• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Suomen valtion default 2030-luvulla

Liittynyt
21.04.2020
Viestejä
1 040
Työkykyinen lepäilee vs että olisi kartuttamassa yhteistähyvää.

No ehkä vähän kärjitys, mutta jos mietitään tarkemmin, esimerkkinä eläkelläisiä, niin ihan syystä on tehty kannustinsysteemeitä että eläkelläiset tekisivät töitä.
Eläkeläisten kannustinjärjestelmät on aika pimee tapaus myös. Toinen saa 1k+ pohjalle ja voi sen perusteella ihan huvikseen tehä töitä. Yritä siinä sitte kilpailla...melkein saisi olla että jos eläkkeelle mennään niin sillon siellä ollaan. Jos tekee työtä niin silloin voisi olla ihan töissäkin eikä eläkkeellä.
 
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
16 692
Varmaan joku toimistolla ikänsä näppäillyt/neppaillut voi jatkaa samaa eläkkeelläkin jos käy muuten aika pitkäksi.
Varmaa voi, tai sitten pihalla, hallissa ollut voi jatkaa samaa, mutta tuossa nyt työuran ajatus ongelma että mietitään saman tehtävän jatkamista ja siihen vielä se että palkkakkin pitäisi pysyä samana. Noin yleisesti ei niin, vaan se panos, työnarvo voi ikääntyessä laskea, eli palkka myös, toki myös heitä joilla on arvokasta osaamista, mistä voi pyytää sen mukaan. Toinen se että jos puhutaan eläkelläisistä niin se on sekalainen joukko myös tyokyvältään, niin ei se ole töissä 100% tai ei töissä lainkaan, vaan kaikkea siltä väliltä, jaksaminen huomioiden.

Paljon tehtäviä missä ei tarvi isosti uudelleen kouluttautua, perehdyttäminenkin voi riittää.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
242 832
Viestejä
4 242 973
Jäsenet
71 248
Uusin jäsen
seemo

Hinta.fi

Ylös Bottom