Ja purkeista puheenollen muutenkin, mikä siinä on, että hyvä helposti avattava korkki on ihan hemmetin vaikea ilmeisesti tehdä mihin tahansa purkkiin, oli siinä sitten saippuaa tai ketsuppia tai mitä tahansa.
Hyviäkin on, mutta ihan liian usen pyöritettävä korkki on aivan täysin sileä ja/tai liian pieni, että siitä ei saa otetta kunnolla. Jos taas on flip-up korkki, usein ei näe, tai tunne miltä puolelta se pitäisi avata ja mihin suuntaan. Paskimmissa tarvitsee vielä jotkut teräsmieskynnet tai työkalun, että saa auki sen jälkeen kun on selvittänyt mihin suuntaan pitäisi läppä saada väännettyä. Hyviäkin toteutuksia näkee, joskus jopa todella hyviä, niissä korkin saa avattua helposti vaikka katsomattakin. Ei vaikuta valmistuskustannuksiin mitenkään, joten käsittämätöntä, että tuollaiseenkaan ei monessa paikassa kiinnitetä mitään huomiota, usein tuntuu jopa päinvastoin siltä, että on yritetty ihan tahallaan tehdä haaste siitä korkin avaamisesta.