Nettitreffit + Tinder

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Iotekin kansa kuitenkin janoaa sosiaalipornoa (ite ainakin tykkään lukea muiden toilailuja :) ) niin päivitykset elmon tinder päiväkirjaan. Kokeilu jatkuu nyt ainakin tuon goldi kuukauden katotaan sen jälkeen sitten. Epäilen ettei kasetti kestä pitempään.

It tyttö treffattu. Minuutilleen samaan aikaan saavuttiin lähtöpaikalle. Alkuhalit ja lompsimaan. Kaunis ilma, mutta alussa pientä sadetta joten mulla eräjorma vaatteet päällä. Nainen jossain vartalonmyötäisissä asusteissa mistä minä tiedän miksi noita sanotaan... No muodot kuitenkin näky ja ne oli ok. Hymyileväinen, reipas ja iloinen olemus. Aika reipasta vauhtia paineli ja ohitettiin muita. Kova puhumaan, ei juuri hiljaisia hetkiä tullut. Meikäläisen oli pakko ottaa takki pois kun alko selkä kastumaan. Viilensi mukavasti. Sitten jossain puolivälissä katottiin, että grilli paikalla porukkaa niin jos mennään juomaan kahvit tonne sivummalle kalliolle. Pitkät vaaleat hiukset helmuaa tuulisella ilmalla auringon pilkistäessä pilvien välistä välillä. Meikäläinen miettii tässä varmaan olis hyvä sanoa jotain positiivista ulkonäöstä kaunis kun kuitenkin oli. No sanoinko, en. En edes muista mistä puhuin varmaan kissoista (molemmilla on) tai lapsista tai jostain muusta turhasta.

No matka jatkuu. Nyt huomaa, että tulee jo kymmenien sekunttien hiljaisia hetkiä. Tosin ei metsässä tartte aina puhua. Kuitenkin kädet koskee välillä ja katseet kohtaa puhuessa. Tunnelma paranee kohti lähtöpaikkaa. Reippailussa meni vain reilu 2h ja molemmilla reilusti aikaa jäljellä. Daami tietää paikan entuudestaan ja sanoo, että tuolla on sauna mikä oli viimeksi ihan täynnä niin ei viitsitty mennä lasten kanssa. Kävellään rantaan ei ketään eikä saunassa, sauna kylmä tosin. Saa kuulemma itse lämmittää. Kokeillaan vähän vettä ja kävellään takaisin saunalle. Mulla olis uimapuku mukana että lämmitetäänkö sauna vai meneekö siinä liian kauan aikaa. Nyt elmon aivoissa ruksuttaa ja suusta tulee ulos joo menee siinä liikaa aikaa :facepalm: . Lampsitaan autoille ja puhutaan niistä jotain... loppu halit ja sovitaan, että kattellaan XD.

Nyt tälle illalle mulla olis vielä wotissa 5 päivää premiumia jäljellä ja hyvät boostit expaan :comp:. Toinen vaihtoehto olisi ollut sitten vähän erillainen, mutta joo osa tosiaan jää jo asemalle...

Sitten faktat. Tosiaan aika samaan aikaan saavuttiin. Autosta ei kuitenkaan tulltu sama ihminen mikä kuvassa. Elmo oli kuolannut 9½ tason kuvan perään ja aatellut kenet mut pitää tappaa, jotta ton saa. Nyt se olikin vaan 8- ja imho kaunis kyllä silti. Mutta kuvista mulle oli niin iskostunut tyttömäinen fiilis vastassa olikin kuitenkin selvästi nainen. Paljon puhuttiin niitä näitä ja joo tämä oli just sellanen duracell pupu kun harrastaa liikuntaa käytännössä joka päivä (oli kyllä wa keskusteluissa tullut aiemmin esille) sosiaalinen ja muutenkin sellanen mitä varmaan suurin osa naisista on... Meitsi pohtii koko ajan, että ei voi tulla mitään tää on just sellanen mitä en ole hakemassa, mikä oli kyllä jo aiemmin tiedossa. Jumalattoman kaunis kuva vaan vei jalat alta ja olin valmis kokeilemaan/katsomaan miltä hän kuulostaa. Kun se romuttui meni vähän koko idea multa kun vaihtokauppana olikin melkein 40v yh, suht epämiellyttävän matkan päässä kummankin elämät. Itsellä myös aika kovat taloudelliset tavoitteet mitkä ei sovi ihan suoriltaan kk eteenpäin katsovan ihmisen kanssa, toki niistä ehkä voi päästä yhteisymmärrykseen. Olishan tossa ollut mahdollisuudeet silti testata saunanlauteita ja jatkaa siitä hauskoja viikonloppuja jos olisin ton tyylinen, mutta kun ei oma kasetti taivu noin eksoottisiin suorituksiin :geek:.

Nyt en oikein tiedä miten jatkot. Ei mua välttisti oikein hotsittais nähdä. Ihan ok seuraa, mutta en mä hae liikuntaseuraa tai edes sellasita seuraa mistä joku voisi maksaa. Ne asiat saa tulla sitten joskus perästä. Taidan jättää tekemättä aloitetta ainakaan. Jos hän jotain laittaa niin pitää miettiä jotain kunniallista perääntymistä kun ei haluais olla taas ikävä toisia kohtaan.


Mutta sitten jatkot:

Olin jo aiemmin lämmitellyt sivussa sitä nuorempaa samasta työpaikasta, mutta eri paikkakunnalta. Vähän hiljaisempaa viestittelyä kun vielä tinderin kautta ja panostanut tähän it tyttöön daamiin. Yllättäen nainen onkin ollut aktiivisempi tinderissä kuin minä. Nyt olis ens viikoksi treffit hänen kanssa. vielä pitää arpoa päivä ja paikka. Vien fätteilemään eikä ole sitä ennen tehnyt, jotta pitää löytää joku pururadan tyylinen mistä on helppo alotella. Verkkokalvoille on ikuisesti palanut se hetki kun exän sain fätteilemään ja mentiin mettäpolkuja. Voi, että sitä kiroilemisen määrää ja lopussa lensi pyöräkin jo. Toivotaan, että tässä naama parempi mitä kuvat. Ei kuvissakaan ole valittamista, mutta jos mennään alemmas niin :/. Toki tämä oli jalat maassa, ei lapsia ja muutenkin huomattavasti rauhallisemman oloinen. Eli sellanen mitä hakemassa. Vois vaikka saada tähän tupaan emännäksi ainakin teoriassa...

Muuten en ole swaippaillut viikkoon ja tykkäyslistalla on vaan sellasia mitkä ei oikein sytytä. Yksi parin viikon takaa on kyllä mukavan näköinen, toisaalta vois kokeilla vastaako jos tää nuorempi ei etene. Ehkä nyt vaan keskittyy siihen.


Mitä tosta nyt poimisi niin deitit vaan hyvin hyvin pian jos tulee matsi. Verkkokalvoille piirtyy nopeasti jotain haaveita/ajatuksia ja sitten ero todellisuuten voi olla iso. Luulen, että naisten kohdalla näin on usein kun laitetaan ja stailataan. Miehet ottaa sitten ne pari hätästä selfietä tai jotain kaverin nopeasti ottamia.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 249
No muodot kuitenkin näky ja ne oli ok.
Nyt elmon aivoissa ruksuttaa ja suusta tulee ulos joo menee siinä liikaa aikaa :facepalm: .
Nyt tälle illalle mulla olis vielä wotissa 5 päivää premiumia jäljellä ja hyvät boostit expaan :comp:.
Mutta kuvista mulle oli niin iskostunut tyttömäinen fiilis vastassa olikin kuitenkin selvästi nainen.
Toivotaan, että tässä naama parempi mitä kuvat.
Quottasin parhaat! Tästä on hyvä jatkaa, sekä deittailua että kirjoittelua :tup:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Quottasin parhaat! Tästä on hyvä jatkaa, sekä deittailua että kirjoittelua :tup:
No enhä mä sieltä mitään saamarin naista halua. Joku sellanen tyttönen vähän ku anime leffoissa ujo, hiljanen ja rauhallinen. Sen vierestä joutuis sit kuitenkin heräämään joka päivä. Ja suhteen jatkuessa lupaan viedä joka kuukausi ricodeliin suhteen ylläpito treffeille hamaan tappiin asti. Eli ainakin siihen asti kun pesää tulee aina kun pyytää.

e: Nyt vielä kun katoin ton wa kuvan suurena niin ei se kyllä ole sama nainen. Mähän olin ihan myyty kun näin ton wa kuvan :| Tai sitten se on joku 10v vanha kuva. Sano kyllä kun kehuin sitä, että otettu josksu tyttöjen illan jälkeen hyvin levänneenä. Tinder kuvat oli it daamilla sellasia vähän epämääräisiä, ei nyt suoraan torppaukseen mennyt mutta jätti vähän arvailtavaa. Hyvän näkönen kyllä, mutta ei suhteessa muihin ominaisuuksiin eli tää liika aktiivisuus + full yh XD.
 
Viimeksi muokattu:

Eramaankettu

Lost and Forgotten
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
2 056
kauanhan se juuri käy kun on polttoainetta). Juuri näinhän siinä monella tuntuu käyvän, toista ei kiinnosta juuri aktivoitua ja toinen sitten lähtee. Tinderiin tää toki liittyy sillä tavalla, että "lähde lavatansseihin" pitääkin tulkita, että "siinä voisi olla hyvä harrastus" koska muuten käy just niin, että se lavatanssijamimmi ihmettelee sitten että miksei me enää koskaan mennä eikä mies ehkä halua päästää naistaan "tyttöjen kanssakaan" tansseihin. Feikata ei pidä.
No ei varmaan ensitilassakaan pidä innostua lavatanssi mimmistä ja odottaa, että synkkais jos ei lavatansseista dikkaa. Ihmettelen vain, että mitä helvettiä ne kaikki sitten tekee tai pitäisi tehdä jos vain "jymähtää ja latistuu"? Mulla ei ole ikinä ole ollut _ylimäärästä aikaa_ ja välillä tarttee levätäkkin. Koko 11v kasvatettiin & ridattiin kahta hevosta ja osallistuin yhteiseen arkeen sekä tallilla, että kotona. Ravintolassa käytiin enemmän jälkeen kuin ennen, eli aikuisena kuin teininä ja huomiointia oli enemmän aina kun olin reissutöistä kotona. Tosin tässä varmaan se vika, oon niin lässähtänyt kun en tienaa yli 100k vuodessa ja vietä vähintään 12h yhteistä aikaa jatkuvasti tekemällä jotain "kivaa" kotona... En sitten tiedä :cautious: "realistiset odotukset". Jos odotat, että äijä on hyvässä kunnossa, kanttii varmaan päästää se aamulenkille ja liikkumaan. Kyllä ne lässähtämiset on tulos siitä, ettei puhalleta yhteen hiileen, parisuhde ei ole mitään nollasumma peliä.

Ja elmo, kasvata ne kivekset ja sano sitten ihan vain rehellisesti, että "en usko, että olen oikea pari sinulle ja siksi en halua tuhlata aikaasi. Kiitos kivasta päivästä".
Paljon vähemmän "joku vastaava" vituttaa kun ghostaaminen. Jotkun käytöstavat pitäis jaksaa jokaisella olla.. En jotenkin käsitä tota, miten ghostaaminen olisi joku "kohteliaisuus".
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Ja elmo, kasvata ne kivekset ja sano sitten ihan vain rehellisesti, että "en usko, että olen oikea pari sinulle ja siksi en halua tuhlata aikaasi. Kiitos kivasta päivästä".
Paljon vähemmän "joku vastaava" vituttaa kun ghostaaminen. Jotkun käytöstavat pitäis jaksaa jokaisella olla.. En jotenkin käsitä tota, miten ghostaaminen olisi joku "kohteliaisuus".
Noh mä kuitenkin kysin autolla et mites jatkot tjsp. Hän sano, että pitää fiilistellä ajatuksia. En kai mä nyt ole velvollinen päivittämään, että kiitos mutta ei kiitos varsinkin jos häntäkään ei kiinnosta. Pallo jäi hälle ja jos ei vastaa mitään niin ghostaa mua? Ja vaikka en olis kysynyt ja kumpikaan ei vastaa mitään niin kumpikin ghostaa kumpaakin? Jos taas lähettäisi jotain niin kyllä minä siihen vastaisin tietenkin...

Siitä olen kyllä samaa mieltä, että kivekset pitäs kasvattaa :D. Edellisen kun ilmoitin heti, että kiitos mutta ei kiitos. Niin pyysi, että saako muuten vaan kirjotella mulle vielä kun on kuulemma niin helppo puhuu. 2vk jaksoin vastailla, mut sit jätin vastaamatta. Kyllähän niistä painottu sellanen epätoivoläpi, että eikö sittenkin. Olis vaan suoraan pitänty sanoa, että parempi kun et kirjota.

e: Ja seuraavan deitin numero saapui ja sovittiin tiistaille. Jännityksellä odotetaan ja muistetaan pistää rapsaa perään. Saunoja ei löydy seuraavasta ympäristöstä, mutta yritän keksiä jotain mokailtavaa niin pysyy ketkun taso viihdyttävänä :tup:
 
Viimeksi muokattu:

Limainen setämies

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.04.2019
Viestejä
125
Mitenkäs tätänykyä sellaselle 50v+ likaiselle setämiehelle irtoaa 22v piparia Tinderistä?

Vai onko Tinder väärä paikka 50v+ limaisille setämiehille?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
787
Mitenkäs tätänykyä sellaselle 50v+ likaiselle setämiehelle irtoaa 22v piparia Tinderistä?

Vai onko Tinder väärä paikka 50v+ limaisille setämiehille?
En osaa sanoa mutta kokemuksesta voin sanoa että 40v normipainoselle, norminaamaselle välimallin jätkälle irtoaa aivan varmasti piirakkaa jos on vaan aktiivinen ja jaksaa kirjoitella. Itsehän siis sain viime treffeiltä vuoallisen mustikkapiirakkaa matkaan. Ihan parraat treffit evö.:thumbsup: Saa sieltä kyllä sitä toistakin piirakkaa mutta 22v pipareista ei kokemusta
 

Eramaankettu

Lost and Forgotten
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
2 056
Ei mulla ole nyt tarvetta Tinderille, poistin koko sovelluksen :) Eikä ollut oikein mun juttu muutenkaan.
Vähän olen nyt pettynyt. Lähinnä siis siihen, ettet ole kaikesta piikittelystä huolimatta tullut rehellisesti avautumaan omasta onnistumisesta. Siis otaksun, ettet vain tullut tulokseen, että kaikki miehet ovat annelista ja parempi pitäytyä onnellisen elämän tavoittelussa sinkkuna. Gz :cigar2: ja koko stoori perään kiitos: :whistling:
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 171
Itehän vielä nuori, kohta 29. Mutta yhtään lukeneena miehen markkina-arvo senkuin paranee ikää tullessa. Erityisesti jos pitää itsestään huolta.

Ei siinä, onnellisesti suhteessa! Mutta hyvä tietää, että jos joskus kakki osuu tuulettimeen, voi ylpeänä vanheta :D
 

namlepo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 604
Jos nainen puhuu lakkaamatta on tod näköisesti kaksisuuntainen mielialahäiriö. Jos ei niin on masentunut. Siinähän sitten arvot kumpi sattuu olemaan..
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
30
Onko kellään muulla ollut Tinderin etäisyysasetukset sekaisin viime aikoina? Itsellä rajattu haku 50 kilometriin, mutta silti nyt kahden päivän ajan näyttänyt kaikki profiilit Helsingin, Oulun ja Pietarin välillä. Eihän tässä ehdi muuta tekemään, kuin selailemaan noita läpi ihan siltä varalta, että lähialueelta löytyisi joko kiinnostava. Ja viestiäkin pukkaa koko ajan, kun on nyt muutama mätsikin tässä syntynyt. Helvetti mikä työmaa
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
787
Onko kellään muulla ollut Tinderin etäisyysasetukset sekaisin viime aikoina? Itsellä rajattu haku 50 kilometriin, mutta silti nyt kahden päivän ajan näyttänyt kaikki profiilit Helsingin, Oulun ja Pietarin välillä. Eihän tässä ehdi muuta tekemään, kuin selailemaan noita läpi ihan siltä varalta, että lähialueelta löytyisi joko kiinnostava. Ja viestiäkin pukkaa koko ajan, kun on nyt muutama mätsikin tässä syntynyt. Helvetti mikä työmaa
Sama homma täällä. Huomasin itseasiassa vasta muutaman mätsin jälkeen että muiduthan on jossain 300 kilsan päässä.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 348
Onko kellään muulla ollut Tinderin etäisyysasetukset sekaisin viime aikoina? Itsellä rajattu haku 50 kilometriin, mutta silti nyt kahden päivän ajan näyttänyt kaikki profiilit Helsingin, Oulun ja Pietarin välillä. Eihän tässä ehdi muuta tekemään, kuin selailemaan noita läpi ihan siltä varalta, että lähialueelta löytyisi joko kiinnostava. Ja viestiäkin pukkaa koko ajan, kun on nyt muutama mätsikin tässä syntynyt. Helvetti mikä työmaa
Kyllä. Sama.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Huhu. Meikäläisellä on kyllä about kasettikekkerit ja kaikki synttärisetit pään sisällä päällä :woot:. Poistin ton samperin apinkin viikonloppuna kun aattelin, että nyt on mennyt liian deepiksi ja aivan liian nopeasti kummankin puolesta. Ei tälläsellä mindsetillä pysty jatkamaan tinder peliä vaikka tämä jatkuis yhtään mihinkään. Ton deitinkin nään vasta tänään ekan kerran. Häiritsee aika paljon kun en oikein hahmota edes kumpi tässä on saanut ja kenet koukkuun. Juttelu on kuitenkin ollut sitä tasoa, että lievästi sanottuna hävettää ja kun vielä sama työpaikka :|.

Muuten kyllä pilvilinnoissa ja pään sisällä palasia loksuu kohdalleen ja just sellasta hommaa mitä mun pitäs yrittää välttää. Ylhäältä ei oo kun yks suunta... Pitäs jättää juttelu aivan casualille tasolle kyllä ennen deittejä. No tuleepahan taas kyllä aivan erillainen kokemusta tästä jos ei muuta XD. Tälläkin oli muuten tyhjä profiili kuten edellisellä. Eikä mun pitänyt sellasista edes tykätä. Naama ja suppilauta kuva tässä tilanteessa ratkasi :tup:. Ja onneks tällä ei oo wapissa mitään kuvaa, etten aattele koko ajan juttelevani jonkun 10v nuoremman työtön kanssa. Enkä stalkannut some accoja. Yritän aatella, että sieltä tulee joku suomursu mikä onkin 20kg tuhdimpi ja naama valmiimpana purkautumaan ku mä.

No jos kolahtamisen sijaan kilahtaa kummallakin niin pari kk lotus asennossa mind fullnessia tai vastaavaa ja appia tulille taas. Muuta voi sanoa kun, että turhaan pelkäsin asentaa tota. Aika paljon sieltä löytyy mukavan näkösiä naisia ketkä mustakin tykänneet, jotta ei tää niin toivotonta ole kuin alunperinluulin. Oma taso vaan kyllä nousee, että pitemmän päälle pelaamalla näen isomman ongelman poikasen tuossa kehityksessä. Pärstä ilmeisesti riittää johonkin ja ainakin kirjottelemalla jutut/huumori on niin huonoa/halpaa, että riittää pitämään mielenkiintoa yllä. Suurin ongelma varmaan oma kasetti :/.

e: Pitääks se goldi muuten perua jostain? Ei varmaan häviä kun apin poistaa tai häviääkö se tili edes sieltä?
 
Viimeksi muokattu:

Intel Core

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
01.07.2020
Viestejä
242
Huhu. Meikäläisellä on kyllä about kasettikekkerit ja kaikki synttärisetit pään sisällä päällä :woot:. Poistin ton samperin apinkin viikonloppuna kun aattelin, että nyt on mennyt liian deepiksi ja aivan liian nopeasti kummankin puolesta. Ei tälläsellä mindsetillä pysty jatkamaan tinder peliä vaikka tämä jatkuis yhtään mihinkään. Ton deitinkin nään vasta tänään ekan kerran. Häiritsee aika paljon kun en oikein hahmota edes kumpi tässä on saanut ja kenet koukkuun. Juttelu on kuitenkin ollut sitä tasoa, että lievästi sanottuna hävettää ja kun vielä sama työpaikka :|.

Muuten kyllä pilvilinnoissa ja pään sisällä palasia loksuu kohdalleen ja just sellasta hommaa mitä mun pitäs yrittää välttää. Ylhäältä ei oo kun yks suunta... Pitäs jättää juttelu aivan casualille tasolle kyllä ennen deittejä. No tuleepahan taas kyllä aivan erillainen kokemusta tästä jos ei muuta XD. Tälläkin oli muuten tyhjä profiili kuten edellisellä. Eikä mun pitänyt sellasista edes tykätä. Naama ja suppilauta kuva tässä tilanteessa ratkasi :tup:. Ja onneks tällä ei oo wapissa mitään kuvaa, etten aattele koko ajan juttelevani jonkun 10v nuoremman työtön kanssa. Enkä stalkannut some accoja. Yritän aatella, että sieltä tulee joku suomursu mikä onkin 20kg tuhdimpi ja naama valmiimpana purkautumaan ku mä.

No jos kolahtamisen sijaan kilahtaa kummallakin niin pari kk lotus asennossa mind fullnessia tai vastaavaa ja appia tulille taas. Muuta voi sanoa kun, että turhaan pelkäsin asentaa tota. Aika paljon sieltä löytyy mukavan näkösiä naisia ketkä mustakin tykänneet, jotta ei tää niin toivotonta ole kuin alunperinluulin. Oma taso vaan kyllä nousee, että pitemmän päälle pelaamalla näen isomman ongelman poikasen tuossa kehityksessä. Pärstä ilmeisesti riittää johonkin ja ainakin kirjottelemalla jutut/huumori on niin huonoa/halpaa, että riittää pitämään mielenkiintoa yllä. Suurin ongelma varmaan oma kasetti :/.

e: Pitääks se goldi muuten perua jostain? Ei varmaan häviä kun apin poistaa tai häviääkö se tili edes sieltä?
Androidille play kaupasta löytyy kaikki tilaukset
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 465
Ei vastaa kysymykseen, mutta Cupidista tuli löydettyä oma puolisko -13 ja siitä lähtien yhessä roikuttu :)
Onnittelut. :love2: Aiemmin tosiaan OkCupidissa oli kyllä selvästi mielenkiintoisimmat profiilit mitä missään treffisivuilla tähän mennessä nähnyt kaikkine kysymysten vastauksineen ja esittelyteksteineen, mutta silloinkin näin suomalaisena isoin ongelma oli se kotimaisten profiilien suhteellinen vähyys. Nyt sitten tuokin paikka tosiaan aika tehokkaasti pilattu Tinder uudistuksillaan ja haun poistoillaan ja homma mennyt aikamoiseksi hakuammunnaksi. Mutta olenhan jopa minä, @Jurppii brändäämä "Forever alone" mies ollut tuon sivuston kautta parisuhteessa. :smile:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Androidille play kaupasta löytyy kaikki tilaukset
Ei näy kun SportsTräkkeri itsellä. Oisko niillä muka joku kertamaksu kk eikä juoksevaa. Huonoa bisnestä... No selaimen kautta poistin tilin niin eiköhän se goldi siitä häviä.


Tinderpäiväkirjan päivitykset. Tyttö (joo tää on enempi tyttö :tup: )hommas auton lainaan ja tuli sillä mestoille. Eli näki vaivaa deitin eteen + toi itse myös grillattavaa. Jäi hyvä kuva ettei vaan odottanut, että haetaan ja kestitään vaikka tietenkin tarjoutusin hakemaan ja kestitsemään.

Herrasmiehenä pistin naisen hikoilemaan luomuläskillä kun itse seurasin tilannetta sähköllä. Pitäähän sitä tietää missä kuosissa toinen on... Niin eli tilanne siis toisin päin. Onneksi tiedän oman kunnon niin otin vain 10km lenkin, etten paljasta omaa täysin rapa paskaa kuntoa XD. Voi olla, että nousuissa se kyllä näkyi. Onneksi on noita vaihteita luomussa sentään sen verran ettei taluttamaan tarvinnut alkaa. Juttua tuli ihan hyvin, mutta huomasin, että hänkin jännitti aika paljon (aatellut ettei mua enempi voi jännittää).

Ykköspesälle se sitten lopussa meni hirveen henkisen ponnistuksen jälkeen omalta osalta ja itselle jäi positiivinen fiilis. Vähän sillai liian hyvältä ollakseen totta. Kauniit kasvot ja silmät. Ei jäänyt mitään nainen/täti fiilistä vaan enempi se tyttömäinen olemus. Varmaan siinä jossain normaalipainon ja lievän ylipainon välillä kuten itsekkin. Ei duracelpupu, mutta tykkää liikkua. Vakkari duuni ja eikä perässä vedettävä. Eiköhän tämä sitten jatkoilla selviä mikä se lapsi juttu on tai onko jotain muuta synttärisettiä. Mutta tällä edetään. Ois kyllä liian meh, jos ei halua omia lapsia :O. Ja oon kaatanut sen niskaan jo aika paljon omasta itsestä mikä nyt ei välttisti ole paras etenemistyyli näin aikaisessa vaiheessa eikä ole lähtenyt karkuun. Tietokoneesta en kyllä hirveesti oo puhunut vielä :comp: parhaat palat pitää säästää viimeiseksi. Mikäköhän olis paras tyyli olla hiljaa ja näyttää makkari kun tulee käymään (mikä sisustettu tietokoneen ympärille) vai vinkata ensin edes jotain, että pelaan casualisti paskalla candy crushia.
 
  • Tykkää
Reactions: Sid

DädiFinn

Слава Україно!
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 203
Taas mediassa lietsotaan kuinka parisuhteen pitää olla jatkuvasti, vuodesta toiseen "jännittävää" ja "lumoavaa". Pitäisi käydä "treffeillä" syömässä ja juomassa, sohvalle ei voi jäädä. Psykoterapeutti jakamassa neuvojaan. Onko enää mikään ihme että Suomi on Japanin tiellä`?

Omaa Tinder-suhdetta takana vajaa 3v ja aika pahasti on mennyt tuohon sohvalla löhöämiseen. Yritämme kyllä kumpikin nykyisin vähän enemmän ehdotella ja järjestää treffejä ja muuta tekemistä, ettei suhde muutu (ala tuntumaan) kämppiksinä olemiseksi.
 
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
1 226
Saiko nuo tindertykkäykset vielä jotenkin unblurrattua selaimella? On tuo ainakin muutettu jotenkin kun ei löydy blur tai 12px tekstiä enään.
 
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 245
Ex mieheni oli tinderissä kun olin miehenä hänen kanssa suhteessa. Ex mieheni oli epävakaa persoonallisuus narsistisilla piirteillä.

Hän oli suhteessa kanssani, mutta lopulta kävi ilmi että haki muijia ja kundeja, pano- ja kusetustarkoituksessa. Kusetti hän minuakin, luulin että muutetaan joskus yhteen, maksoin uuden kodin käyttötavarat ja kaikki. Autoin laskuissa vain tulleeksi petetyksi. Hän käytti tinderiä vieressäni ja kun kysyin "just for fun". Rakkaus hupeni siihen, että hän meni parturiin rahoillani ja todnäk löysi tinderistä toisen.

Rahoillani hän eleli herroiksi ja eli itse ulosotossa velkoineen ja niitäkin sain maksaa.

(Kun minä olin jo tietoinen mitä pelejä hän pelaa, lähdin enkä palannut takaisin).

Jos olette tinderissä varokaa! Siellä voi olla pohjasakkaa tarjolla. Narsisteja, persoonallisuushäiriöisiä ja suoranaisia huijareita, jotka tulevat pettämään teidät.

Itse en tinderissä ole koskaan ollut enkä mene, jos joskus löydän rakkauden, löydän sen normaaleja väyliä pitkin. En halua tulla petetyksi tinder treffeillä.

Toki pettureita on kaikissa nettitreffeissä, siksi niitä saakin välttää, jos haluaa kunnollisen parin (poikkeuksia on).

Löysin mieheni netistä sivustoni kautta aikoinaan ja vuosia juteltiin mesessä yms. enkä voinut kuvitellakaan että vastassa olisi kovan luokan narsisti.

Tunsin hänet 10 vuoden ajan ja kun nähtiin 1. kerran, kaikki oli ok, koska oli rakkauspommitusta ja normaalia elämää -- kunnes tuli se toinen persoona hänestä ilmi...

Ja näitä ehdokkaita on tinderit täynnä nykyään. Säilyttäkää itsenne vuosien terapialta, ei nettitreffejä!
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
1 226
Meinaat, että ne ihan samat narsistit ja kusettajat ei käy töissä, harrastuksissa, baarissa, festareilla, kaupassa, torilla eikä missään muuallakaan, vaan niihin voi langeta vain ja ainoastaan netin kautta? Right.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 699
Meinaat, että ne ihan samat narsistit ja kusettajat ei käy töissä, harrastuksissa, baarissa, festareilla, kaupassa, torilla eikä missään muuallakaan, vaan niihin voi langeta vain ja ainoastaan netin kautta? Right.
Toi sama kaveri on vuodattanut samoja teksejä tänne aikaisemminkin ja paljon.
 
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 245
Meinaat, että ne ihan samat narsistit ja kusettajat ei käy töissä, harrastuksissa, baarissa, festareilla, kaupassa, torilla eikä missään muuallakaan, vaan niihin voi langeta vain ja ainoastaan netin kautta? Right.
Voi missä tahansa tavata, mutta silloin kun näet livenä, niin pystyt näkemään heti ja et etene pidemmälle. Nettireffeillä se on jo liian myöhäistä kun pöytä on jo katettu...

Ylipäätään en ymmärrä miksi ei voisi hakea niitä seurustelukumppaneita niistä harrastuksista, töistä, baarista, festareilta, eli niinkun kirjoitatkin, vaan täytyy niitä varten rekisteröityä johonkin amerikkalaisfirmaan ja antaa tietonsa. Kyllä sieltä luulisi parhaiten löytävän ja ehtii ennakkoon jo tutustua ja seurta henkilön olemusta. Onko esim. asiallinen, miten käyttäytyy muita kohtaan työpaikalla tai harrastuspiirissä.

Kun luet profiilin tinderiss
, niin et sä tiedä siitä mitään, kuin sen tinder julkisivun.

Baarista en itse hakisi omaa kultaa, koska ehdoton edellytykseni on, että treffit on selvinpäin. Jos heniilö käy baarissa, niin voi olla alkoholiriippuvainen, masennuspotilas joka juo pahaan oloonsa, mahdollinen pettäjä. Jos ei voi pitää hauskaa ilman viinaa, niin ei ole mun listalla kovin korkealla kun valitsisin kumppania elämääni. Juoda saa, kohtuudella, mutta jos mennään juomaan että voidaan "vakuuttaa" toinen, ei ei.

Minä osaan puhua myös selvinpäin, harmi vain että hyvin monille ei nykyään voi, kun ovat kuulokket pääss.

Treffipalvelut on ihan kirjaimellisesti shoppailupaikkoja, jotka on tehty naisille. Miehellä ei siellä ole mitään sananvaltaa, vaan nainen päättää tinderissäkin ketä se treffeille ottaa.

Intialainen proffa Sadhguru sanoo videossaan että "parisuhteet ovat heikolle" ja siinä hän on älyttömän oikeassa.

Mua harmittaa että olen ollut useammassa, nyt pärjään yksin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Mee parin viestin jälkeen treffeille niin kait se ihan sama on näätkö sen kauppajonossa vai tinderissä. 6kk kirjeen vaihdon jälkeen pilvilinnat voikin olla aikamoisen vs. todellisuus.

Ja aina kannattaa opetella ensin olemaan sinut itsensä kanssa ja selvitä elämästä ilman tukihenkilöä oli se äiti tai mies/naisystävä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
563
Mee parin viestin jälkeen treffeille niin kait se ihan sama on näätkö sen kauppajonossa vai tinderissä. 6kk kirjeen vaihdon jälkeen pilvilinnat voikin olla aikamoisen vs. todellisuus.

Ja aina kannattaa opetella ensin olemaan sinut itsensä kanssa ja selvitä elämästä ilman tukihenkilöä oli se äiti tai mies/naisystävä.
Täsmälleen näin. Heti vaan treffeille, ei mitään kuukausia jatkuvaa viestittelyä. Rohkeasti vaan pyytää treffeille, jos se toinen ei lähde, niin ei se todennäköisesti olisi lähtenyt myöhemminkään..
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Voi missä tahansa tavata, mutta silloin kun näet livenä, niin pystyt näkemään heti ja et etene pidemmälle. Nettireffeillä se on jo liian myöhäistä kun pöytä on jo katettu...

Ylipäätään en ymmärrä miksi ei voisi hakea niitä seurustelukumppaneita niistä harrastuksista, töistä, baarista, festareilta, eli niinkun kirjoitatkin, vaan täytyy niitä varten rekisteröityä johonkin amerikkalaisfirmaan ja antaa tietonsa. Kyllä sieltä luulisi parhaiten löytävän ja ehtii ennakkoon jo tutustua ja seurta henkilön olemusta. Onko esim. asiallinen, miten käyttäytyy muita kohtaan työpaikalla tai harrastuspiirissä.

Kun luet profiilin tinderiss
, niin et sä tiedä siitä mitään, kuin sen tinder julkisivun.

Baarista en itse hakisi omaa kultaa, koska ehdoton edellytykseni on, että treffit on selvinpäin. Jos heniilö käy baarissa, niin voi olla alkoholiriippuvainen, masennuspotilas joka juo pahaan oloonsa, mahdollinen pettäjä. Jos ei voi pitää hauskaa ilman viinaa, niin ei ole mun listalla kovin korkealla kun valitsisin kumppania elämääni. Juoda saa, kohtuudella, mutta jos mennään juomaan että voidaan "vakuuttaa" toinen, ei ei.

Minä osaan puhua myös selvinpäin, harmi vain että hyvin monille ei nykyään voi, kun ovat kuulokket pääss.

Treffipalvelut on ihan kirjaimellisesti shoppailupaikkoja, jotka on tehty naisille. Miehellä ei siellä ole mitään sananvaltaa, vaan nainen päättää tinderissäkin ketä se treffeille ottaa.

Intialainen proffa Sadhguru sanoo videossaan että "parisuhteet ovat heikolle" ja siinä hän on älyttömän oikeassa.

Mua harmittaa että olen ollut useammassa, nyt pärjään yksin.
Tää on ihan puutaheinää.

Nettitreffeillä ei tule mitään "katettua pöytää", josta olisi myöhäistä paeta vaan tosiaankin ensimmäistä tapaamista ennen ei oikeasti ole mitään ja sillä kerralla voi kaikki jäädä nollaan tai jotain syntyä. Kuvitelmat ja pilvilinnat ennen treffejä eivät ole mitään minkä varaan suhde alkaisi jos ei tavatessa kiinnosta.

Jos henkilö käy baarissa, hän luultavasti on normaali ihminen. Jos henkilö vetää baarista käymisestä johtopäätökset masennukseen ja pettämiseen, on henkilöllä luultavasti itselläänkin käsiteltäviä ongelmia vielä kasa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Tais elmon tinder kokeilu tosiaan toistaiseksi loppua nopeammin kuin ehti alkaa. Sen verta näjen potentiaalia tässä tapauksessa, jotta kahtellaan mihin johtaa. Toisen elämä 70km päässä, eikä hällä autoa on pieni ongelma, mutta toisaalta ei tule yliannostusta. Sopii omaan ei niin sosiaaliseen luonteeseen paremmin tällänen lähestymis tyyli. Ei ole vielä uskaltantu lähteä tänne böndelle niin ei ole kyllä vieläkään varmaan ihan täysin hiffannut kuinka nörtti olen :D. Tosin epäilen, että alkaa olla sulaa vahaa siinä vaiheessa kun tänne eksyy ettei haittaa vaikka sängyn alta löytyisi fleshlight kokoelma saati täyskokoinen animenukke XD.

Kaiken näköstä maailmaan mahtuu kyllä kun tämäkään tyttö ei ole 35v ikään asti saanut edes kukkasia miehiltä. Pistää kyllä hyvin pitkälti miettimään millasia miehiä ne naiset oikein yleensä valitsee :/. Hällä vaan päivät juuri tulossa ja heitin, että kai jotain kivaa pitäisi keksiä etten vaan heitä sitä perinteistä kotimatkan kautta Prismasta tulppaanit messiin ja sen jälkeen nahkatulppaania. Niin eipä tosiaan kukaan niitä tulppaaneja ole aiemminkaan tuonut o_O . Tosta voi arvata, että pienemmätkin huomion osoitukset uppoaa. En kyllä ole mikään romantikko tai muutenkaan edes yleensä muista niitä tulppaaneja, joten ei parane liian ruusuista kuvaa maalata itsestään.

Kahtellaan jatkossa tarviiko palata tähän triidin taas päivittelemään tinderin asennusta. Itsetunto ainakin sen verta noussut, että homma hoitunee huomattavasti kepeämmällä mielellä.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Kaiken näköstä maailmaan mahtuu kyllä kun tämäkään tyttö ei ole 35v ikään asti saanut edes kukkasia miehiltä. Pistää kyllä hyvin pitkälti miettimään millasia miehiä ne naiset oikein yleensä valitsee :/
Sori nyt mutta ei näin. Kiva että viet kukkia M'ladylle ja varmaan tippaat fedoraa mutta miehen hyvyys tai huonous ei määräydy sen perusteella, että hän ei harrasta jotain yksisuuntaista pokkurointia.

edit: Otan takaisin sen verran, että jos vaikka sut on kutsuttu toisen kotiin illalliselle niin viini ja/tai kukat on ihan hyvä vieminen. Mutta en ylläpitäis mitään systeemiä, että mies pokkuroi vastikkeetta. Sitä sulta sitten tullaan suhteessakin odottamaan mitä alussa tarjoat.

Ja disclaimerina että kyllä itsekin tuon kukkia kotiin mutta todellakin vasta sitten kun oli selvää, että se on juttu, jota toinen arvostaa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
No mä en pidä muutaman euron kukkien viemistä minään vastikkeetta pokkuroimisena. Lienee jostain kotikasvatuksesta kiinni tjsp. Äitienpäiväruusut, yms. niin perus kauraa kun olla vaan voi. Samoten, että yrittää muistaa sen kumppanin merkkipäivät edes sillä marketin halpis puskalla millä itse aika pitkälti suorutunut. Hääpäivänä sitten viitti maksaa jostain kukkakaupan tuotoksesta, jos sen sattui muistamaan.

Naiset ja kukat on vähänkuin synonyymejä. Kohteliaisuutena samaa tasoa kuin pitää ovea auki. Eli ei mitään kuun hakemista taivaalta. En ole siis vienyt kukkia eikä ollut edes oikein aikomuksena, mutta kai se nyt on pakko korjata tollanen epäkohta toisen elämässä :D. Aihe vaan tuli jossain tilanteessa puheeksi. Taisin itse todeta, että mulla ei ole viherkasveja sisällä tai ulkonakaan, että paras käyttö mikä kukkapurkeille keksin oli alkaa kasvattaa tammen taimia niissä. Kuten myös sanoin, että minä en muista mitään merkkipäiviä ja muistamiset on sitten juuri olleet tasoa se marketin kukkapuska, koska en juuri halua maalata mitään romanttisen prinssin kuvaa. Siihen tuli just se heitto, että eipä ole niitäkään koskaan saanut. Mistä tuo leuan alas tipahtaminen mulla.

Ite yritän tämän kanssa kyllä pelata hyvinkin avoimella pakalla. En näe siinä mitään hyötyä piilotella jotain ominaisuuksia jota omaa ja sitten tulee ilmi paljon myöhemmin. Senkin olen jo todennut, että musta ei saa herkästi seuraa jos tykkää istua iltaa jokilaivoilla frendien kanssa. Varmaan 90% mielestä outoa käytöstä. Mitään mulla ole sitä vastaan, että siellä niiden frendien kanssa on ja hyvä vaan jos on sosilaaisempi ihminen niin löytyy niitä muita ihmisiä joiden kanssa saa sitä kaipuuta tyydytettyä eikä tartte mua raahata joka paikkaan. Mutta kun tiedän, että mä en noissa viihdy niin miksen sanoisi pois. Toki kaikkea paskaa ei kannata samantien kaataa niskaan ettei negat huku hyvien puolien alle.

e: Niin siitä on kyllä tullut jo kommenttia, että täysin erillainen tapaus mitä normaalisti on nähnyt. Ja positiivisessa mielessä (ainakin toistaiseksi, katotaan kun tytöltä ja multa häviää alku huuma ja :comp: alkaa, no ei maar kai sitä vois vähän rajottaa muutenkin dataamista jos löytyy mieluista seuraa tehdä jotain muuta). Kait silläkin on iso vaikutus kun suuriosa metsästää pillua ja mä sellasta kenen kanssa voisi olla ne seuraavat kymmenet vuodet... Mullehan se on about helvetin iso punanenvaate jos olis heti pillua tarjolla, koska ei kasetti taivu irtopilluun. Taas varmaan sellanen asia, että 90% mielestä outoa käytöstä. Muuten sitten parisuhteessa ne hommat onkin kohtalaisella painoarvolla. Tämäkin kyllä tulltu jo puheeksi :D.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 778
emt, oli aiemmista viesteistä vielä se fleshlight mielessä, niin luin että Elmon kasetti ei taivu kuin tekopilluun :D
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
emt, oli aiemmista viesteistä vielä se fleshlight mielessä, niin luin että Elmon kasetti ei taivu kuin tekopilluun :D


Emmä itseasiassa tiedä. Kyllikki on toistaiseksi riittänyt enkä oo edes käynyt vieraissa. :geek:



No nyt on pöytä varattu raflasta ja kai mä jonkun menun + juomat tarjoon eli about 60€. Sitä ennen se marketin tarjouspuska kouraan kotona ja lupasin asentaa valaisinpistorasian kattoon kun kuulemma 7v kattellut niitä johtoja. Asia mikä jäi muutto rempassa hoitamatta. Oli siellä iskuporakonetta ja muuta et ei tää mikään peukalo keskellä kämmentä tapaus ole. Eihän hän mitään odota ja harmitteli jo että sano niistä päivistään. Ja toi pistorasia hommakin on 5min paitsi jos kierteet on mennyt ja pitää proppailla jollain marketti iskarilla mikä muutenkaan mene mihinkään ja saletisti osuu rautaan.

Ja mul on yks ja sama tuleeko tai eikö tästä tule mitään ja vaikka palaisi tonni pari johonkin mitä yhdessä tehdään. Kaikki on mukavia kokemuksia. En oo mikään sarja deittaaja joten kalliiksi ei tää tuu tulemaan. Ja jos jatkuu pitemmälle niin on tällä pinkka kunnossa ettei tartte jatkossa mun pussista elää.

e: Itseasiassa eka visio oli et olisin voinut sponssata äkkilähdön Amsterdamiin ja 4pv paneskeluloma. Mut kuulemma aivan liian friikki idea tällä tutustumis määrällä. Sovittiin sitten että katotaan syksyllä joku pitempi reissu jos homma jatkuu sinne asti XD. Ja saan maksaa vaan puolet. Eli nyt selviän aika halvalla.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
25.04.2017
Viestejä
2 467
Emmä itseasiassa tiedä. Kyllikki on toistaiseksi riittänyt enkä oo edes käynyt vieraissa. :geek:



No nyt on pöytä varattu raflasta ja kai mä jonkun menun + juomat tarjoon eli about 60€. Sitä ennen se marketin tarjouspuska kouraan kotona ja lupasin asentaa valaisinpistorasian kattoon kun kuulemma 7v kattellut niitä johtoja. Asia mikä jäi muutto rempassa hoitamatta. Oli siellä iskuporakonetta ja muuta et ei tää mikään peukalo keskellä kämmentä tapaus ole. Eihän hän mitään odota ja harmitteli jo että sano niistä päivistään. Ja toi pistorasia hommakin on 5min paitsi jos kierteet on mennyt ja pitää proppailla jollain marketti iskarilla mikä muutenkaan mene mihinkään ja saletisti osuu rautaan.

Ja mul on yks ja sama tuleeko tai eikö tästä tule mitään ja vaikka palaisi tonni pari johonkin mitä yhdessä tehdään. Kaikki on mukavia kokemuksia. En oo mikään sarja deittaaja joten kalliiksi ei tää tuu tulemaan. Ja jos jatkuu pitemmälle niin on tällä pinkka kunnossa ettei tartte jatkossa mun pussista elää.

e: Itseasiassa eka visio oli et olisin voinut sponssata äkkilähdön Amsterdamiin ja 4pv paneskeluloma. Mut kuulemma aivan liian friikki idea tällä tutustumis määrällä. Sovittiin sitten että katotaan syksyllä joku pitempi reissu jos homma jatkuu sinne asti XD. Ja saan maksaa vaan puolet. Eli nyt selviän aika halvalla.
Juu... Alkaa kuulostamaan siltä, että yrität ehkä jo vähän liiankin kovaa, jos olet jo ehdottanut lomamatkankin tarjoamista. Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että jos jatkat tuolla reitillä, niin neiti tulee toppuuttelemaan yhä enemmän ja lopulta menettää kiinnostuksensa kokonaan.

Se kuulostaa miehelle intuitiivisesti järjettömältä, mutta hänelle tuo toiminta ja "kaiken tekeminen" hänen vuokseen on erittäin epäseksikästä. Naiset haluaa sanattomasti sellaisen tyypin, jonka oma elämä edes hänelle näyttää olevan niin täyteläistä, että hän on vain mukana matkalla. Jos hänestä tekee sen "elämän" edes tapailuaikana, menee homma nopeasti vinoon.

En lähde enempää avaamaan, koska nämä pitää yleensä opetella kantapään kautta, eikä hormonihöyryissä pakkaa muutenkaan kuuntelemaan ketään.

Mutta hyvänä vinkkinä sanottakoon, että ota coolimmin, paljon coolimmin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Jep ihan samoja fiiliksiä ollut kyllä. Että hitusen voisi ottaa etäisyyttä. Onneks on välimatkaa. Toi yks aikaisempi oli muuttamassa yhden pitkän viikonlopun jälkeen tänne. Eikä se edes sytyttänyt. Oheistuotteena olis tullut vielä 2 muksua joista se 16v tyttö oli kyllä pantava näköinen ja 2 koiraa. Juosten karkuun...

Vähän vaan mennyt sillä linjalla, että jos pidetään hauskaa niin sitten pidetään hauskaa. En mä kovin usein viiti repästä niin kait sitä ku se tuntuu hyvältä. Mut joo ihan perus hommia täs on tarkotus tehdä mökkeilyä, talkoita, ulkoilua ja rötväämistä. Eikä ostaa toisen huomiota rahalla. Itsellä kuitenkin talous excelöity. Kyl ne sitten rullaa johonkin malliin ja jatkossakin tarkotus säästää se 25-50% tuloista. Ja jos ei rullaa niin on tuolla meressä näemmä kaloja. Lapsettomia ei tosin niin paljoa :/.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 597
Jotenkin on nyt tullut havaittua että tää koronahässäkkä alkaa olla taputeltu sillä jotenkin nyt olisi vientiä oikeasti enemmänkin, pitäisi vaan jaksaa aktivoitua. Pari oikeasti pätevää vaihtoehtoa ja sit viitisen sellaista vähän randomimpaa joiden tunnepuolta ei ehkä niin tarvisi edes ajatella. Josko sitä ens viikon puolella kun on vielä lomaakin panostaisi vähän tähän hommaan. Potentiaalisin tsirbula (ja ehkä myös kuumin) ehdotti jo josko syksyllä käytäisiin esim Berliinissä pyrähdyksellä - en tuominnut ajatusta. Nyt vaan pitäisi päättää mistä päästä tätä vyyhtiä alkaisi purkamaan! :) Sääli kun ei enää oikein jaksa pelkän perseen takia tsemppailla sillä nyt siihen olisi oivalliset saumat. :D
 

DädiFinn

Слава Україно!
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 203
Toi yks aikaisempi oli muuttamassa yhden pitkän viikonlopun jälkeen tänne. Eikä se edes sytyttänyt. Oheistuotteena olis tullut vielä 2 muksua joista se 16v tyttö oli kyllä pantava näköinen
Niin että mitenkä?
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Tytär sytytti enemmän kuin äiti. Comprende? Ei se nyt niin vaikeasti tuohon ollut tavattu...
Pelaatkohan sä nyt ihan oikeaa peliä vai mitä nää joka välissä vihjaillut jutut tyttöihin liittyen oikein on? :zoom:

Sullahan se oli ne ulkoilutreffitkin kun harmitti paikalle saapunut nainen kun ei ollut tyttö?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Kuten aikaisemmin sanoin niin en mä mitään 40v naista halua joka näyttää joka 40v naiselta. Muutama vuosi päälle niin se on sellanen vanha haahka huonolla tuurilla. Tyttömäisiä piirteitä pitää olla niin voi olettaa sen vanhemisen kestävän vähän kauemmin. Onhan se kova kolaus jos kuvassa on sellanen 30v nättityttö ja sitten tulee 40v nainen o_O muutenkin oltiin jo keskustelujen perusteella niin eri planeetalta, mutta pitihän se käydä kattomassa ulkonäön takia ja kun ei sekään natsannut niin...

Tässä nykyisessä taas kyllä ihastuin enempi juttuihin ja siihen luonteeseen. Kasvot kyllä nätit, mutta vartalossa vähän extraa :/. Tällä on muuten kaikki palaset ihan mallilaan. Jalat maassa, ei räplää somea, hyvää juttu seuraa aiheesta kuin aiheesta (vaikka ei olisi hänen cup of tea), oma asunto, säästöjä, vakkari duuni jne. en oikein keksi pahaa sanottavaa ja ehkä tärkein ei niitä lapsia niin voi mennä parisuhde edellä... Ja kun en itsekkään mikään sporttinen tapaus ole niin jos homma vetää isommalla vaihteella niin ois aika pop jos molemmat innostuis pistämään itsensä kuntoon ja painoa alas. Asia on aika vaikea haisteltava tässä vaiheessa kuin isosti liputetaan jotain kehopositiivisuus teemaa vai löytyiskö treenikaveria. Ainakin tähän asti tuntuu ihan motivoituneelta olevan liikkumaan kun kaikki treffit on olleet jotain liikuntaa jossian muodossa. Mutta kattellaan ihan rauhassa. Mikäs tässä kiire valmiissa maailmassa ja jos ei tule mitään niin yhtä kokemusta rikkaampi ja riittää noita kaloja meressä. Toki yksinkin selviää ihan fine...

Nää on kyllä just näitä asioita mitä tänne kannattaa tavata XD. Laitoinkin jo iotekin ilmotukset pois ettei käy vahinkoa että sattuu vahingossa kattomaan että sulle tuli joku nettitreffi ilmotus, että mikäs toi on...

e: Ja tohon teemaan liittyen ei voi olla kaks lahkeiselle tuntematonta seutua termit toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. 40v naisella kun voi olla niitä 20v muksuja. Ja kai se 16:kin on lain sallimissa rajoissa? XD Sanoisin kyllä, että mies ei ole mies jos ei sellanen about 18 kesänen kiinnosta (tietenkin riippuen ulkonäöstä ja muodosta).
 

DädiFinn

Слава Україно!
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 203
Ja kai se 16:kin on lain sallimissa rajoissa?
Seksuaalisen kanssakäymisen yleinen suojaikäraja on 16 vuotta. Kaikenlainen alle 16-vuotiaaseen kohdistuva seksuaalinen kanssakäyminen on rangaistavaa. Eräissä tapauksissa (kuten perheen sisäisessä tilanteessa ja laitoksissa) myös oikeutta seksuaaliseen kanssakäymiseen alle 18-vuotiaan kanssa on rajoitettu. Riski joutua vastuuseen seksuaalisesta teosta kasvaa sen mukaan, mitä suurempi on osapuolten välisen iän taikka henkisen tai ruumiillisen kehityksen välinen ero.

Seksuaalisella hyväksikäytöllä tarkoitetaan alle 18-vuotiaan houkuttelemista tai painostamista seksuaaliseen toimintaan omaa asemaa ja toisen riippuvuutta tai puolustuskyvyttömyyttä hyväksi käyttäen. Teko on määritelty Rikoslain 20 luvun 5 §:ssä. Teko voi sisältää muutakin seksuaalista toimintaa kuin sukupuoliyhdynnän.


Tarkkana kannattaa olla..
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 440
Tarkkana kannattaa olla..
Se, että nettiin kirjoittaa jotain ja, että lähtee yrittämään sitä saati edes onnistuu. Niin siinä välissä on aika monta steppiä ja jos siltikään ei lain pykälät hajoa kun puhuttiin vielä 16v:stä eikä sakkolihasta... Ja kolmevitosena jonka henkinen taso on parinkympin luokalla en laske itsenäi setämies kategoriaan.
Korkeintaan itse lain edessä alentuvasti syyntakeinen henkisen rajoittuneisuuden takia :sholiday:.

Toki netissä voi sijaispahoittaa mielensä vaikka mistä...
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
119
Huomannut että Tinder on ruvennut tunkemaan selvästi "suosittuja" nuoria naisia ruudulle kun itse asettamien etäisyys/ikärajojen sisällä olevat loppuu. Kehottaa vielä vaihtamaan supertykkäykseen jos painaa sydäntä, ihan kuin se auttaisi saamaan jonkun 15v nuoremman kireäperseisen naisen huomion paremmin :joy: Ilmaisversio siis käytössä.
 

DädiFinn

Слава Україно!
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 203
Se, että nettiin kirjoittaa jotain ja, että lähtee yrittämään sitä saati edes onnistuu. Niin siinä välissä on aika monta steppiä ja jos siltikään ei lain pykälät hajoa kun puhuttiin vielä 16v:stä eikä sakkolihasta... Ja kolmevitosena jonka henkinen taso on parinkympin luokalla en laske itsenäi setämies kategoriaan.
Korkeintaan itse lain edessä alentuvasti syyntakeinen henkisen rajoittuneisuuden takia :sholiday:.

Toki netissä voi sijaispahoittaa mielensä vaikka mistä...
Vastasin vain kysymykseesi :)
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
787
Huomannut että Tinder on ruvennut tunkemaan selvästi "suosittuja" nuoria naisia ruudulle kun itse asettamien etäisyys/ikärajojen sisällä olevat loppuu. Kehottaa vielä vaihtamaan supertykkäykseen jos painaa sydäntä, ihan kuin se auttaisi saamaan jonkun 15v nuoremman kireäperseisen naisen huomion paremmin :joy: Ilmaisversio siis käytössä.
Samat täällä. Ruudulle tunkee jotain 20 vuotta nuorempia 200km päästä vaikka asetuksissa hakusessa jotain aivan muuta. Tulikin siinä vielä parit vanhinko mätsit.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
787
Onneks voi lohduttautua sillä, että ne oli vahinkoja molemmin puolin? ;)
Jos mätsi tulee 20 vuotta nuoremman kanssa niin varmasti onkin mutta nää olikin hiukan vanhempia kauempaa. Se 200 kilsaa on vaan aivan helvetisti liikaa.
Onhan parikymppiset jotkut ihan hyvän näköisiä mutta eipä niitä varmaan kovin kauaa jaksaisi kuunnella:D
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
30
Huomannut että Tinder on ruvennut tunkemaan selvästi "suosittuja" nuoria naisia ruudulle kun itse asettamien etäisyys/ikärajojen sisällä olevat loppuu. Kehottaa vielä vaihtamaan supertykkäykseen jos painaa sydäntä, ihan kuin se auttaisi saamaan jonkun 15v nuoremman kireäperseisen naisen huomion paremmin :joy: Ilmaisversio siis käytössä.
Ollut pari viikkoa nyt tuo ikärajabugi etäisyyden lisäksi. Näyttää 15 vuotta nuorempia ja 10 vuotta vanhempia. Vielä kun on täällä itärajan tuntumassa käymässä, niin aiemman Pietarin lisäksi näyttää nyt myös Moskovalaisia. Aika monta Ludmilaa ja Svetlaanaa on saanut ruksitella tässä:rolleyes:
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
119
Ollut pari viikkoa nyt tuo ikärajabugi etäisyyden lisäksi. Näyttää 15 vuotta nuorempia ja 10 vuotta vanhempia. Vielä kun on täällä itärajan tuntumassa käymässä, niin aiemman Pietarin lisäksi näyttää nyt myös Moskovalaisia. Aika monta Ludmilaa ja Svetlaanaa on saanut ruksitella tässä:rolleyes:
Ettei olisi uusi ominaisuus että nopeammin käyttäisi päivän tykkäykset ja siirryisi maksulliseen versioon :tdown:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 124
Viestejä
4 196 324
Jäsenet
70 852
Uusin jäsen
tofu

Hinta.fi

Ylös Bottom