• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Feminismi ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 227
Siinä oli muutakin. Esim. hahmokaarti oli jokseenkin "värikäs" mikä nyt vielä olisi ollut ihan ok mutta niillä hahmoilla oli myös pronominit mikä nyt oli selkeä merkki. Tämä tieto tuli julki niin iso osa pelaajista välttää kuin ruttoa. Jotain muutakin saattoi olla, en nyt muista tarkemmin tai sitten liittyi Dustbornin taustoihin mutta kumminkin.
Hahmokaartissa oli hahmoja jotka perustuivat oikeaan elämään (mm. transaktivisti), eikä siinä mitään, saa niitä tietysti olla. Mutta älkää nyt yleisöä tai pelaajakuntaa syyttäkö siitä, jos he vierastavat näitä hahmoja, kun haluavat pelata Superhero (=kuvitteellinen supersankari) -kategoriaan meneviä pelejä.

Ja jos nyt katsoo niitä hahmoja, niin ei ne herättänyt mitään mielenkiintoa: Yksi vauvan potkupukuun puettu ja sinisen huulipunan kanssa varustettu Karen. Siniseen sadetakkiin pukeutunut keski-ikäinen yksinhuoltaja äiti. Helvetin suuri paloposti pronominineen, kyseessä on robotti. Ideoiden loppuessa kesken, kopioitiin Hellboy. 8 vuotta ja yli 100m€. :rofl2:
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
252 017
Viestejä
4 389 137
Jäsenet
72 897
Uusin jäsen
tonttu1511

Hinta.fi

Ylös Bottom