Neuvokaas nyt nyyppää, tuo airfryerin koko/tilavuus.
Ilmeisesti vehkeen astiaa ei voi varsinaisesti täyttää täyteen jos mielii saada kunnon lopputuloksen. Kuvittelin siis ensin että joku pienempikin vehje vois riittää, mutta jostain taas luin että nuo <4 litran vehkeet soveltuu lähinnä 1-2 hengen ruokien kokkailuun. Yritän tässä nyt sitten pähkiä että mikä laite ja minkä kokoinen olis järkevä hankinta että sillä sais tehtyä ruokaa mutta ei veis koko keittiönpöytää tilaa.
Verkkiksessä olis Russell Hobbsin 5 litran
Satisfry L aika hyvällä hinnalla, 59 euroa, riittäiskö tollaisessa 5 litraisessa tilavuus tehdä ruokaa jo kolmen hengen taloudessa? Mitä tässä nyt itse suunnitellut niin nuo aiemmin mainitut ranut ja kasvikset, mahdollisesti hotwingsit tai koivet jne vois olla ainakin listalla valmistettavista ruuista. Tämä olis vielä aika maltillisen kokoinen, Syvyys 29,2cm Leveys 29,2cm Korkeus 32,8cm.
Tokmanni kauppais sitten taas isompaa 8 litran
XXL mallia 79,95 eurolla ja täältähän tunnetusti vois saada sen kympin veke uutiskirjeen tilaamalla, eli hintaero jäis tosi pieneksi. Tämä sitten on jo aika paljon isompi mööpeli Leveys: 38 cm Pituus: 36 cm Korkeus: 37 cm.
Pystyykö näissä syvissä pömpeleissä tekemään niitä lämpimiä leipiä järkevästi? Ne olis ehdottomasti yks mitä haluaisin koneella pystyä tekemään, mutta ei tuollaiseen varmaan ainakaan kahta enempää mene kerralla. Niiden kanssa taas varmaan tuollainen uunimalli olis parempi, mutta menee taas kone isommaksi, esim. tämä aiemmin katsomani
Princess Aerofryer Oven jota sais 79 euroon verkkiksestä, 33 x 33 x 37 cm, eli menis noiden Russell Hobbsien väliin.
Onko noissa uunimalleissa jotain heikkoutta verrattuna "perinteisen" malliseen laitteeseen, onnistuuko sillä perinteisellä jokin asia taas paremmin kuin uunimallilla?