Sitä myydään mitä ihmiset haluavat ostaa, ei päinvastoin. Esimerkkinä mcdonaldsin yritys terveyssuuntaan: McDonald's gave up pretending to be healthy this year — but items like salads and wraps won't be gone from its menu forever.
Oon kuullut useasta lähteestä, että mäkkärin Big Mac on "ihan ok". En itte tykkää siitä hampurilaisesta, mutta se pihvi siinä on perus naudalihapihvi ja majoneesit jne..
Jos mulla olisi peltoa ja navetassa eläimiä. Niin voisin joko tehdä pasta bolognesen, tai sitten big mac hampurilaisen. Vehnää ja lihaa. Majoneesit on pehmeää rasvaa, suolakurkut, ,ketsupit jne ihan ok. Mut miten mäkkäri, tai pikaruokaravintolat, miten ne ei pysty tekee normaalia pikaruokaa, tuottaa raaka-aineita perus, vaan aina kuulee jostain että pihveihin lisätään jotain kauheaa lisäainetta. (esim perunoiden kasvatuksen aikana)
No tietenkin, että hintaa saadaan alas, jos siis ne tekee jotain temppuja valmistuksen aikana.. Mutta Big Mac ateria on hemmetin kallis nykyään muutenkin.
Oli miten oli. Kuuntelin jonkun podcastin missä oli Saarioisten eläköityneet tyypit turhautuneina, että miten vieläkin einesruoilla on sellainen mielikuva että ne olisi jotain muutakuin normaalia kotiruokaa.
Suolankin joutuu merkitsemään lisäaineeksi.