Mosquito magnet -keskustelu ja kokemukset (kaikki mallit)

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 956
Pysyi käynnissä varmaan 15min..tohotin nyt uudelleen, saa nähdä.

En kirkkaassa päivänvalossa nähnyt hehkua keraamisissa kennoissa, pitää vielä illalla tsekata uusiksi jos ei nyt jää käyntiin.
Kyllä se hehku näkyy reiän molemmilla puolilla myös auringossa kunhan on kunnolla kuuma.Pitää viistosti katsoa eteen ja taakse päin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 119
Miten näissä voi olla näin paska laatu, eikä kukaan tee ilmeisesti parempaa?
En tiiä, mutta parempi puolisko valittelee sääskistä aina kun pihalla ollaan. Mietin jos tämmösen hommaisin sille helpotukseksi(ei asu mun luona vakituisesti), mutta pari viimeistä sivua luettuani totesin ettei kannata. Itellä nuo sääsket ei haittaa pätkääkään enkä tunne jos syö tai edes hoksaa jos pörrää ympärillä. Eilen laitto "litsarin" selkään ja tappo "ainaki 10 sääskeä iskulla" ja melkein suuttu kun sanoin etten edes huomannu niiden kuppaavan :lol:

Ainoat vittuprkleet on mäkäräiset itelle. Niistä ku pääsis eroon niin kesä olis täydellinen
 
Liittynyt
02.07.2024
Viestejä
1
Noin 5 v vanha Excutive hyytyi kesken toiminnan. Puhdistin laitteen ja vaihdoin matalapaineensäätimen varmuuden vuoksi. Ei auttanut, laite yrittää lähteä käynnistymään noin 3 sek, sitten hyytyy ja jää OFF-tilaan. Mitä kannattaisi tutkia seuraavaksi?
 
Liittynyt
18.08.2022
Viestejä
11
Ei pysy käynnissä vaan alkaa vilkuttamaan nopeasti valoa.
Japp putken olen laittanut. Eri matalapainesäätimillä ja kaasupulloilla kokeillut. Ultrassa pessyt kaasusuuttimen ja koittanut sytkärillä kun magneettiventtiili kytkeytyy päälle niin liekki tulee. Pitääkö liekin sammua kun ottaa sytkärin tulen pois vai pitäisikö kaasun jäädä palamaan ? Mitä seuraavaksi yritän ?
 
Liittynyt
02.09.2021
Viestejä
15
Ainoat vittuprkleet on mäkäräiset itelle. Niistä ku pääsis eroon niin kesä olis täydellinen
Kun sain tuon oman rakkineen toimimaan termistorin vaihdolla, niin keräsi pahimman mäkäräisajan tässä Oulun lähistökunnassa mäkäräisiä enemmän kuin hyttysiä. Päivittäin tuli puoli ansaa öttiäisiä, josta arviolta 2/3 mäkäräisiä. Mulla on kaksi ansaa, pistän "täyden" aina heti kannelliseen kahden kilon karkkirasiaan ja sitten pakastimeen seuraavaa vaihtoa odottamaan. Oli aika karun näköistä kun ne elävät mäkärät purkautuu sieltä ansasta muovin pintaan etsimään ulospääsyä... :eek:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
246 637
Viestejä
4 311 313
Jäsenet
71 881
Uusin jäsen
Musketti

Hinta.fi

Ylös Bottom