Amazon tilaaminen

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
226
Posti ei välitä niistä lapuista yhtään mitään. Mene Postiin, selvitä sopivin toimitustapa jolla on seuranta (yleensä paketti), maksa se. Vaihtoehtoisesti voit käyttää shipit.fi:tä tai vastaavaa palvelua jolla voi saada hieman halvemman hinnan jos palautuksesi ei kuulu Amazonin ilmaisten palautusten piiriin.

Kyljessä on hyvä löytyä Amazonin viivakoodi koska Amazon oletettavasti käyttää sitä sisäiseen seurantaan kun se saapuu varastolle ja yhdistää paketin sen avulla oikean palautukseen.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
8
Useampi tilaus tullu Amazonista tehtyä ja montaa eri kuljetusfirmaa ollu. Nyt uusin tilaus ois mukamas lähetty Postilla. Ihan JJFI alkuisen seurantakoodinkin antoi. Saa nähdä löytääkö ikinä Saksasta (tai mistä varastosta sitten lähetetäänkään) perille.
 
Liittynyt
05.12.2017
Viestejä
211
Miksi ei löytäisi? Amazonilla ja Postilla on jonkinlainen kuljetussopimus ja sen takia saat sen JJFI-koodin heti, kun tilaus on lähetetty.

Juuri tänään tuli oma Amazonista tilattu paketti kotiin Postin tuomana. Ja kaikki aiemmatkin Amazon/Posti paketit tulleet aina perille.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
8
Ehkäpä hieman huumorilla sanottu Postin kulkemiseen liittyen. Mut oli tosiaan ihan uus juttu tämä Amazonin ja Postin kuvio.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
83 896
Viestejä
1 726 203
Jäsenet
37 215
Uusin jäsen
olperient

Hinta.fi

Ylös Bottom