Lidl:n ruuat

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja -KH-
  • Aloitettu Aloitettu
Ei kai ne nyt sen turhempia kuin muutkaan leivänpäällisiksi sopivat? Pakkohan niitä ei ole lapata suoraan paketista suuhun, vaikka mieli tekeekin.

En itse miellä näitä leivänpäällisiksi, menee semmoisenaan tai esim suolakeksin päällä ja vaikkapa juuston kaverina napostellen. Pakkauskokokin niin aneeminen että ei isoa leipää saa peitettyä. :)
 
En itse miellä näitä leivänpäällisiksi, menee semmoisenaan tai esim suolakeksin päällä ja vaikkapa juuston kaverina napostellen. Pakkauskokokin niin aneeminen että ei isoa leipää saa peitettyä. :)
Taitaa olla juurikin tapas-tarkoitukseen napsittavaksi eikä leivän päälle.
 
En itse miellä näitä leivänpäällisiksi, menee semmoisenaan tai esim suolakeksin päällä ja vaikkapa juuston kaverina napostellen. Pakkauskokokin niin aneeminen että ei isoa leipää saa peitettyä. :)
Ostelen niitä chorizoja kyllä useinkin ihan leivänpäällistarkoituksissa. Vaikka pakkauskoko on painon suhteen aika pieni niin viipaleet ovat sen verran ohuita, että siitä kyllä riittää useammankin aamun leiville. Samoin näitä tulee poistettua aina useampi pakkaus samaan käyttötarkoitukseen kun ovat tyrkyllä kuten nyt: Sol & Mar Ilmakuivattu serranokinkku XXL - Lidl Suomi


Taitaa olla juurikin tapas-tarkoitukseen napsittavaksi eikä leivän päälle.
Ihan oikeasti nyt... Myös italialaiset tekevät leipää ja laittavat lihoja leipänsä päälle. Ei niille mitään yhtä ainoaa sallittua käyttötarkoitusta ole. :D
 
Ihan oikeasti nyt... Myös italialaiset tekevät leipää ja laittavat lihoja leipänsä päälle. Ei niille mitään yhtä ainoaa sallittua käyttötarkoitusta ole. :D
Onko joku sanonut, että italialset eivät leipää tekisi? Minä toin esille pakettien pienuuden, leivänpäälliset ovat yleensä 150g ylöspäin ja toisaalta, nämä oli niin hyviä, että menisi ehkä vähän ’hukkaan’ jos vähänkään paksumpi leipä ja sen faktan, että pidän näistä tämmöisenä pikkuolaisena sormiruokana. Voihan näitä laittaa vaikka puuron päälle halutessaan.
 
Ihan oikeasti nyt... Myös italialaiset tekevät leipää ja laittavat lihoja leipänsä päälle. Ei niille mitään yhtä ainoaa sallittua käyttötarkoitusta ole. :D
No enkai mä nyt niin väittänytkään, vaan että noi pienet paketit on yleensä alunperin tarkoitettu tapaksiksi ja niitä ostetaan useampaa sorttia ja napostellaan alkupalaksi. Suomessa vähän tuntemattomampi konsepti, mutta muualla hyivinkin tuttu.
Ja totta helvetissä voit laittaa leivän päällekkin, mutta ei tommoinen naposteluannos ole oikein siihen suunniteltu.
 
Onko joku sanonut, että italialset eivät leipää tekisi? Minä toin esille pakettien pienuuden, leivänpäälliset ovat yleensä 150g ylöspäin ja toisaalta, nämä oli niin hyviä, että menisi ehkä vähän ’hukkaan’ jos vähänkään paksumpi leipä ja sen faktan, että pidän näistä tämmöisenä pikkuolaisena sormiruokana. Voihan näitä laittaa vaikka puuron päälle halutessaan.
Enhän mä sua tossa edes lainannut? Mutta joo, suomalaiset leivänpäälliset ovat yleensä 150g ylöspäin, koska Suomessa ollaan totuttu siihen, että leivänpäällispaketin pitää riittää viikon tai puolen kauppaväli ja se leivänpäällinen on muutenkin yleensä jotain vähän mauttomampaa lauantaimakkaraa, keittokinkkua tai rasvametukkaa. Välimerelle päin mentäessä leivänpäälliset ovat paremmin maustettuja, joten viipaleet ovat ohuempia eikä niitä tarvitse lähmiä niin paljon makua saadakseen. Ja kauppakulttuuri on viikottaisen sijaan lähempänä päivittäistä, joten pakkauskootkin ovat yleensä sen mukaiset.

No enkai mä nyt niin väittänytkään, vaan että noi pienet paketit on yleensä alunperin tarkoitettu tapaksiksi ja niitä ostetaan useampaa sorttia ja napostellaan alkupalaksi. Suomessa vähän tuntemattomampi konsepti, mutta muualla hyivinkin tuttu.
Ja totta helvetissä voit laittaa leivän päällekkin, mutta ei tommoinen naposteluannos ole oikein siihen suunniteltu.
Tapaksien ja antipastien kanssa tulee usein leipää ja/tai perunaa etenkin, jos ovat leikkelelautasten tyylisiä. Ylipäätään sitä leipää tarjoillaan etenkin Italiassa käytännössä aina, mutta Suomessa tätä ei aina tajuta edes ravintoloissa ja sitten saadaan järsiä niitä leikkeleitä, juustoja ja cocktailkurkkuja pelkiltään. Espanjalaiset suosivat leipää enemmän tapasperunoita (batatas bravas) siinä missä antipaston kanssa tuodaan usein ciabattaa tmv leipää. Monesti se leipäkori tulee jo ennen kuin mitään on edes tilattu, mutta se leipä on yleensä tarkoitettu syötäväksi muiden alkupalojen kanssa eikä pelkilteen ennen kuin edes alkupalat tai keitto on ehtinyt tulla (suomityyli). Ei sen pitäisi niin ihmeellistä olla, että noita italialaisia lihoja syödään etenkin leivän, oliiviöljyn ja oliivien kanssa esim. tämän kuvan tyyliin eikä vedellä ainoastaan pelkiltään.
 
Taitaa olla halvinta pizzaa mitä kaupoista saa. 5,5e kilo ei taida saada edes mikrolättyä.
Siihen nähden tosiaan ihan syötävää, vaikka kylmälaaristahan nuo myydään. Liian suolaista vaan edelleen, taikinaa myöten todella suolainen. Ja jotain outoa siinä juustossa on edelleen.
 
Schweinhaxe oli nyt kyllä tosi suolanen. Jää melkein syömättä, niin paljon. Oon ton joskus ennenkin syönyt ja en muista, että olisi tollanen ollut.
 
Saman totesin itsekin joku kerta. Lähes syömäkelvoton oli tosiaan, liian suolan takia. Taisin siitä tännekin aiemmin mainita.
 
Olisittekö ystävällisiä ja puhuisitte suomeksi mistä tuotteista puhutte.

Paketissa lukee...

1725986441079.png
 
Salmonellaa taas vaihteeksi liikkeellä.
Päivittäistavarakauppaketju Lidl vetää myynnistä erän Grillimaisterin 200 gramman naudan ulkofileepihvejä niissä todetun salmonellan takia. Takaisinveto koskee vain tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on 27.8.2024. Tuote on ollut myynnissä kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä.
Lidl pyytää tiedotteessaan kyseisen tuotteita ostaneita ja pakastaneita asiakkaitaan palauttamaan tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Salmonella tuhoutuu kuumennettaessa 70 asteeseen. Mikäli liha on kypsennetty ja keittiöhygieniasta huolehdittu, on tartuntavaara hyvin pieni.
Fakta
Takaisinvedettävä tuote
Tuote: Grillimaisteri mureutettu naudan ulkofileepihvi.
Pakkauskoko: 200 grammaa.
Viimeinen käyttöpäivä: 27.8.2024.
Erätunnus: 670306432397.

 

Onko joku jo testannut, onko hyvä?

Nämä taitavat olla samoja mitä oli joskus alkukesästä. Lautasen kokoinen höttöpulla jossa oli sisällä vähäsen jotakin liharääpettä ja sörsseliä. Tulihan se syötyä mutta hyötykuorman ja pullamössön suhde aika kehno, ei tarvitse toiste ostaa.
 
En nyt ole missään maailmalla syönyt, mutta nuo on ok. Mausteisia mutta ei älyttömän, toki ei Japanissa tehtyjä kuten ei yleensäkin maailman osa-päivillä ole niissä tietyissä maissa oikeasti tehtyhä.
xM0MyM0YzREVGRDdBM0Q3MjJCQkE5MzAxQzQ4NzFBRUU5QTQzMUNGLnBuZw.png
 
Saahan noita Suomen rafloistakin. Makkaratalolla muutama vuosi sitten kävin japanilaisessa, josta sai hyvää Ramenia. Oulussa Pekurin ravintolamaailmassa myös, siellä viimeisimmmät kokemukset - ja hyvää oli. Pitää ottaa tuo Lidl testiin myös.
 

Statistiikka

Viestiketjut
253 933
Viestejä
4 413 707
Jäsenet
73 268
Uusin jäsen
HassuHannu

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom