- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 1 010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tein vähä lihamureketta.
Jauhelihassa oli pussillinen sipulikeittoa, runsaasti parmesaania, porkkanaa&sipulia, pari munaa ja perusmausteet.
Sisälle tuli mozzarellaa, fetaa, basilikaa ja tomaattia. Sit koko paketti käärittiin pekoniin.
Albumi
Tein vähä lihamureketta.
Jauhelihassa oli pussillinen sipulikeittoa, runsaasti parmesaania, porkkanaa&sipulia, pari munaa ja perusmausteet.
Sisälle tuli mozzarellaa, fetaa, basilikaa ja tomaattia. Sit koko paketti käärittiin pekoniin.
Albumi
Hyvältä näyttää Paljonko oli lihaa, mitkä lämmöt ja kauanko uunissa?
Mä kerran sain hesessä pari senttiä pinnasta vajaan mukin limua vaikka kaikissa aterian kuvissa se oli piripintaan. Kysyin miks mun limu ei oo piripintaan ni myyjä sanoi että niis mainoskuvissa on enemmän jäitä ni näyttää vaa täydemmältä. Totesin siihe että no lyö sit niitä jäitä sinne lisää
Mitä nuissa on? Voi olla kyllä hyviä.Nakkipiiloja
Perunaa
JAUHELIHA-PERUNALAATIKKO
On tosiaan helposti tuunattavissa oleva ruoka.Hyvältä näyttää. Itte tulee tehtyä ilman munamaitoa ja nesteeksi vain vesi+pari lihaliemikuutiota. Vaatii vain 2-3 tuntia @175 että neste imeytyy/haihtuu sopivasti, ts. jää sopivan kosteaksi.
On tosiaan helposti tuunattavissa oleva ruoka.
Kananmunan ja maidon voi jättää väliin ja korvata sen vaikka maustamattomalla tai maustetulla tuorejuustolla yms.
Meinasin alkaa laittamaan omaksi muistiksi sekä muiden iloksi Kotikokkien sivuille näitä reseptejä ja tästä sapuskasta laitoin ensimmäisen kerran.
Jauheliha-perunalaatikko
Et oo joutunut vielä katumaan, että muksut moisia popsivat sitten luonnosta, kun syötäväksi ovat muka tarkoitettu?