Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Live: io-techin Tekniikkapodcast tänään perjantaina noin klo 15:05 alkaen. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>
Ei millään pahalla mutta näyttää ihan punakaaliltaMustikkajuustokakut.
Vihdoinkin @living_death ohjeilla ekat Princess-pizzat. Taikina PPP-pallot, cheddar, jalopeno, pulled pork, toisessa pepperoni. Oli kyllä hyvää. Tehdään kyllä toistekin. Kiitos ohjeista. Ja liitytty Fb-ryhmäänkin.
Ei millään pahalla mutta näyttää ihan punakaalilta
Jaa-a, jääköön jokaisen päätettäväksi.Tartis vissiin käydä optikolla ?
Eristettä jonkin verran päällä ja paperikin alla, kauanko paistoaika? Ja miltä pohja näytti?
Komeat marmoroinnitMustikkajuustokakut.
Maistuvan näköistä ja kauniin värikästä ruokaa!
Ramen -sopay nuudeleilla.
Lihana tällä kertaa naudan sisäfilettä.
liemi tehty alusta asti omin pikkukätösin. KasvisLiemihyytelö mikä lisätty ja misotahna. Muuten lista seuraavanlainen:
mung-pavunituja
Retiisiä
Paprikaa
Punasipulia
Tuoretta chiliä
Tuoretta inkivääriä
Valkosipulia
Parsakaalia
Korianteria
Porkkanaa
Babypinaattia
Kevätsipulia
Limeä
Misotahnaa
Soijakastiketta
Kuivattua chiliä lastuina
Naudan takuumureaa sisäfilettä, suikaleiksi leikattuna, paistoaika noin 1 1/2minuuttia.
Ilmeisesti etuselkää? Itse lähtisin kypsentelemään hitaasti. Tuossa esim. joku Maulavirran resepti: Hitaasti haudutettua poronvasan etuselkää - resepti - DeliporoTein aika mukavanhintaisen löydön Lidlistä tossa maanantaina kun kävin hakees sapuskata.
Hintaa tolla palalla 19€, nyt vaan pitäs keksiä mitä tuosta tekee, pihvilihanahan tuo yleensä menee mitä luin.
Väittää että entrecote joka on eri leikkaus kuin etuselkä. Pitää konsultoida yhtä paliskunnassa olevaa perhetuttua että mitä ton kanssa pitää tehdä kun en halua pilata tuota.
Vähän ristiriitaista tietoa poron osalta tuosta. Naudalla vakiintuneet nuo nimet leikkauksille. Esim. Lapland Hotelsien keittiöpäällikkö sanoo näin:Väittää että entrecote joka on eri leikkaus kuin etuselkä. Pitää konsultoida yhtä paliskunnassa olevaa perhetuttua että mitä ton kanssa pitää tehdä kun en halua pilata tuota.
Huijauksista voi olla iloakin, ravintolassa voi hyvinkin saada nautana hevosta, joka on ehkä 6,87x parempaa ;-)
Vai pifferoa @hsalonen haluaa..... Käviskö tällainen herkkupala? Löytyy pakastimesta näitäkin.
Väittää paketissa että entrecote ois, Lidlistä saa näitä, paketissa 2x 250g pifferoista.
Ite tehny noita kesällä useasti ihan grillaamalla ja hyvä jos lautaselle kerkes kun kaveri oli jo iskenny haarukan kiinni ja mussutti menemään.
Tänään lämmitettiin uuni, kun vaimo halusi tehdä löytämänsä tex-mex makaronilootan.
Minä sitten väkersin omasta päästäni peruna-jugurtti-kanalaatikon.
ja tein kaksi maustekakkuakin, kun pitää mennä huomenna tuparikaffeille...
katso liitettä 1029459 katso liitettä 1029460
Oisko mahdollista saada tex-mex makaronilootan ohjetta?
Kato youtubesta Resepti se tekee vastaavia