Joo, espressohan on kuppiin laskiessaan alta 90-asteinen, ja se kuppi ei ole varmaan kuin max 40-50asteinen.
Maito taasen erottuu, jos sen lämmittää vaahdottaessa liian kuumaksi. En käytä lämpömittaria tuohon, vaan kättä, kun alkaa olla pannu liian kuuma pideltävksi, lopetan maidon lämmittämisen, mutta veikkaus on jotakuinkin 50-60 astetta. Voisihan tuota lopputulemaa joskus ir-mittarilla soirottaa....samoin kuin niitä kuppeja.
Maito taasen erottuu, jos sen lämmittää vaahdottaessa liian kuumaksi. En käytä lämpömittaria tuohon, vaan kättä, kun alkaa olla pannu liian kuuma pideltävksi, lopetan maidon lämmittämisen, mutta veikkaus on jotakuinkin 50-60 astetta. Voisihan tuota lopputulemaa joskus ir-mittarilla soirottaa....samoin kuin niitä kuppeja.