Monitoimi ja lasertulostimet

Liittynyt
10.12.2016
Viestejä
396
Itse ostin muutama vuosi sitten (tarkistin eli melkein 4v sitten) uuden Xerox Phaser 6510 varilaserin Saksan Amazonista kun ns. "halvalla" sai.

Noh, tulostin tarve on vähäinen ja kone oli ensin käyttämättä monta kuukautta avaamattomana paketissa. Sitten otin laitteen käyttöön ja suurinpiirtein ensimmäisestä tulostuksesta asti A4 arkki taittuu tulostuksessa yläkulmastaan kun se menee tulostimen läpi ja tulostus jää siitä osasta pois.
Ensin tätä tapahtui jos teki kaks-kolme tulostusta peräkkäin, ja muutaman KYMMENEN tulostuskerran jälkeen tilanne paheni ja nykyään paperi rypistyy jää jumiin jo koneiston sisään eikä edes ensimmäistäkään paperia tulostu.

Sitten oma tyhmyys oli se, että aikailin takuun perään kyselyn kanssa (aina oli olevinaan kiire itselläni ja ajattelin että ehtii sen myöhemminkin...), noh vähän ennen 2v takuun umpeutumista aloin soittelee Xeroxin suomen tukeen. Puhelin hemmo oli kyllä tavallaan auttavainen mutta joka
kerta ensimmäinen kysymys oli oletko rekisteröinyt tulostimen heidän puhelinautomaattiinsa, "-En, -Okay tee se ja soita uudelleen". Ja kun koitin rekisteröidä serial numberii niin joka ainut kerta automaatti valitti että ei tunnisteta sarjanumeroa tai se väärin. Tätä tuki & puhelinautomaatti reggaus rumbaa koitin kolme kertaa ja joka ainut kerta sama.... Puhelin tuki oli täysin hyödytön, jos ei saanut ensin heidän automaattinsa kautta rekisteröityä tulostinta, uskomanta paskaa. Tässäkin olisi pitänyt olla itse tiukka jo kolmannella kerralla, että "vittu kun teidän automaattinne ei kerran kelpuuta sarjanumeroa laitteen tyyppikilvestä!" Ihan oma moka kun olin liian lepsu puhelimessa. Sitten kesälomien ja omien reissujen takia takuuajatkin umpeutui ja koko homma jäi hoitamatta.

Ja tullaan tähän päivään, eli kone on tuossa huoneen nurkassa tyyliin SER:nä kaikki värikasetit about uudet ja täynnä mutta laite itsessään ei toimi. Onko jollain vinkkejä mitä voisi tehdä tai koittaa? Onko joku tulostinhuolto (vaikka Hki-Turku alueelta) sen arvoinen että kannattaisi koittaa korjausta vai maksaako enemmän kuin laitteen arvo uutena (noin 180e)? Ehdotuksia? Tai voisin myydä poiskin jos joku tarvitsee ja luulee saavansa kuntoon tai kaipaa värikasetteja ym.
 

juhei

Tukijäsen
Liittynyt
29.01.2017
Viestejä
1 785
Hakusessa olisi perustason tulostin ja skanneri. Paperiset kuitit yms. paperit olisi hyvä saada talteen, ja välillä pitää tulostella jotain Postin lähetyskortteja yms., ja mustesuihkumonitoimilaitteita olen katsellut.
Verkkokaupassa on 50-70€ hintaan HP:tä, Canonia, Epsonia. Sitten halvin Brother 110€. Onko noissa mitään merkittävää eroa, vai otanko halvimman tai sen joka näyttää parhaalta? Vaikka peruskäytön jotkut ominaisuudet tai mustekasettien vaihto ja hinnat?
 
Liittynyt
13.04.2018
Viestejä
484
Äidin värilaser monitoimilaite koituu kohtuuttoman kalliiksi käyttöön nähden. Tarvetta olisi hyvälle mustavalkolaserille jossa on skannaus ja kopiointi tulostuksen lisäksi. Myös olisi erityisen toivottavaa et olisi melko tuore laite ja ehdottomasti se et käyttökustannukset on huokeat - tuotteen elinkaari on luokkaa 10+ vuotta.
 
Liittynyt
06.07.2019
Viestejä
153
Äidin värilaser monitoimilaite koituu kohtuuttoman kalliiksi käyttöön nähden.
Mielenkiintoinen väite... Milä tavalla kohtuuttoman kalliiksi?
Meilläkin on monitoimivärilaseri, ADF yksiköllä, jolla vain harvakseltaan tulostetaan... Ja oletuksena asetettu että aikuiseten koneet tekee mustavalkoista... Joten näille harvoille tulosteille en nyt oikein kohtuutonta hintaa näe - kun värikasetit kuitenkin yli vuoden aina kestää... Niin onhan se mukavaa että saa värilliset tulosteet kun halua - ja jälkiasvu niistä myös tykkää.
Ja juuri päivitimme 12v käytössä olleen Canonin monitoimivärilaserin Xerox C235 monitoimivärilaseriin - ja olen oikein tyytyväinen.
 
Liittynyt
13.04.2018
Viestejä
484
En osaa oikein avata tuota et mikä siinä menee pieleen. Turhan usein kuitenkin joutuu ostamaan noita uusia värikasetteja joissa on mukana rumpuyksikkö sun muut tauhkat niin se tulee hintavaksi (vaikka ostaisikin piraattikasetteja). Joka tapauksessa jos olisi mielessä joku hyvä mustavalkokone jolla periaatteessa nuo samat jutut onnistuu niin kuuntelisin mielelläni, ymmärrän kyllä et nämä ei ole tuotteita joita päivitetään vuosi vuodelta parempiin niin käytännön kokemuksia on varmaan rajallisesti
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 691
Viestejä
4 293 370
Jäsenet
71 687
Uusin jäsen
Jortsa

Hinta.fi

Ylös Bottom