No luitko tuota linkin uutista, jossa mainitaan, että: ”Altistumisen riski anniskeluravintoloissa on kasvanut.”?
Oletko tietoinen miten passikäytännöt muuttuivat tässä joulukuun alussa? Anniskelu on lopetettava klo 17:00, jos haluaa pitää passittomia asiakkaita sisällä. Tuo sinun linkkisi on ajalta, jolloin ravintolat vielä itse saivat suuremmilla valtuuksilla päättää passin käytöstä. Nykyään sitä kyllä kysytään paljon tiukemmin, koska ravintoloille tulee sanktioita jos tilassa on "persona non grata". Ihan höpöä nuo jutut, ettei passia tarkasteltaisi tarkkaan. Varsinkin noissa keskustan ravintoloissa, joissa altistumisia on tapahtunut.
Mikähän noista ravintoloista, joissa altistumisia on tapahtunut, lukeutuu räkäläksi? (lista on edellisessä viestissä)
No Helsingin kaupunki varoittaa, että: ”Altistumisen riski anniskeluravintoloissa on kasvanut”
”Altistumisen riski anniskeluravintoloissa on kasvanut.”
www.is.fi
Täytyy olla vähän hämmentynyt, että tämä pitää moneen kertaan selventää. Huvittavaa, että nyt sitä syytä etsitään koronapassin käytännöistä, vaikka niissä ei tunnu mitää vikaa olevan. Ravintoloiden ovilta käännytetään passittomat pois.
Noh, onneksi sairaalakuormitus ei kasva ihan samaa tahtia.