Sous vide -tekniikka

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja sambba
  • Aloitettu Aloitettu
Eikä tuossa kaikki. Orkkisten tuki loppuu reilun vuoden päästä.

IMG_0913.jpeg
 
En ole myöskään keksinyt mitään käyttöä tuolle apille tai bluetoothille. Nopein ja helpoin vaan rullasta kääntää haluttu astemäärä.
 
Mikä laite olisi hyvä hankinta noin 100 euron hintaan?

1000W ja 0,5 asteen säädöllä. Ei ole bluetoothia. Onko bluetooth ominaisuus lähes seitsemän kympin arvoinen? Ite maksoin ekasta Anovasta aikoinaan 134€ jossa toimitus ja verot mukana 8 vuotta sitten. Tuki varmaan loppuu niin ei voi appilla käyttää. Emmä maksais nykyään Suomi hinnoilla satasta enempää jossa bluetooth. Hinnat vaan pilvissä kun kovat katteet.
 

1000W ja 0,5 asteen säädöllä. Ei ole bluetoothia. Onko bluetooth ominaisuus lähes seitsemän kympin arvoinen? Ite maksoin ekasta Anovasta aikoinaan 134€ jossa toimitus ja verot mukana 8 vuotta sitten. Tuki varmaan loppuu niin ei voi appilla käyttää. Emmä maksais nykyään Suomi hinnoilla satasta enempää jossa bluetooth. Hinnat vaan pilvissä kun kovat katteet.

Ei ole BT tai Wifi käytännössä minkään arvoinen. IMHO. Anovalla tuki loppui muutama kuukausi sitten vanhoissa vehkeissä, joita on pari. Lienevät 10v+ ikäisiä. Olivat 99€ vehkeitä.


Kysyjälle.
Noin muuten ostat sen minkä halvalla saat, ja sen verran katsot vain netistä että termostaatti toimii eli lämpötila pysyy halutussa, oli merkki mikä hyvänsä. Yksinkertainen laite.

Edit: Ylläoleva lienee myös hyvä.
 
Laittakaahan parhaita (liha)reseptejä jakoon, kiitos :)
Chuck roast, 57C, 30h. Tulee aika pihvimäinen mutta pehmeä. Jotku tekee 24h, toiset jopa 48h. Ennen tarjoilua käyttää lihan kuumalla paistinpannulla millä tekee pinnat. Tämä on oma suosikki, olisiko suomeksi patapaisti tai joskus chuck minä myydään. Kuvannäköinen liha. Yleensä olen palastellut "annoskokoon" niin saa suoraan pannulle pussista ja ylimääräiset pussit pakkaseen/jääkaappiin. Youtube on täys chuckrost+sous vide reseptejä. Liha on imho. niin hyvän makuinen, että en mausta sous videen laittaessa. Ennen pintojentekemistä mausteet pintaan samaan tapaan kuin tekisi pihviä. Pihvinä ajatellut myös palasten paksuutta. Pussiinjäävä jämäneste kannattaa käyttää soosin tekemiseen.

Liian kauan/kuuma niin menee mössöksi(pahaa), liian vähän aikaa niin jää sitkeäksi.
Chuck-Roast-boneless--scaled.jpg
 

Statistiikka

Viestiketjuista
294 535
Viestejä
5 040 852
Jäsenet
80 697
Uusin jäsen
ojjjjj

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom