Ei jenkeissä ollut varmaankaan tarjouskampanja vaan TUF ihan normaali hinta $699 (ja OC $729.99). Miksi sitten niin paljon edullisempi siellä? Varmaan samasta syystä kuin niin monet muutkin tuotteet (katso vaikka Applen julkaisut ja hinnat viime viikolta), uutiset ovat positiivisemman sävyisiä kun hinnat ovat alhaalla (3080 $699!, myös 2080 Ti oli virallisesti $999 kortti), myy kivasti ja arvosteluihin saa kauniimmat loppuyhteenvedot johtuen hinnasta. Tässä vaikuttaa paljon internetin jenkkikeskeisyys. Kun suuri osa netissä vaikuttavasta mediasta on jenkeissä, riittää kun puskee jenkkihinnat alas. Kuten vaikkapa tässä tapauksessa Asusta verrataan $699 hintaisena tuotteena, vaikka koko muu maailma joutuu maksamaan samasta tuotteesta reilusti enemmän.
Varmaan valmistajat ovat huomanneet että tästä on tullut kritiikkiä joten viime vuosina on alkanut näkymään näytönohjaimissakin tätä ensimmäisen erän halvempaa hinnoittelua niin saadaan tuotteesta alkuun positiivisempi kuva asiakkaille vaikka suurin osa sitten pitkässä juoksussa joutuukin ostamaan siihen korkeampaan hintaan. Ei ole myöskään mikään Nvidia special, vaan AMD on tehnyt samaa. Overclockers UK:lla on ollut AMD:n näytönohjaimia eka pieni erä myynnissä satasen edullisempaan hintaan. Muistaakseni Vega64 kanssa tuo alempi hinta kesti noin 20 minuuttia julkaisusta ja sitten vedettiin hinnat ylös kun oli riittävä määrä kortteja myyty. Tosin OC UK tykkää muutenkin aktiivisesti nostella hintoja kysynnän mukaan.
Euroopan hinnoissa toki pitää aina lisätä arvonlisävero verottomaan jenkkihintaan, mutta sitten siihen päälle lisätään melkein aina semmoinen kiva lisäsiivu puhdasta voittoa (vs. jenkkihinnat). Siivun määrä vaihtelee valmistajakohtaisesti, jotkut merkit saavat Euroopassa vähemmän lisähintaa kuin toiset (Asus käytännössä aina jälkimmäisessä kategoriassa).