Tulinen ruoka ja vielä tulisemmat kastikkeet

Tabascoa tullut loroteltua reilusti jo 30 vuotta kaikkiin sopiviin ruokiin ja tuoretta chiliä silloin kun jaksanut pilkkoa. Sriracha olisi mukavan makuista, mutta yllättäen se maistuu suussa pikkuisen liian tuliselle kun laittaa ketsupisti. Olisko mitään vastaavaa vähän miedompana? Savuisena vielä parempaa.

Tätä voisin suositella: Poppamies Savuchili Chilikastike
 
Tabascoa tullut loroteltua reilusti jo 30 vuotta kaikkiin sopiviin ruokiin ja tuoretta chiliä silloin kun jaksanut pilkkoa. Sriracha olisi mukavan makuista, mutta yllättäen se maistuu suussa pikkuisen liian tuliselle kun laittaa ketsupisti. Olisko mitään vastaavaa vähän miedompana? Savuisena vielä parempaa.
K-kaupoista saa Go-Tanin Smokey Srirachaa. Ei maksa paljoa joten voi kokeeksi ostaa jos srirachasta ja savusta pitää. Savuisista chilikastikkeista oma suosikkini on El Yucatecon Black label reserve. Kaveri toi tuollaisen pullon jenkeistä tuliaisena ja savua on kyllä tarpeeksi ja mielestäni tulisuus juuri sopiva. Ihan pikimustaakin koko kastike. :) Ei kyllä mitään ideaa saako tuota Suomesta vai pitääkö netistä tilata.
 
K-kaupoista saa Go-Tanin Smokey Srirachaa. Ei maksa paljoa joten voi kokeeksi ostaa jos srirachasta ja savusta pitää. Savuisista chilikastikkeista oma suosikkini on El Yucatecon Black label reserve. Kaveri toi tuollaisen pullon jenkeistä tuliaisena ja savua on kyllä tarpeeksi ja mielestäni tulisuus juuri sopiva. Ihan pikimustaakin koko kastike. :) Ei kyllä mitään ideaa saako tuota Suomesta vai pitääkö netistä tilata.
Onkohan tuo Go-Tanin savuversio miedompaa kuin originaali? Omassa suussa Go-Tan Sriracha on vielä hilkun tulisempaa kuin Huy Fongin.

Scovilleissa sriracha on miedompaa kuin tabasco, mutta omassa suussa sriracha polttaa huomattavasti enemmän :tdown:
 
Onkohan tuo Go-Tanin savuversio miedompaa kuin originaali? Omassa suussa Go-Tan Sriracha on vielä hilkun tulisempaa kuin Huy Fongin.

Scovilleissa sriracha on miedompaa kuin tabasco, mutta omassa suussa sriracha polttaa huomattavasti enemmän :tdown:
Ehkä hieman miedompaa kuin originaali, mutta silti normaalia Tabascoa polttavampaa. Paha näistä on sanoa kun tulisuus on niin henkilökohtainen kokemus eikä ole juuri nyt vertailukohdettakaan jääkaapissa.
 
K-kaupoista saa Go-Tanin Smokey Srirachaa. Ei maksa paljoa joten voi kokeeksi ostaa jos srirachasta ja savusta pitää. Savuisista chilikastikkeista oma suosikkini on El Yucatecon Black label reserve. Kaveri toi tuollaisen pullon jenkeistä tuliaisena ja savua on kyllä tarpeeksi ja mielestäni tulisuus juuri sopiva. Ihan pikimustaakin koko kastike. :) Ei kyllä mitään ideaa saako tuota Suomesta vai pitääkö netistä tilata.

Tätä soosia varmaan tarkotat Black Label Habanero-chili kastike El Yucateco 120ml - El Agave

Tuolta oon joskus tilannut ja ihan hyvin toimi kauppa.
 
En tiedä tuleeko nyt oikeaan paikkaan, mutta tarkoituksena olisi tehdä jälleen Caroline Reaperistä wingseille soossia.

Tietääkö kukaan täällä mistä kyseistä chiliä saisi pääkaupunkiseudulta?
 
En tiedä tuleeko nyt oikeaan paikkaan, mutta tarkoituksena olisi tehdä jälleen Caroline Reaperistä wingseille soossia.

Tietääkö kukaan täällä mistä kyseistä chiliä saisi pääkaupunkiseudulta?

Jos olisit pari-kolme kuukautta sitten kysellyt niin olisi varmaan löytynyt helpommin esim. Ison Omenan Cittarista. Nyt voi olla jo hiljaisempaa.
Heinän puutarha noita ainakin kasvattaa ja toimittaa jälleenmyyjille, mutta kausi on jo ohi. En tiedä että löytyisikö varastosta / pakkasesta vielä.

Chilit, chilituotteet, chilituottaja, paprikat | Salo, Suomi

Tietenkään sen chilin ei tarvitse olla tuoretta vaan kuivattukin käy yhtä hyvin soosien tekemiseen. Chilifoorumilta tai FB:n chiliaiheisten ryhmien kautta voit kysellä että olisiko jollain ylimääräistä myynnissä.
 
Ihme kyllä noin vuoden tauon jälkeen noita tulisia soosseja taas kärsii jossain määrin syödä. Maha ei tunnu enää piittaavan, aamulla toki hieman jälkipolttelee...

Ehdin noin viikossa vetäistä Hot Headzin Trinidad Scorpion -pullon. Tästä voisi sanoa, että on melko tulista. Scorpion chili uutena tuttavuutena antoi ihan ok makua myös ruokiin. Pöytämausteena kului pullo kokonaisuudessaan, joten en osaa sanoa miten käy ruoanlaittoon.
Linkki: https://www.poppamies.fi/hot-headz-chilikastike/trinidad-scorpion/

Tuosta Hot Headzin kastikkeen suht nopeasta kulumisesta viisastuneena seuraava pullo olikin sitten Poppamiehen oma Scorpion -Tulisin Chilikastike -soossi isommassa 300ml koossa. Nyt tuota on tullut noin viikko hoonailtua ja alle kolmannes on jäljellä. Elikkä aika kovaa tahtia tuo on mennyt. Näyttää taas olevan silleen, että mitä enemmän sitä on, niin sitä enemmän sitä myös tulee laitettua. Vaikka suht sama tulisuus on kuin edellisessä, niin ehkä makua on jotenkin vähemmän. Eli tästä saa ruokiin "tulisuutta ilman suurempaa sivumakua".
Linkki: https://www.poppamies.fi/chilikastike/scorpion-tulisin-chilikastike/

Onkos muille Scorpion soosit maistuneet ja millä tahdilla on pullo kulunut? (maku vs. tulisuus)
 
Tabascoa tullut loroteltua reilusti jo 30 vuotta kaikkiin sopiviin ruokiin ja tuoretta chiliä silloin kun jaksanut pilkkoa. Sriracha olisi mukavan makuista, mutta yllättäen se maistuu suussa pikkuisen liian tuliselle kun laittaa ketsupisti. Olisko mitään vastaavaa vähän miedompana? Savuisena vielä parempaa.

jos pidät valkosipulista koita tätä. oikein maukasta ja vähän miedompaa.

upload_2018-12-20_8-13-13.jpeg
 
Kolme ja puoli kiloa eli täysi kattilallinen tuli taas väännettyä chilisalsaa. Tällä kertaa twistiä haettiin tuoreella inkiväärillä.

Resepti:
-700 grammaa tuoreita Rocoto-chilejä (tai oman maun mukaan mitä tahansa chiliä, kuivattu käy yhtä hyvin)
- 1 kg paseerattua tomaattia
- 1 kg tomaattimurskaa
- 400 g sipulia
- 30 g tuoretta inkivääriä
- 3 isoa valkosipulinkynttä
- 300 g hillosokeria
- 50 g suolaa
- 1 dl oliiviöljyä
- 0,5 dl etikkaa
- mustapippuria, basilikaa
- säilöntään Atamonia.

Tuoreita chilejä, inkivääriä ja paseerattua tomaattia haudutetaan miedolla lämmöllä puolisen tuntia, lisätään, valkosipuli, suola, sokeri, öljy, etikka ja mausteet ja ajetaan sauvasekoittimella hienoksi. Lisätään tomaattimurska ja hienoksi pilkottu sipuli ja annetaan kiehahtaa. Kattila pois hellalta ja lisätään säilöntäaine. Sekoitetaan hyvin ja purkitetaan heti steriloituihin kannellisiin lasipurkkeihin.
 
Oletko sittareista kysynyt? Itse ostin viimeksi joskus yli vuosi sitten chipotle cholulaa Tampereen seudulla sittarista. Voithan myös kysyä aspasta josko he tilaisivat sitä myyntiin.

En ole vielä erikseen kysellyt, parin sittarin valikoiman kyllä käynyt läpi:vihellys:
Voisin melkein kysäistä että tilaisivatko.
 
633EE48E-E06E-485C-A018-43D5E97EF775.jpeg
Tätä herkkua kun löytyisi jostain. Ennen oli Prismoissa mutta ei ole enää hetkeen näkynyt..

Eli jos kuva ei näy niin kyseessä Quinta d'Avo Piripiri. :drool:
 
633EE48E-E06E-485C-A018-43D5E97EF775.jpeg
Tätä herkkua kun löytyisi jostain. Ennen oli Prismoissa mutta ei ole enää hetkeen näkynyt..

Eli jos kuva ei näy niin kyseessä Quinta d'Avo Piripiri. :drool:

K-kaupoissa joissa on Poppamiehen jne tuotteita niin pitäisi olla myös noita. Esim täällä Seinäjoella muistaakseni ainakin Päivölässä.

P.S. Noiden kana ja sitruuna versiot kyllä helvetin hyviä.
 
K-kaupoissa joissa on Poppamiehen jne tuotteita niin pitäisi olla myös noita. Esim täällä Seinäjoella muistaakseni ainakin Päivölässä.

P.S. Noiden kana ja sitruuna versiot kyllä helvetin hyviä.

Oulussakin on Toppilan K-supermarketissa tuota. Ainakin vielä ennen joulua oli.
 
Tuosta joulun alta tähän päivään chili on taas maistunut ilman suurempia vatsan väänteitä.

Muutamassa kuukaudessa toleranssi näyttää palaavan entiselle tasolle. Harmillisesti miedoimmissa chileissä ja sooseissa tulisuutta tuskin enää erottaa, kun scorpion soosin kulutus lähentelee ketsupin kulutusta.

Tässä pikku vinkki miten saan kuitenkin esim. voileivän maistumaan edelleen tuliselle: ensin vedetään useampi lusikallinen scorpion soosia leivälle. Kun on tuolla saatu herkisteltyä, niin sitten jotain oikein etikkaista chilisoosia seuraavalle tai jopa samalle leivälle. Itsellä etikkaisena tulisena soosina toimii Lidlin tulisin tabascoa muistuttava soosi (joka on kuitenkin vähintään 10x tulisempaa kuin tabasco).

Huvittavasti alkaa suu kostumaan kun vaan ajatteleekin - elimistö niin tottunut jo endorfiinin tuottamiseen, että lähtee jo ajatuksella liikkeelle...
 
Sitten kun kauppojen tarjonta alkaa kyllästyttää niin eikun tekemään omia sooseja. Hyviksi havaittuja reseptejä löytyy netistä ja vaikka Chilifoorumin sivuilta. Itse tein marraskuussa ensimmäistä kertaa ns. hapanchiliä. Eli tehosekoittimella chiliä ja paprikaa hienoksi, vähän suolaa (1,5%) ja kaupasta ostetusta hapankaalipurkista lientä päälle. Kannelliseen ilmatiiviiseen lasipurkkiin käymään viileään paikkaan noin pariksi viikoksi ja eikun ääntä kohden. Maitohappokäymisen myötä massan pH laskee jonnekin kolmosella alkavaan, jossa eivät pahat pöpöt enää elä. Tuota ei kaupasta saa valmiina ja tekeminenkin on vähän vaivalloisempaa kuin tavallisen chilisoosin, mutta lopputulos palkitsee.

Chilien hapattaminen |

Hapanchili eli chilin säilöminen hapattamalla
 
En ole ilmeisesti ainoa kuka on tykästynyt poppamiehen Barbados soosiin, aika usein loppu kaupoista. Ainoa vika siinä että saisi olla inan tulisempi.
 
Voisihan tuota kokeilla urheilun vuoksi mutta ainakin ainesosa luettelon perusteella jatkan kyllä Huy Fongin kukkosoosin ostamista.

Pirkka: chili (45%), sokeri, etikka, vesi, valkosipuli, suola (5.4%), muunneltu maissitärkkelys, väri (E160c), ksantaamikumi
Huy Fong: chili, sokeri, valkosipuli, suola, viinietikka, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumvetysulfiitti), ksantaanikumi

Alleviivauksilla siis se pointti että Pirkassa etikkaa enemmän kuin suolaa (jota molemmissa ~ yhtä paljon) + ilmeisesti jouduttu kikkailemaan vedellä ja maissitärkkelyksellä että koostumus saatu oikeaksi ja varmaan sen takia sitten pitänyt lisätä väriä.
Joku nyt voi sanoa että Huy Fongissa säilöntäaineet on ylimääräistä mutta eipä nuo minua haittaa. Pysyypähän hyvänä.

Eikä tuo Pirkka nyt niin edullinen loppuviimein ole. Näyttäisi olevan sama litrahinta kuin Huy Fongin isommalla (740ml) pullolla, Huy Fongin pienemmällä pullolla toki sitten korkeampi litra hinta mutta sekin halvempi kuin jotkut muut. Eikä tuo avattuna, jääkaapissa säilytettynä, mene mitenkään nopeasti pilalle. Meillä tosin pullo tyhjenee sellaista tahtia että ihan sama missä säilyttää..

P.S. Mikähän siinä on että melkein jokaisessa sriracha vaihtoehdossa (huy fong sijaan) jokin asia tökkii. Joko läträtty suolaa sekaan enemmän kuin laki sallii, chili:valkosipuli suhde pielessä, liikaa etikkaa, liian vetinen koostumus tahi sitten vain mautonta.

Tuli muuten tuossa joskus reipas kuukausi sitten ostettua tuota Pirkkaa kun lähi K-Marketissa teki mieli srirachaa.
Vaihtoehto oli Pirkka tai Santa Maria ja otin sitten Pirkkaa kun se vaikutti enemmän srirachalta.

No eipä ole tullut käytettyä. Enkä kyllä pysty suosittelemaan kun ei se ole edes halpaa.
Koostumus on paksu ja suutuntuma on epämiellyttävä.
Maku ei ole kummoinen. Tunkkainen, "vanha", "ei tuore". Hajukaan ei mikään hyvä, vesi ei herahda kielelle.

Mitä tuossa sitten syyttäisi. Maissitärkkelystä, etikkaa vai ihan jotain muuta. Ei tuosta nyt "etikkainen" tule ensimmäisenä mieleen vaikka se on yksi isoimmista eroista jos ainesosaluettelon järjestykseen on luottaminen.
No chilin määrässäkin on iso ero. En ole varma kuinka paljon sitä Huy Fongissa on, Marketplace sivuston David Tranin haastattelun perusteella sitä olisi "enemmän kuin 80%" ja K-Ruoka/Foodie listaa 79% mutta tiedä sitten mistä he tuon luvun ovat repineet kun ei pahemmin löydy muita lähteitä. Mutta jotain tuota luokkaa sen pitäisi kyllä olla.
 
Vaikea ymmärtää miksi ostaisi mitään muuta kuin kukkosoossia etnisestä kaupasta jos srirachaa tahtoo. +40 kotiäitien mömmöjä jotkut Pirkan soosit.
 
En ole ilmeisesti ainoa kuka on tykästynyt poppamiehen Barbados soosiin, aika usein loppu kaupoista. Ainoa vika siinä että saisi olla inan tulisempi.

Tuo on kyllä hyvää, sopii hyvin nuudeliruokien sekaan.

Ite etsinyt tuota Cholula-kastiketta, missä pullossa on puinen korkki. Joskus löytyi täkäläisestä prismasta, mutta enää ei mistään. Pitää kai ulkomailta tilata.
 
Poppamiehen Naga Jolokia on ollut suosikkikastike jo pitkään siinä määrin, ettei muita sooseja ole tullut edes ostettua. Polte hiipii hitaasti ja todella miellyttävästi. Poppamies antaa 8/10 tulisuudelle ja tuote nimensä mukaisesti sisältää Naga Jolokiaa, mutta ei tämä silti oikeesti ole niin tulista vaan käy pöytämausteesta minullekin, jolla toleranssit ei ole huipussaan.

Toinen suosikki on Poppamiehen Vampyyrisuola. Tällä tulee aivan huikeat popkornit.

Myös jo ketjussa mainitut El Yucatecon tuotteet ovat kaikki olleet erinomaisia maultaan, suosittelen! Heidän vihreä habanero -soossi tosin on ulkonäöltään niin keinotekoisen vihreää etten toista putelia ostanut. En yleensä välitä ulkonäöstä pahemmin näissä kastikkeissta, mutta tuo oli tosiaan sen väristä että sen voisi kuvitella hohtavan himmeästi pimeässä huoneessa. :)

5/5 siis tälle:
nagajolokia-e1416999615461.png
 
Olisko jotain suositusta kastikkeesta jossa ei maistu etikka. Parempi jossei sitä etikkaa ole ollenkaan kun maistuu aina kaikista kastikkeista läpi.
 
Olisko jotain suositusta kastikkeesta jossa ei maistu etikka. Parempi jossei sitä etikkaa ole ollenkaan kun maistuu aina kaikista kastikkeista läpi.

Sriracha, eipä ole mitään muuta tullut vastaan ja about kaikki Poppamiehen soosit kammattu lävitse.
 
Olisko jotain suositusta kastikkeesta jossa ei maistu etikka. Parempi jossei sitä etikkaa ole ollenkaan kun maistuu aina kaikista kastikkeista läpi.

Tuossa mainitsemassani Poppiksen Jolokia soosissa ei ole etikkaa ollenkaan. Ja onhan näitä vaikka kuinka paljon joita ei ole tehty etikkaan. Siitä vaan tutkiin tuoteselosteita. En ole varma onko Yucatecon tuotteissa etikkaa, mutta ei ne ainakaan omaan makuun ole sille maistuneet.

EDIT: Menin valehtelemaan. Nyt kun katsoin putelia on siinä mainittu ruokoetikka ja etikkahappo loppupäässä tuoteselostetta. Sisältää siis kuitenkin esim. suolaa enemmän kuin etikkaa.
 
Viimeksi muokattu:
No srirachaa on tullu käytettyä kun tosiaan muita ei ole ollu mikä ei ole maistunu etikalle.
 
Viimeksi muokattu:
Mistä tuota Kukko Srirachaa nykyään saa? Yrittänyt katsella k-marketeista, citymarketeista yms ja tuntuu että aina on vaan sitä joutsen-mallista.
 
Jännä että sriracha menee henkilöllä joka ei tykkää etikkaisista soosseista, kun minulla srirachat on jääneet kauppaan juurikin liiallisen etikanmaun takia. Ehkä siinä oli jokin muu mikä tökki, pitänee kokeilla uudestaan. :confused:

En oo nyt varma onko minulla ollut go-tania vai tuota kukkoputelia, ovat niin samannäköisiä.
 
Jännä että sriracha menee henkilöllä joka ei tykkää etikkaisista soosseista, kun minulla srirachat on jääneet kauppaan juurikin liiallisen etikanmaun takia. Ehkä siinä oli jokin muu mikä tökki, pitänee kokeilla uudestaan. :confused:

En oo nyt varma onko minulla ollut go-tania vai tuota kukkoputelia, ovat niin samannäköisiä.


No tiedä sit mikä on mutta Sriracha kastike ei maistu etikkaiselle.
 
Tässä tultu pikkuhiljaan mentyä kaikenmaailman habanerot, nagat, savunagat ym, ja nyt Ahjo pullo alkaa kohta olla tyhjä. Mitäs näitä on sitten ahjoa tulisempia vielä?

Poppamiehen scorpion, onko tulisempi? HotHeadzilla olisi tuo trinidad scorpio?
 
Poppiksen scorpion on kyllä tiukkaa, en tiedä onko scovillen puolesta tulisempi kuin ahjo..
 
Mistä tuota Kukko Srirachaa nykyään saa? Yrittänyt katsella k-marketeista, citymarketeista yms ja tuntuu että aina on vaan sitä joutsen-mallista.

En tiedä mitä meinataan kukko srirachalla, mutta sitä "alkuperäistä" huy fongia saa äss-ketjusta. Tosin paikallisesta etnisestä kaupasta saa isomman 750ml pullon samaan hintaan, kuin Prismasta 450 vai 500ml.
 
Poppiksen scorpion on kyllä tiukkaa, en tiedä onko scovillen puolesta tulisempi kuin ahjo..

Se on vähän erikoista kamaa. Tuntuu että suurin poltto tapahtuu vasta mahassa. Monesti kun laittaa ruokaan niin suussa ei tapahdu mitään muuta kuin että kieli menee turraksi eikä mitään poltetta tule. Makukin tuntui olevan aika meh...
 
Poppamiehen Naga Jolokia on ollut suosikkikastike jo pitkään siinä määrin, ettei muita sooseja ole tullut edes ostettua. Polte hiipii hitaasti ja todella miellyttävästi. Poppamies antaa 8/10 tulisuudelle ja tuote nimensä mukaisesti sisältää Naga Jolokiaa, mutta ei tämä silti oikeesti ole niin tulista vaan käy pöytämausteesta minullekin, jolla toleranssit ei ole huipussaan.

Toinen suosikki on Poppamiehen Vampyyrisuola. Tällä tulee aivan huikeat popkornit.

Myös jo ketjussa mainitut El Yucatecon tuotteet ovat kaikki olleet erinomaisia maultaan, suosittelen! Heidän vihreä habanero -soossi tosin on ulkonäöltään niin keinotekoisen vihreää etten toista putelia ostanut. En yleensä välitä ulkonäöstä pahemmin näissä kastikkeissta, mutta tuo oli tosiaan sen väristä että sen voisi kuvitella hohtavan himmeästi pimeässä huoneessa. :)

5/5 siis tälle:
nagajolokia-e1416999615461.png
Vuoden verran tuli ostettua tätä ykköschilinä, mutta nyt menty viime kesästä lähtien Ahjolla. Itse asiassa piti vaihtaa Ahjo johonkin seuraavaan testiin nyt talvella, mutta tuli poikettua verkkiksessä ja kas kummaa oli tarjouksessa 3,90€ pottu ja muutama eksyi laukun pohjalle ;)
 
Saako sitä poppamiehen 88% nagapyrettä, joka oli kilon purkissa enää mistään? Se oli kyllä hyvää, tulista ja halpaa.
 
Saako sitä poppamiehen 88% nagapyrettä, joka oli kilon purkissa enää mistään? Se oli kyllä hyvää, tulista ja halpaa.
Valitettavasti ei ole tullut vastaan missään, oli kyllä huippu jämäkkää ja kilon purkki. Saattoi maksaa reilu vuosi sitten 19,90€, nyt noussut muutamia euroja. En edes muista kuinka kauan se meillä mökillä kesti, aika helvetin pitkään. Saattoi tulla jopa viimeinen käyttöpäivä vastaan.

Edit ja heti ylhäällä linkki. Jumalauta, yksi tilaukseen heti. Mikä mahtaa olla viimeinen käyttöpäivä kun ei mainittuna. Muistaakseni joku verkkis myi joskus alehintaan näitä leima tulossa umpeen tuotteita.

Pari isoa pottua 300ml Scorpion 8,90€ myös lähti tilaukseen.
 
Viimeksi muokattu:
Itse ostin joskus noita kilon nagapurkkeja kolme kerralla ja viimeisen pohja näkyi vuosi parasta ennen päiväyksen jälkeen. Oli hyvää loppuun asti. Toki tuohon vaikuttaa säilytyslämpötila, ja se ettei kaivele sitä purkkia likaisella lusikalla. Itse olenkin kaatanut ensiksi pikkupurkkiin ja lusikoinut siitä.
 
Ei varsinaisesti liity, mutta...

Reseptit
Ja ylhäältä valitsee kaupan ja tiedot (i), pääsee antaa palautetta.

S-kanava - Prisma
Ja valitsee myymälän ja antaa palautetta.

Itse olen käyttänyt hyödyksi palautejärjestelmää tuotteiden kyselyihin paikallisista liikkeistä, ei ole tarvinnut liikkua mihinkään. Viimeksi kyselin muutama viikko sitten siansuolia makkarantekoa varten ja vastaus tuli paikallisesta Prismasta muutaman päivän kuluttua.
Ei ole heti saatavilla, mutta ilmoita paria päivää aikaisemmin, niin tilaamme lihataloilta ja ilmoittivat samalla hakupäivät.
 
Poppamiehen 88% nagapyrettä taisi joku muukin tilailla, kaveri oli toissapäivänä saanut mailitse eioota. Huomenna tosin lupailtiin täydennystä varastoon.
 
Täällä kävi kuten ylläolevassa viestissä. Huomenna veikkailivat, että saavat matkaan paketin. Kyllä riepoo :D
 
En tiedä mitä meinataan kukko srirachalla, mutta sitä "alkuperäistä" huy fongia saa äss-ketjusta. Tosin paikallisesta etnisestä kaupasta saa isomman 750ml pullon samaan hintaan, kuin Prismasta 450 vai 500ml.

kummallista että tietää valmistajafirman nimen mutta ei ole ikinä katsonut pulloa...?
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 427
Viestejä
4 556 282
Jäsenet
74 964
Uusin jäsen
LinogeFly

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom