- Liittynyt
- 14.02.2017
- Viestejä
- 119
Ei kai sillä ole merkitystä laittaako pallon vai pihvin parilalle? Molemmista tulee sama lopputulos kunhan litistää siinä parilalla samalla tavalla. Niitä palloja on vaan paljon helpompi käsitellä ja jää pois turha työvaihe eli pihvin muotoilu.
Smashburgerissa hassua on kaikkien pihvinpaiston sääntöjen vastaisuus. Monet ohjeistaa, ettei pihviä pidä sorkkia paiston aikana vaan antaa rauhassa paistua määrätyn ajan ja vasta sitten kääntää. Saatan tehdä ihan väärin, mutta minusta paras searing tulee kun sileällä pannulla tai parilalla painelee ja kääntelee pihviä useamman kerran.
Tuo jatkuva kääntely on ihan hyvä ohje, jos paistetaan kokolihapihvejä (metsästäjänleike tyyppisiä), jotka tuppaa kupristelemaan ja vääntymään rusetille jos ne paistaa ensin toiselta puolelta, mutta jauhelihapihvejä ei tarvitse kääntää kuin kerran.