Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ddude
  • Aloitettu Aloitettu
Vaikka varmasti tuleekin kalliimmaksi, niin suomesta (Ja periaatteessa myös muualta EU:n alueelta) ostettaessa on kuitenkin se plussa, että noi on yleisesti ottaen turvallisia käyttää paremman valvonnan takia. Alista kun tilaa, niin ei tiedä yhtään mistä materiaalista nuo on tehty ja mitä myrkkyjä ruokaan irtoaa kuumennettaessa. Tuon takia olen jättänyt ihan suosiolla kaiken ruokaan liittyvän tilaamatta Aliexpressistä.
 
Black Fridaysta ostin tuon Tristarin. 59 euron hintaan kyllä hyvä hinta-laatusuhde, vaikka tietysti vielä ollaan amatöörin harjoitteluvaiheessa kun eka air fryer. :)

Muuten on kaikki onnistunut hyvin, mutta hieman on ollut vaikeuksia sellaisten ruokien kanssa joissa pitkä lämmitysaika esim. kinkkukiusaus, kermaperunat, jne. Pinnalta palaa äkkiä vaikka sisältä vielä raakaa. Laitatteko noihin aina jonkun folion päälle vai mikä kikka toimii?

Joulun jälkeen pitää kai katsoa, jos tarjouksesta saisi jonkun 2kg kinkun air fryeriin. Viime vuonna ainakin kinkkuja oli joulun jälkeen -70% lähikaupassa.:D

 
Black Fridaysta ostin tuon Tristarin. 59 euron hintaan kyllä hyvä hinta-laatusuhde, vaikka tietysti vielä ollaan amatöörin harjoitteluvaiheessa kun eka air fryer. :)

Muuten on kaikki onnistunut hyvin, mutta hieman on ollut vaikeuksia sellaisten ruokien kanssa joissa pitkä lämmitysaika esim. kinkkukiusaus, kermaperunat, jne. Pinnalta palaa äkkiä vaikka sisältä vielä raakaa. Laitatteko noihin aina jonkun folion päälle vai mikä kikka toimii?

Joulun jälkeen pitää kai katsoa, jos tarjouksesta saisi jonkun 2kg kinkun air fryeriin. Viime vuonna ainakin kinkkuja oli jouln jälkeen -70% lähikaupassa.:D

Onko siinä laitteessa bake tms. asetusta? Ei pala pinta niin helposti, jos on asetus missä ilmaa kierrätetään vähemmän agressiivisesti.
 
Onko siinä laitteessa bake tms. asetusta? Ei pala pinta niin helposti, jos on asetus missä ilmaa kierrätetään vähemmän agressiivisesti.

En ainakaan ohjekirjasta löytänyt tuollaista.

Toki noista mainituista kinkkukiusauksesta ja kermaperunoista saa perusuunissa pirun hyvät, mutta olisi näppärää tehdä air fryerissä pienempi määrä.

Tämä oli hyvä ostos air fryeriin.

 
Black Fridaysta ostin tuon Tristarin. 59 euron hintaan kyllä hyvä hinta-laatusuhde, vaikka tietysti vielä ollaan amatöörin harjoitteluvaiheessa kun eka air fryer. :)

Muuten on kaikki onnistunut hyvin, mutta hieman on ollut vaikeuksia sellaisten ruokien kanssa joissa pitkä lämmitysaika esim. kinkkukiusaus, kermaperunat, jne. Pinnalta palaa äkkiä vaikka sisältä vielä raakaa. Laitatteko noihin aina jonkun folion päälle vai mikä kikka toimii?

Joulun jälkeen pitää kai katsoa, jos tarjouksesta saisi jonkun 2kg kinkun air fryeriin. Viime vuonna ainakin kinkkuja oli joulun jälkeen -70% lähikaupassa.
Paista 180°C asteessa keskitasolla noin 50 minuuttia välillä sekoittaen (aika on tälle isolle vuoalle ja pienemmissä lyhyempi).

Viimeisen 10 minuutin aikana pintaan saa rapeutta ja väriä.

Jos käytät foliota, silloin paistoaika menee helposti yli tuntiin.

Teen aina munamaitoon ja usein mukaan tulee myös juoksevaa sulatejuustoa 😋

Kuvassa kiusausta jauhelihalla ja pekonilla, mutta näitähän voi tuunata miten itse tykkää, koska perusresepti toimii aina vaihtamalla pääraakaaineen toiseksi.

DSC08979.JPG
 
Black Fridaysta ostin tuon Tristarin. 59 euron hintaan kyllä hyvä hinta-laatusuhde, vaikka tietysti vielä ollaan amatöörin harjoitteluvaiheessa kun eka air fryer. :)

Muuten on kaikki onnistunut hyvin, mutta hieman on ollut vaikeuksia sellaisten ruokien kanssa joissa pitkä lämmitysaika esim. kinkkukiusaus, kermaperunat, jne. Pinnalta palaa äkkiä vaikka sisältä vielä raakaa. Laitatteko noihin aina jonkun folion päälle vai mikä kikka toimii?

Joulun jälkeen pitää kai katsoa, jos tarjouksesta saisi jonkun 2kg kinkun air fryeriin. Viime vuonna ainakin kinkkuja oli joulun jälkeen -70% lähikaupassa.:D

Viitsitkö ottaa pari kuvaa sisältä? Miten tuon lämmityselemtentit voi putsata? Entä seinät jne? Meillä lentää philips xxl roskiin kohta kun ei tuota pysty pitämään käytettävässä kunnossa ja haisee ihan hirveältä.
 
Tulipa osuvasti ennen kauppaan lähtöä nähtyä tämä. Jos kylmäkaapista löytäis pullaa ja torttuja
Tein nämä kaikki lehtitaikinalevyihin, kun otin sitä epähuomiossa pakastimesta sulamaan.

Voi siis tehdä joko lehtitaikinaan tai torttutaikinaan ja muuta eroa ei ole kuin se, että torttutaikina nousee hieman enemmän.
 
Sulla vissiin Princess uunimalli ?
Minkä verran lämpöä ja aikaa pidit ?
Tässä resepti ja on uunimallinen prinsessa.
KARJALANPAISTIA VARHAISPERUNOILLA

Ainekset:

• 700g karjalanpaistilihoja
• Pieneksi pilkottu sipuli
• Ruokaöljyä
• Porkkanaa
• Vettä

Mausteet lihan paistamiseen:
• Viiden pippurin maustetta
• Valkopippurijauhetta
• Suolaa

Mausteet lihan paistamisen jälkeen:
• Kokonaisia mustapippureita
• Lihaliemikuutio
• Laakerinlehtiä

Valmistaminen:
1. Laita lihat, ruokaöljy, sipulit, porkkanat ja ensimmäiset mausteet vuokaan ja sekoita.
2. Paista 180°C asteessa 25 minuuttia ja sekoittele lihoja noin 5 minuutin välein.
3. lisää vuokaan loputkin mausteet ja sen verran vettä, että lihat peittyvät.
4. Kypsennä 135°C asteessa 1½-2 tuntia.

💡 Keitä kiehuva vesi liemeksi jos haluat jouduttaa kypsennystä.

Varhaisperunat oli esikeitetty kesällä ja pakastimessa odottamassa sopivaa hetkeä syömiselle.

Princess 182065 (1500W)

#karjalanpaisti #varhaisperuna #princess
 
Tuli jus tehtyä pikkukinkku 1.141kg. käärin folioon jotta mehut imeytys /pysyis lihassa, 120c töhöttimeen, lämmöt tul kinkulla johonki 78c . Oli senverta mehukasta et meinas koko pötkylä mennä kertasyönnillä
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 478
Viestejä
4 558 165
Jäsenet
74 972
Uusin jäsen
Nagi

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom