• Live: io-techin Tekniikkapodcast tänään perjantaina noin klo 15:00 alkaen. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>

Grillit & grillaus

Onpas Weber Smokey Mountain Cookereiden hinnat nousseet kun normihinta uudelle 499 e. Itse maksoin muistaakseni 300 e kun joskus viime vuosikymmenellä ostin. Tosi näppärä laite kyllä sellaiseen matalalla lämmöllä hissukseen paistamiseen savun kanssa tai ilman, mutta kun nykyhinta on noin kova, joku halpa kopiomallin bullet smoker alkaa tuntua jo järkevämmältä ostokselta. Tai samalla rahalla / halvemmalla kamado.
 
Tuli hommattua Napoleon Roguen kaveriksi rst-parila. On muuten kätevä.
Aikalailla pommin kestävä, painaakin 10kg.
Hyvä tehdä burgereita,munakkaita,tortilloja jne.
Kas en minäkään tuosta tiennyt.

Mutta eikös ruoka tartu rosterille kiinni aika helposti ? ( vs valurauta ).
 
Kiitos vihjeistä. Toi Weber voisi olla kelpo laite ja olen myös katsellut noita kamadoja. Onko näissä kamadoissa paljon laatueroja?
On kamadoissa jonkin verran.
Sanoisin silti että tärkeimmät asiat on takuu ja se että savupiippu aukeaa kokonaan, jälkimmäinen on iso rajoitus ja voi olla hankalaa löytää erikseen ostettavaksi just sun kamadoon sopiva piippu.

Suosittelisin itse Bonoa koska se ei ole turhan kallis, siinä tulee kaikki tarpeellinen mukana (ovh 150e monitoimiritilä joka on tosi hyvä olla kamadon kanssa), elinikäinen takuu ja aivan älyttömän hyvä savupiippu.
On myös mahis saada tarjouksesta toi hobbyhallista liki puoleen hintaan, mutta sitten takuuta on vain 2 vuotta.

Mustangi olisi muuten hyvä mutta surkeaakin surkeampi piippu (grillin syttyksessä pitää pitää kansi auki ja lämmöt nousee hitaasti) ja ei mitään ylimääräistä mukana.
10v takuu.

Cello (k-rauta) on hyvä myös, sama piippu kuin bonossa ja laatu yleisestikin hyvää. 5v takuu.

Prisman, tokmannin, motonetin yms halpikset kannattaa jättää hyllyyn.
Halvinta laatua, 1-2v takuu.
 
Onpas Weber Smokey Mountain Cookereiden hinnat nousseet kun normihinta uudelle 499 e. Itse maksoin muistaakseni 300 e kun joskus viime vuosikymmenellä ostin. Tosi näppärä laite kyllä sellaiseen matalalla lämmöllä hissukseen paistamiseen savun kanssa tai ilman, mutta kun nykyhinta on noin kova, joku halpa kopiomallin bullet smoker alkaa tuntua jo järkevämmältä ostokselta. Tai samalla rahalla / halvemmalla kamado.
Onhan wsm savusteluun perus kamadoa pykälän parempi vekotin. Tuollasella 369-500e ei kummosta kamadoa löydä edes käytettynä.
 
Kas en minäkään tuosta tiennyt.

Mutta eikös ruoka tartu rosterille kiinni aika helposti ? ( vs valurauta ).
Tätä itsekkin pelkäsin, mutta ei mitään ogelmaa ollu kun teki aluksi kunnon rasvanpolton. Kunnon esilämmitys auttaa kanssa.
On muuten helppo lastalla, vedellä ja öljyllä putsailla käytön jälkeen.
 
Tuli hommattua Napoleon Roguen kaveriksi rst-parila. On muuten kätevä.
Aikalailla pommin kestävä, painaakin 10kg.
Hyvä tehdä burgereita,munakkaita,tortilloja jne.
1000078830.jpg
Linkkiä?

Itsehän perkele menin katsomaan blackstonen videoita ja nyt on hirvee himo hommata toi 22” foldi, sen ku sais vietyä poiskin käytön jälkeen…
Onneksi ja harmiksi noi on nyt loppu kaikkialta 😅

On meinaan katoksesta tila loppu ku siellä on jo 2 eri kamadoa, Karu 16 ja kaasugrilli (ja nurkassa säilytyksessä pieni ulkotuliboksi johon pistetty pieni pallogrilli jota käytän välillä kun haluun suoralla tulella leikkiä).
 
Tätä itsekkin pelkäsin, mutta ei mitään ogelmaa ollu kun teki aluksi kunnon rasvanpolton. Kunnon esilämmitys auttaa kanssa.
On muuten helppo lastalla, vedellä ja öljyllä putsailla käytön jälkeen.
Rosteriahan ei varsinaisesti rasvapolteta samaan tapaan kuin noita ruostuvia teräksiä, mutta se öljyäminen ja riittävä lämpö tekee rosteristakin riittävän tarttumattoman. Jos teen vaikkapa pihvit rosteripannulla niin jäähän siitä jotain ruskeaa jälkeensä, mutta maillardin syntymisen jälkeen tuote kyllä irtoaa rosteristakin. Käytettävyys on samaa luokkaa kuin valurauta tai hiiliteräskin, vaatii vaan hieman enemmän putsailua jälkikäteen.
 
Rosteriahan ei varsinaisesti rasvapolteta samaan tapaan kuin noita ruostuvia teräksiä, mutta se öljyäminen ja riittävä lämpö tekee rosteristakin riittävän tarttumattoman. Jos teen vaikkapa pihvit rosteripannulla niin jäähän siitä jotain ruskeaa jälkeensä, mutta maillardin syntymisen jälkeen tuote kyllä irtoaa rosteristakin. Käytettävyys on samaa luokkaa kuin valurauta tai hiiliteräskin, vaatii vaan hieman enemmän putsailua jälkikäteen.
Kuuman rosteripannun saa vedellä puhdistettua nopeasti. Vettä pannulle kiehumaan ja sitten harjaa perään ja kaikki irtoaa
 
Linkkiä?

Itsehän perkele menin katsomaan blackstonen videoita ja nyt on hirvee himo hommata toi 22” foldi, sen ku sais vietyä poiskin käytön jälkeen…
Onneksi ja harmiksi noi on nyt loppu kaikkialta 😅

On meinaan katoksesta tila loppu ku siellä on jo 2 eri kamadoa, Karu 16 ja kaasugrilli (ja nurkassa säilytyksessä pieni ulkotuliboksi johon pistetty pieni pallogrilli jota käytän välillä kun haluun suoralla tulella leikkiä).

Noita paria eri kokoa.
Ihan ilmainenhan tuo ole, mutta maksaahan se blackstonekin.
 
Tätä itsekkin pelkäsin, mutta ei mitään ogelmaa ollu kun teki aluksi kunnon rasvanpolton. Kunnon esilämmitys auttaa kanssa.
On muuten helppo lastalla, vedellä ja öljyllä putsailla käytön jälkeen.
Voiko tuossa paistaa kanamunaa vai jämähtääkö liikaa kiinni?
 
Onko kokemuksia pariloista weberin pallogrilliin? Kyllästyttää siinä ritilän päällä grillata.

Siihen näyttää löytyvän ihan kokoalan peittäviä pariloitakin. Toimiikohan? ois sitten vähän niinkuin blackstone😃

Esim Weber Koko Parila 57cm hiiligrilliin 189,99
Ite hommasin ton weberiin. Lähinnä smashburgereita sillä tehnyt, on kyllä hyvä. Oli sillon kun ton hommasin jonkunlaisessa tarjouksessa.

 
  • Tykkää
Reactions: Vee
Ite hommasin ton weberiin. Lähinnä smashburgereita sillä tehnyt, on kyllä hyvä. Oli sillon kun ton hommasin jonkunlaisessa tarjouksessa.


Eikö tuollaisissa mene vähän grillauksen idea ohi? Siis se savunmaku.
Itse olen korkeintaan käyttänyt sellaista grillausalustaa esim wingseille, kun ovat pieniä ja helposti ritilästä läpi. Siinä alustassa on niitä holeja.
 
Eikö tuollaisissa mene vähän grillauksen idea ohi? Siis se savunmaku.
Itse olen korkeintaan käyttänyt sellaista grillausalustaa esim wingseille, kun ovat pieniä ja helposti ritilästä läpi. Siinä alustassa on niitä holeja.
No jos smashburgereita haluaa niin ritilällä niitä ei tehdä.
Eikai tossa nyt ideana ole että sillä kaikki sen jälkeen valmistetaan…
 
Eikö tuollaisissa mene vähän grillauksen idea ohi? Siis se savunmaku.
Itse olen korkeintaan käyttänyt sellaista grillausalustaa esim wingseille, kun ovat pieniä ja helposti ritilästä läpi. Siinä alustassa on niitä holeja.
Niinkuin kirjoitin niin smashburgereita tolla teen, siihen on hyvä, kun voi useamman pihvin kerralla litistää. Niihin nyt ei muutenkaan savu kerkeä tarttumaan ennenkuin on jo hotkittu parempiin suihin.
 
No jos smashburgereita haluaa niin ritilällä niitä ei tehdä.
Eikai tossa nyt ideana ole että sillä kaikki sen jälkeen valmistetaan…
Juu. Ritilän päällä vähän hankalahko tehdä smashia. Kyllähän tolla pekonit ja vihanneksetkin saa hyvin tehtyä. Onneksi on tuo levy. Muuten saattaisi Blackstone kuume iskeä.
 
  • Tykkää
Reactions: Vee

Noita paria eri kokoa.
Ihan ilmainenhan tuo ole, mutta maksaahan se blackstonekin.
Tuli piipahdettua sunnuntaina bauhausissa, 4kpl piti Rogue 425 sopivia valurautapariloita olla hyllyssä. Eipähän löytynyt ja nyt alkoi hieman kuumottamaan josko tuon rosterisen ottaisi kuitenkin.. Hintaa toki reilusti, mutta eipähän tarvitsisi Blackstonea hankkia viereen.
 
Tuli piipahdettua sunnuntaina bauhausissa, 4kpl piti Rogue 425 sopivia valurautapariloita olla hyllyssä. Eipähän löytynyt ja nyt alkoi hieman kuumottamaan josko tuon rosterisen ottaisi kuitenkin.. Hintaa toki reilusti, mutta eipähän tarvitsisi Blackstonea hankkia viereen.

Minulla tuollainen valurautaparila on ollut muutaman kesän käytössä, ja jos pitäisi valita joko tuo suuri rosteriparila tai pienempi valurautainen niin ottaisin ehdottomasti rosterisen.

Toki riippuu tarpeista, omassa käytössä umpiparilalla tulee usein tehtyä teppanyaki-henkisiä eväitä tai paisteltua kasvislisukkeita, ja juuri siihen se kokonsa ja muotonsa puolesta ei ole ihan paras mahdollinen. Tuppaa tavaraa tippumaan parilalta sekoitellessa. Alunperin kaavailin että siinä voisi myös paistaa tyyliin munia ja pekonia aamiaiseksikin, mutta en ole viitsinyt edes yrittää. Lähes varmasti tulisi liian ahdasta.

Jos taas tarve on lähinnä smash burgereita tai tavallista grillausta aineksilla jotka hajoavat herkästi tai muuten tippuvat rakoihin, olisi valurautainen ihan riittävä. Jättää samanaikaisesti käytettäväksi ritiläalaakin läskeille ym.
 
Suhteellista... eiköhän tuon pitäisi mennä miksikään vuosikymmenissäkään. Paljonkos Weberissä on parilan mitat vs. Napoleon... nimim. utelias.
Mutta on kuitenkin rosteria eikä ole ominaisuuksiltaan niin hyvä kuin perinteinen parila.
Tossahan tarttumattomuus perustuu siihen että se pitää lämmittää siihen tiettyyn pisteeseen että vesitestillä pisarat jää liukkaaksi palloksi pinnalle, tuota alhaisemmassa siinä ei ole käytännössä minkäänlaista nonstick efektiä, ja noin kovat lämmöt mitä toi vaatii ei sitten taas sovi matalassa lämmössä kypsennettäville ruoille.

Periaatteessahan tuo on vain vitun iso teräspannu.
 
Niin, ei kai tuossa rosterissa mitään hyvää ole vs valurauta ? Pl. ettei se ruostu ja siten helppohoitoisempi.
 
Niin, ei kai tuossa rosterissa mitään hyvää ole vs valurauta ? Pl. ettei se ruostu ja siten helppohoitoisempi.
Itel ostoperusteena oli isompi paistopinta-ala. Aluksi meenasin ostaa kaksi valurauta-parilaa, mutta napoleonin ohjeissa sanottiin että ei saa laittaa kuin yhden. Todennäköisesti kuumenisi liikaa kun ei ole tuuletusreikiä.
 
Mutta on kuitenkin rosteria eikä ole ominaisuuksiltaan niin hyvä kuin perinteinen parila.
Tossahan tarttumattomuus perustuu siihen että se pitää lämmittää siihen tiettyyn pisteeseen että vesitestillä pisarat jää liukkaaksi palloksi pinnalle, tuota alhaisemmassa siinä ei ole käytännössä minkäänlaista nonstick efektiä, ja noin kovat lämmöt mitä toi vaatii ei sitten taas sovi matalassa lämmössä kypsennettäville ruoille.

Periaatteessahan tuo on vain vitun iso teräspannu.
Ite kokkailen teräspannulla nimenomaan rst pannulla suurimman osan kaikesta mitä nyt ylipäätään paistelen eikä oo minkäännäköisiä ongelmia lämpötilojen kanssa. Se on totta, että jotkut lihan proteiinit vaatii sen maillardin syntymisen ja toki muutkin proteiinit, mutta tuo vesitesti on huuhaahommaa ja liha kyllä alkuunsa tarraa kiinni vaikka olisikin kuuma se pannu.

Tollanen rosterihomma on varmaan grillituotemielessä ihan yhtä käyttökelpoinen kuin hiiliteräskin, joskin vaatii enemmän eforttia puhtaanapitoon.
 
Miksi ylipäänsä laittaa grilliiin parila, eikö se ole sama sitten vetää keittiössä paistinpannulla? Muutenkin jos oikeasti grillaa jotain muuta kuin 2 makkaraa niin isompikin grilli on heti pieni jos ½ on parilaa.
 
Miksi ylipäänsä laittaa grilliiin parila, eikö se ole sama sitten vetää keittiössä paistinpannulla? Muutenkin jos oikeasti grillaa jotain muuta kuin 2 makkaraa niin isompikin grilli on heti pieni jos ½ on parilaa.
Varmaan siksi että on aika vittumaista yrittää jossain liedellä saada kolmea tai kuutta smashburgerpihviä yhtäaikaa johonkin pannuun mahtumaan, ja ideaalisesti vielä olis pekonitkin paistumassa vieressä.
Ja sitten se siivoaminen sisällä ton jälkeen kun on kaikki pinnat rasvassa….

Ihan yhtälailla ei se kaasu”grillillä” kypsennys muutenkaan mitään grillaamista ole ni ihan sama siihen tunkea parila päälle ja sanoa sitä sit kanssa grillaamiseksi.

Tämämpä takia toi munkin piha on täynnä noita grillejä, iso kamado (johon parila), pieni kamado (johon parila), kaasugrilli (ja siihen pari eri kokoista parilaa), pizzauuni, pallogrilli, induktiotaso ja ellei ihmeitä tapahdu niin kohta myös blackstonen parila”grilli”.

Se on se pointti että ulkona on kivempaa tehdä sitä ruokaa, kutsuu sitä sit grillaamiseksi, keittämiseksi tai ihan miksi vaan.
 
Ite kokkailen teräspannulla nimenomaan rst pannulla suurimman osan kaikesta mitä nyt ylipäätään paistelen eikä oo minkäännäköisiä ongelmia lämpötilojen kanssa. Se on totta, että jotkut lihan proteiinit vaatii sen maillardin syntymisen ja toki muutkin proteiinit, mutta tuo vesitesti on huuhaahommaa ja liha kyllä alkuunsa tarraa kiinni vaikka olisikin kuuma se pannu.

Tollanen rosterihomma on varmaan grillituotemielessä ihan yhtä käyttökelpoinen kuin hiiliteräskin, joskin vaatii enemmän eforttia puhtaanapitoon.
Pystyykö tossa muka esim tekemään häränsilmämunakkaan?
Se kun tars saada liu’utettua pois pannulta niin ettei se löysä keltuainen irtoa…
Enkä kyseenalaista vaan ihan kysyn, itselläni kun on kanssa kolmekin eri teräspannua eikä ole koskaan tullut mieleenkään et niillä tekis jotain matalan tehon ruokaa…

Ekalla pannulla koitin tehdä grilled cheese sandwitch, eli kerrospaahtoleipä minkä ulkopuolet voideltu voilla ja välissä juustot, ja se kokeilu oli niin surullinen että ei koskaan enää, jostain syystä ne jäljet ei myöskään koskaan pannusta suostuneet lähtemään vaikka millä aineella yritti 😁
 
Pystyykö tossa muka esim tekemään häränsilmämunakkaan?
Se kun tars saada liu’utettua pois pannulta niin ettei se löysä keltuainen irtoa…
Enkä kyseenalaista vaan ihan kysyn, itselläni kun on kanssa kolmekin eri teräspannua eikä ole koskaan tullut mieleenkään et niillä tekis jotain matalan tehon ruokaa…

Ekalla pannulla koitin tehdä grilled cheese sandwitch, eli kerrospaahtoleipä minkä ulkopuolet voideltu voilla ja välissä juustot, ja se kokeilu oli niin surullinen että ei koskaan enää, jostain syystä ne jäljet ei myöskään koskaan pannusta suostuneet lähtemään vaikka millä aineella yritti 😁
Periaatteessa tollanen paistettu sunny side up kananmunakin onnistuu, mutta sen verran vaikea tuo munan proteiini on, että tollaset jätän suosiolla rasvapoltettaville pannuille. Yleensä tolla rosterilla pärjää parhaiten niin, että lämmittää sen kuumaksi ja kun ruoka menee pannulle voi tehoa halutessaan laskea, ei ehdi sitten käristymään jos tarvii matalampaa tehoa. Grillihommissa johonkin smash burger, sloppy joe, cheesesteak, kasvis jne hommiin tollanen rosteri on ihan hyvä kyllä.
 
Tuli hommattua Weberin hiiligrilli kesäksi. Nyt muutaman kerran sytyttänyt tuolla kartiolla hiiliä ja räiskyy sekä paukkuu aika paljon ja kipinöitä lentää ympäri terassia. Onko hiilien osalta tuossa eroa? Vähän alkoi pelkäämään syttyykö koko terassi tuleen.
 
Tuli hommattua Weberin hiiligrilli kesäksi. Nyt muutaman kerran sytyttänyt tuolla kartiolla hiiliä ja räiskyy sekä paukkuu aika paljon ja kipinöitä lentää ympäri terassia. Onko hiilien osalta tuossa eroa? Vähän alkoi pelkäämään syttyykö koko terassi tuleen.
Hiilissä on järjettömät erot. Käytätkö mahdollisesti Rainbow tai muuuta halpamerkkiä? Hae Marienbugeja ja nauti iman pelkoa.
 
Tuli hommattua Weberin hiiligrilli kesäksi. Nyt muutaman kerran sytyttänyt tuolla kartiolla hiiliä ja räiskyy sekä paukkuu aika paljon ja kipinöitä lentää ympäri terassia. Onko hiilien osalta tuossa eroa? Vähän alkoi pelkäämään syttyykö koko terassi tuleen.
Kuulostaa tosiaan paskoilta hiililtä.
Itse muistan kun aikoinaan menin bilteman hiiliä ostamaan, se rätinä oli älytön.

Marienburg tai biolan ovat Ainoat markettihiilet mitä kannattaa ostaa.
 
Hyvä tietää, ei muuta kuin Weberin pellettigrilli ja noita BBQ factorin pellettejä lavallinen kerralla tilaukseen. Helppous houkuttaa, kun tähän asti savustanut Weberin smokey mountainin kanssa, mutta pitkissä vedoissa saa nousta viikonloppuisin 5-6 aikaan aamulla sytyttämään grilliä ja lämpöjä säädellä tai ainakin vahtia pisin päivää. Pellettigrillissä voi savustella vaikka yön yli, sillä aikaa kun itse nukkuu. Weberissä toki vielä plussaa nuo korkeammat lämmöt, niin hoituu kaikki grillaaminen tarvittaessa samalla. Vaikka pallogrilli ja kaasugrilli löytyy jos pelkkiä pintoja haluaa paistella korkealla lämmöllä.
No eipä laitettu Weberin Searwoodia tilaukseen, kun ei ole mistään saatavilla. Mikäköhän Weberillä vikana toimitusketjussa. kun ei edes omilla nettisivuilla ole saatavilla. Kuukausi taaksepäin kyselin asiakaspalvelusta ja luvattiin että tulossa varastoon on tavaraa.
 
Otetaan uusi yritys oikeaa ketjuun :)

Onko muuten jollakin Napoleonin kaasugrillin tarkoitettua hiilikaukaloa. Onko mistään kotoisin , kokemusperäistä tietoa ?

2_601474-725x1000.jpg


 
Kaverilla ollut Weber mastertouch noin 10v, hyvällä käytöllä (sateelta suojassa jne) edelleen savustelee/slow kookkia ajoittain.
Noilla halvemmilla ei kokkaile edes sitä 5v, kun ruostuu kasaan.

Halvalla ei saa hyvää, kallein ei aina ole paras, ja halvin ei aina ole paskin.
Meillä oli 10v joku bauhaussin tarjousgrilli (189€ ja ovh 289€), aina taivasalla toki suoja päällä ja ei siellä juuri ruostetta näkynyt ja käyttökuntoisena annettiin eteenpäin.

Mutta asiaan, ajatuksena oli että uuteen kämppään en grilliä hommaa, mutta nyt jo tullut toisiin aatoksiin, tarkoituksena koittaa jotain parempaa jotta oikeasti näkisi että onko ne kalliimmat parempia, mutta Weberiä tähän taloon ei tule, joten siitä seuraavaa kaasugrilliä saa suositella!?
 
Viimeksi muokattu:
Meillä oli 10v joku bauhaussin tarjousgrilli (189€ ja ovh 289€), aina taivasalla toki suoja päällä ja ei siellä juuri ruostetta näkynyt ja käyttökuntoisena annettiin eteenpäin.

Mutta asiaan, ajatuksena oli että uuteen kämppään en grilliä hommaa, mutta nyt jo tullut toisiin aatoksiin, tarkoituksena koittaa jotain parempaa jotta oikeasti näkisi että onko ne kalliimmat parempia, mutta Weberiä tähän taloon ei tule, joten siitä seuraavaa saa suositella!?
Kaasu vai hiili?
 
Just putsasin oman Napoleonin, on seissyt ulkona neljä vuotta ilman mitään suojia ja täydessä iskussa. Jaa valonappi on oikosulussa jostain eli ledit on yötäpäivää päällä, mutta päältä, sisältä, flavo barit, polttimot, riitlät kaikki oikein hyvässä kunnossa. Pitää katsoa mikä piuhassa on vikana, kunhan vähän lämpiää ilmat. Lunta satoi just vantaalla :(
 
Jos ei Weberiä saa olla niin sitten Napoleon. Prismoissa olisi nyt -15% s-etukortilla
Bauhaussista saa muuten Napoleon Legend 365:en vähän edukkaammin tällähetkellä (429€). Itsellä myös mietinnässä Napoleon, mutta vielä riittää pähkäiltävää, että onko 365 riittävän kokoinen vai pitääkö taipua 425:een.
 
Meillä oli 10v joku bauhaussin tarjousgrilli (189€ ja ovh 289€), aina taivasalla toki suoja päällä ja ei siellä juuri ruostetta näkynyt ja käyttökuntoisena annettiin eteenpäin.

Mutta asiaan, ajatuksena oli että uuteen kämppään en grilliä hommaa, mutta nyt jo tullut toisiin aatoksiin, tarkoituksena koittaa jotain parempaa jotta oikeasti näkisi että onko ne kalliimmat parempia, mutta Weberiä tähän taloon ei tule, joten siitä seuraavaa kaasugrilliä saa suositella!?
Landmann tai char-broil.

Edit, napoleon tietysti paras jos se weberin ongelma ei ollutkaan hinta…
Edellä mainitut niitä parempia keskitierin vehkeitä weberin ja napoleonin jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
Mulla hapantunut 11v-12v vanhasta genesiksestä tänä vuonna 1 flavour bar (loput mennee varmaan nopsaan myös) :), piezoon ehkä vaihtanut patterit kerran matkan varrella. Tämän näköinen aparaatti mutta 3:lla polttimella: Genesis® II E-410 GBS Kaasugrilli | Genesis -sarja | Genesis® II -sarja | Kaasugrillit. Siinä voi tosiaan miettiä montako markettien halpis paskaa menee samassa ajassa ja kuinka paljon niillä vituttaa grillata koko ajan pienestä viimasta puhumattakaan...
 
Bauhaussista saa muuten Napoleon Legend 365:en vähän edukkaammin tällähetkellä (429€). Itsellä myös mietinnässä Napoleon, mutta vielä riittää pähkäiltävää, että onko 365 riittävän kokoinen vai pitääkö taipua 425:een.
Itellä rogue 425 ja harmittaa että en ostanu isompaa 😅
Varsinkin jos yhtään enemmän porukkaa, niin myös 425 jää pieneksi
 
Hiiligrilli olisi tulossa ensimmäistä kertaa taloon. Onko vinkkejä hiilien säilytykseen? Joku laatikko tms. grillin viereen terassille, ettei tartteis joka kerta hakea ja viedä kuivaan ulkovarastoon. Pitääkö olla kuinka tiivis / kosteudenkestävä laatikko?
 
Hiiligrilli olisi tulossa ensimmäistä kertaa taloon. Onko vinkkejä hiilien säilytykseen? Joku laatikko tms. grillin viereen terassille, ettei tartteis joka kerta hakea ja viedä kuivaan ulkovarastoon. Pitääkö olla kuinka tiivis / kosteudenkestävä laatikko?
Joku laatikko on tietysti yksi vaihtoehto, missä voi hiilipusseja säilyttää. Itse olen hyväksi todennut kaataa hiiliä metalliastiaan, mistä saa sitten helposti hiiliä kauhottua.

Esim. tämmöinen.

 
Säilyttäisin itse suosiolla siellä varastossa, mielellään lämmitettyssä sellaisessa.

Eiköhän ne aika helvetisti ime kosteutta itseensä jossain arkussa, pitäisi joku täysin tiivis sitten olla…

Itsellä autotallissa hiilet ja metallisella lonkero ämpärillä sieltä käyn joka kerta hakemassa tarpeen verran hiiliä, samalla kun nappaan kaasusytyttimen ja sytytyspalat.
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
284 095
Viestejä
4 877 874
Jäsenet
78 765
Uusin jäsen
Jonny

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom