Luin juuri kirjan Nicolette Hahn Niman: Pihvin puolustus, kohti kestävää lihantuotantoa
https://www.amazon.com/Defending-Be...s=books&sprefix=defending+beef,aps,222&sr=1-1
Tässä on syvällistä pohdintaa hyviin tutkimuksiin perustuen ja Allan Savory tietenkin mainitaan. Lihan tuotantokin voidaan tehdä huonosti, kuten esim. USAn teolliset suurnavetat (antibiootit, hormonit, kasvua tehostavat lääkkeet, viljan/soijan yletön käyttö ruokinnassa).
https://www.amazon.com/Defending-Be...s=books&sprefix=defending+beef,aps,222&sr=1-1
Tässä on syvällistä pohdintaa hyviin tutkimuksiin perustuen ja Allan Savory tietenkin mainitaan. Lihan tuotantokin voidaan tehdä huonosti, kuten esim. USAn teolliset suurnavetat (antibiootit, hormonit, kasvua tehostavat lääkkeet, viljan/soijan yletön käyttö ruokinnassa).