Riisinkeitin

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja JouBqa
  • Aloitettu Aloitettu
Kuumennetaanko noita keittimiä yli 250 asteeseen? Vai miksi teflonin pelko?
Lähteehän se teflonpinnoite jollain aikavälillä irti ihan mekaanisen rasituksen johdosta myös. Toki oikein käytettynä kestänee pitkän aikaa että se rupeaa irtoamaan. Tässä tapauksessa voi myös huoletta olla ylivarovainen, Yumasian ollessa ihan samalla tasolla Zojirushin ja Cuckoon kanssa, asiakaspalvelun ja varaosasaatavuuden puolesta merkittävästi edelläkin.
 
Kuumennetaanko noita keittimiä yli 250 asteeseen? Vai miksi teflonin pelko?

Taisi olla tässäkin ketjussa missä joku käyttäjä kertoi miten lapset olivat syöneet suoraan keittimen "padasta" ja käyttäneet veitsiä/haarukoita mikä tietysti naarmuttaa pintaa.
 

Itse olen käyttänyt Kärkkäisen halpiskeitintä polkupyörän ketjujen keittämiseen kuumavahassa. Mukana myös kauha, jolla ketjuja voi lillutella liemessä. Poisnostoon suosittelen kuitenkin rautalankakoukkua, jottei kallista vahaa menisi hukkaan.
 
Antakaas nyt jotain hyviä vinkkejä mitä muuta tälläisellä voi tehdä... Kätevästi olen viimeisen vuoden painanu basmatia rice ohjelman päälle ja 1h päästä syömään. Tuntuu että voisi hyödyntää paljon enemmänkin? Tämä laite kyseessä Chef Matteo Mi riisi- ja monitoimikeitin - Power.fi

Mitä nyt haluat tehdä?
Toki itsekin tuo "riisi" on ns. perus mutta mitä sen kanssa sitten ns. räjäyttää potin.

Esim. kun ostin tarjouksesta porsaan suolalapaa (2,99€/kg 2kpl 2kpl ~1.5+kg ja 1x1.6kg+ ja + tarkoittaa noin 50g päälle) minkä (tietysti?) valmistin uunissa (150C noin 3 tuntia per "lapa")
Luonnollisesti siitä jäi ns. "reippaasti" paitsi sulaa rasvaa myös ns. "tutisevaa" (ei siis sitä valkoista rasvaa vaan mitä myydään esim. kaupassa lihahyytelö /aladobi nimellä)
Tungin ihan "normaalisti" 2 mitallista riisiä, hieman alakanttiin vettä, "kaiken" rasvan ja tutisevan mitä jäi ylitse porsaan suolalavasta ja noin puolet Pirkka maustetut kiinalaiset wokvihannekset pussista.

Ei vaatinut erikseen lihaa tai mitään muuta.. ..rasvaista, toki. Hyvää, ehdottomasti. Useampi ateria ja erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Otaksuen siis että on tilannut esim. linkkaamani saksan Amazonin Jasmiini riisin 2.22€/kg.

Itse en ole royal tiger jasmin riisiä testannut mutta näköjään jopa hieman halvempaan kilohintaan...

Keittimenä 49€ hintaan 2021 hankittu OBH Nordica monitoimiriisinkeitin.
 
Mitä nyt haluat tehdä?
Toki itsekin tuo "riisi" on ns. perus mutta mitä sen kanssa sitten ns. räjäyttää potin.

Esim. kun ostin tarjouksesta porsaan suolalapaa (2,99€/kg 2kpl 2kpl ~1.5+kg ja 1x1.6kg+ ja + tarkoittaa noin 50g päälle) minkä (tietysti?) valmistin uunissa (150C noin 3 tuntia per "lapa")
Luonnollisesti siitä jäi ns. "reippaasti" paitsi sulaa rasvaa myös ns. "tutisevaa" (ei siis sitä valkoista rasvaa vaan mitä myydään esim. kaupassa lihahyytelö /aladobi nimellä)
Tungin ihan "normaalisti" 2 mitallista riisiä, hieman alakanttiin vettä, "kaiken" rasvan ja tutisevan mitä jäi ylitse porsaan suolalavasta ja noin puolet Pirkka maustetut kiinalaiset wokvihannekset pussista.

Ei vaatinut erikseen lihaa tai mitään muuta.. ..rasvaista, toki. Hyvää, ehdottomasti. Useampi ateria ja erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Otaksuen siis että on tilannut esim. linkkaamani saksan Amazonin Jasmiini riisin 2.22€/kg.

Itse en ole royal tiger jasmin riisiä testannut mutta näköjään jopa hieman halvempaan kilohintaan...

Keittimenä 49€ hintaan 2021 hankittu OBH Nordica monitoimiriisinkeitin.
Kasviksien höyrytys ja joku kasvis/kana padat vois olla kovia, keitot miten onnistuu? Lohikeitto?
 

Statistiikka

Viestiketjuista
291 071
Viestejä
4 979 396
Jäsenet
79 940
Uusin jäsen
Joulun_Ihme

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom