Nyt on tuo Weber Master Touch toista kertaa käytössä, beer can chickeniä koitetaan vaimon kanssa väsää ekaa kertaa ikinä.
Teenköhän mä nyt ihan päin vittua ton brikettien lisäämisen?
Pistin (bilteman) brikettejä vähän niinkuin snake muotoon molemmille puolelle grilliä niin että pistin kuumat briketit molempien puolen snaken päätyyn ja sitten yhden kuuman briketin myös keskelle, keskustasta yhdistin käärmeen suoraan pussista otetuilla briketeillä, kun eikös niiden palavien brikettien pitäisi ne pystyä sytyttämään ihan vaan jos ne koskee?
Kävin tunnin kohdalla vielä pistämässä harmaiden brikettien päälle suoraan muutamat briketit pussista mutta eipä ne nyt ainakaan puolen tunnin jälkeen olleet syttyneet, ja nyt alkaa grillin lämpö jo vähän laskea (ollut yhteensä 1,5h nyt päällä ja kanan lämpö on vasta 55c), tarttisi vielä varmaan tunti jaksaa pitää tuota 150-175c lämpöä niin käynkö mä vaan nyt lisäämässä siihen päälle lisää noita brikettejä vai mitä häh?
Niin joo ja sain väänneltyä tuota kantta niin että paljon vähemmän nyt vuotaa savua, mutta kun googlettelin asiaa ja kävin liikkeissä koottuja ja yhden tutun weberi grilliä myös kokeilemassa niin jokaisessa kyllä tuntuu aivan selkeä kolina kun kantta painaa reunoilta tietystä kohtaa, eli varmasti kaikki jonkin verran vuotavat, k-raudassa weberin itsensä kokoama grilli oli pahin, se kolisi oikein kunnolla.
Sitten esim kun katsoin weberin ohjevideoita verkosta niin siinä videoillakin oikein näkyi miten savua puski kannen ja rungon välistä reilusti...
Että ilmeisesti se oikeasti on "ominaisuus"...