Diablo 4

Puuh olipa urakka näin suht. vähän peliaikaa omaavana saada edes tuo gf upattua, sitten muiden pariin.. t2 mennään, en oikein uskalla korkeampia vielä kun luulen, että turpaan tulee..

Noistakaan ei oikein tiedä mitään nykyään, onko tuo 510% damage nyt kova vai huono rolli. Kuka näistä nyt tietäisi..

Näyttökuva 2024-10-18 100325.png

Eikös mythicit ole aina maxrolleilla. Tosin masterworkit sitten vaikuttavat paraneeko vielä siitä.

Joo mythic on aina max roll, ja tuolla tähdellä saa vielä lisäbonuksen stattiin.
 
Mistä noita mythicejä kannattaa yrittää farmata? Vaikka tyraelin jos haluaa? Vai onko paras vaan grindata jotain ja salvagee craftimatseja a
 
Mistä noita mythicejä kannattaa yrittää farmata? Vaikka tyraelin jos haluaa? Vai onko paras vaan grindata jotain ja salvagee craftimatseja a

Noilta summonattavilta bosseilta paras droppi mahdollisuus (ilmeisesti 1,5% tjsp? oli jossakin mainittu), voi tippua myös helltide/worldboss ym. Ja myös myös muualla, mutta täysin olemattomalla mahdollisuudella
 
Muistaakseni luin patch noteista, että pitäisi olla varma droppi ja jos ei ole sitä saanut ekalla kaadolla, niin tulee patchin yhteydessä takautuvasti.
 
Mitäs uutta "kontenttia" tässä pelissä nykyään sitten on? Kampanjaa ei lasketa, eikä kiinnosta tuo viidakon ykä clässi.
 
Kävin Lilithin pari päivää sitten (T2 vaikkei tosiaan väliä) eikä antanut sparkkia, että jos pitäisi antaa niin taitaa bugata.
Sparkin saaminen Lilithin taposta bugitteli aiemmin, mutta eilen tulleen 2.0.3 patchin ohessa se tuli sitten takautuvasti ensimmäisellä kerralla kun peliin meni päivittämisen jälkeen.
 
eikös noissa ollut maksimirolli?
joo se damage oli maksimi 300% mutta ne muut statsit oliki huonompia. Jos olisin ollut viisas, niin aina kun saa jonku hyvän itemin, niin kannattaisi merkitä se favoritiksi. Sillähän se käytännössä oli vaa kadonnu multa.
Kun ei tosiaan tule koskaa katottua sentarkemmin mitä itemiä saa ja tulee vahingossa vaa vaihdettua jokin toinen itemi equippiin. En tiedä olisiko tuolla ollut jonkinlaista vaihtoarvoa. Eniten siinä itemissä ärsytti nähdä se level 59. Kun 60 on maksimi.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
255 959
Viestejä
4 444 830
Jäsenet
73 644
Uusin jäsen
aleksi98

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom