Paras virustorjunta/softapalomuuri?

Liittynyt
11.11.2023
Viestejä
136
Ja onko se auto-restart ihan mahdoton ajatus? Saisit pidettyä koneen samalla ihan oikeasti päivitettynä ja ajantasalla kaiken suhteen. Tuleeko se restart nykyään ihan pyytämättä kesken kiihkeän pelisession, vai voiko siihen kuitenkin vaikuttaa jotenkin? Itselläni Win10, joka ei koskaan pakkokäynnistä, mutta ei mitään hajua onko tuo Win11:llä erilainen, tai Home-versiolla.
Joo päädyin tuohon siksi, että lyön läppärin kannen kiinni jotta kaikki jatkuu siitä mihin jäin, sitten päivitys asennellaan/käynnistetään uudelleen sinä aikana kun olen pois koneelta. No osa jutuista palaa ja osa ei, esim nettiselaimen uudelleen käynnistyessä ja monet "lazy load" nettisivut menettää selauskohtansa. Ei ole tarkoitus tätä mitään kuukausia pitää yhtä soittoa päällä, eli en olisi ihan hirveän huolissani ajantasaisuudesta jos muutaman päivän viive tuolle bootille tulee. En ole löytänyt vaikutusmahdollisuutta, Win 10 aikoihin muistaakseni sai koneen kysymään milloin on OK bootata ja se kelpaisi tähänkin.

Jotenkin muistelin, että Defenderin virustunnisteet tulisi erillisellä aikataulutuksella, kokeile onnistuisiko tuolla GPO ohjeella määrittää Defenderille oma tunnisteiden päivitysaikataulu:
Kiitos, minäpä tutustun saako tuon avulla defenderin päivitykset asentumaan muiden jäädessä pelkäksi ilmoitukseksi!

Edit: Tutkailin asiaa ja täällä asiaa oli käyty läpi ja aiheesta kerrottiin, että Defender lataa päivityksiä riippumatta Windows Updatesta, mutta jos Defender päivitys on saatavissa kun WU tarkistaa päivitykset siitä tulee ilmoitus. Tarkistin omat logit Event Vieweristä ja totta tosiaan näyttäisi, että päivityksiä tulee Windowsin päivitysasetuksesta huolimatta, samoin päivitystarkistus käynnistettynä Windows Securitysta asentaa sen päivityksen automaattisesti. Eli tämähän ei olekaan ongelma ja tarvetta muuttaa asetuksia tai asentaa ulkopuolista sovellusta ei ole. Hyvä juttu! :)

Kiitos vastauksista kuitenkin!
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
247 580
Viestejä
4 320 867
Jäsenet
72 052
Uusin jäsen
FransH

Hinta.fi

Ylös Bottom