Tehorauta.fi kokemuksia?

Liittynyt
13.01.2020
Viestejä
1
Tilasin 29.11. osat ja pistin parin viikon hiljaisuuden päästä viestiä että miten on toimitusajan laita. Vastattiin että muistien tavarantoimittajalla vaikeuksia. Ajattelin että no eipä mitään, ei ole kiire, ja varmaan ennen joulua saisin paketin. No ei tullu jouluna, ei uutenavuotena, ei loppiaisena enkä vieläkään nyt 6 viikkoa tilauksen jälkeen pakettia saanut.
 

hmb

Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
92
Klarna on sitten tosiaan ihan oma himmelinsä eikä klarnaa käyttäessä tulevilla erroreilla todennäköisesti ole mitään tekemistä myyjän kanssa.
Ongelma oli siis tuon Collector Lasku -vaihtoehdon kanssa (ei Klarnan). Sekä meikäläisellä että aiemmin quotemallani käyttäjällä:

Kyllä siellä on sellainen vaihtoehto ja itse halusin ainakin sitä käyttää, mutta sitten jostain syystä se ei toiminut (joku tekninen virhe) niin ostin vaa suoraan koska ajattelin että 1-2vk on ihan normi toimitusaika. Se laskulle ostaminen on jonkun rahoitusyhtiön kautta. Siinä taisi olla kuukausi korotonta maksuaikaa ja sitten alkaa korko juoksemaan.
 
Liittynyt
11.01.2020
Viestejä
2
Mielenkiinnolla seuraan kyllä tämän yrityksen toimintaa. Kyselin tilaukseni perään, että mikä on toimintatapa näissä 1-3 viikkoa tuotteissa. Kuulemma tilauksesta 2pv sisällä tehdään tilaus ja noin 2vko menee että tukkuri toimittaa tuotteet heille ja siitä sitten 1-2pv toimitus asiakkaalle. Mukavasti tulee myös erilaisia vastauksia kysyy sitten sähköpostilla tai facebookissa. Eli lupausten mukaan pitäisi olla komponentti ensi viikolla Tehoraudalla :geek:
 
Liittynyt
14.01.2020
Viestejä
1
Itse tilasin 3.12 kyseisestä firmasta prosessorin, emolevyn ja muistit. Lupasivat nettisivuilla 1-2 viikkoa toimitukseksi, mutta huomenna lähtee seitsemäs viikko käyntiin, eikä tilaus ole vieläkään lähtenyt. Olen soittanut aspaan nyt 4 kertaa kuluneena aikana. Viime perjantaina puhelimessa sanoivat että paketti lähtee samaisena päivänä, koska osat ovat saapuneet ja jos en saa sähköpostiin seurantatunnusta viikonlopun aikana, niin soita maanantaina uusiksi. Soitin maanantaina ja sanoivat että lähtee postiin tänään, sekä laittoivat seurantatunnuksen sähköpostiin. Tänään kävin laittamassa seurantatunnuksen postin sivuille ja sieltä paljastui että paketti ei ole vieläkään saapunut postille ja että postille on tullut pelkästään sähköinen ennakkoilmoitus (sekin on kirjattu jo 21.12). Ajattelin odotella vielä tämän päivän ja katsoa illasta onko pakettia vieläkään viety kuljetukseen ja jos ei, niin varmaan taas otettava yhteyttä. Positiivisena juttuna sanottakoon, että vastaavat kyllä puhelimeen ja lupasivat 20e lahjakortin sivuilleen. Kovin on karvaan paskan maku jäänyt kyseisen firman toiminnasta suuhun ainakin omalta osalta. Nyt mielenkiinnolla odotellaan millon saavat paketin postiin ja mitä paketista paljastuu. Edit: Osat saapuivat 15.1, eli päivän reilu 6 viikkoa meni toimituksessa. Pakkaus oli hyvin pakattu ja sisällä oikeat osat.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.12.2017
Viestejä
26
Tilasin 20.12 emon, prosessorin, muistit ja pari m.2 ssd levyä. Kyselin tilauksen perään viime keskiviikkona 8.1 ja nopeasti tulikin vastaus, että tilauksesta puuttuisi enää muistit jotka vaihdettiin vastaaviin saatavilla oleviin. Sanoivat, että lähettävän tilauksen seuraavana päivänä, mutta syystä tai toisesta eivät saaneet sitä lähetettyä. Pahoittelivat ja laittoivat paketin tulemaan sit maanantaina 13.1 ja sen sainkin sit seuraavana päivänä. Taisi toimitus arvio olla tilatessa 1-3 viikkoa ja hieman yli sen 3 viikkoa siinä sit lopulta meni. Kaikkiaan ihan positiivinen kokemus itsellä firmasta.
 
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
156
Eilen saapui minunkin tilaukseni postiin. Kaikenkaikkiaan siinä meni vähän päälle kuukausi saada prosessori käsiin. Kuitenkin kun prossu saapui tehoraudalle, lähti se sieltä 13.1 ja eilen 14.1 noudin sen sitten kotimatkalla töistä tultaessa läheisestä postista. Odotin kyllä, että loppuviikosta olisin saanut noudettavaksi, joten tavara ainakin liikkui nopeasti sitten matkaan lähdettyä.

Alun alkaen tilauksen laitoin muistaakseni aivan marras/joulukuun taitteessa sisään. Ajatuksena tuossa oli se, että silloin eri liikkeitä selatessa, saatavuus oli kaikissa aika nihkeä ja hintakin oli korkeampi. 1+1 ja totesin, että tehoraudassa sitten sattui olemaan piirun verran halvempaa kuin muualla ja toimitusajatkin samankaltaiset. Jos en väärin muista, jimmsissäkin luki että seuraava erä olisi tullut tammikuun puolella. Lopulta sitten kuitenkin päädyin vetämään lyhyimmän korren.
Kerran otin yhteyttä sähköpostitse sunnuntai-iltana, että mikä meno ja onko aika-arviota. Vielä samana iltana sain viestin, että ruuhkaa on noiden prossujen toimitusten kanssa ja antoivat aika hyvän arvion, milloin saisin omani.

Kaikenkaikkiaan aika pitkästä toimitusajasta huolimatta, ei minulla jäänyt paha maku suuhun ollenkaan. Kuitenkin heiltä lähti se tavara aika rivakasti liikkeelle, kun he sitä saivat varastoon. Ensikerralla katson vain, että tilaan jotain sellaista mitä on joko heti varastossa tai muutaman päivän sisällä saatavilla.
 
Liittynyt
20.12.2016
Viestejä
673
Auts. Tehorauta.fi SSL-sertifikaatti vanhentui tänään :rolleyes:

e: näköjään Let's Encrypt heillä käytössä, automaattinen päivitys jostain syystä epäonnistunut?
e2: korjattu
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
03.05.2018
Viestejä
921
Elikkä kohta alkaa olla sesonkihuipun toimitukset valmiit. Tästä kuun lopulta eteenpäin näkee miten homma toimii kun on normaaliarki päällä. Tuo omaan talouteen tullut paketti on toiminut ihan perhanan hienosti.
 
Liittynyt
19.08.2017
Viestejä
3
Tehorauta oli ensimmäinen nettikauppa jossa oli listattu hinnan kanssa 3950X, niinpä laitoin meiliä 16.11.2019 että voisiko heiltä pistää varaukseen kun tulee myyntiin. Vastaus tuli pian ja sanottiin että heti kun saavat tukkurilta tietoa niin lähettävät sähköpostia. Kuulosti hyvältä!

Odottelin jännityksellä että koska tulee meiliä, sitä ei koskaan tullut. Kyselin sitten perään kun prossuja oli jo muualtakin varattavissa jo ja sanoivat että en ollut tehnyt tilausta - no en ollut tehnyt kun ed. viestin mukaan odotin hienosti luvattua yhteydenottoa! Hienoinen harmitus, mutta nyt monilla muilla nettisivuilla toimitusaika oli yli kuukauden ja Tehoraudasta lupailtiin vuodenvaihteeseen mennessä.

Parikymppiä edullisemmasta hinnasta johtuen tein Tehorautaan tilauksen joulukuun alkupuolella ja laitoin emolevynkin samaan tilaukseen, niin säästyisi turhalta ravaamiselta moneen paikkaan, sieltä sekin oli hieman edukkaampi.

Kuten moni muukin, odotin yli uudenvuoden ja loppiaisenkin ja reilusti ylikin ennenkuin kyselin perään. Taas vastattiin ripeästi, että pitäisi odottaa viikko johtuen emolevyn toimitusvaikeuksista ja pyysivät ottamaan sitten heihin yhteyttä uudestaan jos ei mitään kuulu.

Nyt 16.1. ei ole kuulunut mitään ja sähköposteihin en ole saanut vastausta ja puheluihinkaan ei ole kukaan ehtinyt vastata...

Pienelle firmalle toivon menestystä ja tsemppaan mielelläni uusia yrityksiä. Hyvään liiketoimintaan kuuluu ajatus "underpromise and over-deliver", eli ylitetään asiakkaan odotukset. Valitettavasti nyt on lupailtu moneen kertaan liikoja ja odotukset on alitettu toiminnan osalta. Onneksi itselläni on varaa odotella, mutta silti alkaa jo harmittaa ettei proaktiivisesti ehdoteta kaupan purkua kokonaan, saapumattomien tavaroiden osalta tai vaihtoa saatavilla oleviin osiin. Eli asiakaspalvelua ja viestintää pitäisi kehittää rajusti.

Edit:
PS. Heti tänään 17.11., eli seuraavana päivänä sain puhelimella kiinni ja emolevyjä oli juuri tullut lähetys. Asiakaspalvelu oli sekä puhelimessa että sähköpostitse erittäin ystävällistä. Olisin joutunut odottamaan vielä seuraavaa prosessoritoimitusta, mutta saivat siirrettyä jostain toisesta tilauksesta prosessorin minulle ja nyt paketti on jo matkahuollon kyydissä seurannankin mukaan. Parinkympin lahjakortti ja pahoittelut tuli vielä vaivanpalkaksi.
Loppujen lopuksi jäi hyvä maku ja kyllä uudestaankin tilaan ei niin kiireellisiä tarvikkeita :)
PPS.liikkeen logo on sangen onnistunut.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.12.2016
Viestejä
2 051
Joo itse naputtelin jouluaattona tilauksen sisään (5700XT Red Dragon, nvme-ssd ja kiintolevy), mutta ei ole vielä kuulunut. Toki 1-3 viikkoa oli toimitusarvio, mutta se on nyt ylittynyt parilla päivällä. Täytyy laittaa viikonloppuna mailia, jos ei tänään/huomenna siirry "käsittelyssä" tilasta eteenpäin. Mikään kiire ei näillä ole itsellänikään, siksi tuolta tilasinkin kun arvasin että tuossa nyt tulee menemään... Ja luottokortilla tietysti, että jos jotain merkittävää ikävää tapahtuu, niin ei mene omaksi tappioksi.
 
Liittynyt
29.06.2019
Viestejä
144
Pienelle firmalle toivon menestystä ja tsemppaan mielelläni uusia yrityksiä. Hyvään liiketoimintaan kuuluu ajatus "underpromise and over-deliver", eli ylitetään asiakkaan odotukset. Valitettavasti nyt on lupailtu moneen kertaan liikoja ja odotukset on alitettu toiminnan osalta.
Tämäpä se ois, miksi itsellä eniten fiilikset tuppaa ko. lafkan kanssa menemään. Tuntuu, että tuo melkein joka tuotteessa oleva 1-3 viikon toimitusaika on hämäävänä houkuttelevana koukkuna saada tilauksia sisään, vaikka nykyisillä toimitusajoilla fiksumpi (ja rehellisempi) vakioplaceholderi olis 4-6 viikkoa. Siinä nopeamman toimituksen saaville tulisi positiivinen yllätys -fiilis, mutta ne yli kuukauteen venyneetkään tilaukset ei tuntuisi ihan kusetukselta. Hinnalla kun tuossa loppupeleissä kilpaillaan.

Kiinnostaisi tietää, että kuinka suuri prosentti täällä ilmenneistä nopeista/positiivista tilauksista on alunperin jonkin toisen perutun tilauksen komponentteja. Hetkeäkään en usko, että standardiprosessi asiakastilaus->tukkuritilaus->tukkuritoimitus->keräys->postitus olisi usein(kos)kaan hoitunut yhdessä viikossa.
 
Liittynyt
26.08.2017
Viestejä
705
Eipä noilla toimitusajoilla paljoa 2-3e säästöt vrt. Jimms paljoa tee mieli laittaa tilausta sisään.
 
Liittynyt
31.12.2016
Viestejä
141
Monissa komponenteissa tuo pitkä toimitusaika on kyllä aika myrkkyä kun hinnat saattavat sinä aikana pudota muissa kaupoissa jopa halvemmaksi ja saa suoraan hyllystä. Itselläni esim. prosessori.

Tilasin 27.11, tavarat kotona 23.11.
Kaiken kaikkiaan kuitenkin antaisin tyydyttävän arvosanan. :tup:

esit. Nyt kun hintoja katsoo, niin edelleen kaikki muut osat olivat halvempia kun muissa kaupoissa. Pois lukien tuo 9900ks joka on 6e halvempi nyt Jimmsillä.
Mm. SSD on tehoraudassakin nyt kalliimpi kuin tuolloin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.10.2018
Viestejä
26
09.12.2019 pistin tilaukseen nvme:n ja thermal pastea. Nvme ei ollut varastossa ja pari viikkoa annettiin aika-arvioksi sen saamiseksi.
23.12.2019 lähti tilaus postiin.
27.12.2019 oli paketti noudettavissa postista.

Ei mitään negatiivista sanottavaa.
 
  • Tykkää
Reactions: hmb
Liittynyt
17.01.2020
Viestejä
2
Tilasin hieman parannellun tehotonni paketin. Tilauksen yhteydessä soitin lafkaan ja tiedustelin W10:n asennusta. Kaveri sanoi, että maksaa yli satasen joten päätin asentaa itse. Nyt huomasin, että paketin yhteydessä lukee "Mikäli haluat koneeseen käyttöjärjestelmän, lisää se ostoskoriin täältä ja asennamme sen veloituksetta!"

Kun kyseessä on pelikone, oletan että käyttis on W10. Pitänee pistää postia ja kysyä vähitään harhaanjohtavasta mainonnasta.
 
Liittynyt
21.12.2016
Viestejä
213
@Hezzz

Eikö siellä sivuilla sanota selvästi, että jos käyttiksen haluaa asennettuna niin se pitää lisätä konepaketin yhteydessä ostoskoriin.
Eli se Windows 10 oem lisenssi maksaa just sen reilun 100 eur ja sitten sen ostetun käyttiksen asennustyöstä eivät veloita erikseen mitään konepaketin yhteydessä..
 
Liittynyt
17.01.2020
Viestejä
2
@Hezzz

Eikö siellä sivuilla sanota selvästi, että jos käyttiksen haluaa asennettuna niin se pitää lisätä konepaketin yhteydessä ostoskoriin.
Eli se Windows 10 oem lisenssi maksaa just sen reilun 100 eur ja sitten sen ostetun käyttiksen asennustyöstä eivät veloita erikseen mitään konepaketin yhteydessä..
Näinpä. Ymmärsin väärin. ty.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
475
No niin, oman tilaukseni tuotteet saapuivat tänään postiin ja oikeat osat (3700X ja Asuksen X570-E -emolevy) löytyivät varsin mallikelpoisesti pakatusta paketista. :tup:

Kävi Tehoraudan puolelta pieni virhe käsittelyssä, sillä tuotteet olivat ilmeisesti olleet lähetysvalmiina heillä "yli viikon". :D Satuin muuttamaan tilauksen tekemisen jälkeen eri paikkakunnalle ja alkuperäinen toimitusaika-arvio sai luulemaan, jotta paketti ehtisi perille ennen muuttoa ja/tai postin ilmaisen uudelleenohjauspalvelun päättymispäivä (huominen) ei olisi mennyt näin tiukille saapumispäivämäärän suhteen. Jokin tuossa osoitesäätämisessä aiheutti sen, että varastotuotteita ei saatu kohdistettua tähän tilaukseeni heti.

No, samapa tuo - kun virhe huomattiin, niin paketti lähti sitten kyllä nopeasti matkaan. Viivästyksen takia sain hyvityksenä lahjakortin. :tup:
 
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
55
Tehorauta hävisi hinta.fi -palvelusta noin vuorokaudeksi. Nyt on näköjään jo palannut takaisin. Kenties tekninen kömmähdys tai laskunmaksun unohdus.
 
Liittynyt
17.04.2019
Viestejä
21
12.12. Tilattu. Tänään tuli kun kyselin eilen taas perään.

Aspa ok, mutta joo.. seuraavan kerran en jaksa venata.
 
Liittynyt
08.05.2017
Viestejä
1 028
Tilasin ennen vuoden vaihdetta muistikitin. Toimitusaika venähti vähäsen, mutta viesteihin vastattiin nopeasti ja asiakaspalvelu oli todella ystävällistä. Tilaan toistekin :)
 
Liittynyt
12.12.2016
Viestejä
2 051
Joo itse naputtelin jouluaattona tilauksen sisään (5700XT Red Dragon, nvme-ssd ja kiintolevy), mutta ei ole vielä kuulunut. Toki 1-3 viikkoa oli toimitusarvio, mutta se on nyt ylittynyt parilla päivällä. Täytyy laittaa viikonloppuna mailia, jos ei tänään/huomenna siirry "käsittelyssä" tilasta eteenpäin. Mikään kiire ei näillä ole itsellänikään, siksi tuolta tilasinkin kun arvasin että tuossa nyt tulee menemään... Ja luottokortilla tietysti, että jos jotain merkittävää ikävää tapahtuu, niin ei mene omaksi tappioksi.
Tänään muuttui tilaus valmiiksi, eli meni tasan kuukausi (31 vrk) siitä että lähti paketti postiin. Toki vuodenvaihteen pyhät varmaan jotain ekstraa toi tuohon, mutta kyllä kolmesta viikosta mentiin railakkaasti yli ja kun kusti ei yleensä polje viikonloppuna (joskus kyl automaatteihin jaetaan lauantaisin, mut vain jos paketti on jo tässä kaupungissa perjantai-iltana, jota se nyt ei ole) niin toteutunut toimitusaika on siis 5 viikkoa tai hyvässä lykyssä yhden päivän vajaa.

Toisaalta näyttiksessä yli 30€ säästöä, SSD:stä kanssa kymppi ja kiintolevyä en vertaillut, mutta ei sekään nyt varmaan ylihintainen ollut.
 
Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
1
Tehoraudalla kesti 3 viikkoa ja 6 päivää (toimitusaika heillä näyttäisi olevan max 3 viikkoa), että he saivat tilauksen käsiteltyä heidän päässään. Tuotteet tuskin edes huomenna ehtivät perille, joten toimitusaika todellisuudessa menee lähes varmasti päälle 4 viikon. Kysyttyäni viime viikolla asiasta asikaspalvelusta, he totesivat, että lähettävät tuotteet viimeistään perjantaina ja siihenkin tuli siis 6 päivän viive.

En voi kyllä missään nimessä suositella tämmöistä lafkaa, joka huijaa toimitusajoissa näin järjestelmällisesti mitä tästäkin viestiketjusta olen komponentteja odotellessa lukenut. Ensimmäinen ja viimeinen tilaus kyseisestä firmasta.
 

psk

Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
7
Joulukuun puolessa välissä tilattu paketti ois lähössä postin matkaan. Onko tietoo miten kauan tämä vaihe kestää "Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan". Ensimmäinen ja viimenen kerta kun tuolta tilaan, tilaan kalliimmalla muualta.
Ensin odoteltiin virtalähdettä, muisteja ja ssd:tä. Kahden viikon päästä tuosta puuttui enää muistit ja ssd. Viikko tuosta puuttui enää ssd ja prossucooleri. Minnekköhän prossucooleri oli hävinnyt kesken tilauksen?
Ihan oikeesti mitä vittua?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
721
Onko tietoo miten kauan tämä vaihe kestää "Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan".
Yleensä puhutaan korkeintaan jostain vuorokaudesta. Jos tänään 18:36 kirjoitit viestin heti kun sait lähetyskoodin, voi olla että menee huomiseen.
 

psk

Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
7
Yleensä puhutaan korkeintaan jostain vuorokaudesta. Jos tänään 18:36 kirjoitit viestin heti kun sait lähetyskoodin, voi olla että menee huomiseen.
27.1 "tilauksesi lähtee postiin huomenna" 28.01.2020 Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan.
 
Liittynyt
27.05.2018
Viestejä
18
Laitetaampa oma kokemus tänne.

Tilaus eetteriin 02.01.2020 torstaina.
(Emolevy,muistit,ssd,cpu,jäähy,windows)

Kyselin tilauksen perään varmuuden vuoksi jo puolentoista viikon jälkeen jollon pyysivät olemaan seuraavalla viikolla yhteyksissä niin katsotaan mitä siihen mennessä on tullut ja puuttuu.

Kahden viikon kohdalla puuttui emo,muistit ja ssd. Arvioitiin niiden tulevan seuraavalla viikolla eli noin kolmen viikon toimitusaikaan päästäisiin.
Tässä kohtaa sama emo oli tullut jimmsille tarjoukseen ja pyysin poistamaan sen tilauksesta kun saan sen hyllystä halvemmalta muualta. Tähän asiakaspalvelu suhtautui hyvin ja hyvittivät emon hinnan minulle takaisin.

Kolmannen viikon jälkeen perjantaina otin yhteyttä onko osat jo tullut.
Ssd puuttui vielä ja sovittiin , että korvataan se toisella vastaavalla jota heillä oli hyllyssä ja että tilaus postitetaan maanantaina.

Tiistaina 28.01.2020 noudin tilauksen postista. Hiukan vajaa neljä viikkoa tilauksesta (huomioiden emon peruutus ja ssd korvaaminen) .

-Hyvää oli asiakaspalvelun joustavuus.
-Kohtelias asenne ja pahoittelut viivästyksistä

-Huonoa oli virheellinen toimitusaika kuvaus
(2-5viikkoa olisi varmaan realistisempi)
- Liian optimistinen ennuste tilauksen valmistumisesta parin viikon jälkeen.
 

psk

Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
7
Laitetaampa oma kokemus tänne.

Tilaus eetteriin 02.01.2020 torstaina.
(Emolevy,muistit,ssd,cpu,jäähy,windows)

Kyselin tilauksen perään varmuuden vuoksi jo puolentoista viikon jälkeen jollon pyysivät olemaan seuraavalla viikolla yhteyksissä niin katsotaan mitä siihen mennessä on tullut ja puuttuu.

Kahden viikon kohdalla puuttui emo,muistit ja ssd. Arvioitiin niiden tulevan seuraavalla viikolla eli noin kolmen viikon toimitusaikaan päästäisiin.
Tässä kohtaa sama emo oli tullut jimmsille tarjoukseen ja pyysin poistamaan sen tilauksesta kun saan sen hyllystä halvemmalta muualta. Tähän asiakaspalvelu suhtautui hyvin ja hyvittivät emon hinnan minulle takaisin.

Kolmannen viikon jälkeen perjantaina otin yhteyttä onko osat jo tullut.
Ssd puuttui vielä ja sovittiin , että korvataan se toisella vastaavalla jota heillä oli hyllyssä ja että tilaus postitetaan maanantaina.

Tiistaina 28.01.2020 noudin tilauksen postista. Hiukan vajaa neljä viikkoa tilauksesta (huomioiden emon peruutus ja ssd korvaaminen) .

-Hyvää oli asiakaspalvelun joustavuus.
-Kohtelias asenne ja pahoittelut viivästyksistä

-Huonoa oli virheellinen toimitusaika kuvaus
(2-5viikkoa olisi varmaan realistisempi)
- Liian optimistinen ennuste tilauksen valmistumisesta parin viikon jälkeen.
Oliko CS3030 ssd? Otitko SX8200 tilalle? :D
 
  • Tykkää
Reactions: hmb
Liittynyt
13.08.2018
Viestejä
17
Tilasin Tehoraudasta pari osaa lasten pelikoneeseen marraskuun lopulla. Parin viikon odottelun jälkeen päätin perua tilauksen, koska arvasin, ettei ennen joulua tule mitään tapahtumaan. Peruminen kuitattiin asiakaspalvelusta vielä samana päivänä. Tällä viikolla, eli kaksi kuukautta alkuperäisen tilauksen jälkeen ja puolitoista kuukautta perumisen jälkeen tilaus olikin yllättäen lähetetty. Samalla tarkastellessa huomasin, että rahojakaan ei tosiaan ollut palautettu. Eihän tämä nyt ihan putkeen mennyt, mutta laitetaan nyt ainakin toistaiseksi ihan vaan ruuhkasekoilun piikkiin.

PS. Sama tilaus markkinoiden suurimmalta pahimpaan jouluruuhkaan lähti perjantai-iltana ja maanantaiaamuna osat olivat paikallisessa postissa. Ns. virka-aikaa kului 1h 30 min. Maksoi kylläkin 10 euroa enemmän.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
28
Viimeinenkin tilaus tuli vihdoin perille tasan kahdeksan viikkoa tilauksen jälkeen. Voipi jatkossa keskittyä varastossa oleviin tuotteisiin jos niihinkään. Meh.
 
Liittynyt
01.02.2020
Viestejä
2
Uskaltaako tuolta nyt tilata jos odottaminen ei oo ongelma vai pitääkö kysellä perään että saa tavarat
 

psk

Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
7
Uskaltaako tuolta nyt tilata jos odottaminen ei oo ongelma vai pitääkö kysellä perään että saa tavarat
8 Viikon jälkeen kannattaa alkaa kyseleen. Oma setti 50e halvempi kun kilpailevan, kaduttaa etten ottanut kilpailevalta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
01.02.2020
Viestejä
2
Siis se mitä tuolta oisin tilassa nii on melkein 100e halvempi kun jimmsiltä
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
414
Uskaltaako tuolta nyt tilata jos odottaminen ei oo ongelma vai pitääkö kysellä perään että saa tavarat
Kyllä sieltä pääsääntöisesti on tavarat saanut, mutta non-stock tuotteet on harvoin saapuneet alle 3 vkon toimitusajan. Nuo pisimmät toimitusajat mitä kuullut on tuota 8 viikkoa. Tosin nuo pitää sisällään black fridayn sekä joulun pyhät tässä kohdin. Pitkä venailu, mutta kyllä ne rojut on lopulta perille tullut niin itselle kuin jokuselle muullekin täällä foorumilla
 
Liittynyt
08.11.2019
Viestejä
9
Tuli tilattua tuolta 2 teran m.2 nvme levy ja reilussa tunnissa taisi tulla jo postin seurantakoodi paketille. Hintaero oli merkittävä muihin liikkeisiin.
 

psk

Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
7
Tuli tilattua tuolta 2 teran m.2 nvme levy ja reilussa tunnissa taisi tulla jo postin seurantakoodi paketille. Hintaero oli merkittävä muihin liikkeisiin.
Se on sitte eri asia millon paketti viedään toimitettavaksi. On mullakin ollu kohta viikon seurantakoodi, mutta eipä seurantakoodista paljoo ole iloa jos pakettia ei viedä toimitettavaksi :D
 

Juha Uotila

Mobiilimiäs vol.2
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 579
Se on sitte eri asia millon paketti viedään toimitettavaksi. On mullakin ollu kohta viikon seurantakoodi, mutta eipä seurantakoodista paljoo ole iloa jos pakettia ei viedä toimitettavaksi :D
Ei niitä näin yleisesti "viedä" vaan posti kyllä ne noutaa, riippuen tietysti millaisella sopimuksella firma on liikkeellä.
 

Mrmister

Team Stream
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
524
Ei niitä näin yleisesti "viedä" vaan posti kyllä ne noutaa, riippuen tietysti millaisella sopimuksella firma on liikkeellä.
Ja saurantakoodin voi virma tai yksityinen henkilö paketille luoda kunhan on vastaanottajan yhteystiedot.
Koodi ei tarkoita, että tuotetta olisi vielä toimittajalla.
 
Liittynyt
08.11.2019
Viestejä
9
Se on sitte eri asia millon paketti viedään toimitettavaksi. On mullakin ollu kohta viikon seurantakoodi, mutta eipä seurantakoodista paljoo ole iloa jos pakettia ei viedä toimitettavaksi :D
Tässä tapauksessa posti oli jo siirtänyt paketin eteenpäin parissa tunnissa tuosta joten :D
 
Liittynyt
16.01.2019
Viestejä
216
Ostoskoriin pamahtaa tavaraa kuin tyhjästä kun selailee sivua. Katselin emolevyjä ja prossuja kun huomasin että ostoskorissa on 1300€ edestä näytönohjaimia ja ssd levyjä!?
Onko muilla ollut vastaavaa? Muiden liikkeiden sivuilla tällaista ei ole tapahtunut.

Mutta on hyvääkin sanottavaa! Marraskuussa tilailin powerin ja saapui viikossa perille hyvin pakattuna :tup:
 

E.T

Liittynyt
27.02.2017
Viestejä
4 300
Ostoskoriin pamahtaa tavaraa kuin tyhjästä kun selailee sivua. Katselin emolevyjä ja prossuja kun huomasin että ostoskorissa on 1300€ edestä näytönohjaimia ja ssd levyjä!?
Oletko käynyt sivulla aiemmin ja vertaillut osapaketin hintaa laittamalla ne ostoskoriin?
Selaimen cookiet pitävät ne ostoskoriin valitut osat tallessa.
 
Liittynyt
16.01.2019
Viestejä
216
Oletko käynyt sivulla aiemmin ja vertaillut osapaketin hintaa laittamalla ne ostoskoriin?
Selaimen cookiet pitävät ne ostoskoriin valitut osat tallessa.
Ei ole tällaisesta kyse vaan avaan aina uusiin ikkunoihin enkä lisää ostoskoriin. Osat ovat lisäksi sellaisia joita en ole edes katsonut.
Ei tuosta sinänsä haittaa ole kunhan muistaa naputella ylimääräiset pois ennen tilaamista, mutta hieman häiritsevän tuntuista.
 

psk

Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
7
Ei ole tällaisesta kyse vaan avaan aina uusiin ikkunoihin enkä lisää ostoskoriin. Osat ovat lisäksi sellaisia joita en ole edes katsonut.
Ei tuosta sinänsä haittaa ole kunhan muistaa naputella ylimääräiset pois ennen tilaamista, mutta hieman häiritsevän tuntuista.
Samanlailla kävi joskus. Jotain eSport osia tuli koko ostoskori täyteen vaikken koskaan selannut sellasia.
 
Liittynyt
27.06.2017
Viestejä
131
Tilasin osat eilen, hain tänään. Reilusti jimssiä ja verkkokauppaa edullisempi. Valitsin tavaraa mitä oli hyllyssä.
 

psk

Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
7
6 viikon odottelun ja osien vaihtelun jälkeen saatiin paketti postiin. Postin seuranta näytti viikon verran "Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan". Soitin asiasta että millon vievät postiin ja sanoivat että paketti on viety postiin.
Selvisi että paketti on kadonnut, varmaan lähetystarra irronnut. Peruin tilauksen ja sain rahat takaisin.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
65
Tilasin tossa tammikuun alussa tavarat ja 2 viikon jälkeen tehtiin pari osavaihtoa jotka autto saatavuuden kanssa ja saatiin paketti seuraavana päivänä matkaan. Sähköpostista / fb messengeristä kun kysyy, niin saa todennäkösesti paketin liikkeelle nopeemmin, jos suostuu vaihtamaan hankalammin saatavissa olevat toisiin osiin. Ainakin omalta osaltani ihan hyvä kokemus (kun tiesi mitä odottaa), varsinkin kun ottaa huomioon että sain muutama euroa kalleemmat vaihdokit ilman että piti maksaa erotusta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
98
Tilasin sigussa olevan prossun, emon ja muistit, emon vaihdoin parempaan kesken tilausprosessin ja sain siihen hyvät ohjeet s-postin kautta (vanhasta tilauksesta poistettiin emo, palautettiin rahat ja tilasin uuden sivujen kautta ja laitoin lisätietoihin että postitus samaan syssyyn tilauksen X kanssa). Kamat saapuivat 2vk myöhemmin (prossussa ja muisteissa luvattu 1-3vk toimitusaika, eli siihen keskelle meni), hyvin pakattuna, kaikki pelitti. Ei valittamista.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuja
80 777
Viestejä
1 645 981
Jäsenet
36 247
Uusin jäsen
Pirakaija

Hinta.fi

Ylös Bottom