Onko lämpöjä tarkistettu millään muulla kuin Kamadon omalla mittarilla? Onko mittaria kalibroitu? Ettei mittari nyt näytä vain mitä sattuu? Vai tuntuuko se myös selkeästi kylmemmältä mitä aiemmin?
Ja tuossa aiemmin tulikin jo vastaus, mutta sitä pohjan reikälevyä ei tosiaan tarvita kun käyttää hiilikoria.
On ollut ostamisesta asti samanlainen, mutta tein pitkään vaan alle 200 asteen grillauksia.
100 asteessa ainakin näyttää prikulleen samaa Meater+ kanssa. Täytyy ensi kerralla infrapunamittarilla ainakin tarkastaa isommissa lämmössä, mutta kyllä se käsituntumalla näyttää lähelle oikeaa.
Kovinkaan monesta asiasta ei voi olla kiinni, nämä ovat yksinkertaisia laitteita. Kuiva ja riittävä palokuorma ja riittävä veto. Jos tuhkat on siivottu ja luukut on auki niin kokeilisin siirtää hiilikoria hieman, se saattaa olla tukkeena jos se on ihan täynnä ja keskellä reikää. Yläventtiiliä voisi myös kokeilla ottaa pois kokonaan. Yleensä nämä venttiilit on kuitenkin mitoitettu ihan hyvin.
Tätä itsekin ajatellut..
Yläventtiiliä irrotin hetkellisesti, mutta pitää kokeilla vielä uudelleen. Hiilisäkki on säilössä terassin lasitetulla osuudella, mutta ei lämmitetty kuitenkaan. Täytyy kokeilla myös tuota hiilikorin pientä siirtoa.