Unettomuus/univaikeudet

Liittynyt
10.10.2021
Viestejä
1 507
Jooh, alkaa olemaan taas vapun kunniaksi kaikki avut lopussa nukkumisen suhteen. Ehkä se melatoniini ja mirtatsapiini toimii mutta lisämausteensa tuovat lapset, joista molemmat haluavat nyt ehdottomasti tulla viikonlopuksi tänne. Sehän taas sitten tarkoittaa sitä että kaikki se edistyminen jota on tässä kuluneina kuukausina hankittu eli opetteleminen silmälappujen kanssa nukkumaan ja rauhoittumaan omissa oloissaan on kokolailla mahdotonta ellei pakkaa lelujaan ja siirry rauhallisempaan paikkaan.

Katsotaan että millainen sanominen tästäkin taas seuraa. Itsehän en oikein nukkumiselleni mitään voi. :(
 
Liittynyt
10.10.2021
Viestejä
1 507
Kävin tuon kyseisen viikonlopun nukkumassa maaseudun rauhassa.

Vähän epädiskreettejä apuja on tullut isäukon suunnalta että on saanut viime aikoina nukutuksi. Niitä nyt on tosin sitten varsin rajallinen määrä ja tuloksena on ollut parin viikon sisällä jo useampi joko surkeasti tai ei ollenkaan nukuttu yö. En kyllä oikein jaksa ymmärtää että ketä tällainen oikein palvelee kun pitäisi vielä töitäkin jaksaa tehdä. Nytkin tässä vedetään parasta aikaa toimistolla 1h45min horroksella joskus alkuyöstä ja olo on sen mukainen.

Kyllähän se varmasti ajastaan nukuttaa mutta tässä oli raahauduttava mm. tänään ihan paikan päälle ja huomenna on hyvin pitkälti sama homma.

Jos sitä illalla kokeilisi hiukan isompaa annosta Azonaa. Ei oikein tahdo pelkkä mirtatsapiinikaan enää tehota kun sitä on jo useamman kuukauden syönyt - sitä kyllä kirjoitetaan oikein anteliaasti 100 tablettia kerrallaan. Voi kun vielä toimisikin. :beye:
 
Liittynyt
10.10.2021
Viestejä
1 507
Nappasin nyt 100mg Azonaa, aiemmin magnesiumsitraattia ja Azonan kera vielä pari kapselia tryptofaania ja 1,9mg melatoniinia.

Neljäsosa 20mg Tenoxia on vielä, niin heitetään se naamaan nukkumaan käydessä. Josko noilla nyt tulisi valvotun yön jälkeen edes jotain unta..

e.
Katohan, alkaisiko jo pikkuhiljaa löytymään kombinaatio, joka ei vaadi niin suurta tuskailua ja jännäämistä. 9h tuli vedeltyä unta kokolailla yhtä kyytiä. Epäilisin että vähäisellä määrällä rauhoittavaa ei ole tuossa kuin psykologinen vaikutus.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
23.07.2023
Viestejä
339
Itselleni outo rohto, mutta joku voisi tätäkin kokeilla. Teho perustuu kuivattuun Kärsimyskukkaan (engl. Passion flower ) josta on ainakin jossain päin maailmaa ihan teetäkin tarjolla. Joku keskustelu Sedixistä löytyi, toisilla auttaa toisilla ei, ja paras tieteellinen näyttö mitä onnistuin löytämään pikasesti näistä pillereistä on alla spoilerissa, eli nähtävästi ei tosiaan täysin tehoton mutta riippunee ihmisestä?



Sedix:
- lieviin henkisiin stressin oireisiin
- helpottamaan nukahtamista
- Fimean hyväksymä
- reseptivapaa

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
242 096
Viestejä
4 226 737
Jäsenet
71 167
Uusin jäsen
ebelii

Hinta.fi

Ylös Bottom