- Liittynyt
- 10.08.2018
- Viestejä
- 138
Louisiana-tyyliset kastikkeet ovat nousseet omaan kärkeen. Se kova etikkaisuus on vaan niin hyvä.
Tämä yksi uus lemppari.
Tämä yksi uus lemppari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Louisiana-tyyliset kastikkeet ovat nousseet omaan kärkeen. Se kova etikkaisuus on vaan niin hyvä.
Tämä yksi uus lemppari.
Suosittelen Lidlin habanero kastiketta jos etikkaisuus on tärkeä kriteeri kastiketta valitessa.Louisiana-tyyliset kastikkeet ovat nousseet omaan kärkeen. Se kova etikkaisuus on vaan niin hyvä.
Tämä yksi uus lemppari.
Paljonkohan tulisuus scovillen asteikolla?
Ohhoh, pitää testataMarkkinoi tuota 20x tulisempana kuin orkkis, joka on 50K, eli miljoona. Oon tuota maistanut, on kyllä tulista, mutta myös erittäin hyvää.
Markkinoi tuota 20x tulisempana kuin orkkis, joka on 50K, eli miljoona. Oon tuota maistanut, on kyllä tulista, mutta myös erittäin hyvää.
Kapsaisiiniuute, eli se pelkkä polttava aine itsessään uutteena.Ostin heräteostoksena Lidlistä jotain tuollaista kohtuu geneerisen oloista "Super hot saucea"
Menee itselle aikalailla samaan laariin kun pääosa muistakin tulisista "napalm death roaargh" -kastikkeet, eli ei maistu oikeen millekään muulle kuin ehkä vähän etikalle ja esansseille ja polte on äkäinen ja pistävä. Ja omaan suuhun aika kova, eli ruokalautaseen tota menee ihan joitain pisaroita sinne tänne.
Se saikin ihmettelemään että mistä tuohon potku oikeen tulee, kun tuoteseloste on seuraavanlainen:
Jalopeenoa kasvaa itselläkin tuossa puskassa ja sitä popsin ihan sellaisenaan, eli "25% jalopeno" ei pitäisi olla noin ärhäkkä. Vai onko niitä jotain erityisesti tulisempia lajeja? Vai onko salaisuus tuossa "mausteuute" -nimisessä ainesosassa? Onko se jotain synteettistä rikkihappoa jolla se varsinainen tulisuus tehdään? Vai onko omat makunystyrät niin nössöjä etten vaan pysty maistamaan mitään oikeeta makua tulla takana?
Mutta joo, 4/10, halpaa mutta ei jatkoon omassa soosikaapisssa.
Jalopenot on täysin kypsinä eli punaisina toisinaan aika tulisiaOstin heräteostoksena Lidlistä jotain tuollaista kohtuu geneerisen oloista "Super hot saucea"
Menee itselle aikalailla samaan laariin kun pääosa muistakin tulisista "napalm death roaargh" -kastikkeet, eli ei maistu oikeen millekään muulle kuin ehkä vähän etikalle ja esansseille ja polte on äkäinen ja pistävä. Ja omaan suuhun aika kova, eli ruokalautaseen tota menee ihan joitain pisaroita sinne tänne.
Se saikin ihmettelemään että mistä tuohon potku oikeen tulee, kun tuoteseloste on seuraavanlainen:
Jalopeenoa kasvaa itselläkin tuossa puskassa ja sitä popsin ihan sellaisenaan, eli "25% jalopeno" ei pitäisi olla noin ärhäkkä. Vai onko niitä jotain erityisesti tulisempia lajeja? Vai onko salaisuus tuossa "mausteuute" -nimisessä ainesosassa? Onko se jotain synteettistä rikkihappoa jolla se varsinainen tulisuus tehdään? Vai onko omat makunystyrät niin nössöjä etten vaan pysty maistamaan mitään oikeeta makua tulla takana?
Mutta joo, 4/10, halpaa mutta ei jatkoon omassa soosikaapisssa.
Jalopenot on täysin kypsinä eli punaisina toisinaan aika tulisia
Yleensä ne tosin kerätään raakana
Onko tuon Huy fong Srirachan maahantuonti lopetettu, kun monet kaupat lopettaneet sen myynnin hiljattain?
Miten sen tunnistaa homeiseksi? Jos ei tunne noita niin ei tiedä miltä sen pitäisi näyttää.Taas se tapahtu. Ekalla kerralla oli Tabasco Mild Green Pepper joka oli homeessa. Sain facebookin kautta lahjakortin ja nyt ihan toisessa kaupassa perus punaista Tabascoa ja umpihomeessa. Parasta ennen 2024 ja vi****t.
Oli viimeinen kerta kun ostan pahvilootassa Tabascoa. Näkee jo heti päälle jos perus punainen Tabasco on tumman punaista, maitomaista, niin kyllä se on homeessa. Tuoreen pitäis olla helakan punaista ja kirkasta.
Tuossa kuva viallisesta. Jos monitorisi ylikyllästää värejä niin voi näyttää normaalilta.
E: eli maku on multainen, tunkkainen ja välitön yliterävä polte.
Samaa ihmettelen itsekkin, ei meinaa enään tuota kaupoista löytyä.Onko tuon Huy fong Srirachan maahantuonti lopetettu, kun monet kaupat lopettaneet sen myynnin hiljattain?
Muistelen että siinä oli nyt alkusyksystä iso takaisinveto valmistusvirheen takia. Töissä huomasin sellaisen tiedotteen.Onko tuon Huy fong Srirachan maahantuonti lopetettu, kun monet kaupat lopettaneet sen myynnin hiljattain?
Muistelen että siinä oli nyt alkusyksystä iso takaisinveto valmistusvirheen takia. Töissä huomasin sellaisen tiedotteen.
Olisiko sitten jotain isompia tuotanto-ongelmia?
Markkinoi tuota 20x tulisempana kuin orkkis, joka on 50K, eli miljoona. Oon tuota maistanut, on kyllä tulista, mutta myös erittäin hyvää.
Ei kai noita kovin tarkkaan minkään virallisen tahon puolesta tarkisteta, varmaan mainostusta lähinnä mitä tykkäävät printata etiketteihinsä? Jos liian räikeä kusetus niin asiakaspalaute sit normalisoi valheet jos sille tarvetta.Noita scoville asteikoita en kyllä ymmärrä, tuli joskus yli 5 vuotta sitten ostettua Da Bomb Ground Zeroa siinä etiketissä oli about 360K asteikko enkä ole millään saanut käytettyä pulloa kun on niin napakkaa tavaraa mutta sit tuota Tabascon scorpion kastiketta jota väitetään 1M:aksi niin voi kaatamalla laittaa pizan päälle ?
homeinen tabasco..
Ihan normaalilta tuo näyttää. Taitaa olla kyseessä luulotauti eikä viallinen tuote. Avaamaton Tabasco ei kyllä millään mene homeeseen.
Fatalii gourmettiin oli näköjään tullut uusia soosseja ja mausteita. Selkeesti joku Rocoto -sato valmistunut. Pistin tilaukseen ja raportoin jahka ne saapuu. Nyt kun postilaisetkin ovat taas sorvin ääressä niin ehkä tulee joululahjaksi
EDIT: Pistetään nyt linkkikin vielä Gourmet – Fatalii Seeds
Louisiana-tyyliset kastikkeet ovat nousseet omaan kärkeen. Se kova etikkaisuus on vaan niin hyvä.
Tämä yksi uus lemppari.
Tätä ei näköjään suomesta saa mistään, ainakaan omat haut ei osunut?
Tuolta löytyy vaikka mitä jännää. Vaihtelua kaipaavalle löytyy käteviä pienempien pullojen kokoelmia. Harmi ettei ehdi enää jouluksi:Saksan amazonista
En ole ihan satavarma onko sama tuote, kun mielikuva tutusta soosista oli hiukan vähemmän oranssi. Tuosta lähistöltä kun lähti Punnitse&Säästä, en ole enää missään nähnyt. Sieltä sitä tuli aikanaan muutama pullo haettua etiketiltään aika lailla tuon näköistä tavaraa.Tätä ei näköjään suomesta saa mistään, ainakaan omat haut ei osunut?
Nykykinkut on jo niin täyteen pumpattu suolavettä, että taitaa olla aika hankalaa saada sinne mitään järkevästi injektoitua. Tai sitten joutuu ostaa jonkun luomukinkun, jonka kilohinta alkaa olla entrecoten tietämillä. Muutenkin saattaa olla kinkun suhteen parempi, että maistuu siltä itseltään ja keskittyy maustamaan niitä lisukkeita ja sinappeja lähinnä. On noita erilaisia kokeiluja tullut tehtyä, mutta jotenkin jäänyt tuon sianperseen kanssa aina sellanen fiilis, että menee viritykset vähän harakoille.Itse ajattelin tänävuonna koittaa tuunata kinkulle huntua Dijon -sinapista ja räyhiä sekaan habaneroa. Myöskin olen funteerannut jotta josko rakentaisi noista Fataliin soosseista jonkin litkun ja injektoisi kinkun sisään. Onko kokemuksia?
Tätä ketjua kun lukee niin vituttaa suunnattomasti ettei vain enää pysty syömään tulista ruokaa.
Perus jalapenokin on nykyään liikaa ja pakki heittää 2vrk hullunmyllyä ja se närästys ja siihen päälle refluksitauti niin ei voi mitään, syödään tylsää ja laimeaa ruokaa sitten...