Töhnää oli. Vein koko myllyn vessan lavuaarille ja päästelin kuumaa vettä käsisuihkulla tonne koloon. Lähti lika liikkeelle. Muutenkin pesasin sisältä ja päältä koko myllyn. Oli vähän tiukassa mutta lähti teräspallolla puhtaaksi.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Juuston ko kehtaa raastaa ja vatkattua munaa sekaan, esilämmittaa kunnolla niin ei lennä täytteet mihinkää, antaa vaikka minuutin olla lämmössä ennenku laittaa taas puhalluksen pöhiseen. Varmaan myös laitekohtasia eroja miten puhaltavat, omassa ei säätöä ainakaa puhallukselle.Mä teen lämpimät voileivät niin että ensin mikrossa ~3,5 minuuttia että juusto+täytteet sulaa vähän ja lämpeää
tasaisesti, sitten suoraan airfryeriin 6min että saa rapean hyvän pinnan.
Ja alkujaan sen takia että noin ei ne täytteet lentele pitkin poikin.
Lisäksi yleiskysymyksenä: ilmeisesti airfryerit pitäisi puhdistaa kunnolla sisältä oston jälkeen, että lähtee se tietynlainen muovin haju pois (mikä voi siirtyä vähän ruokiin). Onko jotain hyviä ohjeita tuohon?