Rasvakeittimessä tulee aivan todella hyviä! Monesti tehny eikä koskaan petä. Suosittelen testaamaan@DonX Tuleeko noista bataattiranuista millaisia rasvakeittimessä? Itse koittanut uunissa tehdä, mutta jäävät aika mössöksi. Saako tuolla niitä rapeaksi?
JooRasvakeittimessä tulee aivan todella hyviä! Monesti tehny eikä koskaan petä. Suosittelen testaamaan
Riittää kun leikkaa sillain miten liha pitää leikata. Sisäpaistissa ei ole kalvoja/kudosta kun pinnalta putsaa, läppä jää mutta hyvää kamaa. Paahtopaistissa sama läppä jää, ulkopaistista saa pyörön leikattua ja köyhälle deittiseuralle uppoaa fileestä, jos tykkää well done. Kulma kandee rehellisesti hauduttaa.Feikki ”flanksteakkia” tarjoussisäpaistista, aiheena steak&blue cheese sandwich:
1: Paistinpala leikattu sopiviksi annospaloiksi osiin syiden suuntaisesti ja samalla kovimpien lihansisäisten kalvojen/sidekudosten poisto. Ylimääräiset palat jääkaappiin pusseissa.
2: annospalalle paahto pannussa, mausteet ja hetken lepo lihalle, leipien paisto pienen voinokareen kanssa samalla pannulla ja liha ohuiksi viipaleiksi, nyt poikkisyyn
3: paahtoleivälle puolen sentin siivu sinihomejuustoa, lihasiivuja, mausteista Ajvar paprikarelissikastiketta purkista, hieman ruohosipulia ja korianteria (ja lopuksi sitten vielä kannet päälle
Edit: muutettu kuvat attachmenteiksi kun imgurin kanssa jotain probleemaa..
Toiseenkin toki meni kastike vielä ennen kantta, mutta hyvää pinkkiä lihaa nyt on vaan myös kiva kuvata syömisen lisäksi. Eipä kuule harmittanut syödä iltaruoaksi leipää! Hyvää kuin mikä, eikä kauaa kestä tehdä
Lainaan itse itseäni. Ankeriasta on tosiaan tullut jo useaan otteeseen ja savuaromi on leijaillut Weberistä... Savuankerias on kyllä herkkujen herkku, pitää vain varoa ettei syö kerralla liikaa tai tulee _todella_ huono olo järjettömän rasvapitoisuuden vuoksi. Ainakin itselle......Seuraavaksi odotellaan josko saisi savustettua ankeriasta
Itsellä auttaa, kun syö coleslaw salaattia grillattujen liha/kana/kalan kanssa, niin ei tule huonoa oloa.Savuankerias on kyllä herkkujen herkku, pitää vain varoa ettei syö kerralla liikaa tai tulee _todella_ huono olo järjettömän rasvapitoisuuden vuoksi. Ainakin itselle...
Onks tää se kuuluisa nakit ja muussi. Tuliko edes palomies laittaa levyn kiinni ovenkarmit kaulassa roikkuen?Ei tällaista ketjua pitäisi olla, nälkä tulee katsellessa -> kuha marisee.
Istualleen nukahtaminen illalla ja tuotos:
Aika rapsakkaa maggaraa...
Ei sentään tarvinnut palokuntaa.Onks tää se kuuluisa nakit ja muussi. Tuliko edes palomies laittaa levyn kiinni ovenkarmit kaulassa roikkuen?
Mistä tuo 80% tulee?Majoneesi: Lidl Kania 80%
80% öljyä tms. Eli ei noits huijausmajoja joissa on rasvaa 10% tms.Mistä tuo 80% tulee?
Varmaankin 80% rasvaa.80% öljyä tms. Eli ei noits huijausmajoja joissa on rasvaa 10% tms.
Kun nyt välttämättä halusit lähteä saivartelemaan, niin piti oikein katsoa paketista onko se öljyä vai rasvaa.Varmaankin 80% rasvaa.
Hienoa, että jaksoit kiinnittää huomiota koristeluun!Kaapin perukoilta löytyi purkki, avasin:
Juuh okei, tälle pitää tehdä jotain
Pötkö neljään osaan ja leivityshommiin
Pannulle rasvaa maksimit
Uuuh aah
Lopputulos kruunataan Koti Sinapilla
Maiskis
Ihan kun olis pannullinen tapolan mustaa kyrsää.Ei tällaista ketjua pitäisi olla, nälkä tulee katsellessa -> kuha marisee.
Istualleen nukahtaminen illalla ja tuotos:
Aika rapsakkaa maggaraa...
Mitä noi on? Kananpaloja?Tuli jonkinlaista friteerausta kokeiltua ensimmäistä kertaa. piimämarinadi yön yli ja maustevehnäjauho + korppujauholeivitys päälle.
Joo ehdottomasti. Nousee ihan eri tasolle koko homma kun käyttää pankoa.Suosittelen erittäin lämpimästi pankoa friteeraukseen perus suomalaisen korppujauhon sijaan. Ero kuin yöllä ja päivällä.
Itekin suositukset pankolle. Käytän sitä jopa peri-suomalaisissa resepteissäkin kuten muikuissa ja ahvenfileissä. Aasiankaupoista saa isoja 1 kg pusseja joita kannattaa suosia esim Stokkan kalliiden pikkupussien sijaan.Suosittelen erittäin lämpimästi pankoa friteeraukseen perus suomalaisen korppujauhon sijaan. Ero kuin yöllä ja päivällä.
Aika 5/5 leipä kyllä nyt. Kaupasta ei saa noin hyvän näkösiä, koska eivät kärtsää pintaa tollain sopivaksi! Parhaassa leivässä pinta on sopivasti palanut ja rapea, sisältä kuohkea! Pehmeäpintainen leipä on syntiä.Leivoin leipää hapanjuureen. Kahden päivän kylmäkohotus ja sit lämpöä.
Paistoitko Uunilla? Tosi hyvän näköinen!Leivoin leipää hapanjuureen. Kahden päivän kylmäkohotus ja sit lämpöä.
Ihan perus sähköuunilla paistoin, käytin vain uunista pois ottamiseen tuota lapiota.Paistoitko Uunilla? Tosi hyvän näköinen!
Mikä ois sellanen oikea cheddar? Tuo Hochland on hyvä eli paras tähän astisista, ja kaikki "hampurilaischeddarina" markkinoidut ovat olleet pettymyksiä.Käyttäkä oikeaa Cheddajuustoa, ei noita sulatejuttuja, niin makua on moninkertaisesti.
Tuo Hochland on minusta ihan ok lämmitettyihin juttuihin, Rainbow näyttää vähän epäilyttävältä, ei ole tullut testattua.Käyttäkä oikeaa Cheddajuustoa, ei noita sulatejuttuja, niin makua on moninkertaisesti.
Lidlin perus-cheddar oli muistaakseni aika huono.Lidlissä on Englannin teemapäivinä myös eri vahvuisia Cheddarjuustoja. Aina yksi perus cheddar on aina myynnissä.
Onpa kiiltävä lusikka, mietiskelin jo onko raytracing käytössä.
Itsekkin keväällä kylmäsavustelin, tarvii taas aktivoitua.
Perus norjassa viljeltyä lohta vakuumista, nopea yön yli graavaus Kyrö Koskue gin twistillä ja reilu 8h weberin grillissä kylmäsavustusta. Pyökkipurua spiraalissa. Keli juuri sopiva ulkona, ei pelkoa kylmäketjun katkeamisesta kun ulkolämpötila koko päivän 0-5C.
Lorottelin hitusen päälle giniä. Ennen savustusta kun pienen palan maistoin niin ihan hyvin oli yritit tuoneet makua loheen, olisi kai tuon voinut graavinakin vetää.Itsekkin keväällä kylmäsavustelin, tarvii taas aktivoitua.
Liotitko ginissä vai sivelitkö pari kertaa? Itse laitan noihin kylmäsavuihin mukaan kermajuustoa, kilon juuston kun vetäisee viiteen osaan niin saa mukavasti savujuustoa pastan joukkoon ja kuorrutukseen ym.