Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
7 953
Hyödyllisiä idioottejakin on olemassa.
Onhan niitäkin, etenkin rahvaan somealustoilla öyhöttävät.

Tarkemmin katsoen tässä nyt ei ole kysymys siitä vaan otsikon aiheen ruohonjuuritason suorittamisesta. Maksettujen disinfourakoitsijoiden trollitilien viestihistoria on eri tyyppinen kuin yksityishenkilönä älynlahjojaan edustavien imbesillien.
 
Liittynyt
05.01.2017
Viestejä
637
Banderan mainitsit.. No sen pohjalta ukrainan kansa ja hallitus on nykyisessä muodossaan? Hirveä haukkuminen ja huuto, mikä ahdistaa noin paljon? jos sun isovanhempasi kuoli talvisodassa niin kyllä munkin vaari mutta ei tuo "ryssä on ryssä vaikka voissa paistais" mitään auta? 80vuotta rauhaa, ei hätää että suomea olisi valloittanut.
mut ei sukupolvelta toiselle siirtyny russofobia pitää omaksua?
Sitten nuo linkit mitä laitoin.. etkö edes itse tajua mitä sanoit? "KAIKKI ON MAKSETTUJA KREMLIN TROLLEJA! KAIKKI" ?? rehellisesti? oikeesti? nyt kyllä älykkään ihmisen pitäisi pysähtyä miettimään.. mä oon ilkka espoosta ja en sitä häpeile, jos kiinnostaa jotta ainakin voin kertoa että en ole kremlin trolli enkä saa penniäkään ruplia tililleni. olet todella vihainen ihminen, ja pelkäät myös, miksi näin?

-ile
Arvasin, että avaan Pandoran lippaan Banderan kanssa, mutta lyhytkäisyydessään - ei hän ollu natsi vaan ajatteli hyväuskoisena päästä kommunistien ikeen alta natsien avulla, kas kun juuri sitä ennen Stalinin pakkokollektivisaatiossa oli tapettu nälkään miljoonia ukrainaisia.
Ei halunnut natsien alle orjaksi ja niinpä sitten pääsikin keskitysleirille. Hänen lähellä oli toki erilaisia organisaatioita, jotka osallistuivat holokaustiin, eli siis hänen piireistä radikaaleillat siirtyi Ukrainische Hilfpolizeihin, joka suoritti holokaustia yms. Ei näitä ukrainalaiset ole ihailemassa eikä siitä koostu Ukrainan kansa ja hallitus. Presidentti ja edeltäjäkin juutalaisia! Eli joko tietämättömyyttäsi, NL:n ja/tai Venäjän propagandan mukaan sekoitat sitten Banderan puhtaisiin natseihin.

Ja sitten taas vaihdoitkin puheeainetta kun se sulle sopi, eli todistit kaiken, mitä väitin oikeaksi.
Että taas kerran todiste, miten Venäjän johdossa on fasistit ja natsit, eikä teillä ole lupaa niistä puhua.
Putinin, Ilynin ruumiin, Duginin, Medinskin, Rogozinin, Prigozhynin, Utkinin, käytännön tosiasioiden yms sijaan alkoi hölynpölyt bile-Sannoista ja jostain ylityökielloista.

Esitätkö tyhmää vai oletko, eiköhän ole käyny selväksi useasti, että olen suomenvenäläinen.
Isovanhempani eivät myöskään kuolleet sodassa, eivät olleet Suomea vastaan sotimassa, ihan Berliiniin asti pääsi keskilinjalla ja siitä vielä lähetettiin Japaniinkiin, vaikkei ilmeisesti siellä taistelutoimintaan kerennytkään osallistunumaan, mutta mitali siitä nyt kuitenkin on.

Pointti oli nimenomaan siinä, että venäläiset taisteli natseja ja fasisteja vastaan ja nyt Venäjän hallinto on täynnä natseja ja fasisteja.
Päälle tietty ihan tavanomaiset vähän lihoneet katurosvot. Ja se, että NL:ssä oli edes jokin utopistinen ideologia ihmiskunnan kehittymisestä tieteellisesti ja sosiaalisesti sekä rauhasta, RF:ssä ei ole mitään selvää ideologiaa, sotaa ja rosvoamista. Ideologiaa lähinnä muistuttava on vanhoillisuskonnollinen fasisti.

Käännät taas puheenaihetta johonkin linkkeihisi kun piti käsitellä DNR:n tilastoja Interfaxin uutisesta.

Aihe ei myöskään ollu russofobia vaan ne ihan oikeat, Venäjän natsit ja näiden edesottamukset.
Sitäpaitsi kovin on harvassa ne, jotka ihan konkreettisi olis syrjiny taustojen takia. On niitä olemassa ja ahdasmielisiä ihmisiä mahtuu joka maahan, yleisellä tasolla enemmän sitä rasismia on Venäjällä kuin Suomessa.

Selvä peli, propagandan taidot ja ohjeet ylempää näköjään loppu sulta kun alkoi paikallaan jauhaminen ja väistely.
Samoin todistit taas kerran väitteeni oikeaksi, jos olisit "ihan vaan Ilkka Espoosta" kommentoisit noita henkilöjä kyllä, sen sijaan jätät - taas - kommentoimatta.
Ja kun selität pelosta niin Venäjän propagandahan aina peilaa omat ongelmansa (narkkarit, homot ja väestönkadun, yhteiskunnan mädäntymisen, talouden yms), eli siis kerrot käytännössä itse, että pelkäät puhua noista ihmisistä ja Venäjän hallinnosta.
Tosin ottaen huomioon viime aikaisen suorituskyvyn FSB:ssä ja GRU:ssä, sekä näiden välisen ja sisäisen taiston mä vähän luulen, että ei ole paljoa pelättävää jollain nettikirjoittelijalla, enemmän niillä, jotka noille järjestöille työskentelee.
 
Liittynyt
24.05.2022
Viestejä
40
Ihan vaan semmonen viesti että tietäjät tietää että ilen kanssa turhaa on vängätä. Jatkuvasti hän saa toteutettua tavoitettaan, joka on keskustelun paskominen. Näköjään täällä nykyään väki ei edes näitä trolliveteraaneja tunnista.
 

ile2

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.04.2022
Viestejä
139
Laitetaan tämä heti kärkeen kun vastailen tuolle yhdelle pitkässä litaniassa.Eikö se ole hyvä saada kaikilta noilta jutuilta heti pohja pois, varsinkin kun selvästi kierrättää yhtä ja samaa. Lisäkseen jos siellä on joku aatteen palon takia työskentelevä (vaikka näitä on ehkä 0-10%) niin avaa hieman silmiä, se kun ei lopulta vaadi kuin muutaman tälläisen painamaan hieman nappia botista ja hups, mitäs ns. runet onkaan täynnä sen jälkeen ja mitäs tavalliset ihmiset sitten ajatteleekaan.
Ja ellen nyt väärin muista, jossain oli jo keväällä ihmettelyä/huolestumista, että nytkö alkoi heidän trollien käännytys.. Ja ottaen huomioon tason tehonnu on.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Jaha, taisin päästä tämän trollin ignorelistalle, yhtäkään argumenttia ei tullu, mutta valheet muille jatkuu.
Hyvä, että täällä näköjään näkee muiden jutut, vaikka ne olis lisänneet ignoreen, YT:ssä esimerkiks ei, noilla on se keino, että äkkiä ignoreen eri mieltä olevat niin ei pääse kukaan kyseenalaistamaan täysiä valheita.

Täysin Venäjän/NL:n lahjoittama on puhdasta valhetta ja juontaa juurensa pseudohistoriantulkinnoista. Ensinnäkin Kiovan Rus' on vanhempi kuin Novgorod saatika Moskovia ja tämä oli se ns. alkuperäinen valtio. Aikojen saatossa mongolit valtasi nykyistä Venäjää, Moskova perustettiin ja mongolien tuella Moskova valloitti Novgorodin ja myöhemmin Kiovan, joka oli olemassa myös samaan aikaan Novgorodin ja Moskovan kanssa. Tämänkään jälkeen itse Kiova ei siirtynyt mongoleille, eikä Venäjälle vaan Puola-Liettuan alaisuuteen, Zaporozhian alueelle perustettiin Hetmanaatti, oma kasakkavaltionsa, joka irtaantui Puola-Liettuan alaisuudesta Venäjän tuella.
Myöhemmin Venäjä valloitti sitten tämän kokonaan alaisuuteensa, kuten myös Kiovan.

Sitten toi täysi valehtelu venäjän kielen puhumisesta JULKISILLA PAIKOILLA. Mitä vit, tuollaista soopaa ei taida heittää edes Zaharova kännissä, Mihailkoviako sitä on katseltu?
Lisäkseen etelä- ja itä-Ukrainan pääkieli on ja oli venäjän kieli, jota käytettiin joka puolella. Myös Kiovassa se oli käytännössä valtakielenä.
Viralliset paperit ja arkistot tehdään ukrainaksi ja uuden lain mukaan asiakaspalvelijan piti _aloittaa keskustelu_ ukrainan kielellä, ei muuta.

Kai se on kahtiajakautunut kun toista puolta aivopesee ja lahjoo Venäjä. Joku toinen jalka haudassa oleva maatuska on helppo käännyyttää lupaamalla toinen eläke kaupan päälle ja vielä isompi, päälle sitten ne natsipelottelut ja vielä lupaus menneestä "kansantasavalta-ajasta" ja sekin, että nämä voivat täyttää henkisen tyhjiönsä teiniajoiltaan, jolloin nämä olivat aina vanhempiensa varjossa. (eli ne höpinät pullamössösukupolvista ja miten "me", eli näiden vanhemmat, taisteli natseja vastaan)

Olen jo täällä kertonu tositarinan, miten tuli -14/15 taitteessa vastaan vanhempi mies ja oliko jopa Debaltsevosta, noh, vastaavasta ja hetken aikaa juteltua ihmetteli oikein, että miten mua ei ole suurinpiirtein syöty jossain Kiovassa puhumattakaan läntisestä Ukrainasta kun olen venäjää puhunut. Kertoo aika paljon propagandan tasosta siellä.

Mitä sitten, että siellä olis jenkkien orkestroima hallitus? Ja sitä ennen oli Venäjän orkestroima. Ja ilman eskalaatioita keinu olis jatkanu keinumistaan.
Kuka ja missä sanonut, ettei NATOa lähemmäksi itää? Eikö juuri Putin todennu, että ei kiinnosta vaikka Suomi ja Ruotsi liittyy? Eli siis sitä ennen kuitenkin oli Suomea vastaan NATOn takia ja nyt ei haittaa kun liittyikin? Eli tuli takkiin ja piti selitellä parhaimmin päin. Menet jo aivan sekaisin jutuissasi.
Miksei Ukraina saisi ottaa vastaan koulutusta NATOlta? Missään ei moista vastaan kukaan ole mitään sopinut. Ja aivan vastaavasti Venäjä pelaa geopoliittisia pelejä kouluttamalla ja tukemalla itselleen kannattavia kohteita eri maailman kolkissa. Tuohon on täysin turha lähteä.

Mitä jauhat jostain Putinin sanomisista tai sanomatta jättämisistä Suomea kohtaan, tyyppi on (tai ainakin olevinaan) vakooja, noh, KGB:n ratas. Eikä edes mikään poliittinen ideologi. Aivan yksi lysti mitä sanoo tai on sanomatta. Sanoi myös siitä vallan vaihtumisesta. Vaan mites ne realiteetit kuten Sandarmoh?
Taitaa olla sekin puheenaiheen kieltolistalla, ainakin kaikilla muillakin tuntuu olevan.

Ja aivan naurettavaa, että kaivat jotain yksittäisiä maksettuja trolleja höpötyksineen, lisäkseen vielä esittelet näitä henkilöinä. Kyse on tosiasioista, ei henkilöistä, mitä on tapahtunut ja mitä ei. Tosiasiat ei nyt ole Venäjän kannalla ollenkaan ja lisäkseen siellä aivopestään henkilöbrändäyksellä.

Älä jauha paskaa YT:n poistamisista, siellä on Prigozhinin trollikanavia kolminumeroinen määrä ja jopa tän Mihailkovin Besogon- ohjelman virallinen kanava. Se tosin taitaa mennä viihteen piikkiin, ei sellaista voi edes tosipropagandana ottaa. Tai kai se joillekin menee läpi, onhan noita flat earthereita, Anoja ja muita.

Kätevästi tuuttaat liukuhihnalta uskomatonta paskaa, kuten valehtelut kielen asemasta ja kätevästi jäi sitten argumentoimatta tai edes kommentoimatta yhtään mitenkään kaikki edelliset asiat. Niin mites se vapaus ja rehellisyys tuolla Venäjällä? Paljonkin niitä asioita hoitanu? Mites ne natsit, ketkä ja missä? Prigozhin? "Pörröiset"?Sä spammaat valheita liukuhihnalta, etkä keskustele. Et ole kommentoinu mun argumentteja ja Venäjälle ikäviä faktoja yhtään mitenkään. Se siitä. Etkä mitään oppia, sulla lienee siellä joku kattomassa olan yli, että äkkiä katse pois jos ruudulla on tiettyjä nimiä.
Yrität muka-ovelana kusettaa "tyhmiä tsushnia", kuten todettua, eihän ennen -14 moni tosiaankaan itäeurooppalaisia toisistaan erottanu, niin nyt sä yrität maalata nimenomaan ei-ex-neukuille kuvaa ukrainalaisista yhtä raakoina kuin venäläiset.
Vaikka ukrainalaiset ei mitään rehellistä porukkaa olekaan, niin eivät ne silti mitään väkivaltaisia tai raakoja ole, eivätkä ikinä ole olleet.

Mikä ihmeen ainoa, joka laittanu ainoana linkkiä, mähän totesin sulle, että ihan Interfaxin linkissä on DNR:n kuolintilastot taistelutilanteissa. Kummasti sivuutit koko asian.Ah, uhriutuminen, ikivanha venäläinen tapa. Kun mikään muu ei mene läpi, alkaa uhriutuminen. On muuten huvittavaa, miten juuri silloin löytyykin se sääntökirja. Ja vieläpä muiden säännöt. Etkös ole se sama, joka vielä muutama viesti sitten totesi, että hyvä kun ei ole turhia sääntöjä jne?
Ja tuskinpa tässä kukaan yhden käyttäjän kanssa keskustelee, eiköhän se ole firman yhteistunnus ja vuorossa aina vaihtuu ihminen.Tässä taas näytät todeksi sen, mitä ylempänä sanoin. Sinä tässä toistat mantraa jostain vuoden -14-15 rintamalla olleista parikymppisistä leikkinatseista, jotka on putsattu jopa riveistä pois. Ja nämä ei liity hallintoon mitenkään. Nyt on vuosi 2022 ja mites ne Venäjän natsit.
Vastasin tuohon soopaan jo, et vastannu mitenkään vaan laitoit tasan saman soopasi uudelleen.
Mitä ihmeen "todisteita" toimitit, kaksi maksettua trollia? Ja päälle valheet, että venäjää ei saisi puhua Ukrainassa? Se siitä sitten.Valehtelet taas, ihan vastaavasti on Ukrainan väitöksien perässä nuo lause, aina CNN:stä päättyen IS/IL:ään. Johtuiskohan mahdollinen tutkinnan viivästyminen kuule vaikka siitä, että siellä on hieman ruuhkaa nyt, arvaatko muuten mistä johtuen? Mutta jonottamisen pitäis olla tuttua.No ethän keskustele! Älä valehtele. Spammaat vaan. Ja taas kerran, kyse ei ole mistään Ukrainan yhteiskuntarakenteesta, eikä missään vaiheessa ole ollut! Yrität vaan kääntää asian nyt siihen. Ja arvatenkin taas pätkästyillä videoilla.
Kyse ei ole helmikuun jälkeen ollu siitä onko Ukraina eurooppalainen ihannevaltio vai ei, eikä sitä ole kukaan EUhun huolimassa. Ja sitä faktaa sinä yrität nyt pestä pois.

Joko tulee sitä lupaamaasi KESKUSTELUA ja argumentteja niihin mun pointteihin?
DNR:n omat tilastot, joista uutisoi myös Interfax, Rogozinin taustat ja näkemykset, josta teki juttuja myös 1TV, miten Putin lennätti Ilynin ruumiin 2009 uudellenhaudattavaksi Venäjälle (jos alkaa Banderajutut, mutta ai niin, Suomeen päin ette taida suoltaa sitä roskaa, kun ei täällä tiedetä noista mitään, pakko nyt oli laittaa kuitenkin, voit nyt OPPIA ja lukea kuka oli Ilyn ja millasia kavereita Putin lennättelee sankareiksi haudattavaksi - mitähän mieltä isoisäsi tai pomosi isoisä olisikaan ollut?), mitenkä Putinin kaveri pyörii alaikäisten pakottamisesta prostituutioon, ryöstöstä ja kavalluksesta 8 vuotta jo NL:n aikana istunut kaveri, joka pyörittää palkkasotilasfirmaa, joka itsessään on Venäjän lakien vastainen, jonka johdossa häärii kaveri, jolla on kaulan molemmilla puolin SS ja tästäkin kuvia Putinin kanssa?

Kauanko ajattelit tuota työtäsi pystyvän jatkaa, kas kun pääideologi Duginin näkemyksien mukaan sekä fysiikka, että kemia on syntiä, internet pitäisi kieltää ja ihmisen painaa pitkää päivää pellolla. Yksilöllisyydellä ei ole pienintäkään merkitystä, valtakunta Dublinista Vladivostokiin. Tie tuohon voisi muuten olla se ydinsota, siinä lähtis monta tuon sekopään vihaamaa asiaa pois. Niin ja oikeauskoisethan pääsee taivaaseen ja muut helvettiin, että tulkoon vaan ydinsota, tätä naurettiin oliko Skabejevan showissa kaikkien toimesta.
Että haluat sellaisen riskin ottaa ja sen puolesta työskentelet? Jos selviydyt niin orjana painat radioaktiivisella pellolla niska limassa töitä avoimesti fasisteille?
Kovimmat kannattavat muuten Venäjän vähemmistöjen edustajia, jos satut heihin kuulumaan niin muistutan paljonko ihan oikeita natseja on ja vaikka Dugin on sitä vastaan niin moni muu on sen kannalla. Ja nythän sodassa eteen työnnetään nämä tapettavaksi. Semmoista sitten.

Hauskaa, että kannatat järjestelmää, jossa sinä itse kärsit eniten. Yleensä kun tuota kuitenkin tehdään mukavuudenhalusta koneen äärestä, sen voit unohtaa.

Niin, että missäs vaiheessa KESKUSTELLAAN noista? Ai niin, ei missään, olet niin matalan tason trolli, ettei sulla ole lupa noista nimistä keskustella. Tai jos kyse ei ole siitä, et kehtaa, koska ymmärrät itsekin miten asiat ovat. Ja kun jatkat paskan suoltamista liukuhihnalta, alleviivaat aivan 100%, että kyse ei ole mistään muusta kuin propagandan sarjatuottanosta.

Muista sitten vaan samalla tehdessä se, että minkälaiset olosuhteet käytännössä itsellesi teet sinne Venäjälle tai kenties mahdollisille sukulaisille.
Muista myös mainita isoisälle ja mummolle, että millaisille ihmisille ja minkä puolesta työskentelet. Alaikäisten prosituutioon pakottajalle ja natseille. Voi, että kun olis venäläiset isovanhemmat ylpeitä?
Nono hei, en ole ignoroinut, tulee kuraa mulle päälle niin paljon että
Arvasin, että avaan Pandoran lippaan Banderan kanssa, mutta lyhytkäisyydessään - ei hän ollu natsi vaan ajatteli hyväuskoisena päästä kommunistien ikeen alta natsien avulla, kas kun juuri sitä ennen Stalinin pakkokollektivisaatiossa oli tapettu nälkään miljoonia ukrainaisia.
Ei halunnut natsien alle orjaksi ja niinpä sitten pääsikin keskitysleirille. Hänen lähellä oli toki erilaisia organisaatioita, jotka osallistuivat holokaustiin, eli siis hänen piireistä radikaaleillat siirtyi Ukrainische Hilfpolizeihin, joka suoritti holokaustia yms. Ei näitä ukrainalaiset ole ihailemassa eikä siitä koostu Ukrainan kansa ja hallitus. Presidentti ja edeltäjäkin juutalaisia! Eli joko tietämättömyyttäsi, NL:n ja/tai Venäjän propagandan mukaan sekoitat sitten Banderan puhtaisiin natseihin.

Ja sitten taas vaihdoitkin puheeainetta kun se sulle sopi, eli todistit kaiken, mitä väitin oikeaksi.
Että taas kerran todiste, miten Venäjän johdossa on fasistit ja natsit, eikä teillä ole lupaa niistä puhua.
Putinin, Ilynin ruumiin, Duginin, Medinskin, Rogozinin, Prigozhynin, Utkinin, käytännön tosiasioiden yms sijaan alkoi hölynpölyt bile-Sannoista ja jostain ylityökielloista.

Esitätkö tyhmää vai oletko, eiköhän ole käyny selväksi useasti, että olen suomenvenäläinen.
Isovanhempani eivät myöskään kuolleet sodassa, eivät olleet Suomea vastaan sotimassa, ihan Berliiniin asti pääsi keskilinjalla ja siitä vielä lähetettiin Japaniinkiin, vaikkei ilmeisesti siellä taistelutoimintaan kerennytkään osallistunumaan, mutta mitali siitä nyt kuitenkin on.

Pointti oli nimenomaan siinä, että venäläiset taisteli natseja ja fasisteja vastaan ja nyt Venäjän hallinto on täynnä natseja ja fasisteja.
Päälle tietty ihan tavanomaiset vähän lihoneet katurosvot. Ja se, että NL:ssä oli edes jokin utopistinen ideologia ihmiskunnan kehittymisestä tieteellisesti ja sosiaalisesti sekä rauhasta, RF:ssä ei ole mitään selvää ideologiaa, sotaa ja rosvoamista. Ideologiaa lähinnä muistuttava on vanhoillisuskonnollinen fasisti.

Käännät taas puheenaihetta johonkin linkkeihisi kun piti käsitellä DNR:n tilastoja Interfaxin uutisesta.

Aihe ei myöskään ollu russofobia vaan ne ihan oikeat, Venäjän natsit ja näiden edesottamukset.
Sitäpaitsi kovin on harvassa ne, jotka ihan konkreettisi olis syrjiny taustojen takia. On niitä olemassa ja ahdasmielisiä ihmisiä mahtuu joka maahan, yleisellä tasolla enemmän sitä rasismia on Venäjällä kuin Suomessa.

Selvä peli, propagandan taidot ja ohjeet ylempää näköjään loppu sulta kun alkoi paikallaan jauhaminen ja väistely.
Samoin todistit taas kerran väitteeni oikeaksi, jos olisit "ihan vaan Ilkka Espoosta" kommentoisit noita henkilöjä kyllä, sen sijaan jätät - taas - kommentoimatta.
Ja kun selität pelosta niin Venäjän propagandahan aina peilaa omat ongelmansa (narkkarit, homot ja väestönkadun, yhteiskunnan mädäntymisen, talouden yms), eli siis kerrot käytännössä itse, että pelkäät puhua noista ihmisistä ja Venäjän hallinnosta.
Tosin ottaen huomioon viime aikaisen suorituskyvyn FSB:ssä ja GRU:ssä, sekä näiden välisen ja sisäisen taiston mä vähän luulen, että ei ole paljoa pelättävää jollain nettikirjoittelijalla, enemmän niillä, jotka noille järjestöille työskentelee.
heihei, taas hypit seinille, en tiiä noista mainitsemistasi mitään! kuten oon sanonu, ehkä opinkin jotain keskustelemalla! Otan selvää! En kommentoinut koska en hitto tiedä. Palataan huomenna viisaampana.

-ile
 
Liittynyt
05.01.2017
Viestejä
637
Ihan vaan semmonen viesti että tietäjät tietää että ilen kanssa turhaa on vängätä. Jatkuvasti hän saa toteutettua tavoitettaan, joka on keskustelun paskominen. Näköjään täällä nykyään väki ei edes näitä trolliveteraaneja tunnista.
Kyllähän tuon tunnistanu kaikki, pistin pientä alkutekstiä viime sivulla miksi edes tälle lähdin vastaamaan.

Ja ottaen huomioon Venäjän meiningin, niin eiköhän sieltä vuoda kaikki tieto näistä Prigozhinin palkkalistoilla olleista enemmin tai myöhemmin.

Ehkä myös olen itse ainakin katsonut liikaa Zolkinia? Kenties kyseessä vain on aivopesty yksilö, mallia LDRNläinen tai ns. perusvenäläinen. Ehkä tosiaan ottaa selvää keitä nää tälläset nimet on ja mitä ovat puuhanneet ja mitkä ideologiat yms taustalla.

Tai sitten tuo hänen ylempänä oleva viesti meinaa vaan sitä, että kysyy vuoropäälliköltä ja FSB:stä / E-keskuksesta neuvoja, että miten toimia. Ja ehkä siellä näitä kuullessaan jollain naksahtaa ja jotain tapahtuu. Vaikka osa niistä varmaan työskentelee omien etujen takia kenties osa aivopestynä, eikä itsekkään ymmärrä millaiselle väelle työskentelee. Sitä on ollu pitkin kevättä ja alkoi näkyvästi jo viime syksynä, Berliinin suurlähetystössä oli jo parvekelentoa. Noh, ehkä ne järkevät ihmiset on jo putsattu noista järjestöistä, ainakin propagandaa seuraamalla näin on, sen verran kömpelöä Hessu Hopo- tasoista toimintaa.
Putin onnistui pilaamaan KGB:nkin? Ehkä joku tajuaa sen.

Enemmän mahdollisuuksia mä näen juuri noiden tuottajille ja ns. hereillä oleville vänkäämisessä kuin siinä, että vänkää näitä jollekin mummolle tai bussikuskille.
Olkoonkin toiveajattelua.
 
Viimeksi muokattu:

ile2

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
25.04.2022
Viestejä
139
Eikä moderaattoreitakaan tunnu enää kiinnostavan...
Niin siis modeja ei kiinnosta asiallinen keskustelu aivan sääntöjen raameissa? Mut pitää bännätä sen takia kun olen erimieltä? Totako ajat takaa? katsele nyt vähän mun linkkejä, ne on ihan virallisia ainakin osa. Ja loputkin on vaan näkökulmia ja mielipiteitä, ei mitään venäjän uutistoimiston tavaraa. Ihan oikeesti, unohtakaa jo pikkuhiljaa tää mukavassa kuplassa hengailu. Paperilla on kääntöpuoli.

-ile
 
Liittynyt
13.02.2017
Viestejä
1 016
Miksi vastaatte putinin trollitehtaan tuotteelle? Se vaan saa näkyvyyden pois venäjän sotarikoksista ja räjähtävistä tankeista kun väännätte sivutolkulla jostain semantiikasta?
Olen hiukan herkkä tällaiselle, kun kaveri on venäläinen ja pro Putin. Luin sodan alussa 3 viikkoa putkeen vaan näitä juttuja, osaksi aloitin jo toki ennen sitä. Nyttemmin vaan 2-3 tuntia per päivä. Tuollaisen kanssa on hyvä harjoitella kun saa nämä kasuaalit ja uudet jutut kumottua, eikä se ressaa.
Tosin eilen jostain syystä en viitsinyt ottaa näitä puheeksi ollenkaan. Linkkejä kyllä heittelen joka päivä whatsapin kautta. Tosin taisi siellä jo torjua (kun ei kestä totuutta).

Venäläinen propaganda toimii niin kauan kuin pitää silmät kiinni totuudelta tai kuvittelee totuuden olevan lännen keksitty valhe ja palaa rivin alkuun.
 
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
1 033
Olen hiukan herkkä tällaiselle, kun kaveri on venäläinen ja pro Putin. Luin sodan alussa 3 viikkoa putkeen vaan näitä juttuja, osaksi aloitin jo toki ennen sitä. Nyttemmin vaan 2-3 tuntia per päivä. Tuollaisen kanssa on hyvä harjoitella kun saa nämä kasuaalit ja uudet jutut kumottua, eikä se ressaa.
Tässä kannattaa pitää mielessä että nämä tyypit saavat palkkansa siitä että jauhavat tätä hevonpaskaansa joka foorumille. Liekö jopa potentiaalisesti joku insentiivi luvassa tehokkaammasta keskustelun sotkennasta.
 
Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
944
Arvasin, että avaan Pandoran lippaan Banderan kanssa, mutta lyhytkäisyydessään - ei hän ollu natsi vaan ajatteli hyväuskoisena päästä kommunistien ikeen alta natsien avulla, kas kun juuri sitä ennen Stalinin pakkokollektivisaatiossa oli tapettu nälkään miljoonia ukrainaisia.
Ei halunnut natsien alle orjaksi ja niinpä sitten pääsikin keskitysleirille. Hänen lähellä oli toki erilaisia organisaatioita, jotka osallistuivat holokaustiin, eli siis hänen piireistä radikaaleillat siirtyi Ukrainische Hilfpolizeihin, joka suoritti holokaustia yms. Ei näitä ukrainalaiset ole ihailemassa eikä siitä koostu Ukrainan kansa ja hallitus. Presidentti ja edeltäjäkin juutalaisia! Eli joko tietämättömyyttäsi, NL:n ja/tai Venäjän propagandan mukaan sekoitat sitten Banderan puhtaisiin natseihin.

Ja sitten taas vaihdoitkin puheeainetta kun se sulle sopi, eli todistit kaiken, mitä väitin oikeaksi.
Että taas kerran todiste, miten Venäjän johdossa on fasistit ja natsit, eikä teillä ole lupaa niistä puhua.
Putinin, Ilynin ruumiin, Duginin, Medinskin, Rogozinin, Prigozhynin, Utkinin, käytännön tosiasioiden yms sijaan alkoi hölynpölyt bile-Sannoista ja jostain ylityökielloista.

Esitätkö tyhmää vai oletko, eiköhän ole käyny selväksi useasti, että olen suomenvenäläinen.
Isovanhempani eivät myöskään kuolleet sodassa, eivät olleet Suomea vastaan sotimassa, ihan Berliiniin asti pääsi keskilinjalla ja siitä vielä lähetettiin Japaniinkiin, vaikkei ilmeisesti siellä taistelutoimintaan kerennytkään osallistunumaan, mutta mitali siitä nyt kuitenkin on.

Pointti oli nimenomaan siinä, että venäläiset taisteli natseja ja fasisteja vastaan ja nyt Venäjän hallinto on täynnä natseja ja fasisteja.
Päälle tietty ihan tavanomaiset vähän lihoneet katurosvot. Ja se, että NL:ssä oli edes jokin utopistinen ideologia ihmiskunnan kehittymisestä tieteellisesti ja sosiaalisesti sekä rauhasta, RF:ssä ei ole mitään selvää ideologiaa, sotaa ja rosvoamista. Ideologiaa lähinnä muistuttava on vanhoillisuskonnollinen fasisti.

Käännät taas puheenaihetta johonkin linkkeihisi kun piti käsitellä DNR:n tilastoja Interfaxin uutisesta.

Aihe ei myöskään ollu russofobia vaan ne ihan oikeat, Venäjän natsit ja näiden edesottamukset.
Sitäpaitsi kovin on harvassa ne, jotka ihan konkreettisi olis syrjiny taustojen takia. On niitä olemassa ja ahdasmielisiä ihmisiä mahtuu joka maahan, yleisellä tasolla enemmän sitä rasismia on Venäjällä kuin Suomessa.

Selvä peli, propagandan taidot ja ohjeet ylempää näköjään loppu sulta kun alkoi paikallaan jauhaminen ja väistely.
Samoin todistit taas kerran väitteeni oikeaksi, jos olisit "ihan vaan Ilkka Espoosta" kommentoisit noita henkilöjä kyllä, sen sijaan jätät - taas - kommentoimatta.
Ja kun selität pelosta niin Venäjän propagandahan aina peilaa omat ongelmansa (narkkarit, homot ja väestönkadun, yhteiskunnan mädäntymisen, talouden yms), eli siis kerrot käytännössä itse, että pelkäät puhua noista ihmisistä ja Venäjän hallinnosta.
Tosin ottaen huomioon viime aikaisen suorituskyvyn FSB:ssä ja GRU:ssä, sekä näiden välisen ja sisäisen taiston mä vähän luulen, että ei ole paljoa pelättävää jollain nettikirjoittelijalla, enemmän niillä, jotka noille järjestöille työskentelee.
Huhhuh mikä servaus! Paras kommentti tässä ketjussa viimeiseen 10 sivuun.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 115
Tällä viikolla pidetään venäjällä maan jokavuotinen puolustusalan messutapahtuma. Asiaa sivuten voi kysyä, kuka ostaa puolustusalan materiaalia maasta, johon sen valmistamiseen tarvittavia komponentteja ei saa edes viedä eikä maassa niitä pystytä tuottamaan? Tänään venäjä on vielä laittanut yhtä hyvän ellei jopa paremmankin myyntipuheen maailmalle: venäjä on peruuttanut Tsekin ja Bulgarian lisenssit huoltaa Mi- helikoptereita ja pysäyttänyt varaosien ja komponenttien toimittamisen venäjä- Neuvostoliito-peräisiin sotatarvikkeisiin epäystävällisiin maihin.

" Russia has revoked the licenses for the repair of Mi-type helicopters from the enterprises of the Czech Republic and Bulgaria due to their cooperation with Ukraine, said Dmitry Shugaev, director of the Federal Service for Military-Technical Cooperation of the Russia.

Also, Russia has suspended the supply of spare parts and components for Russian and Soviet-made equipment in unfriendly countries."

 

E_Mustakari

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
692
Asiaton käytös
MIKSEI MODEROINTI TOIMI JO?
Yksi paskapää pitää foorumilaisia pilkkanaan ja sotkee koko keskustelun. Vähän väliä yrittää todistella miten asiallisesti keskustelee.
Sääntöjen henkeä vastaan voi toimia rikkomatta sen kirjainta.

Nyt punnitaan Techbbs:n moderoinnin taso.
Joko kotiryssä lähtee nauttimaan ikuista banaania tai Mustakari lähtee. (Kumpaakaan tuskin tosin kovasti jäädään kaipaamaan.)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
944
MIKSEI MODEROINTI TOIMI JO?
Yksi paskapää pitää foorumilaisia pilkkanaan ja sotkee koko keskustelun. Vähän väliä yrittää todistella miten asiallisesti keskustelee.
Sääntöjen henkeä vastaan voi toimia rikkomatta sen kirjainta.

Nyt punnitaan Techbbs:n moderoinnin taso.
Joko kotiryssä lähtee nauttimaan ikuista banaania tai Mustakari lähtee. (Kumpaakaan tosin kovasti jäädään kaipaamaan.)
Jäitä hattuun, aina tänne yksi vatnik mahtuu
m nojoo onhan tuo aika vitun rasittavaa mutta alunperin meinasin että vovaa palvova keskustelija tuo maustetta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.04.2017
Viestejä
1 235
Jäitä hattuun, aina tänne yksi vatnik mahtuu
Itse olen sitä mieltä että moderointi voisi nyt oikeasti puuttua tähän. Paljon pienemmästä täällä on jaettu banaaneja ihan itse kullekin. Vähintään varoitus trollaamisesta, foorumin pitämisestä omana blogina ja/tai muuten vaan loputtomasta vänkäämisestä joka ei johda mihinkään.

Samalla "mä oon vaan Ilkka Espoosta" olisi muutenkin hyvä laittaa jonkin valvontainstanssin seurantaan kun tuntuu olevan tolkuttoman paljon aikaa, energiaa ja intoa ajaa venäjäpropagandaa tänne. Kuinka monessa foorumissa oikeasti sitten ajaa agendaansa olisi mielenkiintoista tietää. Joka tapauksessa ei se ratkaisu ole että laittakaa kaikki joku tyyppi ignoreen vaan moderointi puuttuu asiaan varsinkin nyt kun täällä suurin osa näyttäisi sitä jo erikseen pyytävän.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 281
Jos puhuttaisiin taas itse aiheesta.
Ukrainalaislähteiden mukaan Khersonin alueella Dnepr (Dnipro) -joen kaikki sillat ovat viimeisimmän iskun myötä käyttökelvottomia raskaalle kalustolle.
Tämä on johtanut siihen, että länsirannalla olevat 10 - 20 000 venäläissotilasta ovat jäämässä ilman kunnollista huoltoa ja tukea. Ilmeisesti muutama ponttoonisilta on vielä ehjänä.
Lähteiden mukaan komento-osat ovat luikkineet jo pakoon vastarannalle ja jättäneet joukot yksikseen pärjäilemään.
Tähänkin tietoon pitää toki suhtautua kriittisen toiveikkaasti.


 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 610
Minusta tässä aletaan mennä jo yli, kun aletaan selostamaan/spekuloimaan mitä videolla tapahtuu(kaikki kyllä näkee mitä videolla tapahtuu). Tökkii muutenkin hieman Kastehelmen persoona(häiritsevän kiinnostunut noista).
 
Liittynyt
28.12.2019
Viestejä
1 159
Minusta tässä aletaan mennä jo yli, kun aletaan selostamaan/spekuloimaan mitä videolla tapahtuu(kaikki kyllä näkee mitä videolla tapahtuu). Tökkii muutenkin hieman Kastehelmen persoona(häiritsevän kiinnostunut noista).
Tää on jo pari päivää vanha video.

Eikä tossa itse häiritse mikään - mukaan lukien se, että näitä analysoidaan. Sen sijaan videot joissa soi joku slaaviräppi taustalla, ja videon tapahtumia saa vain arvailla pikselimössöstä. Niitä ei jaksa katsoa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
7 953
Nyt punnitaan Techbbs:n moderoinnin taso.
Joko kotiryssä lähtee nauttimaan ikuista banaania tai Mustakari lähtee. (Kumpaakaan tuskin tosin kovasti jäädään kaipaamaan.)
Bsnniahan on herkästi jaettu r-sanasta. Sen sijaan desantit saavat mellastaa päiväkausia. Tällainen asenne ei välttämättä nauti suurta suosiota jos erikoisoperaatio meneekin ennakko-oletusten vastaisesti siten, ettei NL menesty.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
1 389
Jos puhuttaisiin taas itse aiheesta.
Ukrainalaislähteiden mukaan Khersonin alueella Dnepr (Dnipro) -joen kaikki sillat ovat viimeisimmän iskun myötä käyttökelvottomia raskaalle kalustolle.
Tämä on johtanut siihen, että länsirannalla olevat 10 - 20 000 venäläissotilasta ovat jäämässä ilman kunnollista huoltoa ja tukea. Ilmeisesti muutama ponttoonisilta on vielä ehjänä.
Lähteiden mukaan komento-osat ovat luikkineet jo pakoon vastarannalle ja jättäneet joukot yksikseen pärjäilemään.
Tähänkin tietoon pitää toki suhtautua kriittisen toiveikkaasti.


Jostain kuulin että 25000n määrä sotilaita vaatii 300 rekkalastillista huoltoa päivässä. Siellä näännytän nälkään ennepitkään.
 
Liittynyt
13.02.2017
Viestejä
1 016
Bsnniahan on herkästi jaettu r-sanasta. Sen sijaan desantit saavat mellastaa päiväkausia. Tällainen asenne ei välttämättä nauti suurta suosiota jos erikoisoperaatio meneekin ennakko-oletusten vastaisesti siten, ettei NL menesty.
Jos noita halutaan vaan vähän kartootella varulta...
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
14 079
Jostain kuulin että 25000n määrä sotilaita vaatii 300 rekkalastillista huoltoa päivässä. Siellä näännytän nälkään ennepitkään.
Toi ei välttämättä päde (puoliksi hyljätyn) 300,000 asukkaan kaupungin urbaaneissa puitteissa... Tuskin sieltä ruoka ihan heti loppuu.

Mietipä että vihollinen miehittäisi Tampereen. Olisko ihan heti nälkään kuolemassa vaikkei huolto oikein pelaisikaan? Tuskin...

Ampumatarvikkeet yms. voi sitten olla eri juttu...
 
Liittynyt
13.02.2017
Viestejä
1 016
Toi ei välttämättä päde (puoliksi hyljätyn) 300,000 asukkaan kaupungin urbaaneissa puitteissa... Tuskin sieltä ruoka ihan heti loppuu.

Mietipä että vihollinen miehittäisi Tampereen. Olisko ihan heti nälkään kuolemassa vaikkei huolto oikein pelaisikaan? Tuskin...

Ampumatarvikkeet yms. voi sitten olla eri juttu...
Ruoka pilaantuu? Ja jos väkeä jää ja jos sota-aikana huolto ei pelaa.. voi olla että kaupan hyllyt on täynnä puoli vuotta vanhaa tavaraa, ja säilyneimmät on jo syöty ajat sitten.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
14 079
Ruoka pilaantuu? Ja jos väkeä jää ja jos sota-aikana huolto ei pelaa.. voi olla että kaupan hyllyt on täynnä puoli vuotta vanhaa tavaraa, ja säilyneimmät on jo syöty ajat sitten.
Luulisi tuon kokoisessa kaupungissa olevan kuivamuonaa ja säilykkeitä vähäksi aikaa, etenkin kun Ukrainassa taitaa omien kasvisten säilöminen yms. olla vähän yleisempää kuin Suomessa.

Ja tosiaan 25.000 sotilaan miehitysjoukko on vain kymmenesosa siitä mitä kaupungissa normaalisti asuu...

Jos siellä joku nälästä kärsiikin, niin siviilit ensimmäisenä ihan varmasti.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
1 389
Luulisi tuon kokoisessa kaupungissa olevan kuivamuonaa ja säilykkeitä vähäksi aikaa, etenkin kun Ukrainassa taitaa omien kasvisten säilöminen yms. olla vähän yleisempää kuin Suomessa.

Ja tosiaan 25.000 sotilaan miehitysjoukko on vain kymmenesosa siitä mitä kaupungissa normaalisti asuu...

Jos siellä joku nälästä kärsiikin, niin siviilit ensimmäisenä ihan varmasti.
Armeija vaatii ruokaa keskitetysti, jotta logistiikka toimii. Mikään scavenger hunt ei toimi tuossa mittakaavassa. Ne joukot ei ole vain kaupungissa, vaan rintama siinä alueella on 160 km pitkä.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
14 079
Armeija vaatii ruokaa keskitetysti, jotta logistiikka toimii. Mikään scavenger hunt ei toimi tuossa mittakaavassa. Ne joukot ei ole vain kaupungissa, vaan rintama siinä alueella on 160 km pitkä.
Sitähän se kyllä on tainnut olla tässä sodassa muutenkin, että venäläiset soltut on saaneet usein etsiä ruokaa ihan keskenään... Joten ei mitään uutta olisi sikäli.
 
Liittynyt
16.08.2018
Viestejä
1 328
Toi ei välttämättä päde (puoliksi hyljätyn) 300,000 asukkaan kaupungin urbaaneissa puitteissa... Tuskin sieltä ruoka ihan heti loppuu.

Mietipä että vihollinen miehittäisi Tampereen. Olisko ihan heti nälkään kuolemassa vaikkei huolto oikein pelaisikaan? Tuskin...

Ampumatarvikkeet yms. voi sitten olla eri juttu...
Polttoaine loppuu ihan ensin. Ruoka viimeisenä. Välissä ammukset raskaimmasta päästä ensin. Kevyempiä ammuksia voi kuskata helikopterilla.
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
1 414
....ja EI en ole lapsilleni sanaakaan sanonu mun aatoksista, ihan turhaa niitä vetää mukaan tai kouluja vastaan taistelemaan.

-ile
Tää kouluja vastaan Suomessa taistelu kertoo kyllä ihan kaiken. Tässä maassa kuitenkin koululaitos on melkoisen neutraali ja opettaa melko faktaa ( jos unohdetaan uskontotunnit). Ihan positiivista, jos et ole omia lapsia yrittänyt aivopestä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 115
Maxarin tuore sateliittikuva kyseiselta lentokentalta. Jotakin (lentokone tai ehkapa tutka?) tuolla kiitoradalla on palanut.

" Maxar showed satellite images of the Belarusian airfield near the village of Zyabrawka, where local people heard sounds of explosions and saw flashes of light. The photograph shows traces of a fire on the runway, reminiscent of the contours of the aircraft."

Belarusian Hajun project kertoo, että tälle Ziabraukan kentälle on tuotu nyt jopa 14 kappaletta S-300, S-400, Pantsir ja tutkajärjestelmiä. Näillä yltää käsittääkseni jopa Kiovaan saakka, vaikka nuo 300/400 ohjukset eivät varsinaisesti ole maahan iskemiseen tarkoitettuja mutta siihenkin niitä on ilmeisesti käytetty. Samainen BH Project arvioi että näillä valmistellaan massiivista ohjusiskua Ukrainaan. Tuossa alemmassa linkissä on analysoitu sateliittikuvista kentälle tuotua materiaalia varsin tarkasti.

Tässä taitaa olla Ukrainalla pikaisen iskemisen paikka ja sen seurauksena mahdollisuus sille että lukashenka katsoo olevansa sodassa Ukrainan kanssa. Todellisuudessa valko-venäjältä on tietenkin jo ammuttu ohjuksia ilmasta ja ilmeisesti maastakin Ukrainaan aiemminkin, joten mahdollinen sotaan liittyminen on ennemminkin vain muodollinen asia.

" Up to 14 S-300/400 SAM systems, Pantsir missile system and radars – a fresh report on the amount and types of military equipment at Ziabrauka airfield by the Belarusian Hajun Project:

Analysis of the situation at the airfield proves that the probability of missile attacks on the territory of Ukraine is not just continuing, but it seems that there are preparations for a massive missile strike against the territory of Ukraine in the coming weeks. "


 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 115
Nyt räjähti jotain taas vähän kauempana. Toivotaan onnea laatikoiden sammutukseen.


Tuolla taitaa palaa tosiaan vähän enemmänkin kuin vain yksi normaali ammusvarasto. Etäisyyttä rintamalinjoihin on sen verran, että voisi olla partisaanien tekoja kuten tuossa twiitissäkin arvailtu. Jos tämä on tapahtunut junaradalla tai Dzhankoin ratapihalla joka mahdollisesti tuhoutuu samalla, tällä voi olla todella huomattava merkitys koko Krimin huollon kannalta sillä tuota kautta kulkee ratayhteys Kerchin sillalta mm. Sevastopoliin ja koko länsi-Krimille. Samalla tuota kauttaa kulkee sotamateriaali tietenkin myös Hersonin alueen rintamalle.

edit: ilmeisesti tämä ammusten massiivinen räjähdys ja tulipalot tapahtunut Dzhankoista ~17km kaakkoon sijaitsevassa radanvarsikylässä. Dzhankoissa taas palaa ilmeisesti tällä hetkellä suuri sähkömuuntamo, joka tietää huonoa myös junaratojen sähkölle.


 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 115
Tällä viikolla pidetään venäjällä maan jokavuotinen puolustusalan messutapahtuma. Asiaa sivuten voi kysyä, kuka ostaa puolustusalan materiaalia maasta, johon sen valmistamiseen tarvittavia komponentteja ei saa edes viedä eikä maassa niitä pystytä tuottamaan? Tänään venäjä on vielä laittanut yhtä hyvän ellei jopa paremmankin myyntipuheen maailmalle: venäjä on peruuttanut Tsekin ja Bulgarian lisenssit huoltaa Mi- helikoptereita ja pysäyttänyt varaosien ja komponenttien toimittamisen venäjä- Neuvostoliito-peräisiin sotatarvikkeisiin epäystävällisiin maihin.

" Russia has revoked the licenses for the repair of Mi-type helicopters from the enterprises of the Czech Republic and Bulgaria due to their cooperation with Ukraine, said Dmitry Shugaev, director of the Federal Service for Military-Technical Cooperation of the Russia.

Also, Russia has suspended the supply of spare parts and components for Russian and Soviet-made equipment in unfriendly countries."

Kyseisiltä messuilta nykytilannetta kuvaava kuva. Esittelyssä 'venäläinen' robotti jonka päälle kietaistu kohta harvinaista herkkua naamioksi, eli mummon sukkahousut että ei turhaan paljastu robotin kiinalainen alkuperä. Twiitissä tosin väärä malli, mutta alemmassa linkissä oikea malli listahintaan 2700$, ei ilmeisesti sisällä asetta. :)

" Why do you think this "Russian robot" is dressed in black? Because it's the usual chinese bullshit)) Lol. "Unitree Go1_1.png
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 115
Tuolla taitaa palaa tosiaan vähän enemmänkin kuin vain yksi normaali ammusvarasto. Etäisyyttä rintamalinjoihin on sen verran, että voisi olla partisaanien tekoja kuten tuossa twiitissäkin arvailtu. Jos tämä on tapahtunut junaradalla tai Dzhankoin ratapihalla joka mahdollisesti tuhoutuu samalla, tällä voi olla todella huomattava merkitys koko Krimin huollon kannalta sillä tuota kautta kulkee ratayhteys Kerchin sillalta mm. Sevastopoliin ja koko länsi-Krimille. Samalla tuota kauttaa kulkee sotamateriaali tietenkin myös Hersonin alueen rintamalle.

edit: ilmeisesti tämä ammusten massiivinen räjähdys ja tulipalot tapahtunut Dzhankoista ~17km kaakkoon sijaitsevassa radanvarsikylässä. Dzhankoissa taas palaa ilmeisesti tällä hetkellä suuri sähkömuuntamo, joka tietää huonoa myös junaratojen sähkölle.


Liveuamap kertoo että rata on vaurioitunut, ja toinen lähde että matkustajajunat mantereelta Krimille pysähtyvät nyt Feodosiaan Dzhankoissa tapahtuneiden räjähdysten takia.
Ensin rata poikki Krimille. Sitten sähköt poikki Krimille. Sen jälkeen alkaakin olla valmista kauraa Ukrainan takaisin haltuun otettavaksi?

" Railway is damaged in Dzhankoi district as result of ammunition depot explosion - emergency services "


" «The authorities» of temporarily occupied Crimea stop all passenger trains from the mainland due to the explosions near Dzhankoi, they will stop near Feodosia. Russia had been transferring its military equipment to southern Ukraine through Dzhankoi Railway station. "

 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
11 490
Nono hei, en ole ignoroinut, tulee kuraa mulle päälle niin paljon että

heihei, taas hypit seinille, en tiiä noista mainitsemistasi mitään! kuten oon sanonu, ehkä opinkin jotain keskustelemalla! Otan selvää! En kommentoinut koska en hitto tiedä. Palataan huomenna viisaampana.

-ile
Kyllä nyt on se tilanne, että sinun "keskustelu" tällä foorumilla on tästä aiheesta loppu. Olkoonkin niin, että näet asiat täysin päinvastoin, mitä todellisuudessa tapahtuu Venäjän hyökätessä Ukrainaan. Tuskin olet Pietarin trolli, mutta tässä maailman tilanteessa tuo venäjämielinen propaganda paskoo tämän keskustelun ja aiheuttaa täysin turhaa kinastelua, vaivaa ja tuhlaa tarpeettomasti resursseja. Suosittelen googlettamaan mitä tarkoittaa poliittisessa keskustelussa "hyödyllinen idiootti":

 

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
16 716
Oikeesti, puol vuotta kohta jo sodittu ja edelleen jengi vetää häröpallona - keskellä tietä.

Olisi kiva tietää millä tuo toteutettiin, kun oli niin tarkka osuma?

Offtopic-kommenttina sellainen, että tämä on varmaan joku kulttuurieroista johtuva juttu, mutta en voi käsittää miksi noihin Ukraina-videoihin tungetaan järjestään jotain helkutin slaavihumppaa ja kaikenlaisia hassuhauskoja editointeja mukaan? Jos ei alkuperäisiä ääniä ole, niin sitten ei ole, mutta ei se sisältö tuolla tavalla ainakaan parane. Ja sama juttu niissä editoinneissa.
 

Sally_Spectra

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
07.06.2021
Viestejä
2 370
Olisi kiva tietää millä tuo toteutettiin, kun oli niin tarkka osuma?

Offtopic-kommenttina sellainen, että tämä on varmaan joku kulttuurieroista johtuva juttu, mutta en voi käsittää miksi noihin Ukraina-videoihin tungetaan järjestään jotain helkutin slaavihumppaa ja kaikenlaisia hassuhauskoja editointeja mukaan? Jos ei alkuperäisiä ääniä ole, niin sitten ei ole, mutta ei se sisältö tuolla tavalla ainakaan parane. Ja sama juttu niissä editoinneissa.
Varmaan tykkäävät tästä musiikista. Ihan samalta kuralta ne suomalaiset juntti bändit popedat yms kuulostaa heille. En usko, että he mitenkään erityisesti ajattelevat, miten voivat parantaa sinun katseluelämystäsi. Laita mute.
 
Liittynyt
16.04.2017
Viestejä
1 235
Putin kertoo Venäjän aseteknologian olevan kymmeniä vuosia muita edellä:

Viittaakohan tämä jo neljänteen maailmansotaan eli siihen Einsteinin sanontaan ettei tiedä millä aseilla kolmas maailmansota käydään, mutta neljäs käytäisiin kepeillä ja kivillä. Putin itsekin on viitannut tähän vuonna 2018:

Venäjä olisi siten nyt tosiaan edellä noiden tulevaisuuden aseiden suhteen... ;)
 
Viimeksi muokattu:

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
16 716
Varmaan tykkäävät tästä musiikista. Ihan samalta kuralta ne suomalaiset juntti bändit popedat yms kuulostaa heille. En usko, että he mitenkään erityisesti ajattelevat, miten voivat parantaa sinun katseluelämystäsi. Laita mute.
Arvasin että joku tulee besserwisseröimään jos ei taivuta tarpeeksi paksusta rautalangasta, että tuskinpa vastaaviin suomalaisiinkaan videoihin kukaan mitään Irwiniä tai JWG:tä kaipaa. Näköjään samoja huomioita oli tuossa jo aiemminkin. Mutta se siitä, jatkakaa.

Näyttäisi, että oikealta metiköstä lentää jotain?
Jaa-a, on sen verran mössöä tuo kuva, että en bongaa sieltä sellaista. Joku savuvana siellä on, mutta se etenee räjähdyksen jälkeen vähän niinkuin väärään suuntaan.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
287
Näyttäisi, että oikealta metiköstä lentää jotain?
Itselleni tulee ekana mieleen että miinoitteeseen menty, tai sitten vaan samanlainen onni, kuin ladan kattoluukusta kranaatti sisään. tai sitten jonkinlainen yhdistelmä; putki valmiiksi suunnattuna ja miinoite estämään kulkua. Kun omaan silmään näyttää että pysähhtyvät joksikin aikaan seisoskelemaan ennen räjähdystä.

edit: 0:18 kohalla näyttävät lyövän itsensä maihin, 0:33 kohalla näkyy metsänrajalla näkyy oranssi välhädys ja kun noita savupatsaita katsoo, niin näyttää että tosiaan että useampia kuin yks räjähdystä siellä pilveä nostattaa. edit: 0:37 kohdalla selkeästi näkyvissä kolme erillistä pilveä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
2 819
Itselleni tulee ekana mieleen että miinoitteeseen menty, tai sitten vaan samanlainen onni, kuin ladan kattoluukusta kranaatti sisään. tai sitten jonkinlainen yhdistelmä; putki valmiiksi suunnattuna ja miinoite estämään kulkua. Kun omaan silmään näyttää että pysähhtyvät joksikin aikaan seisoskelemaan ennen räjähdystä.
Ei tossa tosiaan näytä että mitään osuisi kun vain räjähdys ja jotain lentää vasta räjähdyksen jälkeen oikealle
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
185 357
Viestejä
3 380 835
Jäsenet
60 510
Uusin jäsen
Valttttteri

Hinta.fi

Ylös Bottom