Itse tein keittimessä joskus pitkä aika sitten riisipuuroa, mutta se jäi kertaluontoiseksi kokeiluksi. Muistan että maidot tulivat yli kannen höyryluukusta (laitteen putsaaminen kiehuneesta maidosta aika perseestä), puurosta taisi tulla hieman epätasalaatuista ja se oli hieman palanut pohjasta. Taisin tehdä perus "litran maito" -satsin ja käytössä taisi olla kevytmaitoa. En tiedä muuttuisiko kokemus dramaattisesti, jos käyttäisi kiehumaitoa tai jos jaksaisi käydä sekottamassa ees kerran kypsennyksen aikana.
Totesin tuolloin, että käytännössä lähes samalla vaivalla ja samalla aikaskaalalla saa perinteisellä kattilalla täydellistä riisipuuroa silloin harvoin kun sitä tekee mieli, niin ei tule ainakaan tolla laitteella sitä tehtyä enää ikinä.
Edit: Sori unohtu täsmentää, että kokemuksessa puhe siis OBH Nordica Versatilesta*