Lidl:n ruuat

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja -KH-
  • Aloitettu Aloitettu
Ei kai ne nyt sen turhempia kuin muutkaan leivänpäällisiksi sopivat? Pakkohan niitä ei ole lapata suoraan paketista suuhun, vaikka mieli tekeekin.

En itse miellä näitä leivänpäällisiksi, menee semmoisenaan tai esim suolakeksin päällä ja vaikkapa juuston kaverina napostellen. Pakkauskokokin niin aneeminen että ei isoa leipää saa peitettyä. :)
 
En itse miellä näitä leivänpäällisiksi, menee semmoisenaan tai esim suolakeksin päällä ja vaikkapa juuston kaverina napostellen. Pakkauskokokin niin aneeminen että ei isoa leipää saa peitettyä. :)
Taitaa olla juurikin tapas-tarkoitukseen napsittavaksi eikä leivän päälle.
 
En itse miellä näitä leivänpäällisiksi, menee semmoisenaan tai esim suolakeksin päällä ja vaikkapa juuston kaverina napostellen. Pakkauskokokin niin aneeminen että ei isoa leipää saa peitettyä. :)
Ostelen niitä chorizoja kyllä useinkin ihan leivänpäällistarkoituksissa. Vaikka pakkauskoko on painon suhteen aika pieni niin viipaleet ovat sen verran ohuita, että siitä kyllä riittää useammankin aamun leiville. Samoin näitä tulee poistettua aina useampi pakkaus samaan käyttötarkoitukseen kun ovat tyrkyllä kuten nyt: Sol & Mar Ilmakuivattu serranokinkku XXL - Lidl Suomi


Taitaa olla juurikin tapas-tarkoitukseen napsittavaksi eikä leivän päälle.
Ihan oikeasti nyt... Myös italialaiset tekevät leipää ja laittavat lihoja leipänsä päälle. Ei niille mitään yhtä ainoaa sallittua käyttötarkoitusta ole. :D
 
Ihan oikeasti nyt... Myös italialaiset tekevät leipää ja laittavat lihoja leipänsä päälle. Ei niille mitään yhtä ainoaa sallittua käyttötarkoitusta ole. :D
Onko joku sanonut, että italialset eivät leipää tekisi? Minä toin esille pakettien pienuuden, leivänpäälliset ovat yleensä 150g ylöspäin ja toisaalta, nämä oli niin hyviä, että menisi ehkä vähän ’hukkaan’ jos vähänkään paksumpi leipä ja sen faktan, että pidän näistä tämmöisenä pikkuolaisena sormiruokana. Voihan näitä laittaa vaikka puuron päälle halutessaan.
 
Ihan oikeasti nyt... Myös italialaiset tekevät leipää ja laittavat lihoja leipänsä päälle. Ei niille mitään yhtä ainoaa sallittua käyttötarkoitusta ole. :D
No enkai mä nyt niin väittänytkään, vaan että noi pienet paketit on yleensä alunperin tarkoitettu tapaksiksi ja niitä ostetaan useampaa sorttia ja napostellaan alkupalaksi. Suomessa vähän tuntemattomampi konsepti, mutta muualla hyivinkin tuttu.
Ja totta helvetissä voit laittaa leivän päällekkin, mutta ei tommoinen naposteluannos ole oikein siihen suunniteltu.
 
Onko joku sanonut, että italialset eivät leipää tekisi? Minä toin esille pakettien pienuuden, leivänpäälliset ovat yleensä 150g ylöspäin ja toisaalta, nämä oli niin hyviä, että menisi ehkä vähän ’hukkaan’ jos vähänkään paksumpi leipä ja sen faktan, että pidän näistä tämmöisenä pikkuolaisena sormiruokana. Voihan näitä laittaa vaikka puuron päälle halutessaan.
Enhän mä sua tossa edes lainannut? Mutta joo, suomalaiset leivänpäälliset ovat yleensä 150g ylöspäin, koska Suomessa ollaan totuttu siihen, että leivänpäällispaketin pitää riittää viikon tai puolen kauppaväli ja se leivänpäällinen on muutenkin yleensä jotain vähän mauttomampaa lauantaimakkaraa, keittokinkkua tai rasvametukkaa. Välimerelle päin mentäessä leivänpäälliset ovat paremmin maustettuja, joten viipaleet ovat ohuempia eikä niitä tarvitse lähmiä niin paljon makua saadakseen. Ja kauppakulttuuri on viikottaisen sijaan lähempänä päivittäistä, joten pakkauskootkin ovat yleensä sen mukaiset.

No enkai mä nyt niin väittänytkään, vaan että noi pienet paketit on yleensä alunperin tarkoitettu tapaksiksi ja niitä ostetaan useampaa sorttia ja napostellaan alkupalaksi. Suomessa vähän tuntemattomampi konsepti, mutta muualla hyivinkin tuttu.
Ja totta helvetissä voit laittaa leivän päällekkin, mutta ei tommoinen naposteluannos ole oikein siihen suunniteltu.
Tapaksien ja antipastien kanssa tulee usein leipää ja/tai perunaa etenkin, jos ovat leikkelelautasten tyylisiä. Ylipäätään sitä leipää tarjoillaan etenkin Italiassa käytännössä aina, mutta Suomessa tätä ei aina tajuta edes ravintoloissa ja sitten saadaan järsiä niitä leikkeleitä, juustoja ja cocktailkurkkuja pelkiltään. Espanjalaiset suosivat leipää enemmän tapasperunoita (batatas bravas) siinä missä antipaston kanssa tuodaan usein ciabattaa tmv leipää. Monesti se leipäkori tulee jo ennen kuin mitään on edes tilattu, mutta se leipä on yleensä tarkoitettu syötäväksi muiden alkupalojen kanssa eikä pelkilteen ennen kuin edes alkupalat tai keitto on ehtinyt tulla (suomityyli). Ei sen pitäisi niin ihmeellistä olla, että noita italialaisia lihoja syödään etenkin leivän, oliiviöljyn ja oliivien kanssa esim. tämän kuvan tyyliin eikä vedellä ainoastaan pelkiltään.
 
Taitaa olla halvinta pizzaa mitä kaupoista saa. 5,5e kilo ei taida saada edes mikrolättyä.
Siihen nähden tosiaan ihan syötävää, vaikka kylmälaaristahan nuo myydään. Liian suolaista vaan edelleen, taikinaa myöten todella suolainen. Ja jotain outoa siinä juustossa on edelleen.
 
Siihen nähden tosiaan ihan syötävää, vaikka kylmälaaristahan nuo myydään. Liian suolaista vaan edelleen, taikinaa myöten todella suolainen. Ja jotain outoa siinä juustossa on edelleen.
Erittäin kummallinen on kieltämättä, suunniteltu varmaan jonkun afrikkalaisen suuhun sopivaksi.
 
Viimeksi muokattu:
Schweinhaxe oli nyt kyllä tosi suolanen. Jää melkein syömättä, niin paljon. Oon ton joskus ennenkin syönyt ja en muista, että olisi tollanen ollut.
 
Saman totesin itsekin joku kerta. Lähes syömäkelvoton oli tosiaan, liian suolan takia. Taisin siitä tännekin aiemmin mainita.
 
Olisittekö ystävällisiä ja puhuisitte suomeksi mistä tuotteista puhutte.

Paketissa lukee...

1725986441079.png
 
Salmonellaa taas vaihteeksi liikkeellä.
Päivittäistavarakauppaketju Lidl vetää myynnistä erän Grillimaisterin 200 gramman naudan ulkofileepihvejä niissä todetun salmonellan takia. Takaisinveto koskee vain tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on 27.8.2024. Tuote on ollut myynnissä kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä.
Lidl pyytää tiedotteessaan kyseisen tuotteita ostaneita ja pakastaneita asiakkaitaan palauttamaan tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Salmonella tuhoutuu kuumennettaessa 70 asteeseen. Mikäli liha on kypsennetty ja keittiöhygieniasta huolehdittu, on tartuntavaara hyvin pieni.
Fakta
Takaisinvedettävä tuote
Tuote: Grillimaisteri mureutettu naudan ulkofileepihvi.
Pakkauskoko: 200 grammaa.
Viimeinen käyttöpäivä: 27.8.2024.
Erätunnus: 670306432397.

 

Onko joku jo testannut, onko hyvä?

Nämä taitavat olla samoja mitä oli joskus alkukesästä. Lautasen kokoinen höttöpulla jossa oli sisällä vähäsen jotakin liharääpettä ja sörsseliä. Tulihan se syötyä mutta hyötykuorman ja pullamössön suhde aika kehno, ei tarvitse toiste ostaa.
 
En nyt ole missään maailmalla syönyt, mutta nuo on ok. Mausteisia mutta ei älyttömän, toki ei Japanissa tehtyjä kuten ei yleensäkin maailman osa-päivillä ole niissä tietyissä maissa oikeasti tehtyhä.
xM0MyM0YzREVGRDdBM0Q3MjJCQkE5MzAxQzQ4NzFBRUU5QTQzMUNGLnBuZw.png
 
Saahan noita Suomen rafloistakin. Makkaratalolla muutama vuosi sitten kävin japanilaisessa, josta sai hyvää Ramenia. Oulussa Pekurin ravintolamaailmassa myös, siellä viimeisimmmät kokemukset - ja hyvää oli. Pitää ottaa tuo Lidl testiin myös.
 
Ei varsinaisesti Lidlin ruoka, mutta en ole muualla nähnyt myynnissä: Red hot Samurai sauce. Oikein maistuvaa chilimajoneesia, pitää käydä hakemassa toinen pullo maanantaina. Samoin tuo Lidlin Kuljanka teematuotesarjan valkosipulikastike oli hyvää ja paksun runsasta. Kerrankin valkosipuli maistuu.

Paistoin hieman kebablihaa ja ne lämmitetyn pitaleivän sisään + molempia soosseja päälle, kurkkua ja tomaattia kaveriksi pepperonin kera -> helposti parempaa kuin keskiverto karvaranteessa.

IMG_7859.png

IMG_7861.jpeg
 
Lidl on todella heikko, jos sattuu olemaan vege, kuten meillä toinen. Valmisruuissa löytyi yksi tuote: Saarioisen kasvislasange. Ei nakkeja, makkaraa, Vihiksiä tms. Pakkasessa on jotain. Tämä taitaa olla suurin syy etten juuri enää Lidliin eksy
 
Lidl on todella heikko, jos sattuu olemaan vege, kuten meillä toinen. Valmisruuissa löytyi yksi tuote: Saarioisen kasvislasange. Ei nakkeja, makkaraa, Vihiksiä tms. Pakkasessa on jotain. Tämä taitaa olla suurin syy etten juuri enää Lidliin eksy
Outoa. Kyllä mun mielestä on ollut ihan kasvisvaihtoehtojan hyvin. Lasagnestakin on oman merkin Chef Select versio joka on ihan hyvää jopa.
 
Puolen litran suglaa ja vanilia vanukkaat ovat hyviä. Pakastepitsoja kannattaa ostella Deluxe-viikoille, erityisesti salamia ja margheritaa. Paistopisteeltä rahkatasku on ehdoton valinta mutta hinta noussut aivan saatanasti viimeisen neljän vuoden aikana! Kaiken muun tarpeellisen saa sitten Prismasta tai Shittymarketista halvemmalla.
 
Lidl on todella heikko, jos sattuu olemaan vege, kuten meillä toinen. Valmisruuissa löytyi yksi tuote: Saarioisen kasvislasange. Ei nakkeja, makkaraa, Vihiksiä tms. Pakkasessa on jotain. Tämä taitaa olla suurin syy etten juuri enää Lidliin eksy
Tää ei kyl pidä paikkaansa, että Saarioisen kasvislasagne olis ainoa vaihtoehto. Itekin ostelen satunnaisesti kylmähyllystä vegenugetteja.
 
Vaimo mieltynyt creme brulee jälkiruokaan. Kokeilin ja olihan se yksinkertaisuudessaan kerman, sokerin ja vaniljan maku ihan jees. Myydään pienessä paksussa lasivuoassa. En tiedä ranskalaisista hienouksista, ilmeisesti siihen päälle pitäisi liekillä paahtaa sokeria ennen nauttimista.
 
Lidl on todella heikko, jos sattuu olemaan vege, kuten meillä toinen. Valmisruuissa löytyi yksi tuote: Saarioisen kasvislasange. Ei nakkeja, makkaraa, Vihiksiä tms. Pakkasessa on jotain. Tämä taitaa olla suurin syy etten juuri enää Lidliin eksy
Kannattaa opetella tekemään itse ruokaa, niin ei tarvitse jotain korvike-eineksiä napostella. Siellä on kasvikset saatavilla.
 
Samoin tuo Lidlin Kuljanka teematuotesarjan valkosipulikastike oli hyvää ja paksun runsasta. Kerrankin valkosipuli maistuu.

IMG_7861.jpeg

onks toi kovin etikkaista? yleensä noi valkosipulimajot on niin etikkaisia et maistuu sen takia paskalta. Melkeen parhaita ne salaatinkastikkeet
 
1728309852325.jpeg


Tällainen oli tarttunut mukaan yksi kerta. Nyt kun sen söi, voikin todeta että oli vikatikki. Tuon täyte oli täysin mauton epämääräinen mössö.
Ei jatkoon.

Jos haluaa tuon tyyppistä purtavaa niin kannattaa pysyä tuorewrapeissa tai käydä oikeasta ravintolasta hakemassa.
 
Jättäkääs se kasvisruuan valmistamiskeskustelu sitten johonkin toiseen ketjuun ennen kuin karkaa enempää aiheesta, kiitos.
 
Tämä on kyllä hyvä idea. Toivottavasti laajenee kaikkiin myymälöihin:


Lidl pistää vegetuotteita sisältävän hyllynsä uuteen uskoon. Kuudessa myymälässä käynnistetään pilotti, jossa testataan hyllysijoittelun vaikutusta vegetuotteiden myyntiin.

Nyt Lidl pistää tunnetun vegehyllyn uusiksi. Vegehyllyn tuotteet sijoitetaan muihin hyllyihin muiden tuotteiden joukkoon.
 
1728638702877.png

Tuollaisen hairahduin ostamaan evääksi töihin, mutta ei mene jatkoon. Aivan mautonta räpellystä ja lihaa muutama hassu pala siellä täällä.
 
Olikos nämä nyt hyviä pakastepizzoja vai ei? En muista.
Kerran erehdyin ostamaan. Samalle ne maistuu ku muutkin Lidlin pizzat. Jos niistä pitää, niin varmaan nämäkin yhtä lailla maistuu. Jos ei, niin tuskin näistäkään.
 
Kerran erehdyin ostamaan. Samalle ne maistuu ku muutkin Lidlin pizzat. Jos niistä pitää, niin varmaan nämäkin yhtä lailla maistuu. Jos ei, niin tuskin näistäkään.
Ei todellakaan maistu samalta kuin muut liiterin pakastekiekot, aivan eri planeetalta.
Ne litukan peruskiekot on aika kuraa, mutta näissä on makuakin, eri asia sitten tykkääkö mutta ei todellakaan ole samanlaisia kuin muut litukkakiekot.
 
Ei todellakaan maistu samalta kuin muut liiterin pakastekiekot, aivan eri planeetalta.
Ne litukan peruskiekot on aika kuraa, mutta näissä on makuakin, eri asia sitten tykkääkö mutta ei todellakaan ole samanlaisia kuin muut litukkakiekot.
Makuasioita.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 235
Viestejä
4 549 460
Jäsenet
74 947
Uusin jäsen
Wilmeri

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom