Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
MIten kypsensit?Testissä Liiterin kypsät vakuumisiivet. Kammottavaa kamaa. Vakuumihyytelössä keitettyjä siipiä mitkä lilluu epäilyttävvässä kiisselissä valmistuksen jälkeen. Oli kyllä mureita ja kypsiä, mutta kyllä siivissä pitää olla rapea kuori.
![]()
Ohjeen mukaan.MIten kypsensit?
Vaikuttaisi siltä, että liekittäisin varovasti, mutta kokemuksia olisi kiva kuulla.
Okei, jostain syystä tuota ei netseistä löydy, mutta oletan, että melko tyypilliset uunitus yms.ohjeet paketissa.Ohjeen mukaan.
Tää oli ihan vitun karmea tuote. Kun otti pakkauksesta ulos niin epäusko oli eka tunne. Epämääräinen hyytelökasa josta jotenkin etäisesti erotti wingsejä. Sitten kun ohjeen mukaan kypsensi eka 10 minsaa uunissa ja se hyytelö vähän suli ja muka piti olla helppo erotella ne toisistaan niin ne edelleen oli kuin liimattu yhteen. Vasta kun voimaa käytti niin irtosi toisistaan ja nahkat irtosi joka vitun palasesta. Lopulta epämääräinen kasa erilaisia kanankoiven palasia oli pellillä, useimmissa paloissa liian vähän tai paljon nahkaa ja varmaan yli tuplat pidempään piti pitää uunissa että vähän rapsakoitui nahkat. Ihme oli lopulla että ne olis edes jotenkin syötäviä. En voi vahvemmin suositella olla ostamatta.Testissä Liiterin kypsät vakuumisiivet. Kammottavaa kamaa. Vakuumihyytelössä keitettyjä siipiä mitkä lilluu epäilyttävvässä kiisselissä valmistuksen jälkeen. Oli kyllä mureita ja kypsiä, mutta kyllä siivissä pitää olla rapea kuori.
![]()
Kovasti näyttää kyllä ettei mistään löydy, kävin kymmenisen kauppaa läpi ja ei missään. Sen sijaan Kariniemen kypsiä pakastesiipiä löytyy. Muistan itsekin että olen joskus nähnyt noita Saarioisen siipiä, mutta en enää pitkään aikaan missään.On kyllä täysin mahdottomaksi tehty S- ja K-kauppojen valikoimien selailu
Saarioinen Broilerin kypsät siivet n20-40g pakaste (Suomi) 4,5kg on hakusessa mistä tahansa kaupasta PK-seudulla (mieluiten Itä-Helsingistä, mutta kaikki käy). Onko joku nähnyt tätä jossain?
K-ruoka väittää että Jumbosta löytyisi Saarioisten siipiä.
Noi on kuitenkin kypsiä siipiä, joten raakoihin (marinadilla höystettyihin) ei ainakaan suoraan kannata vertailla.On prisman hintakin aika kova jos 10e/kg. Eipä noita vissiin mistään halvemmalla saakkaan, mutta silti mietin "ääneen" että 10e/kg siivistä on kyllä aika jäätävä hinta.
Oikeastaan ainoa mikä tökki oli suolan määrä, mutta en ole tarkistanut eroavaisuuksia kanan suhteen siltä osin. Suolaa siis kuitenkin mielestäni liikaa. Toisaalta kastikekin vaihtui Siippareiden Hot garlicista (hyvä, mutta liian mieto omaan makuun) Siippareiden X-hotiin. Pitää tarkastaa suolamäärät myös kastikkeen suhteen eli ehkä se tuleekin sieltä. Menisi kyllä tästäkin tujumpi soossi itselle - voilantrauksia en harrasta eli XX-hot testiin sitten seuraavaksi.
Ai ne on kypsiä. Ymmärtänyt aivan väärin. No sittenhän tuossa on jo vähän järkeä.Noi on kuitenkin kypsiä siipiä, joten raakoihin (marinadilla höystettyihin) ei ainakaan suoraan kannata vertailla.
Niitä pakastesiipiä? Ne on aivan kammottavaa kamaa mutta täällä moni kehuu.Tuli eilen ostettua paremman (Saarioinen) puutteessa Kariniemen paahdettuja siipiä. En tiedä mitä ne tekevät niille siiville, mutta lopputulos on iljettävä. Viimeinen kerta kun näitä ostan. Ei ole Saarioisen voittanutta näissä hommissa, mutta saisivat myydä sitä ihanaa herkkua vähän pienemmässä pakkauksessa.
Niitä pakastesiipiä? Ne on aivan kammottavaa kamaa mutta täällä moni kehuu.
Kaks kertaa ostanu ja molemmilla jäi syömättä.
Ihan hyviä niistä Kariniemen siivistä on tullut kun rasvakeittimessä käyttää. Saarioisten ei ole ollut hyvin saatavilla ja laatikko ehkä turhan iso itselle. Kenties Poppamiehen oston jälkeen tulee enemmän Saarioisten siipiö saataville ainakin jossain muodossa.
Vesi tuon luultavasti selittää miksei siivistä tule rapeita. Kariniemen siivet myös ulkoisesti epäilyttävän turpeita verrattuna Saarioisiin.Ravintolayrittäjä hämmästyi – Mitä on tapahtunut Kariniemen siiville?
Ravintoloitsija ihmettelee, mitä Kariniemen kananpojan paahdetuille siiville on tapahtunut.
![]()
Ravintolayrittäjä hämmästyi – Mitä on tapahtunut Kariniemen siiville?
Ravintoloitsija ihmettelee, mitä Kariniemen kananpojan paahdetuille siiville on tapahtunut.www.iltalehti.fi
Olis mielenkiintoista tietää mikä menee valmistusprosessissa pieleen kun siivistä ei tule enää rapeita. Itse veikkaisin että on pumpattu liikaa vettä suolausprosessissa ja aiheuttaa samaa efektiä kun yrittää grillata näitä "miedosti suolattuja" lihoja missä 15-20% on lisättyä vettä.
Kariniemen pakkauskoko (se 2kg pussi) olisi kätevä mutta siivistä ei kyllä ainakaan meidän kiertoilmauunilla tullut hyviä. Ihan löllöjä ja huomasi kuinka pellille kertyy sitä siipiin lisättyä vettä. Saarioisten 4,5kg laatikon tavarasta tulee paljon parempaa mutta vähän ikävän iso tuo pakkaus. Samoilla linjoilla kuitenkin kuin yllä, mieluummin ilman kuin tuota Kariniemen tavaraa.En ole aikaisemmin keksinyt valitettavaa, Kariniemen siivistä, hiton hyviä ja rapeita on tullut. Nyt eilen kun avasin uuden pussin, niin oli melkoista löllöä. Näköjään sitten ollut isompikin juttu. Lieköhän hetkellinen ongelma vai onko siirryttävä Saarioisten asiakkaaksi?
Aikaisemmin Arfryerissa minulla toiminut hyvin, enkä kehuttuja Saarioisten siipiä pitänyt sen kummoisempina. Pakkauskoon takia sitten pysynyt Kariniemen pussissa, mutta nyt tosiaan oli ihan erilaista kamaa kuin aikaisemmin.Kariniemen pakkauskoko (se 2kg pussi) olisi kätevä mutta siivistä ei kyllä ainakaan meidän kiertoilmauunilla tullut hyviä. Ihan löllöjä ja huomasi kuinka pellille kertyy sitä siipiin lisättyä vettä. Saarioisten 4,5kg laatikon tavarasta tulee paljon parempaa mutta vähän ikävän iso tuo pakkaus.
Airfryer varmaan selviytyy paremmin tuosta lisätystä vedestä kuin perinteinen kiertoilmauuni. Etenkin jos siivet ovat jollain ritilällä ja nesteet valuvat siitä astian pohjalle. Uunipellillä kun siivet jäävät lillumaan siihen nesteeseen niin eipä niistä oikein rapeita voi tullakaan. Ehkä ritilällä onnistuisi paremmin uunissakin mutta tulee enemmän putsattavaa.Aikaisemmin Arfryerissa minulla toiminut hyvin, enkä kehuttuja Saarioisten siipiä pitänyt sen kummoisempina. Pakkauskoon takia sitten pysynyt Kariniemen pussissa, mutta nyt tosiaan oli ihan erilaista kamaa kuin aikaisemmin.
Laittaa ritilän sen uunipellin päälle. Snadi ilmarako ja yhtä paljon putsattavaa kun siinä vesirasvasekotuspellissä. Okei pitää se ritilä putsata myös.Airfryer varmaan selviytyy paremmin tuosta lisätystä vedestä kuin perinteinen kiertoilmauuni. Etenkin jos siivet ovat jollain ritilällä ja nesteet valuvat siitä astian pohjalle. Uunipellillä kun siivet jäävät lillumaan siihen nesteeseen niin eipä niistä oikein rapeita voi tullakaan. Ehkä ritilällä onnistuisi paremmin uunissakin mutta tulee enemmän putsattavaa.
Siivissä on tosi paljon eroa.Airfryer varmaan selviytyy paremmin tuosta lisätystä vedestä kuin perinteinen kiertoilmauuni. Etenkin jos siivet ovat jollain ritilällä ja nesteet valuvat siitä astian pohjalle. Uunipellillä kun siivet jäävät lillumaan siihen nesteeseen niin eipä niistä oikein rapeita voi tullakaan. Ehkä ritilällä onnistuisi paremmin uunissakin mutta tulee enemmän putsattavaa.
Tällä voi onnistua ja näin saatoin noista Kariniemen ”vesisiivistä” aikanaan viimeiset valmistaa. En kuitenkaan näe syytä kikkailla ylimääräistä, kun Saarioisten siivistä saa ihan pellin ja leivinpaperin kanssa hyviä ja rapeita. Eikä tarvitse oikeastaan putsata mitään, leivinpaperi vain roskiin. Mieluummin ostaa sitä laadukkaampaa tuotetta, kun ei noissa muistaakseni hintaeroakaan ole juurikaan.Laittaa ritilän sen uunipellin päälle. Snadi ilmarako ja yhtä paljon putsattavaa kun siinä vesirasvasekotuspellissä. Okei pitää se ritilä putsata myös.
Joo varmasti. Puhuin noista Kariniemen 2kg pusseista ja Saarioisten 4,5kg laatikosta.Siivissä on tosi paljon eroa.
Liekkisiivistä ei saa rapeita millään ja ne lilluu aina siinä nesteessä kun uuniin tai airfryeriin tökkää.
Naapurin maalaiskanan crispy wingseistä saa hyviä ja samoin Kotimaista Hot Wingseistä joita ole viime aikoina syönyt.
Mutta liekkisiivistä ei saa rapeita ei sitten millään. Nestettä niistä sen sijaa irtoaa helvetisti, varsinkin kun se marinadikin on sellaista löysää litkua ja vaikka Kotimasta siivissäkin on marinadi niin se on paksumpaa ja tarttuu uunissa paremmin lihaan kiinni.
Liekkisiivissä on sekin omituisuus että jos pidät kauan uunissa niin ne alkaa melkein palamaan eli tulee semmosta "palamisen" jälkeä pintaan, mutta siltä pinta jää löllöksiEn tiiä ees miten tuo on mahdollista.
Olen itse jo miljoona kertaa sanonut, mutta sanotaan taas. Noi Hornetit meni muutama vuosi siitten piloille kun vaihtoivat marinadia tai jotain. Ennen niistä tuli rapeita ja marnadi oli vähän erilainen. Sitten vaihtoivat jotain siinä marinadissa ja maistuu samalta oranssilta paskalta kuin kaikki muutkin oranssit marinadit, mutta suuri ero on siinä että sitä rapeutta ei tahdo saada vaan ne alkaa tuon kuvan mukaisesti palamaan ennenkuin tulee ruskea/rapea pinta.Nyt ilmojen kylmettyä ei enään niin usein jaksa tuolla ulkona grillailla, joten nyt olen tykästynyt Atria perhetilan kana hornet tulisesti marinoitu siipi 550g. Eivät lillu marinaadissa eli voi kipata suoraan airfryerin kippoon. Tulee ihan hyviä. Edullisestikin nyt CM myynyt eli 2€ rasia.
![]()
Harmikseni ei tuo käyttämäni CM myy noita pakastesiipiä, just kaupassa käydessä kattelin. Ois voinut kokeilla niitäkin.
Olen itse jo miljoona kertaa sanonut, mutta sanotaan taas. Noi Hornetit meni muutama vuosi siitten piloille kun vaihtoivat marinadia tai jotain. Ennen niistä tuli rapeita ja marnadi oli vähän erilainen. Sitten vaihtoivat jotain siinä marinadissa ja maistuu samalta oranssilta paskalta kuin kaikki muutkin oranssit marinadit, mutta suuri ero on siinä että sitä rapeutta ei tahdo saada vaan ne alkaa tuon kuvan mukaisesti palamaan ennenkuin tulee ruskea/rapea pinta.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.