja (baari) Hämeentie 13 B 3.12.
Lepakkomies (baari) Helsinginkatu 1 4.12.
Magu (ravintola) Korkeavuorenkatu 27 3.12.
Panema (baari) Helsinginkatu 11 5.12.
Penny (ravintola) Uudenmaankatu 13 3.12.
Riyo Cafe (ravintola) Opastinsilta 8 A 4.12.
Shelter (ravintola) Kanavaranta 7 4.12.
Tavastia (baari) Urho Kekkosen katu 4 3.12.
Thai Vegan Kitchen (ravintola) Lapinlahdenkatu 9 6.12.
BasBas Kulma (ravintola) Tehtaankatu 27–29 2.12.
Café Ekberg (ravintola) Bulevardi 9 5.12.
Café Succès (ravintola) Korkeavuorenkatu 2 4.12.
Capperi (ravintola) Siltavoudintie 9 4.12.
Gurkha (ravintola) Hiihtäjäntie 1 4.12.
Kaarle XII (baari) Kasarmikatu 40 3.12.
Kaivohuone (baari) Iso Puistotie 1 4.12.
Skidilä (ravintola) Annankatu 30 3.12.
Talin Kartano (ravintola) Talin puistotie 12 2.12.
Antell Sakkaroosi (ravintola) Mannerheimintie 15 29.11.
Ichiban, Kamppi (ravintola) Urho Kekkosen katu 1 29.11.
stm.fi
"Koronapassin käytön tavoitteena on estää koronatartuntojen leviämistä ihmisten kokoontumisissa ja edistää yhteiskunnan terveysturvallista avaamista. Tavoitteena on, että koronapassin avulla voisi järjestää laajemmin erilaisia tilaisuuksia ja että asiakkaat ja osallistujat pääsisivät erilaisiin tiloihin terveysturvallisesti, vaikka toimintaan muutoin kohdistuisikin rajoituksia. Lisäksi tavoitteena on turvata aiempaa paremmin etenkin koronaepidemiasta eniten kärsineiden alojen elinkeinovapaus sekä kyseisten alojen työntekijöiden oikeus työhön vaarantamatta kuitenkaan ihmisten henkeä ja terveyttä."