Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 380
Japanin vatio antautui, ei japanin kansa. Japanin kansa oli tyrmistyneitä siitä että Suuri Keisari jumala antautui.
Kun taas nykyään kaupunkien pommituksilla yritetään saada kansa kääntymään vatiota vastaan jotai ei tule tapahtumaan. Kaupunkien pommituksilla ei ole mitään vaikutusta venäjän kansaan muuten kuin motivoivasti. Ihan sama kuin ukrainan kansallakaan.
Propagandahan valehtelee, että "erikoisoperaatio" menee hyvin ja ei siellä mitään tappioita tule. Tulee kyseiseen valheeseen pahoja säröjä, kun alkaa Moskovassa paukkua enenevästi ja pelko omassa persessä on ihan tehokas keino saamaan aikaan vastustusta operaatiolle, josta tulee itsellekin harmia..
Bunkkerikääpiön hännystelijätkään eivät asiasta pidä ja kannatus laskee..

Toki Infraahan nuo Ukrainalaiset yrittävät pommittaa ja sinne tulleet tuhot näkyvät sitten talvella.. Toivottavasti saavat pistettyä käyttökelvottomaan kuntoon mahdollisimman paljon... Muistan, miten aikoinaan ennen NL:n romahdusta siellä ole pahoja ongelmia juurokon etupäässä talvella..
Viimetalvena olli jonkinverran jäätymistä siellä täällä ja koska sotatalous ja paha työvoiman puute, varsinkin siviilipuolella, sekä varaosien puute, niin on selvää että tilanne pahentuu.. Toivottavasti vain talvella on mahgollisimman kylmää.

Talviongelma on vielä siitähyvä, ettäkun kansalaisen perse alkaa jäätymään ja se yrittää saada hommaan korjausta, niin valtio ei mahda asialle mitään, jolloin vitutus kääntyy sitä kohti..
 
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
3 814
Venäjä valmistautuu käyttämään iranilaisia ohjuksia ja USA vastaa antamalla luvan ampua heidän ohjuksillaan Venäjän puolelle. Palaako Moskova kohta?
 

kibe

Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 096
Venäjä valmistautuu käyttämään iranilaisia ohjuksia ja USA vastaa antamalla luvan ampua heidän ohjuksillaan Venäjän puolelle. Palaako Moskova kohta?
Eikö usa/britit ole jo moneen kertaan antanut luvan mutta kulisseissa ei sitten kuitenkaan. Tosin tuskin koskaan mitään lupaa tulee muihin kun sotilaskohteisiin ja ballistisia ohjuksia Ukrainalle ei ole annettu. Kurskistakin on moskovaan 500km
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
252 398
Viestejä
4 390 366
Jäsenet
72 989
Uusin jäsen
RoskaMäyrä

Hinta.fi

Ylös Bottom