Kannattaa kokeilla jauhelihojen paistamista airfryerissa.
Pääsee helpommalla, kun ei tarvitse tiskata paistinpannua (vuoka on helpompi pestä) ja pyyhkiä rasvatahroja liedeltä.
180°C asteessa noin 10-12 minuuttia välillä sekoittaen on riittänyt ja kastikkeen tekeminen onnistuu myös vuoassa.
Meillä on vähentynyt lieden tai normaalin kiertoilmauunin käyttö 1-3 kertaan kuukaudessa, kun kaiken saa tehtyä airfryerissa, paitsi isommat määrät ruokaa tai pizzat.
Tosiaan käytössä prinsessan uunimallinen ja käytän lähes aina Prismasta ostettua isoa vuokaa, johon saa kerralla tehtyä noin 1,2 kilon setin esim. makaronilaatikkoa, kiusauksia yms.
NDK Swiss paistovuoka korkea 26x22x6 cm ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!
www.prisma.fi