- Liittynyt
- 27.03.2017
- Viestejä
- 2 917
Vihdoin sain syötyä muut herkut alta ja pääsin pizzan tekoon.
Jauhoina käytin Hungrychefin 00-pizzajauhoja ja reseptinä Täydellinen pizzapohja – Hungry chef reseptit Tällä kertaa käsillä vaivaamisen sijasta käytin vatkainta ja ennen jääkaappiin laittoa taikinapallot olivat koostumukseltaan paijattavan lupaavia.
Kaikki ainekset. Pizzataikina on vielä kelmussa jääkaappikohotuksen jäljiltä. Kinkku on leikattu palvikinkusta eikä X-tra juustoja tähän taloon enää osteta.
Juuh, ei perkele ekasta tuli kolmio vaikka yritin kuinka korjailla.
Pizzakivi oli uunissa lämpiämässä 45 minuuttia 275 asteessa ja huomaa kuinka juusto on alkanut jo sulaa, vaikka lätty on ollut kivellä vasta 10 sekuntia.
On rapea.
Pohja oli sitkeä ja tuntui mukavasti suussa, maku oli erittäin herkullinen vaikka hitusen liian suolainen täytteistä johtuen. Seuraavaksi pitää opetella tekemään kuohkeat reunat, kun näyttävät niin perhanan herkullisilta kuvissa. Juustoraasteet voisi myös vaihtaa pelkkiin mozzarellaviipaleisiin ja vähentää täytteitä.
Jauhoina käytin Hungrychefin 00-pizzajauhoja ja reseptinä Täydellinen pizzapohja – Hungry chef reseptit Tällä kertaa käsillä vaivaamisen sijasta käytin vatkainta ja ennen jääkaappiin laittoa taikinapallot olivat koostumukseltaan paijattavan lupaavia.
Kaikki ainekset. Pizzataikina on vielä kelmussa jääkaappikohotuksen jäljiltä. Kinkku on leikattu palvikinkusta eikä X-tra juustoja tähän taloon enää osteta.
Juuh, ei perkele ekasta tuli kolmio vaikka yritin kuinka korjailla.
Pizzakivi oli uunissa lämpiämässä 45 minuuttia 275 asteessa ja huomaa kuinka juusto on alkanut jo sulaa, vaikka lätty on ollut kivellä vasta 10 sekuntia.
On rapea.
Pohja oli sitkeä ja tuntui mukavasti suussa, maku oli erittäin herkullinen vaikka hitusen liian suolainen täytteistä johtuen. Seuraavaksi pitää opetella tekemään kuohkeat reunat, kun näyttävät niin perhanan herkullisilta kuvissa. Juustoraasteet voisi myös vaihtaa pelkkiin mozzarellaviipaleisiin ja vähentää täytteitä.