Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022

Mä pahoin pelkään että käy juuri päinvastoin. Venäjä on jo niin syvällä suossa että niillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin jatkaa sotaa koska sota on ainoa mikä tuota maata pitää pystyssä. Sota jos loppuu niin maa romahtaa. Seuraava hullu saattaa olla jopa valmis iskemään ydinaseilla tai hyökkäämään naton kimppuun että saadaan pyörät kunnolla pyörimään. Sotatalous pyörii, mosuria muuttuu auringonkukaks, teräspurkkeja poksuu ja oligarkit ottaa aurinkoa datsoilla niin kauan kun sota jatkuu ja rosentit valuu oligarkkien tileille. Ei oligarkkien kannata lypsävää lehmää tappaa.
Lypsylehmän maito alkaa kyllä väkisin käydä vähiin jossain vaiheessa, ei Venäjällä ole mitään taikaseinää, josta rahaa puskee mielin määrin iänkaikkisesti. Ensi vuottahan jotkut asiantuntijat ennustaa kriittiseksi tässä suhteessa.

Vaikka Putin pystyisikin pitämään Venäjää kurissa ja nuhteessa heikkenevästä taloustilanteesta huolimatta, niin ei se tarkoita, että löytyisi joku toinenkin ukko joka siihen samalla tavalla pystyy. Putinilla on niin vahva asema, että se on suuri mysteeri mitä tapahtuu kun hän poistuu yhtälöstä. Ei sille noin vain korvaajaa löydy, ja tavallaan uskon, että jopa putinistit itse on samaa mieltä. Hutera palli sillä tyypillä joka tapauksessa tulee olemaan, joka Putinin korvaajaksi yrittäisi. Vaikka Putin onkin hallinnut jo 25 vuotta, ei se tarkoita, että seuraava pyrkyri kestäisi edes 25 päivää.
 

Statistiikka

Viestiketjut
253 945
Viestejä
4 414 125
Jäsenet
73 272
Uusin jäsen
Matiasbbs

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom