Tulinen ruoka ja vielä tulisemmat kastikkeet

Mistä tilaatte chilikastiketta? Poppamiehen Ahjo on tulisinta mitä olen maistanut mutta tulisempaa tekis mieli. Maku on myös tärkeää, ei pelkästään tulisuus.
 
Mistä tilaatte chilikastiketta? Poppamiehen Ahjo on tulisinta mitä olen maistanut mutta tulisempaa tekis mieli. Maku on myös tärkeää, ei pelkästään tulisuus.
Soosikaupan lisäksi Chili-Shop24.com on myös ihan suositeltava putiikki. Yli 75 euron arvoset tilaukset tulee ilmaiseksi, sitä halvemmat 6,90 eurolla. Eli käytännössä samalla hinnalla tai jopa halvemmalla kuin kotimaisista kaupoista ja suurin piirtein yhtä nopeastikin. (Soosikaupan postnord-toimipisteiden kanssa kannattaa olla tarkkana.)

Itellä just 75 euron arvoinen Chili-Shop -tilaus taas tulossa, sooseja tosin ei ole nyt kuin muutama ja lähinnä kyydissä on erilaisia jauhettuja chilejä, joiden suhteen tuolle putiikille ei oikein ole Suomessa kilpailijaa. Myös makkarat ja jerkyt ovat noilla varsin herkkuja. Oon ollut noiden asiakas joku viitisentoista vuotta, eikä ole pahaa sanaa sanottavana. Top vink: Noiden Fatalii-chilijauhe ripoteltuna esim. Lidlin kuivapaahdettujen "Spicy"-maapähkinöiden päälle toimii kuin häkä.
 
Mitäs noista voisitte suositella? Kanan/nachojen ja keittojen joukkoon?
 
Valikoimat vaihtuu sen verran taajaan, että vaikea noista kastikkeista on yksittäisiä suositella. Ite tykkään eniten noista noin 9/10 tulisuusluokan kastikkeista ja jauheista, niissä jää vielä eri makuprofiileille hyvin tilaa ilman, että polte dominoi liikaa.

Mutta jos jotain yksittäisiä tuotteita pitää miettiä, niin itelle Soosikaupasta ehdoton on 1kg nagamurska. Riittoisa ja edullinen ja siitä saa itse tehtyä loppumattoman tuntuisesti riittävän tulista ja hyvää kastiketta johonkin vanhaan ketsuppipulloon sekoittamalla jotain mietoa luirua Louisiana-tyylistä kastiketta tai vaikka Texas Peteä sen kanssa.

Chili-shopista ainakin oheisen kuvan soosit tarjoavat ihan hyvää hinta-laatu-tulisuus-makusuhdetta ja chilijauheista tosiaan Fatalii on omaan makuun ihan ehdoton ykkönen. Scotch Bonnetille, Wiri Wirille, ja Aji Mojerolle myös hatunnosto. Nuo chilijauheet ovat hintaisikseen kastikkeisiin verrattuna todella riittoisia, etenkin jos valitsee kyytiin jotain sieltä Naga/Scorpion -akselilta.

1628762608440.png


Edit: Noiden omat "Chili Food"-tuotemerkillä taskumatin näköisissä pulloissa myytävät pyreet/kastikkeet ovat myös tosi hyviä ja puhdasmakuisia ilman turhia lisiä. Hakusanalla "organic" löytyy hyvin. Ikävä kyllä tällä hetkellä niillä on kaikki parhaat loppu, mutta niitä varmaan alkaa kohta taas putkahtelemaan satokauden ollessa käsillä.
 
Viimeksi muokattu:
Onko tietoa onko se alkuperäinen kukko-sriracha tulossa takaisin? Taisi EU taas olla asialla bannauksen suhteen.
Tämä gotan(tai jotain sinnepäin) on liian mausteista, ei tulista siis, mutta kukkosoossin periaate oli että ei lisää makua, vaan hiukan scovilleja ruokaan kuin ruokaan. Menee spagetista jopa kalakeittoon, mitä tuo gotan ei tee.
 
Pitää välillä kokeilla omatekosta soosia. Etikkaa, muutamat valkosipulin kynnet ja suolaa teelusikallinen. Chilit keittää miedolla lämmöllä pehmeiksi, tehosekoittimeen ja suodatus pulloihin. Pari viikkoa saavat maustua jääkaapissa.

Ostin "eilisen tähtiä" nimelliseen parin sentin hintaan. Kotona katsoin vasta hintalapun alle, ja nagoiksi paljastuivat. Pitihän se toki maistaa yksi podi. En muistanut, että voivatkin olla näin infernaalisia poltoltaan vaikka paljon on tullut 10+ chilejä harrasteltua vuosien varrella. Suottaapi olla että joutuu vielä kastikkeitakin laimentamaan. :rolleyes:
IMG_20210824_133852.jpg
 
Pitää välillä kokeilla omatekosta soosia. Etikkaa, muutamat valkosipulin kynnet ja suolaa teelusikallinen. Chilit keittää miedolla lämmöllä pehmeiksi, tehosekoittimeen ja suodatus pulloihin. Pari viikkoa saavat maustua jääkaapissa.

Ostin "eilisen tähtiä" nimelliseen parin sentin hintaan. Kotona katsoin vasta hintalapun alle, ja nagoiksi paljastuivat. Pitihän se toki maistaa yksi podi. En muistanut, että voivatkin olla näin infernaalisia poltoltaan vaikka paljon on tullut 10+ chilejä harrasteltua vuosien varrella. Suottaapi olla että joutuu vielä kastikkeitakin laimentamaan. :rolleyes:
IMG_20210824_133852.jpg
Noista Heinän puutarhan Nagoista on ollut keskustelua aiemminkin. Ovat tosiaan todennäköisesti tulisimpia chilejä mitä tuoreena on Suomessa saatavilla.

Minulla on jääkaapissa noista tehtyä omatekoista "relissiä". Aivan loistavaa kamaa, mutta vähän tosiaan puraisee tottuneempaakin chilipäätä mennen tullen. :D
 
Noista Heinän puutarhan Nagoista on ollut keskustelua aiemminkin. Ovat tosiaan todennäköisesti tulisimpia chilejä mitä tuoreena on Suomessa saatavilla.
Suoraan Heinän verkkokaupasta on toki tulisempiakin saatavilla. Apocalypse Chocolate on saman hintainen, mutta ainakin omaan suuhuni huomattavasti Nagaa pahempi sekä raakana että ruoan seassa. Siinä on oikein sellainen ekstraktimainen polte, mikä ei ole välttämättä enää kiva asia ruoanlaitossa maun kannalta. Vähän tulee mineraalitärpätti mieleen. Heinän Reaperit ovat myös omaan suuhun seuraavalla levelillä Nagoihin verrattuna. Ja ne Heinän Nagatkin on tosiaan ihan kansainvälisestikin verrattuna kunnon kamaa, mitä on noilta ulkomaailman chilinsyöntikisoja kiertäneiltä kuullut ja ite joskus saksasta Nagaa halvemmalla verrokiksi tilannut.
 
Tilasin vaihteeksi vähemmän tulisia kastikkeita.

Paikallisessa meksikolais-ravintolassa on ollut Cholula-sooseja ja tykästyin niihin. Tulisuus on kummassakin sitä luokkaa, että kastiketta voi läträtä ruokaan ketsupin tavoin. Chipotle sopii mielestäni hyvin minkä tahansa lihan kanssa ja valkosipuli taas erityisesti tomaattisten ruokien.

Verkkokauppa näemmä väittää toisen tulisuudeksi 7/10 ja toisen 4/10, mutta itse en kyllä huomaa eroa tulisuudessa ja antaisin kummallekin korkeintaan kolmosen.
 
Suoraan Heinän verkkokaupasta on toki tulisempiakin saatavilla. Apocalypse Chocolate on saman hintainen, mutta ainakin omaan suuhuni huomattavasti Nagaa pahempi sekä raakana että ruoan seassa. Siinä on oikein sellainen ekstraktimainen polte, mikä ei ole välttämättä enää kiva asia ruoanlaitossa maun kannalta. Vähän tulee mineraalitärpätti mieleen. Heinän Reaperit ovat myös omaan suuhun seuraavalla levelillä Nagoihin verrattuna. Ja ne Heinän Nagatkin on tosiaan ihan kansainvälisestikin verrattuna kunnon kamaa, mitä on noilta ulkomaailman chilinsyöntikisoja kiertäneiltä kuullut ja ite joskus saksasta Nagaa halvemmalla verrokiksi tilannut.
Sekoitin Nagat tuossa Carolina Reaperiin -->


Speksien mukaan jopa 2,2milj. scovillea.
 
Paras Tabasco-soossi, harmi että kohta puteli on tyhjä :
atabas.jpg

Maultaan neutraali, ei etikkainen kuten melkein kaikki muuta tabascot, pl. habanero. Mutta lisää tulisuutta mihin tahansa ruokaan, eli kukkopullo-scirachan korvike kun tuota ei vieläkään saa EU-maissa myydä.
 
Paras Tabasco-soossi, harmi että kohta puteli on tyhjä :
atabas.jpg

Maultaan neutraali, ei etikkainen kuten melkein kaikki muuta tabascot, pl. habanero. Mutta lisää tulisuutta mihin tahansa ruokaan, eli kukkopullo-scirachan korvike kun tuota ei vieläkään saa EU-maissa myydä.

On muuten yllättävän tulista Tabasco kastikkeeksi. Tai ainakin itse yllätyin. Meni jatkoon minulla.
 
En ole ite herännyt tulisin sinappeihin, johtuu varmaan siitä että en ole päässyt kokeilemaan :) Perus Dijonilla on täällä menty makkaran päällä. Hyvä tärppi tuo virolainen sinappi. Täytyy ensi kerralla metsästää tuo.
 
En ole ite herännyt tulisin sinappeihin, johtuu varmaan siitä että en ole päässyt kokeilemaan :) Perus Dijonilla on täällä menty makkaran päällä. Hyvä tärppi tuo virolainen sinappi. Täytyy ensi kerralla metsästää tuo.
Protip: sinappi + mahdollisimman tulinen chilikastike, jota riittää vain pisara = tulinen sinappi. Toimii tietysti myös ketsupin kanssa.
 
Ite olen sekoittanut makkarasinappia pieneen pestyyn heinz-ketsuppipulloon laittamalla sinne pikkutuubillisen turkulaista tai auralaista (mikä väri nyt sattuu käteen osumaan ja omaan suuhun maistumaan), saman verran perään hunajadijonia, teelusikallisen poppamiehen savuaromia ja satan's revengeä tai poppamiehen nagamurskaa teelusikallisen tai pari. Toimii omassa kitalaessa.
 
Onko tietoa onko se alkuperäinen kukko-sriracha tulossa takaisin? Taisi EU taas olla asialla bannauksen suhteen.
Tämä gotan(tai jotain sinnepäin) on liian mausteista, ei tulista siis, mutta kukkosoossin periaate oli että ei lisää makua, vaan hiukan scovilleja ruokaan kuin ruokaan. Menee spagetista jopa kalakeittoon, mitä tuo gotan ei tee.
En ole expertti, mutta omaan makuun Healthy Boy Sriracha maistuu kukko-srirachalta. Sen rakennekin on juokseva eikä tomaattipyremäinen kun joissain muissa srirachoissa.
 
Soosikauppa mainostaa:
1630655833906.png


Äkkiseltään ei tosin selvinnyt miten alennus realisoidaan. Soosien hinnat näyttivät olevan normaalilla tasolla, eikä hinta muuttunut ostoskoriin laitettaessa.
 
Mitä verkkokauppoja käytätte ulkomailta ostamiseen? Itsellä tuli tilattua useasti bbqgourmet mutta valitettavasti eivät lähetä enää eurooppaan.
 
Mitä verkkokauppoja käytätte ulkomailta ostamiseen? Itsellä tuli tilattua useasti bbqgourmet mutta valitettavasti eivät lähetä enää eurooppaan.
 
Onko kellään kokemuksia miten Chilin syönti on vaikuttanut vatsaan/terveyteen pitemmällä tähtäimellä? Ei taida olla pahaksi edes refluksissa jos ei ole päässyt ruokatorvi tulehtumaan ja melko oireettomana mennyt jo pitkän aikaa.
 
Onko kellään kokemuksia miten Chilin syönti on vaikuttanut vatsaan/terveyteen pitemmällä tähtäimellä? Ei taida olla pahaksi edes refluksissa jos ei ole päässyt ruokatorvi tulehtumaan ja melko oireettomana mennyt jo pitkän aikaa.
Omalla kohdalla chileistä ei tule ollenkaan refluksia toisin kuin mässyistä tai vastaavasta.
 
Onko kellään kokemuksia miten Chilin syönti on vaikuttanut vatsaan/terveyteen pitemmällä tähtäimellä? Ei taida olla pahaksi edes refluksissa jos ei ole päässyt ruokatorvi tulehtumaan ja melko oireettomana mennyt jo pitkän aikaa.
Reilu parikymmentä vuotta on tullut syötyä chiliä varmaan reilusti keskivertojantteria enemmän, eli niistä ajoista, kun Suomesta oli vaikea löytää mitään säilöttyjä pepperoneja tulisempaa. Tukusta löytyi jotain pikkelöityjä Scotch Bonnetteja joskus 90-kuvun loppupuolella ja siitä se tais vähän lähteä. Sitten seuraavaksi tilattiinkin jo sooseja jenkkilästä. Joskus on tullut haettua myös SM-kisoista pystiä himaan nagaa toisensa perään syömällä, joten aika kovalle tuo torvisto on välillä joutunut. Ei oo silti ollut mitään ongelmia vatsan kanssa, muuta kuin ne silloin tällöin koetut hetkelliset helvetinlieskat. Juuri pari tuntia sitten pilkoin viimeksi yhden Apocalypse Chocolaten meksikonpataan. Lämmin olo lämmittää sielussakin.
 
En ole expertti, mutta omaan makuun Healthy Boy Sriracha maistuu kukko-srirachalta. Sen rakennekin on juokseva eikä tomaattipyremäinen kun joissain muissa srirachoissa.

Uskaltaisin väittää että ei maistu kukko-srirachalle ei sinnepäinkään, itse en tykännyt ja jäi jääkaappiin "vara" pulloksi. Gotani mielestäni parempaa noista, makuasiat toki makuasioita..
 
Uskaltaisin väittää että ei maistu kukko-srirachalle ei sinnepäinkään, itse en tykännyt ja jäi jääkaappiin "vara" pulloksi. Gotani mielestäni parempaa noista, makuasiat toki makuasioita..
No nyt on kyllä makuasioita. :D Tuo Go-Tan on juuri se mausteinen ja tomaattipyremäinen muttei tulinen. Alkuperäinen kysyjä oli samaa mieltä, oli pettynyt Go-Taniin ja halusi "kukko-srirachaa" jota ei enää myydä.
 
No nyt on kyllä makuasioita. :D Tuo Go-Tan on juuri se mausteinen ja tomaattipyremäinen muttei tulinen. Alkuperäinen kysyjä oli samaa mieltä, oli pettynyt Go-Taniin ja halusi "kukko-srirachaa" jota ei enää myydä.

Niin en suinkaan sanonut että gotan maistuisi kukkokastikkeelle vaan että se on hyvää omasta mielestäni vaikka onkin koostumukseltaan hieman erilaista. Sopii hyvin mm. srirachamajon valmistukseen. Healthy boy taas ei mielestäni ollut hyvää saati sitten maistu kukko srirachalle. Tuota tabascon srirachaa tuli myös kokekeiltua tässä viestien välissä ja se oli hyvä myös.
 
Tämä nyt ei varsinaisesti hirveän tulinen ole, mutta yllätyin todella positiivisesti hedelmäisestä mausta. Suosittelen! (omani tilasin Amazon DE:stä).

 
Mitä suosittelette tilaamaan jos Poppamiehen Ahjo on maultaan tosi hyvä mutta itselle jo turhan mieto? Soosikaupasta tai sitten tuolta Chili-shop24:sta. Tuleeko tuolta Chili-shop24 tuotteen sivun näyttämällä toimitusviiveellä vai onko toimituksissa ollut häikkää?
 
Tulisuus varmasti riittää mutta entä maku?
Ruuassa ei mielestäni maistu muu kuin tulisuus. Suoraan maisteltuna yllättävän hedelmäinen, vähäetikkainen ja vähäsuolainen. Polte tuli ainakin itselle selvällä viiveellä. Puolen minuutin kuluttua nielaisusta ajattelin vielä, että onpa mietoa, tässäkö tämä oli, mutta sitten alkoi polttamaan kunnolla. Oma arvio on 2-3x tulisempaa kuin Poppamiehen Trinidad Scorpion -soosi.
 
Ruuassa ei mielestäni maistu muu kuin tulisuus. Suoraan maisteltuna yllättävän hedelmäinen, vähäetikkainen ja vähäsuolainen. Polte tuli ainakin itselle selvällä viiveellä. Puolen minuutin kuluttua nielaisusta ajattelin vielä, että onpa mietoa, tässäkö tämä oli, mutta sitten alkoi polttamaan kunnolla. Oma arvio on 2-3x tulisempaa kuin Poppamiehen Trinidad Scorpion -soosi.

Tykkään tuosta Ahjon hedelmäisestä mausta. Kuinkas paljon tiukempaa tämä on Ahjoon verrattuna. Nachojen ja pizzan joukkoon menee Ahjoa reilusti mutta mites tämä maun ja tulisuuden puolesta. (Onko siis jo liian tujua tuohon käyttöön?)
 
Mitä suosittelette tilaamaan jos Poppamiehen Ahjo on maultaan tosi hyvä mutta itselle jo turhan mieto? Soosikaupasta tai sitten tuolta Chili-shop24:sta. Tuleeko tuolta Chili-shop24 tuotteen sivun näyttämällä toimitusviiveellä vai onko toimituksissa ollut häikkää?
Millä toimitusviiveellä? Chilishopista romut ovat viime aikoina tulleet aika tarkalleen viikossa. En ite suosittele noita Fire Demonin kaltaisia uutesooseja, maistuvat omaan suuhun ihan vehkeeltä. Mieluummin niitä Chilishopin taskumatin näkösessä pullossa olevia pyreitä tulisimmista chileistä tai Soosikaupasta nagamurskaa kilon pönttö.
 
Millä toimitusviiveellä? Chilishopista romut ovat viime aikoina tulleet aika tarkalleen viikossa. En ite suosittele noita Fire Demonin kaltaisia uutesooseja, maistuvat omaan suuhun ihan vehkeeltä. Mieluummin niitä Chilishopin taskumatin näkösessä pullossa olevia pyreitä tulisimmista chileistä tai Soosikaupasta nagamurskaa kilon pönttö.

Laitatko muutaman suosituksen.
Onko tuo maku ongelma vain tuossa vain yleensäkin uutesooseissa?
 
Laitatko muutaman suosituksen.
Onko tuo maku ongelma vain tuossa vain yleensäkin uutesooseissa?
Ongelma on ylipäätään uutesooseissa. En nyt ehdi alkaa tonkimaan chilishopin valikoimaa, mutta niillä pitäisi olla tulisuusluokat siellä aika hyvin näkyvillä. Mikä tahansa uutteeton chilipyree on maultaan parempi kuin nuo uutetta sisältävät kastikkeet.
 
En kyllä ole yhtään samaa mieltä tuosta Fire Demonin maistumisesta pahalle. Löytyy hyvä polte, sopivasti hedelmäisyyttä eikä tosiaan ole etikalla pilattu. Samaa mieltä tuntuvat olevan kaikki kaverit joille kyseistä soossia olen suositellut.

Nämä ovat vissiinkin niitä makuasioita.
 
En kyllä ole yhtään samaa mieltä tuosta Fire Demonin maistumisesta pahalle. Löytyy hyvä polte, sopivasti hedelmäisyyttä eikä tosiaan ole etikalla pilattu. Samaa mieltä tuntuvat olevan kaikki kaverit joille kyseistä soossia olen suositellut.

Nämä ovat vissiinkin niitä makuasioita.

Niin taitaa olla. Sopiiko sun mielestä pizzaan tai nachoihin?
 
Tykkään tuosta Ahjon hedelmäisestä mausta. Kuinkas paljon tiukempaa tämä on Ahjoon verrattuna. Nachojen ja pizzan joukkoon menee Ahjoa reilusti mutta mites tämä maun ja tulisuuden puolesta. (Onko siis jo liian tujua tuohon käyttöön?)
En pysty vertaamaan muuhun tulisen pään kastikkeeseen kuin Trinidad Scorpioniin, jonka tulisuus mainostetaan olevan yli 600 000 SHU. Ahjo näyttäisi olevan puolet siitä eli 333 000 SHU. Mielestäni Trinidad Scorpioniin verrattuna Fire Demon on 2-3 x tulisempaa eli Ahjoon verrattuna 4-6 x tulisempaa. Itsellä menee nachojen salsapurkkiin 2-3 tl Trinidad Scorpionia, joten Fire Demonia kokeilisin aluksi yhdellä teelusikallisella. Ahjoon verrattuna pudottaisin annostuksen aluksi neljäsosaan.

Yksi kokeilu tuli kesällä tehtyä Fire Demonilla, Vodkalla ja Salmiakilla. Sekoitin 4 dl 60% vodkaa, 2 dl Apteekkarin salmiakkiuutetta ja 1 maustemitan (1 ml) Fire Demonia. Tuli hyvää ja ihan juotavaa, mutta sopiva kunnioitus juomaan niin, ettei tehnyt mieli juoda liian nopeasti :D
 
Onko kukaan lisännyt noita omatekoiseen jäätelöön? Sekoittuuko ne. Chilijauheet sekoittuu hienosti mutta entä tällainen soosi?
 
https://www.chili-shop24.com/chili-sauce-hot-sauce/heat/hard-core-10/373/black-widow-hot-sauce

Onko kukaan maistanut tätä? Miten vertaantuu Poppamiehen Scorpioniin maussa ja tulisuudessa?
Tämä kommenttini tulee nyt ihan takaviistosta, mutta oli pakko avata suu, kun tässä habaneroa juuri juustoleivän päälle siivusin. :) En ole juuri tuota kyseistä tuotetta maistanut (ja aika huonosti tunnen kaupan chilikastikkeita, koska teen chilisoosini itse), mutta ihan tuota ainesosaluetteloa katsottuani lähestyisin kenties hieman epäillen. Vahvempaa tuotetta hakiessa kääntyisin sellaisen puoleen, joka on lähtökohtaisesti tehty jostain tulisemmasta chilistä kuin habanero (ja johon ei ole tarvinnut lisätä uutetta tulisuutta tuomaan). Pääsisi paremmin kiinni itse chilin makuunkin sillä tavoin.
 
Secret Aardvark Habanero Hot Sauce 236ml
Dirty Dick's Hot Pepper Sauce With a Tropical Twist 147ml
Heartbeat Pineapple Habanero Hot Sauce 177ml
Torchbearer Garlic Reaper Hot Sauce 142g
Heartbeat Red Habanero Hot Sauce 177ml

Tuli tilattua seuraanlaiset soossit, Aardvark ja Heartbeatit jo entuudestaan tuttuja mutta kun oli niin maittavia että piti laittaa uudestaan tulemaan, noita kolmea voinkin suositella varauksetta, ei liian tulisia ja erittäin hyvä maku.
 
Number one - chilikastike testattu ja ei tavanomaista kuumuuden ailahtelua. Tulee vaan päälle. Ehkä sitä voisi alkaa tekemään omat kastikkeet niin ei tarvitse miettiä mitä bensaa sitä tulee ostettua
 
Viimeksi muokattu:
Tuo on varmaan paras jos ei ulkomailta halua tilata.
Soosikauppa on kyllä ollut pelastus. Siinä on jotain samaa fiilistä kuin Poppamiehessä aikoinaan. Saisivat fuusioitua, jotta olisi varaa hieman pudottaa hintoja.
 
En pysty vertaamaan muuhun tulisen pään kastikkeeseen kuin Trinidad Scorpioniin, jonka tulisuus mainostetaan olevan yli 600 000 SHU. Ahjo näyttäisi olevan puolet siitä eli 333 000 SHU. Mielestäni Trinidad Scorpioniin verrattuna Fire Demon on 2-3 x tulisempaa eli Ahjoon verrattuna 4-6 x tulisempaa. Itsellä menee nachojen salsapurkkiin 2-3 tl Trinidad Scorpionia, joten Fire Demonia kokeilisin aluksi yhdellä teelusikallisella. Ahjoon verrattuna pudottaisin annostuksen aluksi neljäsosaan.

Yksi kokeilu tuli kesällä tehtyä Fire Demonilla, Vodkalla ja Salmiakilla. Sekoitin 4 dl 60% vodkaa, 2 dl Apteekkarin salmiakkiuutetta ja 1 maustemitan (1 ml) Fire Demonia. Tuli hyvää ja ihan juotavaa, mutta sopiva kunnioitus juomaan niin, ettei tehnyt mieli juoda liian nopeasti :D

Mainioita kastikkeita. Fire Demon ei tosin maistunut hyvältä ainakaan ensi kokeilulla. Smokey Reaper on taas tosi hyvää.
Näissä on tulisuutta muttei liikaa edes tällaiselle noviisille.
 
Onko kukaan lisännyt noita omatekoiseen jäätelöön? Sekoittuuko ne. Chilijauheet sekoittuu hienosti mutta entä tällainen soosi?
Olen itsekin miettinyt chilin survomisesta jäätelöön. Pitänee aloittaa pienistä määristä jäätelöä. Ehkä jo kolmella testisatsilla löytäisi oikean suhteen tulisuudelle.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 469
Viestejä
4 552 781
Jäsenet
74 989
Uusin jäsen
Verri_T

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom