- Liittynyt
- 21.10.2016
- Viestejä
- 5 001
Itellä on grillaushommiin syntynyt muutamia sellasia kylkiäislisukkeita, joita tulee tehtyä. Erilaiset salsat kuten pico de gallo on aika tyypillisiä, mutta teen myös tollasia kylkiäissalaatteja esimerkiksi avokadoista, grillatusta maissista, sipulista, korianterista, tomaateista, limemehusta yms. Tollasia kannattaa rohkeasti vaan kokeilla, yleensä lopputulokset on aika maukkaita ja perusterveellisiä kylkiäisiä.
Lähtökohtana voi vaikkapa ajatella, että jos on tollasta rasvasempaa bbq lihaa, niin silloin kannattaa pysyä hapokkaan ja raikkaan puolella ja mahdollisesti esimerkiksi skipata toi avokado, jos taas tekee jotain enemmän perusgrillattavaa, kanoja, makkaroita tms, niin ton lisukesetin voi pitää vähän ruokaisampana just buustaamalla maissia ja avokadoa.
Lähtökohtana voi vaikkapa ajatella, että jos on tollasta rasvasempaa bbq lihaa, niin silloin kannattaa pysyä hapokkaan ja raikkaan puolella ja mahdollisesti esimerkiksi skipata toi avokado, jos taas tekee jotain enemmän perusgrillattavaa, kanoja, makkaroita tms, niin ton lisukesetin voi pitää vähän ruokaisampana just buustaamalla maissia ja avokadoa.