Tulinen ruoka ja vielä tulisemmat kastikkeet

Kenelläkään kokemista tästä mausteesta? Tarkoitus että olisi edes jonkun verran potkua, mutta ei liikaa kuitenkaan. Purkissa on vain tulisuus aste 4 ja ei tuo nyt hirveästi kerro mitään.

 
Juu niin pitää varmaan katsella jotain muuta. Hukkaan tuo kuitenkin menisi. Pitäisi vähän selkeämmin olla chililajike mitä sisältää.

Harvassa vaan taitaa olla nuo tulisemmat chilit kuivatuotteena.
 
Poppamies lopetti Ahjo-kastikkeen teon. Mistä vastaava tulisuus mutta myös hedelmäisyys? Ja tietääkö joku taustoja miksi muutos heidän repertuaariaansa tuli. Omaan nokkaan tuoksuu että nyt rahastetaan brändiä laittamalla jotain halpaa sienmenhöttöä ja chili extractia puteliin.
 
Juu niin pitää varmaan katsella jotain muuta. Hukkaan tuo kuitenkin menisi. Pitäisi vähän selkeämmin olla chililajike mitä sisältää.

Harvassa vaan taitaa olla nuo tulisemmat chilit kuivatuotteena.
Tuo olisi kyllä suuri plussa jos joku valmistaja kerrankin ilmoittaisi mitä chililajiketta on käytetty. Yleensä olen pitänyt vakiona että jos tuoteselosteessa on "chili" niin se tarkoittaa sitä mitä myydään punaisina nimettöminä chilipalkoina tavallisessa marketissa mutta joskus on tullut ylläreitäkin ja on ollut jotain parempaa kamaa, tosin nuo tapaukset ovat onnekkaita sattumia.
 
Tuo olisi kyllä suuri plussa jos joku valmistaja kerrankin ilmoittaisi mitä chililajiketta on käytetty. Yleensä olen pitänyt vakiona että jos tuoteselosteessa on "chili" niin se tarkoittaa sitä mitä myydään punaisina nimettöminä chilipalkoina tavallisessa marketissa mutta joskus on tullut ylläreitäkin ja on ollut jotain parempaa kamaa, tosin nuo tapaukset ovat onnekkaita sattumia.
Parastahan on kun "huippukokit" puhuvat punaisesta chilistä :sbsmile:
 
Noo, ei mekään pysytä kärryillä mitä näihin tuli kuivatettua ;-D

_1270232.JPG
 
Juu niin pitää varmaan katsella jotain muuta. Hukkaan tuo kuitenkin menisi. Pitäisi vähän selkeämmin olla chililajike mitä sisältää.

Harvassa vaan taitaa olla nuo tulisemmat chilit kuivatuotteena.
Mikset kysy joltain paikalliselta kasvattajalta että olisko ylimääräistä? Itellä tuli joskus 2018 muistaakseni 15 kg satoa, siinä oli vähän enemmännkuin omiksi tarpeiksi 😁
 
Mikset kysy joltain paikalliselta kasvattajalta että olisko ylimääräistä? Itellä tuli joskus 2018 muistaakseni 15 kg satoa, siinä oli vähän enemmännkuin omiksi tarpeiksi 😁
Itseltä löytyy kyllä pakastimesta chocolate scotch bonnettia riittävästi. Ei vaan riitä mielenkiintoa alkaa itse niitä kuivattelemaan ja jauhamaan.
 
Ostin mielenkiinnosta Lidlin chilikastiketta. Vähän halpikselta tuo Bring the Pain maistuu, mutta potkua siinä on. Jos haluaa tulisuutta ruokaan, kyllä se tuolla onnistuu. Aromit vaan puuttuu.

Tilasin joskus Soosikaupasta Marie Sharpin erilaisia kastikkeita. Kaikki maistuivat ihan hirveälle. Kiinnostaa erityisesti makeaa ja tulista yhdistelevät kastikkeet, mutta esim. tuo mango-habanero meni hukkaan. Makeista Poppamiehen Caribbean ja Scotch Bonnet ovat sen sijaan ihan jees.

Ehdotuksia otetaan vastaan kaikenlaisista kastikkeista. Texas Pete Garlic on varmaan kaikkien aikojen suosikkini, sitä voi ripotella ruokaan huolella. Alla olevaa varmaan kannattaisi kokeilla makeannälkään, onko kellään kokemusta? Tuotearvioiden mukaan saattaisi toimia.

 
Ehdotuksia otetaan vastaan kaikenlaisista kastikkeista.
Tämä on parasta. Useita pulloja tätä mennyt kunnes lähikaupasta hävisi tämä niin sen jälkeen ei ole ollut. Pitäisi tilata jos haluaisi tätä vielä.

 
Tämä on parasta. Useita pulloja tätä mennyt kunnes lähikaupasta hävisi tämä niin sen jälkeen ei ole ollut. Pitäisi tilata jos haluaisi tätä vielä.

On kova. Toimi ihan salsana nachojenkin kanssa. Tätä voisikin hankkia yleiskastikkeeksi kun tuo Pete on niin pieni ja tyhjenee nopeasti.
 
Ostin mielenkiinnosta Lidlin chilikastiketta. Vähän halpikselta tuo Bring the Pain maistuu, mutta potkua siinä on. Jos haluaa tulisuutta ruokaan, kyllä se tuolla onnistuu. Aromit vaan puuttuu.

Tilasin joskus Soosikaupasta Marie Sharpin erilaisia kastikkeita. Kaikki maistuivat ihan hirveälle. Kiinnostaa erityisesti makeaa ja tulista yhdistelevät kastikkeet, mutta esim. tuo mango-habanero meni hukkaan. Makeista Poppamiehen Caribbean ja Scotch Bonnet ovat sen sijaan ihan jees.

Ehdotuksia otetaan vastaan kaikenlaisista kastikkeista. Texas Pete Garlic on varmaan kaikkien aikojen suosikkini, sitä voi ripotella ruokaan huolella. Alla olevaa varmaan kannattaisi kokeilla makeannälkään, onko kellään kokemusta? Tuotearvioiden mukaan saattaisi toimia.

Mulla on pullo tuota dirty dicksiä. On hyvää, mutta aika mietoa.
 
Harvassa vaan taitaa olla nuo tulisemmat chilit kuivatuotteena.
Heinän puutarhalta tilaa satoaikaan tuoreita chilejä, kuivaa itse. Jos ei halua säätää uunin kanssa tai ole kuivuria, niin keskeltä halki ja levittää paperin päälle, antaa olla kunnes kuivia :hammer:
 

Statistiikka

Viestiketjuista
255 180
Viestejä
4 435 257
Jäsenet
73 507
Uusin jäsen
Kimmokimbo

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom