- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 14 818
Juu ei.Verkkokaupan Anton Oliver kaasugrillit eivät taida olla mistään kotoisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Juu ei.Verkkokaupan Anton Oliver kaasugrillit eivät taida olla mistään kotoisin.
Aika iso riski siihen ainakin on, itse laitan kiven sisään kun hiilet on kunnolla syttyneet ja kamadossa 70-125c lämpöäHalkeaako pizzakivi jos sen laittaa kylmänä (huoneen lämpöisenä) kuumaan kamadoon? Tiedän että pizzakivien ohjeissa varoitetaan tekemästä näin, mutta onko kenelläkään oikeasti haljennut?
Eipäs tullut tuo edes mieleen. Ei ainakaan itselläni ole haljennut, vaikka pizzaa on tullut tehtyä aika huolella.Halkeaako pizzakivi jos sen laittaa kylmänä (huoneen lämpöisenä) kuumaan kamadoon?
Pieni sivuaskel kysymys....onko tietoa mistä saisi ostaa Pepper Jack-juustoa?
Tuon löysin mutta etsin sitä pippuri versiota....Rainbow 150g Monterey Jack juustoviipaleet | S-kaupat ruoan verkkokauppa
Tilaa Rainbow 150g Monterey Jack juustoviipaleet ja muut ruokaostokset S-kaupat-palvelusta nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.www.foodie.fi
Ajanee asian ja saatavuus laaja.
Stokkan herkku, kauppahallit, citymarkettien juustotiskit.Tuon löysin mutta etsin sitä pippuri versiota....
Hilihippuria ja mustaa sekaan, niin ajaa saman asian.Tuon löysin mutta etsin sitä pippuri versiota....
Itse putsaan aina sillon kun lopetan grillaamisen ja ritilä on vielä kuuma, eipä se mitään imo haittaa että toiselle puolelle jää palanutta kerrosta, eihän siihen päälle ruokaa pistetä.moi, nyt on master touch käyttänyt sen 4 kertaa, hyvin on kaikki grillaus onnistunut, possu savuttaa ihan järettömästi, joten niitä skippaillaan jatkossa. Kysyisin puhdistamisesta, miten olette yleensä puhdistaneet ja miten usein? Ohjeissa on että aina seuraavalla kerralla kuumaksi ja sitten hinkataan ritiläharjalla, tämähän puhdistaa osittainja vain toisen puolen ritilästi. Ostin tuon weber ritilänpuhdistusaineen (grate cleaner) ja sillä eilen sitten grilliä lämmitettäessa hinkkasin ulkopuolella puhtaaksi. Kaikki töhnä ei kokonaan lähtenyt, suurin osa kuitenkin. Eli jotain pitäisi puhdistustekniikassa vielä parantaa...
Kerran kahdessa vuodessa suihkastaan painepesurilla ulkopuolelta, ritilää harjataan silloin kun jaksaa (itse jaksan aika usein) ennen kuin heittää ruokaa siihen. Päällikuvusta yleensä putoaa sellainen hiiltynyt "dome" talvella (tai joka toisena) savustuksien jäljiltä (jos savustaa paljon) kovilla pakkasilla tai jos lämmittää grilliä oikein kunnolla, yleensä silloin vähän rapsuttelen sitä kupua sitten samalla vähän enemmän tai jos muuten siitä alkaa itseksiin irtoamaan "lastua". Hiiliarinaa sörkin grillipihdeillä kerran/kaksi vuodessa raappien reunat puhtaaksi, lähinnä jos/kun jostain joulukinkusta valunut rasvat ja tuhka tatinoitunut siihen. Mitään aineita en ole ikinä käyttänyt enkä käytä tulevaisuudessakaan.moi, nyt on master touch käyttänyt sen 4 kertaa, hyvin on kaikki grillaus onnistunut, possu savuttaa ihan järettömästi, joten niitä skippaillaan jatkossa. Kysyisin puhdistamisesta, miten olette yleensä puhdistaneet ja miten usein? Ohjeissa on että aina seuraavalla kerralla kuumaksi ja sitten hinkataan ritiläharjalla, tämähän puhdistaa osittainja vain toisen puolen ritilästi. Ostin tuon weber ritilänpuhdistusaineen (grate cleaner) ja sillä eilen sitten grilliä lämmitettäessa hinkkasin ulkopuolella puhtaaksi. Kaikki töhnä ei kokonaan lähtenyt, suurin osa kuitenkin. Eli jotain pitäisi puhdistustekniikassa vielä parantaa...
Vertautuu lihana aika lailla ribseihin ja itse olen posket tehnyt samalla 3-2-1 tyylillä kuin ribsitkin. Eli 3h 100-120C (josta eka tunti savustusta), sitten 2h foliossa (kostutettuna vaikka colalla) ja sitten vielä 1h vähän kovemmalla lämmöllä paahtaen. Koko homma epäsuoralla. Ajat saattaa vähän vaihdella lihan määrästä riippuen.Possun poskia grillissä, kokemusta? Monenlaista ohjetta löytyy, liekö paras sitten vaan hauduttaa padassa ja ottaa grillissä loppusilaus? Palvatun sian posket on herkkua, mutta se onkin ollut savusaunassa 24 tuntia, että vähän lyhemmällä ajalla olis hyvä tulla valmista.
Ei noissa kumpikaan sisällä saranoitua kantta, se on vain premium mallissa.Hyvää grillauskeskustelua.
Osaako joku sanoa, onko Weberin Master Touch E-5750 ja E-5770 muuta eroa kuin kannen sarana? Onko ritiläsysteemi samaa ja yhtä jämäkkää lankaa?
Ihan mielenkiinnosta, mitkä on veneperunat?Uusi weber kokeilussa tänään..
Ruokalistalla oli veneperunat ja merilohi. Perunoista tuli ihan 10/10, mutta lohi vaatii vielä vähän harjoittelua. Savustusrasia ensi kerralla suoraan heti polttimien päälle, ritilällä ei tullut tarpeeksi lämpöä jos ei halunnut muita ruokia polttaa.
Koemielessä testasin myös sivupolttimen.. reilu litra vettä pikku kattilassa kesti n. 6 minuuttia että kiehui. Pottuja varten pitänee olla laakeampi kattila. Miten mahtaa olla, uskaltaako emali kattilan laittaa kaasulle?
Eikös toi E-5770 nimenomaan ole se premium? Vai onko erikseen myös non-premium malli?Ei noissa kumpikaan sisällä saranoitua kantta, se on vain premium mallissa.
Tottakai menee samalla tai varmaan pienemmälläkin vaivalla uunissa. Mutta maku ei varmasti ole sama. Hyvää on epäilemättä silti.Nooh, sittenhän tuo menee samalla vaivalla uunissa padassa? Ensin kalvot poist, haudutus lihaliemessä ja siiderissä, matkaan yrttejä, sipulia ja juureksia. Saattaa hyvin hautuneet posket nimittäin hajota grilliin, sittenhän se ei ole helppo tai hauska homma kaapia evästä ritilöiltä.
No jos nimessä lukee premium niin sitten on premium.Eikös toi E-5770 nimenomaan ole se premium? Vai onko erikseen myös non-premium malli?
Kiitos äärimmäisestä asiantuntijuudesta ja avusta.No jos nimessä lukee premium niin sitten on premium.
Hyvää grillauskeskustelua.
Osaako joku sanoa, onko Weberin Master Touch E-5750 ja E-5770 muuta eroa kuin kannen sarana? Onko ritiläsysteemi samaa ja yhtä jämäkkää lankaa?
Ite vedän painepesurilla koko mastertouchin keväällä ja talven tullessa. Ritilä aina ritiläharjalla (mikälie oikea nimi) ennen ja jälkeen grillauksen. Ei mitään kemikaaleja oo tullu ikinä käytettyä.moi, nyt on master touch käyttänyt sen 4 kertaa, hyvin on kaikki grillaus onnistunut, possu savuttaa ihan järettömästi, joten niitä skippaillaan jatkossa. Kysyisin puhdistamisesta, miten olette yleensä puhdistaneet ja miten usein? Ohjeissa on että aina seuraavalla kerralla kuumaksi ja sitten hinkataan ritiläharjalla, tämähän puhdistaa osittainja vain toisen puolen ritilästi. Ostin tuon weber ritilänpuhdistusaineen (grate cleaner) ja sillä eilen sitten grilliä lämmitettäessa hinkkasin ulkopuolella puhtaaksi. Kaikki töhnä ei kokonaan lähtenyt, suurin osa kuitenkin. Eli jotain pitäisi puhdistustekniikassa vielä parantaa...
Juuri sitä kannen kätevyyttä ja monipuolisuutta mietinkin, että saranoitu on varmaan päivittäisessä kätevä, mutta ajoittain hankaloittaa. Ja vaikuttaa miten grillin voi terassille sijoittaa. Olin käsityksessä että se valurautakeskiö on vaan E-5775:ssa, ei E-5770:ssa?Mulla on viimekesänä ostettu Weber Master-Touch GBS SE E-5755, tuossa ei oo kannessa saranoita mutta kannen pidike on... Kun olin vuos sitten rilliostoksilla niin ainakin ite totesin tuon pidikkeen kätevämmäksi.. Se saranoilla oleva kansi kummiski on tiellä aika-ajoin kun tekee sellaista räpellystä jossa tarvii liikkua grillin ympäri. Muutenhan tuossa on eroa kalliimpaan 577* sarjaan ritilä, kalliimmassa on se valurautakeskiosa, mää ite halusin ton missä on paksua tankoa tuo verkko koko matkalta, toki keskiosan saa irti ja ostettua siihen sen valurautapalasen jos mieli muuttuu... Tuossa tuli tehtyä viimekesänä n. 75% kaikista ruuista, ja tänävuonna on grillikausi ollut jo 2kk päällä. Oikeastaan ainut moittiminen tuossa on että savustaessa päästää pikkasen liikaa savua pihalle ilma-aukoista, vaikka ne on kiinni. Mutta ei tuosta savunmäärästä voi puhua samana viikkonakaan jos vertaa aikasempaan halpapalloon mikä oli (lucifer tms citymarketin 60e pallo)
Juuri sitä kannen kätevyyttä ja monipuolisuutta mietinkin, että saranoitu on varmaan päivittäisessä kätevä, mutta ajoittain hankaloittaa. Ja vaikuttaa miten grillin voi terassille sijoittaa. Olin käsityksessä että se valurautakeskiö on vaan E-5775:ssa, ei E-5770:ssa?
Samaa mieltä. Mieluummin ottaisin ilman saranaa. Rotisserien kanssa alkaisi ainakin tuo sarana aika nopeasti vituttaan.Itseltä löytyy myös tuo normi master touch ilman saranointia ja voin kyllä suositella. Mitä olen kaupassa hypistellyt tuota saranoitua mallia niin en itse kyllä ostaisi sitä vaikka olisi vähän halvempikin.
Se tuntui itseasiassa todella paskalta viritykseltä. Koko kansi heilui sivusuunnassa oikein kunnolla ja tuli ihan fiilis jostain muutaman kympin lusiferista tuon saranoidun kannen takia.
Hyvältä näytti! Kiitos ketjuvinkistä, otettu seurantaan sekin... Tosiaan, oli menestys! Kaikki tykkäs 10/10!Itsekin olen tehnyt näitä. Postaa ruokakuvia ketjussa löytyy myös kuvia.
Postaa kokkauskuvia
Hapanjuuri muuttui tänään pizzaksi. (Kuumempi uuni olisi kivempi :btooth:) Lisäksi myös focaccia taikina jääkaapissa ja lopusta ylijäämästä testi simat.bbs.io-tech.fi
Ihan mielenkiinnosta, mitkä on veneperunat?
itse kaipaisin kipeesti jotain pottureseptejä, tällä hetkellä teen pihvien pariksi joko soijaperunat tai kermaperunat, olis kiva ku olis joku kolmaskin vaihtoehto
Smokenator näyttää poistuneen myynnistä. Onkos tälle mitään korviketta olemassa?
[404] Sivua ei löytynyt
www.verkkokauppa.com
Ihan kymppi suomennos CDOnissa...KettlePizza Smokenator 1000 - 22" hiiligrilleille
Smokenator 1000 on markkinoiden tehokkain lisälaite, joka muuttaa Weber 22 ″ -keittimen grilli uskomaton lihatupakoitsija, joka antaa sinulle kosteuden ja lämpötilan hallinnan. Smokenator vapauttaa tilaa, tuottaa todellista epäsuoraa ruoanlaittoa ja pitää tarpeeksi polttoainetta 6 tuntia. Patento...cdon.fi
KettlePizza Smokenator 1000 - 22" hiiligrilleille
Smokenator 1000 on markkinoiden tehokkain lisälaite, joka muuttaa Weber 22 ″ -keittimen grilli uskomaton lihatupakoitsija, joka antaa sinulle kosteuden ja lämpötilan hallinnan. Smokenator vapauttaa tilaa, tuottaa todellista epäsuoraa ruoanlaittoa ja pitää tarpeeksi polttoainetta 6 tuntia. Patento...cdon.fi