Kanansiivet (Hot Wings/Buffalo Wings jne.)

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
385
Täytyy myöntää, että onhan tuossa makua ja potkuakin...vuosia tosiaan kun viimeksi käytin

Juu kyllä tuossakin potkua on, kunhan ei säästele tai laimenna voisulalla. Aika ronskilla kädellä ainakin itse kaadan wingsien sekaan tota. Mutta makuhan tuossa tosin on se juttu eikä hillitön polte.
 

vipe

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 887
Frank's on kyllä hyvää. Vaikka etikkaisuus ei itseäni muissa kastikkeissa häiritse.
 
Liittynyt
17.08.2018
Viestejä
363
En tiedä kuinka raju etikettivirhe on, mutta nyt kun sopivasti kaapissa ollut Franksin buffaloa ja kun siitä puuttuu pikkasen sellanen viimenen tatsi/polte niin blandannut noin 1/3 Hooksin hottia sekaan. Puolivahigossa tuli tuo testattua ja taidan jatkaakin samalla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 865
En tiedä kuinka raju etikettivirhe on, mutta nyt kun sopivasti kaapissa ollut Franksin buffaloa ja kun siitä puuttuu pikkasen sellanen viimenen tatsi/polte niin blandannut noin 1/3 Hooksin hottia sekaan. Puolivahigossa tuli tuo testattua ja taidan jatkaakin samalla.
Mä sekotan aina noita kastikkeita keskenään ja vielä Scorpionilla tulisuutta. Poppamiehen Buffalo NagaWingsien jälkeen ei ole tullu sellaista kastiketta mitä yksistään vois käyttää.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
790
Nyt sain viimein uudistetun purnukan Hank's in Hot kastiketta, kun paikallisissa kaupoissa ei löytynyt, ennen kuin nyt pyytämällä...kastike lienee pysynyt muuttumattomana :interested:

16130654794007331064558928122283.jpg
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
475
Tuli hankittua pakastesiipiä nyt kun ei tarvitse enää sitä 5kg pahvilaatikkoa hommata.


Rasvakeittimessä 4,5min + 3min 175 asteessa ja erittäin hyvää tuli, "rapeaa" ja maukasta. Kastikkeena Siipiweikkojen Hot Garlic.
Näistä täällä aikaisemminkin juttua mutta nyt vasta tuli kokeiltua itsekin.

Jatkoon.
 

vipe

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 887
Noi on kyllä hyviä, mutta suolaa omaan makuun liikaa verrattuna Saarioisten siipiin...Taitaa olla melkein tuplat kun tuoteselostetta ihmettelin.
Eipä sinänsä mikään este, tulee noita silti osteltua kun löytyy pikkukaupoistakin paremmin ja on kätevämpiä kuin nuo laatikot.

Philips XL tulee noi tehtyä poikkeuksetta nykyään.
 

Eksuu

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
15.04.2018
Viestejä
2 343
Tuli hankittua pakastesiipiä nyt kun ei tarvitse enää sitä 5kg pahvilaatikkoa hommata.


Rasvakeittimessä 4,5min + 3min 175 asteessa ja erittäin hyvää tuli, "rapeaa" ja maukasta. Kastikkeena Siipiweikkojen Hot Garlic.
Näistä täällä aikaisemminkin juttua mutta nyt vasta tuli kokeiltua itsekin.

Jatkoon.
Omassa paikallisessa Citymarketissa nuo maksavat 15€/2kg ja S-Marketissa on 9,95€/2kg. Suosittelen vertailemaan hintoja tämän tuotteen kohdalla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 865
Tuli hankittua pakastesiipiä nyt kun ei tarvitse enää sitä 5kg pahvilaatikkoa hommata.


Rasvakeittimessä 4,5min + 3min 175 asteessa ja erittäin hyvää tuli, "rapeaa" ja maukasta. Kastikkeena Siipiweikkojen Hot Garlic.
Näistä täällä aikaisemminkin juttua mutta nyt vasta tuli kokeiltua itsekin.

Jatkoon.
Onko noita marinoituina? En voi sietää marinoimattomia siipiä.
Kokeielin Lidlin Hot marinoituja valmiita pakstesiipiä ja ne oli ihan jees, ei mitään maata mullistavia mutta ihan jees.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
475
Omassa paikallisessa Citymarketissa nuo maksavat 15€/2kg ja S-Marketissa on 9,95€/2kg. Suosittelen vertailemaan hintoja tämän tuotteen kohdalla.
Prismassa oli tuon 10€ tuo säkki.

Onko noita marinoituina? En voi sietää marinoimattomia siipiä.
Kokeielin Lidlin Hot marinoituja valmiita pakstesiipiä ja ne oli ihan jees, ei mitään maata mullistavia mutta ihan jees.
Nuo onneksi ovat marinoimattomia, Kariniemen marinoiduthan ovat jääkaappikamaa.
Ei viitsi pilata siipiä valmismarinadeilla kun on olemassa kastiketta josta tykkää.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 865
Nuo onneksi ovat marinoimattomia, Kariniemen marinoiduthan ovat jääkaappikamaa.
Ei viitsi pilata siipiä valmismarinadeilla kun on olemassa kastiketta josta tykkää.
No siinä meni toikin. Vaikka kuinka kastikkeita sotkee niin ei saa niin hyviä kuin marinoiduista joissa kastike ja mausteet on imeytyny jo hyllyssä lihaan. Toki teen vielä kastikkeen erikseen mutta marinoimattomat maistuu siitäkin läpi enkä siitä mausta tykkää.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 881
Itselle nuo valmismarinadit on kyllä suurimpia oksetuksen aiheita mitä löytyy. Sitä etovaa makua ei saa edes pesemällä pois.
Samaa mieltä oli sitten kanaa tai lihaa marinoituna, niin sitä makua ei saa millään peitettyä tai pestyä pois.
 
Liittynyt
02.04.2017
Viestejä
2 253
No siinä meni toikin. Vaikka kuinka kastikkeita sotkee niin ei saa niin hyviä kuin marinoiduista joissa kastike ja mausteet on imeytyny jo hyllyssä lihaan. Toki teen vielä kastikkeen erikseen mutta marinoimattomat maistuu siitäkin läpi enkä siitä mausta tykkää.
Niitä lihoja ja kanoja voi myös itse marinoida ennen valmistamista. Joko märkämarinointia, tai kuiva, eli rub. Valmiita rubeja löytyy vaikka mitä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 865
Niitä lihoja ja kanoja voi myös itse marinoida ennen valmistamista. Joko märkämarinointia, tai kuiva, eli rub. Valmiita rubeja löytyy vaikka mitä.
Ja niin olen tehnytkin mutta ei vaan tule niin hyviä kuin Horneteista.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
349
Ja niin olen tehnytkin mutta ei vaan tule niin hyviä kuin Horneteista.
A: Oikeasti pidät hornettien mausta. (omituista, luultavasti johtuu lapsuuden kanankoipi marinaadista. Joka on vieläkin sama)

B: Et osaa marinoida/anna mausteille aikaa.

Mutta samapa tuo, jos itse olet tyytyväinen niin mitäs se muille kuuluu.

Itseäni harmittaa hurjasti kuinka kaikki liha (nauta on poikkeus) pitää tässä maassa marinoida valmiiksi samanmakuisilla marinaadeilla. Ja jos haluat marinoimatonta lihaa sitä ei ole saatavilla tai se maksaa enemmän.
 

Lassivv

Premium-jäsen
Team AMD
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
2 804
Samoilla linjoilla aivan hätä tapauksessa tulee hornetteja ostettua ja ne yrittää pestä ennen paistoa veden alla ei toki tule siltikään niin hyviä kun natural siivistä ja itse maustamisesta.
 
Liittynyt
21.02.2019
Viestejä
1 975
Mä en osta valmiiksi marinoitua lihaa kuin landella, kun siellä noi astianpesut askeettisissa oloissa ei kovasti kiinnosta. Ennen tuli ostettua Hornettejakin, kun meidän kaupassa ei ollut marinoimattomia siipiä. No nyt on ja niillä mennään, mutta hätätapauksessa Hornetitkin varmaan menisi. Vai mitä liekkisiipiä ne nyt olivatkaan, ei muista. Se 700 g paketti.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 865
A: Oikeasti pidät hornettien mausta. (omituista, luultavasti johtuu lapsuuden kanankoipi marinaadista. Joka on vieläkin sama)

B: Et osaa marinoida/anna mausteille aikaa.

Mutta samapa tuo, jos itse olet tyytyväinen niin mitäs se muille kuuluu.

Itseäni harmittaa hurjasti kuinka kaikki liha (nauta on poikkeus) pitää tässä maassa marinoida valmiiksi samanmakuisilla marinaadeilla. Ja jos haluat marinoimatonta lihaa sitä ei ole saatavilla tai se maksaa enemmän.
Pidän Hornettien mausta, kyllä. En tosin läheskään kaikkien siipien marinadeista.
Valmismarinadeja vastaan mulla ei ole sen kummempia antipatioita, poishan se yleensä pyyhitään ennen valmistamista. Omasta mielestä parhaat grillipihvit saa marinoidusta lihasta josta marinadit vittuun ja oma mariadi vielä päälle. Naturelleissa on yleensä se vika että vaikka kuinka marinoi ja lilluttaa omassa marinadissa niin ne mausteet ja suola ei siihen lihaan kunnolla imeydy ja vaikka kuinka maustaisi niin aina sieltä maistuu se itse liha, mutta mä haluan että maistuu mausteet että liha. Ja siihen marinoidun on hyviä. Miinuspuolena se että marinoituihin pumpataan lisäks vielä aina vettä joten grillaus harvemmin onnistuu niinkuin kuuluu. Marinoimattomalla tätä ongelmaa ei ole kun niihin ei ole lisätty vettä. Mutta maun puolesta marinoitu ja lisäks omassa marinadissa ollut on paras kombo.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 865
Liekkisiivet ja Lidlin Stingerit on kyllä pahoja. Liekkisiivet maistuu ihan perusmarinadilta ja Stingerit jotenkin tunkkaiselta. Hornettien marinadia ei muissa tuotteissa ole.
 

Diplomaatti

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
30.07.2019
Viestejä
864
Pidän Hornettien mausta, kyllä. En tosin läheskään kaikkien siipien marinadeista.
Valmismarinadeja vastaan mulla ei ole sen kummempia antipatioita, poishan se yleensä pyyhitään ennen valmistamista. Omasta mielestä parhaat grillipihvit saa marinoidusta lihasta josta marinadit vittuun ja oma mariadi vielä päälle. Naturelleissa on yleensä se vika että vaikka kuinka marinoi ja lilluttaa omassa marinadissa niin ne mausteet ja suola ei siihen lihaan kunnolla imeydy ja vaikka kuinka maustaisi niin aina sieltä maistuu se itse liha, mutta mä haluan että maistuu mausteet että liha. Ja siihen marinoidun on hyviä. Miinuspuolena se että marinoituihin pumpataan lisäks vielä aina vettä joten grillaus harvemmin onnistuu niinkuin kuuluu. Marinoimattomalla tätä ongelmaa ei ole kun niihin ei ole lisätty vettä. Mutta maun puolesta marinoitu ja lisäks omassa marinadissa ollut on paras kombo.
Tiesitkö että marinointi on puhdas huijaus? Marinadi ei imeydy lihan sisään vaan ainoastaan sen pintaan. Suolakin etenee vain sen puoli senttiä vuorokaudessa kohti keskustaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 865
Tiesitkö että marinointi on puhdas huijaus? Marinadi ei imeydy lihan sisään vaan ainoastaan sen pintaan. Suolakin etenee vain sen puoli senttiä vuorokaudessa kohti keskustaa.
Olen kuullut joo. Mutta en oikein muutakaan selitystä keksi.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 881
Kanojen ja lihojen marinadeissa on vielä sellainen epämiellyttävä ominaisuus, että marinadi palaa ikävän herkästi kiinni astiaan, grilliin tai missä niitä ikinä valmistetaankin.

Johtuisiko tämä kenties marinadissa käytetystä sokerista?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
475
Kanojen ja lihojen marinadeissa on vielä sellainen epämiellyttävä ominaisuus, että marinadi palaa ikävän herkästi kiinni astiaan, grilliin tai missä niitä ikinä valmistetaankin.

Johtuisiko tämä kenties marinadissa käytetystä sokerista?
Olen myös joskus yrittänyt friteerata marinadista pestyjä siipiä, mutta ne maistuivat todella oudolle joten kyllä ne hieman imeytyvät.
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
3 828
Kyllä Hornetit ovat aivan erinomaisia grillinaposteltavia. Vähän niin kuin mikropitsa tai Mäkkärin juustohampurilainen. Kutkuttelee juuri sopivasti roskaruokakohtaa kielen päällä. Marinadeineen grilliin ja hieman kärventyneinä pois. :drool:
 

Gentlemanni

Tukijäsen
Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
6
Tuli hankittua pakastesiipiä nyt kun ei tarvitse enää sitä 5kg pahvilaatikkoa hommata.


Rasvakeittimessä 4,5min + 3min 175 asteessa ja erittäin hyvää tuli, "rapeaa" ja maukasta. Kastikkeena Siipiweikkojen Hot Garlic.
Näistä täällä aikaisemminkin juttua mutta nyt vasta tuli kokeiltua itsekin.

Jatkoon.
Saako näitä pääkaupunkiseudulta mistään?
 

Spoonz

Tukijäsen
Liittynyt
10.08.2017
Viestejä
337
Prismassa näin lihapullien vieressä kypsiä siipiä pussissa.
vaihtoehtoja, vaihtoehtoja
 
Liittynyt
10.01.2017
Viestejä
103
Tiesitkö että marinointi on puhdas huijaus? Marinadi ei imeydy lihan sisään vaan ainoastaan sen pintaan. Suolakin etenee vain sen puoli senttiä vuorokaudessa kohti keskustaa.
Eli siis ei ole puhdas huijaus? Imetytyy lihan pintaan ja suolakin penetroituu ihan läpi asti? Usein ne valmiit marinoidut tuotteet on kuitenkin ihan useita vuorokausia samassa "töhnässä". Ja ainakin ketjun mukaiset siivet ei kovin paksuja tuppaa olemaan...

Heikentää siis kyllä käytännössä lihan kilohintaa, mutta jos kehtaa valittaa siitä ettei se marinaadi siihen lihaan imeydy ja sitten toisessa argumentissa sanotaan ettei sitä saa pois pesemälläkään, niin miten se menikään? (tämä ei kohdistu suoraan lainaukseen).

Tottakai itsekin suosin "puhtaita" lihoja, mutta välillä löytyy yllättävän hyviäkin noista nopeista "valmiista" vaihtoehdoista. Kukaan mitään rotukarjaa tai filettä toivottavasti ala marinoimaan...

Siivissä nimenomaan se suolan imetyminen usein tekee eetvarttia. Toki jos ei muuta sen etikka-chili-soosin takaa maista?
 
Liittynyt
10.07.2017
Viestejä
2 187
Pidän Hornettien mausta, kyllä. En tosin läheskään kaikkien siipien marinadeista.
Pidätkö siipiravintoloiden siivistä? Nehän tehdään noista naturelleista.
Itse ainakin huomannut, kun noita Kariniemen valmissiipiä tekee: Kuumana syvälle lautaselle ja lotraa siipikastiketta päälle. Antaa tuossa jäähtyä hetken ennen syömistä, niin suurin osa tuosta päälle levitetystä siipikastikkeesta on imeytynyt noihin siipiin.

En ihan täysin osta, etteikö marinoimattomiin siipiin saa tuota makua tulemaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 865
Pidätkö siipiravintoloiden siivistä? Nehän tehdään noista naturelleista.
Itse ainakin huomannut, kun noita Kariniemen valmissiipiä tekee: Kuumana syvälle lautaselle ja lotraa siipikastiketta päälle. Antaa tuossa jäähtyä hetken ennen syömistä, niin suurin osa tuosta päälle levitetystä siipikastikkeesta on imeytynyt noihin siipiin.

En ihan täysin osta, etteikö marinoimattomiin siipiin saa tuota makua tulemaan.
En tiedä kun en ole siipiä ravintolassa koskaan syönyt.
Voisihan noita valmiiks kypsiäkin kokeilla, mutta mä epäilen että ne on liian naturelleja omaan makuun vaikka kuinka kastikkeilla lotraa. Ja mä tykkään syyä siivet ihan tulikuumana, en anna yhtään jäähtyä.
 
Liittynyt
02.04.2017
Viestejä
2 253
Ja mä tykkään syyä siivet ihan tulikuumana, en anna yhtään jäähtyä.
Esimerkiksi Texas Pete kastiketta käyttäessä kannattaa laittaa kastike uunin jälkeen siipiin ja sen jälkeen siivet takaisin uuniin hetkeksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
475
En tiedä kun en ole siipiä ravintolassa koskaan syönyt.
Ohhoh. Suosittelen reissua lähimpään Hookiin/Siipiravintolaan/Siipiweikot/Sticky Wingers-nimiseen tai vastaavaan paikkaan. En suosittele kebuloiden tms siipiä jotka eivät ole ravintolan päätuote, voivat olla vasemmalla kädellä tehtyjä. Sticky Wingersissä ainakin on todella paljon eri kastikevaihtoehtoja jos oikein muistan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 865
Ohhoh. Suosittelen reissua lähimpään Hookiin/Siipiravintolaan/Siipiweikot/Sticky Wingers-nimiseen tai vastaavaan paikkaan. En suosittele kebuloiden tms siipiä jotka eivät ole ravintolan päätuote, voivat olla vasemmalla kädellä tehtyjä. Sticky Wingersissä ainakin on todella paljon eri kastikevaihtoehtoja jos oikein muistan.
Ei ole täällä pöndellä tuollaisia.
Muutenkin vähän karsastan maksaa siivistä ravintolassa kun ei niistä mulle ruuaks ole kun syön ne niin suurpiirteittäin.
 
Liittynyt
09.10.2020
Viestejä
1 381
Ohhoh. Suosittelen reissua lähimpään Hookiin/Siipiravintolaan/Siipiweikot/Sticky Wingers-nimiseen tai vastaavaan paikkaan. En suosittele kebuloiden tms siipiä jotka eivät ole ravintolan päätuote, voivat olla vasemmalla kädellä tehtyjä. Sticky Wingersissä ainakin on todella paljon eri kastikevaihtoehtoja jos oikein muistan.
Nämä kaikki pitäis kyllä jossain vaiheessa kokeilla. Jodelissa Sticky Wingers/Siipiweikot kehutaan usein Tampereen parhaaksi, vaikka Hook on saanut tyyliin parhaat arvostelut ja on muutenkin tunnettu.
 
Liittynyt
13.11.2018
Viestejä
690
Valmismarinoidut siivet ovat myös monesti todella lötköjä ja märän löysiä. Vaikka lämpöä antaisi kiertoilmalla, niin silti kokemus on aika huono. Naturel siivet ovat samalla tavalla valmistettuina rapeita ja kosteus tulee paiston jälkeen lisätystä siipikastikkeesta. Nam!
 

Fox-x

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
858
Nämä kaikki pitäis kyllä jossain vaiheessa kokeilla. Jodelissa Sticky Wingers/Siipiweikot kehutaan usein Tampereen parhaaksi, vaikka Hook on saanut tyyliin parhaat arvostelut ja on muutenkin tunnettu.
Itse olen Oulussa käynyt Sticky Wingerssissä pariin otteeseen ja viime syksynä Tampereen reissulla kävin Siipiweikoilla. Omasta mielestä Siipiweikot vie voiton näistä kahdesta. Siivet rapeampia mutta ei kuivaksi paistettuja. Molemmat toki erinomaisia siipiravintoloita.

Sitten pienemistä paikoista pitää erikseen mainita Raumalta ravintola Mr. Jones (9/10 paikka), sekä Oulunsalosta Vihiluodon Torppa (Oulun parhaat siivet, piste).
 
Liittynyt
27.10.2016
Viestejä
515
Ei noissa ruokapaikkojen siivissä nyt ihan hirveitä eroja ole mutta jos esim Tampereen mestat pitäs laittaa järjestykseen niin omasta mielestä Sippura paras
Aika paljo riippuu siitä ”paistajasta”

Ylöjärvellä Sippuran Siipibaari (varsinkin jos omistaja itte)
Siipiweikot
Sticky Wingers
Hook

Sticky on hyvä siitä että sulla on tyyliin 15 eri kastiketta mitä testata. Muilla kun vaan on se alan standardi etikkainen (tykkään itse siitä etikkaisesta mut kaikki ei)

Hookissa treellä on ollut aina sellaisia kuivia pöydän kulmaan koputeltavia siipiä.
En tiedä kuka näistä oikein tykkää mutta pari kertaa siellä käynyt ja aina kuivia.
 
Liittynyt
21.02.2019
Viestejä
1 975
Ennen toi oli just toisin päin Mansessa. Hookissa mehevät ja Sipareissa kuivat kikkareet. Missä vaiheessa se on vaihtunut noin?

Stadissa muuten se on edelleen sama tilanne. Sipareissa kuivaa, Hookissa ja Speakeasyssä mehevää.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.11.2018
Viestejä
373
Ostin noita kariniemen paahdettuja siipiä 2kg säkin. Millä ohjeella olette noita uunissa tehneet?
Lähinnä mietin että saisiko noista hyviä ilman jauhokikkailuja. Paistoaikaa ei varmaan oikein voi sanoa kun aiemmin ei ole paistanut ja taitaa uunista riippuvainen olla. Ohjeessa mainittiin että nuo paistettaisi jäisinä mutta luulisi että sulatetusta saisi parempia?

Harmikseni huomasin että tuota franksin kastiketta ei löydy paikallisesta cm eikä prismasta.
 
Viimeksi muokattu:

Fox-x

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
858
Ostin noita kariniemen paahdettuja siipiä 2kg säkin. Millä ohjeella olette noita uunissa tehneet?
Lähinnä mietin että saisiko noista hyviä ilman jauhokikkailuja. Paistoaikaa ei varmaan oikein voi sanoa kun aiemmin ei ole paistanut ja taitaa uunista riippuvainen olla. Ohjeessa mainittiin että nuo paistettaisi jäisinä mutta luulisi että sulatetusta saisi parempia?

Harmikseni huomasin että tuota franksin kastiketta ei löydy paikallisesta cm eikä prismasta.
Paahdettuihin ei tarvi jauhokikkailuja, suoraan jäisenä uuniin vaan. Ja nimenomaan jäisenä, ei kannata sulatella.
Muistelen että tässä ketjussa oli pari sivua taaksepäin aika toimiva paistolämpöohje.
 
Liittynyt
12.11.2018
Viestejä
373
Paahdettuihin ei tarvi jauhokikkailuja, suoraan jäisenä uuniin vaan. Ja nimenomaan jäisenä, ei kannata sulatella.
Muistelen että tässä ketjussa oli pari sivua taaksepäin aika toimiva paistolämpöohje.
Ehdinkin jo cayannepippuria ja leivinjauhetta noihin laittaa. Ei tuntunut haittaavan ainakaan. Joskus aiemmin testannut hookin valmiiksi paistettuja ja nämä vie kyllä voiton. Ei nämä oikeasti kauas siipiraflan siivistä jää mikä hieman yllätti.
 

Fox-x

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
858
Ehdinkin jo cayannepippuria ja leivinjauhetta noihin laittaa. Ei tuntunut haittaavan ainakaan. Joskus aiemmin testannut hookin valmiiksi paistettuja ja nämä vie kyllä voiton. Ei nämä oikeasti kauas siipiraflan siivistä jää mikä hieman yllätti.
Joo ne Hookin kypsät on jotenkin pehmeitä vaikka miten kypsentäisi ja jännän sivumaun omaavia. Kyllä niitä syö mutta ennemmin noita pakasteversioita.
 
Liittynyt
01.03.2021
Viestejä
119
Ostin S-Ryhmän kotimaista hot wingsejä ja ihan päteviä oli ja sitte dipiks laitoin suolaa ja puristettua valkosipulia planti greek style yougurttii, ai että oli hyvää :) (itse en voi maitotuotteita vetästä niin planti hyvä korvike)
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
1 902
Ei noissa ruokapaikkojen siivissä nyt ihan hirveitä eroja ole mutta jos esim Tampereen mestat pitäs laittaa järjestykseen niin omasta mielestä Sippura paras
Aika paljo riippuu siitä ”paistajasta”

Ylöjärvellä Sippuran Siipibaari (varsinkin jos omistaja itte)
Siipiweikot
Sticky Wingers
Hook

Sticky on hyvä siitä että sulla on tyyliin 15 eri kastiketta mitä testata. Muilla kun vaan on se alan standardi etikkainen (tykkään itse siitä etikkaisesta mut kaikki ei)

Hookissa treellä on ollut aina sellaisia kuivia pöydän kulmaan koputeltavia siipiä.
En tiedä kuka näistä oikein tykkää mutta pari kertaa siellä käynyt ja aina kuivia.
Kävin ensimmäistä kertaa Sippuran Siipibaarista hakemassa eilen siivet kotiin. Pinta oli ihan ok rapea, mutta siipikastike oli ö-luokan suoritus. Harmi kun en ottanut kuvaa kun sanat ei riitä kuvaamaan. En usko, että annan paikalle toista mahdollisuutta varsinkaan kun puoliso ei suostu enää eilisen jälkeen koskemaan Sippuran siipiin, niin jatkossa pysyn Siipiweikkojen ja Speakkarin asiakkaana.
 
Liittynyt
21.03.2019
Viestejä
453
Ehdinkin jo cayannepippuria ja leivinjauhetta noihin laittaa. Ei tuntunut haittaavan ainakaan. Joskus aiemmin testannut hookin valmiiksi paistettuja ja nämä vie kyllä voiton. Ei nämä oikeasti kauas siipiraflan siivistä jää mikä hieman yllätti.
Millä ohjeella paistoit?
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 445
Viestejä
4 199 675
Jäsenet
70 907
Uusin jäsen
Deut

Hinta.fi

Ylös Bottom