OLED TV- ongelmat

Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
599
Onko kenelläkään tietoa miten LG C3 mallissa saisi sen kanava infon joka tulee kanavaa vaihtaessa
Aina ruutuun siirrettyä , kun kaikissa aikaisemmissa Oledeissa sen sai siirrettyä mihin halusi nyt C3 mallissa
Se on keskellä ruutua vas.reunassa. LG:lle kun laitoin viestiä joku mimmi vastasi että se on nyt kiinteä
Ei voi siirtää. V....aa suuresti kun aina jonku naaman päällä..
 
Liittynyt
09.02.2024
Viestejä
35
[


Ensimmäinen sykäys sitä kyllä jonkun verran himmensi. Eli olisiko hyvä suunnitelma, että kovaa ajoa tällä vkolla, että saisi pari kolme 4h-sykliä, ja jos näkyy vielä, otetaan sitten se vaihto. Muutoin paneeli on ihan ajettavassa kunnossa, enkä muutenkaan nyt ihan pienistä lähtisi rumbailemaan, esim C1:ssä pystyin vasemman reunan pink tintin kanssa elämään, toki aikaa se vähän otti .
Täällä kun kirjoitin aiemmin että mulla LG CS missä C1 paneeli niin tietyllä harmaanmustalla sävyllä on havaittavissa punertavaa sävyä oikeassa ja vasemmassa reunassa ja pohdin että alanko tappelee LG:n kanssa.

En tiedä miten se menee kun Gigantti sanoi että huoltomies voi tulla paikan päälle katsomaan ja LG sanoi että ei tule. On site jatkotakuu mulla gigantissa.

Tuntuu vain helpommalla että jos olis Gigantin kautta homman hoitanu eikä suoraan LG:n kautta mikäli se on edes mahdollista hoitaa gigsun on-site takuun kautta jos valmistajan takuu on vielä voimassa jo senkin takia että gigsun takuun kautta ne tulee kotio huoltaa.

Kuitenkin ainakin toistaiseksi olen päättänyt yrittää elää asian kanssa enkä nyt ole sitä punertavaa reunoilla liiemmin huomannut muistaakseni.

Mutta sitten en tiedä mitä teen jos vielä huomaan sitä. Silloin kun asiasta tänne ekan kerran kirjoitin niin se punertavuus hyppäsi silmille pimeässä huoneessa.

Varmaan vois niillä leffoilla katsoa uudestaan että onko se punertavuus kadonnut millä sen alun perin huomasinkin mutta jos sitä huomaan niin ajatus taas palaa siihen takuu juttuun.

Eikä tuokaan liiemmin häiritse kun välillä huomaa että värisävyt on vähän läpimämpi ruudun vasemmalla kuin oikealla puolella. Varsinkin mustavalkoisissa leffoissa/kohtauksissa sen huomaa mutta muissa leffoissa sitä ei huomaa kun ei kiinnitä siihen asiaan huomiota . En tiedä onko tämä värisävyjen ero sellainen asia mistä kannattaisi ilmoittaa huoltoon mutta kuten sanoin niin sitä en suurimmaksi osaksi huomaa kunhan en kiinnitä asiaan mitään huomiota mutta kuitenkin näistä huolimatta tosi hyvä TV ja sekin on vähän niin että minkä kukin mieltää sellaiseksi asiaksi että olisi huollon tarpeessa.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 930
Viestejä
4 345 341
Jäsenet
72 292
Uusin jäsen
Alekwv

Hinta.fi

Ylös Bottom