• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Joe Biden: Yhdysvaltain presidentti nro. 46

Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
2 144
Valehtelusta viranomaisille, ja kyseisessä oikeudenkäynnissä syyttäjä käytti kyseistä läppäriä, eikä puolustus edes yrittänyt väittää, että kyseessä olisi joku Trump salaliitto, vaikka näinhän se toki uutisoitiin ennen viime vaaleja.
Niin, valehteli aseluvan kanssa ettei ollut käyttänyt huumeita. Se oli ainut mitä se paljasti- ja itseasiassa sen huumeiden käytön Hunter oli itse myöntänyt jo aiemmin. Se ei "paljastunut" läppäriltä.

Trumpin tiimi kyllä levitti asiasta vaikka mitä muutakin lehdille, mm. Giulianin toimesta. Mutta mikään niistä ei johtanut sitten oikeasti asiaa tutkittaessa yhtään mihinkään. Niin voi aika hyvällä syyllä sanoa että koko läppärikeissi oli Trumpin tiimin manipuloima mediasirkus JB:a vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 154
Viestejä
4 318 806
Jäsenet
71 977
Uusin jäsen
Pikkupöllö_65

Hinta.fi

Ylös Bottom