Tietääkseni Lidlin pakasteet ovat kypsäksi asti paistettuja ja sitten pakastettuja ennen myymälään toimittamista. Ainakin kaurapalat ja briossisämpylät, joita olen ostanut erikseen henkilökunnalta pyytämällä isomman erän suoraan paistopisteen pakastimesta ovat olleet kypsäksi asti paistettuja ja vaatineet käytännössä pelkän sulattamisen ollakseen käyttövalmiita.
Patongeista en tiedä ovatko jätetty ns. esipaistoasteelle, mutta vähän kehtaan veikata, ettei ne käytä kahta eri prosessia noille, koska random työntekijän dumb factor, energiankulutus, sekunnintarkat vahtimisvaatimukset etteivät palaisi jne. Välillä kuulee miten ne uunit siellä piippaa ohjelman valmistumista minuuttikaupalla eikä ketään näy, silti palaneita tuotteita ei käytännössä koskaan näe. Raaka patonki vaatii todella kuuman uunin eikä kestä uuniin unohtamista. Eli uskoisin, että vetävät vaan kaiken matalalla lämmöllä kovassa kiertoilmassa suliksi ja lämpimiksi ja sitten tiskiin, kunhan joku ehtii jossain vaiheessa tulla ne sinne siirtämään.