Mietiskellyt tuollaisen laitteen mielekkyyttä, kun itselle ei ole tullut mieleen missä sitä voisi käyttää, kun nämä lohkoperunat, ranskalaiset, sipulirenkaat ja sen sellaiset ei kovin usein kuulu ruokavalioon. Kanaleikkeet ja lihapullat haluan tehdä pannulla koska saan rasvassa paistamisella makua versus uunissa, jossa tulee joskus isompia määriä tehtyä pakon edessä. Olen ymmärtänyt että tuollainen laite on alunperin suunniteltu korvaamaan upporasvakeitin, mutta myöhemmin porukka on keksinyt sille vaikka mitä käyttöä.
Tarkoitus ei ole kyseenalaistaa laitetta vaan yrittää ymmärtää mitä se tekee paremmin kuin uuni ja paistinpannu. Varmasti nopeampi varsinkin verrattaessa uuniin, mutta että paistinpannuun? Ainakaan kananmunat ei tunnu tulevan sen nopeammin kuin keittämällä, jos omaa induktiolieden. Lisäksi kattiloita ja kasaria tulee käytettyä sen verran paljon etten ihan heti olisi niitä hylkäämässä. Eli jos kaiken ruuan valmistaa itse alusta asti (ei pilkunviilausta tähän kiitos

) ja tekee monipuolista ruokaa maailman eri keittiöistä niin jääkö tuollaiselle laitteelle lopulta paljon käyttöä?