Väärin arvattu, ei sanota. Mikroateria joka tarvii mukana kuskattavan lautasen sotkettavaksi olisi työmaalla varmaan monelle kiva yllätys.
![]()
Väärin muistettu. Olisiko sitten ollut, joku toinen Lidl:n pologneesi tai sitten jotain muuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Väärin arvattu, ei sanota. Mikroateria joka tarvii mukana kuskattavan lautasen sotkettavaksi olisi työmaalla varmaan monelle kiva yllätys.
![]()
Hyvinvointivaltion suuri ongelma: ruoan lämmitykseen ja sen syömiseen tarvitaan lautanen.Väärin arvattu, ei sanota. Mikroateria joka tarvii mukana kuskattavan lautasen sotkettavaksi olisi työmaalla varmaan monelle kiva yllätys.
![]()
Pastakin? Ei ole oikeasti tullut järkyttävämpää mautonta liisterimönjää vastaan yhdessäkään toisessa mikroruoassa.Hyvinvointivaltion suuri ongelma: ruoan lämmitykseen ja sen syömiseen tarvitaan lautanen.
Tuohan maistuu ihan hyvältä, kun muistetaan asiayhteys.
Itsekin noita noita joskus. Tosin tuo ja se toinen noista huononi selvästi vuosi-pari sitten tms. Aasia vastaavista mieluiten ostan Chicken noodles, parempi kuin nasi/bami gorengit (tosin sitten taas isoina Culinan pakasteina ostelen Nasi/Bamia).Pidän monesti hätävarana jääkaapissa, vähän laatuvaihteluita, välillä paksumpaa ja parempaa kastiketta, välillä mauttomampaa ja vetisempää. Vähän mustapippuria päälle myllystä ja ääntä kohti jos ei jaksa mitään tehdä
Edit: joku muukin näistä pitää, lähes järjestään loppu omasta Lidlistä ja vain bolognesea jäljellä.
Niinpä, varmaan 87,8% kaikista pastaruista pystyy tekemään sen pastan kypsymisnopeudella, on se sitten 7 tai 11 minuuttia.Tolla tiskillä ja vaivannäköllä tekee jo saman tien jauhelihapaketista itse.
Taisin ite kans vetästä tollasen pari viikkoa sitten Caesar-versiona ja ihan hyvää oli. Hinta noissa on aika posketon kanamäärään nähden. Markettien salaattipöytä saattaa tulla jopa halvemmaksi, jos ne ei nykyään ole jo 20e/kgItse olen tykännyt näistä lidlin tuotteista.
![]()
Pestokanasalaatti on minusta paras valmissalaatti mitä kaupoista löytyy. Salaattia jossa pestokastikkeella maustettuja lihapaloja, mozzarellajuustopalloja ja aurinkokuivattua tomaattia. Nopea valmistaa ja kevyt (n. 400kcal) lounas on minulle maistunut työpäivinä mainiosti. Miinuksena tämä on vähän kalliimmanpuoleinen 5,39 € salaatti.
olin Cittarin kahvilassa töissä aikoja sitten, yks asiakas laitto laatikon täyteen savulohta, kun oli halvempaa salaattipöydässäTaisin ite kans vetästä tollasen pari viikkoa sitten Caesar-versiona ja ihan hyvää oli. Hinta noissa on aika posketon kanamäärään nähden. Markettien salaattipöytä saattaa tulla jopa halvemmaksi, jos ne ei nykyään ole jo 20e/kg![]()
En syö pastaa koskaan sellaisenaan, joten en osaa kommentoida. En myöskään odota liikoja halvalta mikroaterialta. En myöskään syö koskaan sellaisessa paikassa, jossa on mikro lämmitystä varten, mutta ei ole edes kertakäyttölautasia saatavilla.Pastakin? Ei ole oikeasti tullut järkyttävämpää mautonta liisterimönjää vastaan yhdessäkään toisessa mikroruoassa.
Juu, tuo oli ainakin itselläni "se juttu" kun Lidl tuli tänne nurkille. Nimenomaan ne erikoisemmat tuotteet kiinnostivat mitä muista kaupoista ei saanut. Nykyään valitettavasti valikoima taitaa olla aikalailla perus-S-market -tasoa muutamia tuotteita lukuunottamatta. Toki en ole hirveästi Lidlissä muutamaan vuoteen käynyt mutta nyt kun sellainen avautui työmatkan varrelle niin tarkoituksena olisi sielläkin taas välillä käydä ostoksilla.Itse ostan lidlistä mieluiten niitä "ulkomaalaisia" valmisruokia, miksi ostaisin sieltä samaa mitä voi ostaa muistakin kaupoista. Toki pätee muihinkin tuotteisiin, sääli että Lidlin eksoottisuus jo vesitetty melkein täysin.
Älä huoli, samaa sontaa ne on kaikkien marinoimana, ja samasta virheestä soimaan itseänikin jos lankean (yleensä en). Lidlin kokonainen yrttikana sen sijaan on hyvä mutta ei olekaan siinä mielessä marinoitu.Lidl marinoitu koipireisi pahinta ikinä. Maistuu samalle kun 3 vuotias pentu ois päässyt maustekaapille. Yleensä aina ite maustan ruuat mutta nyt oli saatava nopeasti jotain ja ei varmaan toista kertaa.
Lidl marinoitu koipireisi pahinta ikinä. Maistuu samalle kun 3 vuotias pentu ois päässyt maustekaapille. Yleensä aina ite maustan ruuat mutta nyt oli saatava nopeasti jotain ja ei varmaan toista kertaa.
Älä huoli, samaa sontaa ne on kaikkien marinoimana, ja samasta virheestä soimaan itseänikin jos lankean (yleensä en). Lidlin kokonainen yrttikana sen sijaan on hyvä mutta ei olekaan siinä mielessä marinoitu.
Marinoiduissa piikitetään suolavettä sisään.Pesee/pyyhkii marinadit pois, niin ongelma ratkaistu kriittisissä tilanteissa.
Ei ole. Makuasioita vai ”hifismiä”. Ihan esimerkkinä Kivikylän possumarinadi on hyvä. Toisaalta noissa tulee se suurin kusetus, ”pintamaustettu” vs. ”marinoitu”, kun ei ne mausteet sinne lihan sisälle mene, kun pintaan laittaa, oli ”pintamaustetta” tai ”marinadia”. Painoon toki vaikuttaa.
Eli ei tarvitse suolata erikseen.Marinoiduissa piikitetään suolavettä sisään.
Ei, ja saadaan halvalla lisää painoa. Mielummin maustan ja suolaan ite kun syön 20% suolavettä sisältävää lihaa.Eli ei tarvitse suolata erikseen.
Tässä oli nyt kiire, eikä aikaa odotella suolan imeytymistä. Tuo 20% saattaa olla aavistuksen yläkanttiin. Onko tuolle, jotain lähdettä? Vesikin tulee sieltä aikalailla kyllä pois, kun kypsennät. Ruoka maksaa, mitä se maksaa silloin, kun on tarve.Ei, ja saadaan halvalla lisää painoa. Mielummin maustan ja suolaan ite kun syön 20% suolavettä sisältävää lihaa.
Jatkot täällä.Tässä oli nyt kiire, eikä aikaa odotella suolan imeytymistä. Tuo 20% saattaa olla aavistuksen yläkanttiin. Onko tuolle, jotain lähdettä? Vesikin tulee sieltä aikalailla kyllä pois, kun kypsennät. Ruoka maksaa, mitä se maksaa silloin, kun on tarve.
Mitäs näille tulee hintaeroa, jos 20% on maksettu vedestä?
![]()
![]()
No kieltämättä. Kaipaisin vähän enemmän kaikenlaisia rouhe- ja siemenjuttuja, mutta tuntuu, että Lidlin valikoimissa on lähinnä samaa ruispuikulapalaa eri valmistajilta ja muutama erilainen pussi kumisämpylöitä, jos vähän kärjistetään.Olenko ainoa, jonka mielestä Lidlin leipäosasto on paljon huonompi kilpaileviin kauppoihin verrattuna? Merkkileipien valikoima on jotenkin yksipuolinen ja niukka. Lidlin omat leivät taas ovat ainakin omaan makuun kaikki aika mauttomia ja kuivia. Nyt en puhu paistopisteen tuotteista.
Tulisi varmaan käytyä asioilla enemmänkin, mutta näin leivän suurkuluttajana tulee nykyään harvemmin käytyä, kun kuitenkin pitäisi käydä toisessakin kaupassa sitä leipää ostamassa.
Olenko ainoa, jonka mielestä Lidlin leipäosasto on paljon huonompi kilpaileviin kauppoihin verrattuna? Merkkileipien valikoima on jotenkin yksipuolinen ja niukka. Lidlin omat leivät taas ovat ainakin omaan makuun kaikki aika mauttomia ja kuivia. Nyt en puhu paistopisteen tuotteista.
Tulisi varmaan käytyä asioilla enemmänkin, mutta näin leivän suurkuluttajana tulee nykyään harvemmin käytyä, kun kuitenkin pitäisi käydä toisessakin kaupassa sitä leipää ostamassa.
En tiennytkään että maitojen mauissa on eroja. Itelle kaikki punainen maito maistuu samalle, ja maitojuomat samaten ja kelpaavat hyvin leivontaan. Piimää ei taida Lidlissä olla ollenkaan?Se joku vaalea maalaisleipä jossa porkkanaa ja oliko perunaa, on ihan jees. Ja hapankorppua ostan, toki se on vaasan korppua vaan eri nimellä.
Toinen mitä lidlistä ei voi, on maidot/piimät. Ostan yleensä vain Valion eilaa maitona(kevyt, kahviin pääasiallisesti) ja piimissä Valion gefilus rasvaton tai Valio rasvaton piimä. Lidlin maidot/piimät järjestään aivan hirveää paskaa.
Leivän päälle levite myös näitä mitä ei lidlistä, olen jo parikymmentä vuotta käyttänyt vain kevyteviä(ent.voilevi), sitä ei lidlistä saa ja muuta ei vaan voi käyttää.
Niissä maidoissa ei ole mitään eroa. Suomalaiselta meijeriltä ihan samaa kamaa kuin siinä sinun Valio tölkissäsikin.Se joku vaalea maalaisleipä jossa porkkanaa ja oliko perunaa, on ihan jees. Ja hapankorppua ostan, toki se on vaasan korppua vaan eri nimellä.
Toinen mitä lidlistä ei voi, on maidot/piimät. Ostan yleensä vain Valion eilaa maitona(kevyt, kahviin pääasiallisesti) ja piimissä Valion gefilus rasvaton tai Valio rasvaton piimä. Lidlin maidot/piimät järjestään aivan hirveää paskaa.
Leivän päälle levite myös näitä mitä ei lidlistä, olen jo parikymmentä vuotta käyttänyt vain kevyteviä(ent.voilevi), sitä ei lidlistä saa ja muuta ei vaan voi käyttää.
Siellä on piimää niinkuin muissakin kaupoissa, rasvatonta ja kevyttä.En tiennytkään että maitojen mauissa on eroja. Itelle kaikki punainen maito maistuu samalle, ja maitojuomat samaten ja kelpaavat hyvin leivontaan. Piimää ei taida Lidlissä olla ollenkaan?
Leivän päälle kun laittaa voita niin löytyy joka kaupasta. En tiedä mitä jollain kevytlevikissanrasvalla tavoitellaan mutta ei se ainakaan leivän makua paranna ja epämääräisten aineiden lista on pitkä.
Leipähylly ei ole kaksinen Lidlissä, mutta niiden oma täysjyväpaahtoleipä on hyvä, ja saa sieltä ruispuikulaa. Iso kansainvälinen firma, niin huomaa ettei fokus ole leivän puputtamisessa kuten supmalaisilla. Välillä saa puolivalmisteena tummia siemensämpylöitä jotka on tosi hyviä.
Leipähylly ei ole kaksinen Lidlissä, mutta niiden oma täysjyväpaahtoleipä on hyvä, ja saa sieltä ruispuikulaa. Iso kansainvälinen firma, niin huomaa ettei fokus ole leivän puputtamisessa kuten supmalaisilla. Välillä saa puolivalmisteena tummia siemensämpylöitä jotka on tosi hyviä.
Olen eri mieltä Saksasta leipämaana. On niillä jonkin verran tarjontaa mutta leivän syönti ei ole samanlaista kuin meillä jossa porukka korvaa aterioita sillä kun ei jaksa tehdä ruokaa tai muuten vaan jumiuduttu tapoihinsa (aamupala, välipala, iltapala ja vielä ruuuallakin pitää olla leipää ohessa).Saksalainen ketjuhan se Lidl on, ja Saksa se vasta leipämaa onkin verrattuna Suomeen. Mutta siellä taas ei ole niinkään valtakunnallisia leipätehtaita jotka toimittavat samat pussileivät duopolikauppoihin maan jokaisessa nurkassa.
Useammassakin Lidlissä, Aldissa, Normassa ym. saksanmaalla tullut poikettua, eipä niillä juuri muuta leipätarjontaa ole kuin paistopisteet. Sensijaan samassa yhteydessä on usein jonkinlainen leipomomyymälä josta saa tuoretta leipää.
Ei muuta kuin Lidliin ostamaan tarpeita ja veistelemään sillä varmasti löytyy tarvittavat ainekset tuollaisiin. Ehkä joku kastike kannattaa tehdä siihen kylkiäisiksi ellei mene majoneesipohjaisella.Kateellisena aina katsoo ruokaohjelmista niitä jenkkien "leipiä" joissa 5-10cm kaikenlaista lihaa yms päällä. Kunpa täälläkin saisi yhtä halvalla vastaavia.
Täytyy todeta sama viikon takaisena kokemuksena. Itselle ja puolisolle maksalaatikko on aina maistunut, mutta nyt ei tehnyt kummankaan mieli syödä tai olisi pitänyt mennä nenästä kiinni pitäen. Epäilytti jo ennen lämmitystä, kun väri oli vaaleanpunaiseen taittuva eikä rusehtava. Ja lämmityksen jälkeen asuntokin haisi pahalle."Kartanon" maksalaatikkoa ei pysty syömään. Tai no menee se alas nenästä pidellen.. Jopa Coopin vastaava pieksee tuon tekeleen.
Saksalainen ketjuhan se Lidl on, ja Saksa se vasta leipämaa onkin verrattuna Suomeen. Mutta siellä taas ei ole niinkään valtakunnallisia leipätehtaita jotka toimittavat samat pussileivät duopolikauppoihin maan jokaisessa nurkassa.
Joku puolet Saksan leipätuotannosta on teollista, eli kyllä siellä niitä tehtaitakin on, mutta paljon muutakin. Hollanti ja UK lienee samalla linjalla Suomen kanssa, eli valtaosa (80+ %) on teollista. Sit taas Ranska ja siitä etelään niin teollisen tuotannon osuus putoaa roimasti.
Kokonaisessa kanassa puolustaa paikkaansa toi kevyt suolaaminen. Eikä marinoituja lihoja välttämätää suolata erikseen. Kyllä marinadi imeytyy lihaan muutenkin ja sen huomaa kanankoivissakin, vaikka pesee ne niin silti marinadi maistuu. Kun marinadissa on suolaa niin meneehän se sinne lihaan ihan kemian lakien mukaisesti imeytymällä väkevämmästä miedompaan.
Tuo on kyllä jännä että miten paljon noissa maksalaatikoissa on eroja, itse suostun syömään vain itsetehtyä sekä Saarioisten rusinoilla olevaa (vaikka en rusinoista tykkääkään). Käytännössä kaikki muut maksalaatikot vaan maistuvat jotenkin pahalta.Täytyy todeta sama viikon takaisena kokemuksena. Itselle ja puolisolle maksalaatikko on aina maistunut, mutta nyt ei tehnyt kummankaan mieli syödä tai olisi pitänyt mennä nenästä kiinni pitäen. Epäilytti jo ennen lämmitystä, kun väri oli vaaleanpunaiseen taittuva eikä rusehtava. Ja lämmityksen jälkeen asuntokin haisi pahalle.
Saarioisten rusinoilla on ainut oikea. Ehkä se onkin hyvää, kun voimakkain sian- ja broilerin maksan maku saatu häivytettyä. En tiedä miltä nuo maksat maistuu tai haisee pelkästään, mutta eivät ainakaan tuossa Kartanon laatikossa mitään naudan tai riistan maksaan verrattavia.
Nykyään tullut käytyä entistä enemmän Lidlissä, kun ainut kävelyetäisyydellä oleva kauppa. Ja tullut taas todettua Lidlin surkeus, kun kaikkea ei saa yhdestä kaupasta joko tuotteita ei saatavilla tai loppu taikka se ainut valikoimassa oleva ei ole omaan mieleen. Enkä ole edes kovin nirso, mutta osa tuotteista on yksinkertaisesti surkeita verrattuna mihin tottunut Prisma-asiakkaana. Esimerkiksi välipalarahkat ja leipäosasto. Eniten kuitenkin ärsyttää todella yleiset ihan perus tuotteiden loppumiset hyllystä jos on ollut ennen kauppaa menoa suunnitelma.
Nuo Prismojen ja Cittareiden "leipomot" ovat aika monesti todellisuudessa vain paistopisteitä ja siellä paistetaan vain valmiiksi leivottuja pakasteita jotka tulevat esimerksiksi Fazerilta.Onneks monissa Prismoissa ja Cittareissa on omat leipomot joista voi sitten ostaa oikeaa tuoretta vastapaistettua, mutta hinta on kyllä aina sen mukainen että ei niitä osteta kuin herkutteluun..
Kuten edellä mainittu, Prisman ja Fazun leipomukset on paikan päällä taikinasta saakka tehty, Lidlissä on pakasteista lämmitetty.Prisman ja Cittarin paistopisteiden Fazerin patongit maksaa noin 4€/kpl. Lidlistä saa tuohon hintaan 2 ranskalaista maalaispatonkia, jotka ovat minusta hyviä maultaan. Hakee heti aamulla kun ovat tulleet juuri uunista niin ovat parhaimmillaan.
Fazun paistopiste ( Prisma ja CM ) leipien kilohinnat lihan hinnoissa, 8-12€/kg.
Suurimmalle osalle ihmisistä tämä on kai selvä asia. Pointtina nyt oli ettei se Ranskasta pakasteena tuotu valmiiksi muotoiltu leipätaikina silti tarkoita että olisi huonompaa kuin paikan päällä tehty, tuolla nyt vaan on saatu kustannuksia alas kun isossa tehtaassa tehdään isoja määriä. Tehdään uunitusta vaille valmiiksi ja lyödään teollisuuspakkaseen odottamaan kuljetusta. Jokainenhan sen itse lopulta päättää haluaako maksaa 100% korkeampaa hintaa siitä että saa leivän alusta asti kaupassa tehtynä vai riittääkö että on paistotuoretta pakastetaikinasta tehtyä, itse en ainakaan eroa maista maussa. Ehkä joku toinen maistaa ja katsoo että kaupassa alusta asti tehty on sen arvoinen kun hintalappu kertoo.Kuten edellä mainittu, Prisman ja Fazun leipomukset on paikan päällä taikinasta saakka tehty, Lidlissä on pakasteista lämmitetty.
Erikoista miksi kanankoivet sitten edelleen maistuu marinadille vaikka ne on pesty huolella ennen paistamista. Aika kova statement sanoa noin varsinkin kun helposti voi todeta että monet maut imeytyvät, esim valkosipuli ja kurkuma.Marinadi ei imeydy millään tapaa. Suola kyllä, mutta sekin hitaasti.
Typerää väittää muuta.
Mitä leipään tulee, niin sitä ei tarvitse kukaan.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.